אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אהלן, איזה משחה טרמית הכי כדאית לקירור מעבד? (בלי לקרוע את הכיס יותר מדי...)
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אוברקלוק דיי מוצלח קשה להגיע עם AMD לתדרים היותר גבוהים(4GHZ+) לוח אם:GIGABYTE GA-790XT-USB3 זכרונות:Kingstone 1333mhz CL9 קירור:Mugen II מידע על הOC והמתחים: Clock Ratio: x16 NB Freq: 1464mhz CPU Freq:244 PCIE Clock 100 HT Freq 1464mhz MEM Clock: 1300mhz CL9@cl7 Volt: CPU Vol: 1.425 NB/Pcie/pll col: 1.860 SB/HT Col: 1.260 NB Vol:1.280 DRAM Vol:1.515 Uploaded with ImageShack.us בקרוב OC לE5200 לסביבות ה3.7 GHZ תגובות על הOC הזה יתקבלו בשמחה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו שמע על זה? אם כן תנו קצת פרטים ועל איזה עיקרון זה עובד..
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי מחשב דיי חדש כ9 חודשים. מעבד core to due e6300 ורציתי לדעת האם הטמ"P של בסדר אז הפעלתspeedfan וזה מה שיצא(אגס רציתי לדעת יש שמה משהו מסומן באדום מוזר) [http://www.siz.co.il/up/man5myjztydz.jpg/img]
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי את האופציה הזאת בביוס תחת קטגורית PC HEALTH חיברתי ג'מפר על הלוח שיפעיל את האופציה הזאת מה זה עושה מישהו יודע?!? Reset case open status on next boot מה זה אומר??
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
למען שיפור הסירקולציה ב CM690 שלי, דגש על שקט ושיאוורר כמו שצריך. בתודה!
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
למעבד I7 2600K - ברצוני לעשות OC בינוני עד מתקדם. בטווח מחירים שלי ההתלבטות כרגע היא בין Thermaltake SpinQ VT ל Scythe Mugen 3 תודה מראש לכל העוזרים..!
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני לא יודע מה איתכם אבל אני הבנתי שכאשר יש TBRED B אז חייבים שבסוף יהיה B כלומר במקום aiwga צריך להיות כתוב aiwgb ושהראשון זה לTBRED A, ואז כשאני שואל את הבחור בPC hardware למה, הוא אומר לי שזה חייב להיות כי רק הTBRED B חומים... ??? (בואו תקראו לזה פירסום חינם וזהו... ממש לא) הגיוני, או שהוא דיבר שטויות??? נ.ב. סטפינג טוב? הוא אמר שבכל החנויות בארץ זה היחיד שמוכרים
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אם אתם מוכרים בבקשה פרסמו.. בעקרון לא משנה יד שנייה או לא אבל שיעבוד כמו חדש... ומחיר נדבר. דרך אגב אין דיון מכירות מרוכז? לא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלםו לכולם לחבר שלי יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX 400 של חברה לא מזוהה ורצינו לעשות לו OC שמנו מאורר על ההיטסינק של הכרטיס מסך וקרור פסיבי לזכרונות ולשאלה... בתוכנה RIVA TUNER הגענו עד לגבול של הכרטיס מסך (הכחול) ואז הוא עושה לי סימן קריאה כזה ובעקרון ממה שהבנתי זה כבר מסוכן לעבור את זה הכרטיס עדיין עובד טוב אפילו מאוד ואין בו בכלל פאקים או כל מיני קוים על המסך כשאני מאמץ אותו... (אפילו הוא קר!) ואני רוצה לדעת מה כבר יכול לקרות אם אני אעבור את הקו הכחול הזה תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם האם המכפלות בכל מעבדי CORE 2 (קונרו) פתוחים? האם יש דרך לדעת למי אם התשובה שלילית? תודה
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות fan control כמו שכתוב במדריך באתר אבל אין לי מושג איפה לקנות לדים צבעוניים..... מישהו יכול לעזור לי ??? ???
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לאחר בירור בשיטת האלימינציה הגעתי למסקנה כי הרכיב הכי רועש במערכת שלי הוא המאוורר של הספק,את כל המערכת הצלחתי להשתיק,החלפתי מאוורר למארז,ואת קירור הסטוק הורדתי ל 1500 RPM בעזרת הביוס. אחרי שפירקתי אותו (הספק)נוכחתי לדעת כי החיבור של המאוורר לא סטנדרטי כמו המאוורר של המארז. אם למישהו יש המלצה למאוורר שקט לספק + לינק , כי משום מה לא מצאתי מאוורר עם חיבור כזה בחנויות.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
איזה קירור יעשה את העבודה בלי להשקיע יותר מידיי ