עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, אני צריך רשימה של סטפינגים {אמרתי נכון?} טובים ל-OC של מעבדי ה-Amd Athlon Xp 1700+, ואם יש הרבה אז לציין את מי שאתם יודעים ולהדגיש את הטובים במיוחד {הרבה עבודה?}, ושאלה: ==== יש אפשרות לבקש בחנויות מעבד עם סטפינג מסוים או שמה שיש זה מה שאני מקבל? תודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  2. Started by adamginz,

אני חושב לקנות משהו בסביבות ה35-40 שקל גג! אז בנתיים : arctic alumina השאלה אם יש עוד משהו? והאם הפרש המעלות בין alumina ו- silver3 כל כך משמעותי ואם כן, מהו?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by N N C,

מישהו מכיר תוכנה למדידת מתח של ספק ? אני מתכנן לשדרג את המחשב, ואני מתלבט אם לקנות ספק חדש או שהקיים מספיק טוב...

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by The Ball,

שלםו לכולם לחבר שלי יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX 400 של חברה לא מזוהה ורצינו לעשות לו OC שמנו מאורר על ההיטסינק של הכרטיס מסך וקרור פסיבי לזכרונות ולשאלה... בתוכנה RIVA TUNER הגענו עד לגבול של הכרטיס מסך (הכחול) ואז הוא עושה לי סימן קריאה כזה ובעקרון ממה שהבנתי זה כבר מסוכן לעבור את זה הכרטיס עדיין עובד טוב אפילו מאוד ואין בו בכלל פאקים או כל מיני קוים על המסך כשאני מאמץ אותו... (אפילו הוא קר!) ואני רוצה לדעת מה כבר יכול לקרות אם אני אעבור את הקו הכחול הזה תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  5. http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1909876427.htm קשה????, ומה צריך בשביל להרכיב את זה????

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  6. וזה המאורר היחיד שיש לי במארז. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  7. מה זה אוברקלוק? צריך לעשות את זה? למה זה גורם אחרי שעושים את זה?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  8. jp7-ratio of processor core to system bus frequncy ויש לי פו ratio 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 יש לי מעבד סלרון 1.400ghz אז מה כדי לי לבחור ב SYSTEM BUS הזה ? יש לי לוח אם של PCIPARTNER ואם ניתן לעשות אובר קלוק למעבד הזה ? תודה........

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. אני פשוט עושה מודינג,ואני צריך לדעת: 1)ראיתי שיש כאן כאן אנשים שעשו חור בחלון במארז,ושמו בו מאוורר! אז אני צריך מאוורר טוב לשים בחור שאני עושה... 2)המאוורר הזה מוציא או מכניס אוויר????,האם אפשר לסדר שיוציא?? 3)אחרי שאני עושה את החור בחלון, איך אני תוקע בו את המאוורר???, עם ברגים???? דבק???

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. תסתכלו במפרט <<< המאוורר היחידי שעובד זה המאוורר של הזלמן ב1900 סל"ד,הסיבה שהוא היחיד היא שקט,והמחשב עובד כל הזמן הטמפ' בעומס מגיעה ל60 מעלות,טמפ' המארז 47 כדאי לעבור למעבד AXP1700+ 0.13 מיקרון? תהיה ירידה משמעותית בטמפ' ? הייתי רוצה מחשב קר, אבל הרעש מפריע לי (ועוד יש לי מפרט חם) לא, אל תגידו לי להוסיף מאוורררים, הייתי רוצה לנתק גם את זה של הזלמן :AR15: (וסתם להשכלה כללית מהן הטמפ' של intel p4 1800mhz ?)

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by NEO...,

היום קיבלתי את הcrystal orb שלי ועשיתי oc עצבני geforce 2 mx 400 מהירות ליבה מ 175 ל 230 מהירות זיכרון מ 166 ל 200 אני רציתי לדעת איך אפשר לעשות שזה יהיה תמיד גם אחרי שאני מפרמט כי את את זה עשיתי דרך הדרייברים החדשים 42.68

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by com,

אני עובד על TBERD 1700 באוברקלוק ל2250 מגהרץ. עם SLK800 ומאורר גנרי אני על 39 מעלות, זמני, המוארר על המעבד יוחלף וגם יוספו מאוררים במארז (כרגע אין כלל) שמעתי על תופעה של מוות של TBERDים באוברקלוק במתח גבוה, ואני לא רוצה להרוג את שלי. כרגע אני על מתח 2.0 מקסימלי בלוח שלי. הטמפ היא לא ממש בעיה, ככה שמחום הוא לא ישרף. (והיא תרד ל30 בערך, כבר הורדתי אותה עם אמצעי קירור זמנים) האם יש סיכוי שהמעבד ימות אחרי כמה חודשים מהמתח אחרי כמה חודשים ? לא אכפת לי לקצת חיים של מעבד בשנה מתוך ה12 שנים הממוצעות שלו.. תודה.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  13. יש לי בעיה המחשב שלי מרעיש מאוד איך אני יכול להשתיק אותו אני שומע את סיבובי הדיסק הקשיח והמאוורר מספק רעש רציף ומעצבן מה אני יכול לעשות???? אנא עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by def,

אז ככה עשיתי לעצמי מוד של כבלים מעוגלים והיה סבבה נהנתי והכל אבל עכשיו הזמן להתקדם לדבר האמיתי הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה שהכבלים המעוגלים שקונים האיכות שלהם הרבה יותר טובה מהאפורים שמקבלים עם המחשב ובגלל זה יש שיפור בביצועים! ולכן החלטתי לקנות מוכנים אז כאן השאלה אליכם מה אתם ממליצים איזה חברה ואיפה כדי לקנות אני צריך: 1 לפלופי 1 לסידי וצורב ו1 לשני H.D

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by eranmor,

יש לי מעבד אינטל 1.7 עם לוח אם ג'יגבייט GA-8ST800 לא זוכר איזה זכרונות... הצלחתי להגיע איתו 2.09 ג'יגהרץ ב123 מגהרץ בבאס (100 זה הנורמלי) ניסיתי לעבור את המהירות הזאת אך המחשב לא נותן לי מה אני יכול לעשות? (כבר ניסיתי לעלות את המתח של המעבד והזכרונות למקסימום)

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by bad-sector,

האופציה של CPU CLOCK RATIO חסומה לי בביוס, איך אני עושה OC?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. http://www.pchardware.co.il/docs/pd1046234155.htm זאת הדלת!! וזה המארז שלי http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1691925658.htm ייתכן שיתאים?

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  18. נראה איכותי, יפה ולא יקר! מישהו פה התנסה איתו? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1236946344.htm

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by kapuera2001,

יש לי לוח אם gigabyte 6vxc7-4x ומעבד פנטיום 3 . 1000Mhz וקראתי בכל מקום כאן , שלא ניתן לפתוח מכפלות עם המעבדים של אינטל , ואין לי מושג מה עוד... כרגע העלתי את המכפלה שלי ל 9 והבאס 133. ויש לי 1197 מגה הרץ... אז למה אמרתם שאי אפשר? או שבאמת אי אפשר ורק נראה לי שהעלאתי? כי אני רואה ב sandra speed 999mhz performance rating PR1197 (estimated אין לי מושג , פשוט עשיתי 133*9=1197 :-\ אני צודק? באמת עשיתי אוברקלוק? :\

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by bad-sector,

יש לי מעבד AMD Athlon XP 2000+ with the Palomino Core, ויש לי אופציה להחליף את המעבד ל Athlon XP 1700 With the Thoroughbred Core, מה עדיף? מה יותר חזק? המעבד שלי כרגע ב OC שיא של 2200+....

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by ndav,

הכרטיס הוא הרקולס GF3 PROPHT 3 64 DDR RIVA TUNER WIN XP עשתי אוברקלךוק לכרטיס המסך העלתי אותו מ200 ל241 [הליבה ] ואת הזיכרון העלתי באותו יחס . מעבר לזה [241 ] מתחילים להופיע לי פסים ב3DMARK השאלה אם אני מוסיף מאוורר לזיכרונות אני יכול להעלות עוד או שלא ניתן להעלות יותר אני רוצה עוד המלצות לאוברקלוק לכרטיס המסך תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין במדבקות או יותר נכון להגיד תמונות שאני אוכל להדפיס על מדבקה ואז להדביק אותה על המארז שלי. עם למישהו יש.... תודה Some Thing... נ.ב - מקווה שכותרת בסדר

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  23. דבר ראשון אני חייב להגיד שהפרוייק פשוט מדהים אחלה של עבודה. ושנית רציתי לשאול פה אנשים איך אני עושה או אולי קונה (אבל איפה?) את הסמל האטומי שדולק אצלו אל החלון בצבע אדום או כל סמל אחר אבל שיהיה בנוי בצורה כזו. קישור לפרוייקט: http://www.hwzone.co.il/gallery/album34/abi תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by TOMMYB1,

יש לי מחשב יחסית ישן (ויש אחד אחר תותח) ואני מעוניין לעשות לו מארז מלוחות פרקט (יש לי כבר את הלוחות) רציתי לשאול אם יש פה משהו שכבר עשה את זה ויגיד לי איך ותגידו מה אתם חושבים על הרעיון!! :smoke:

• 3 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.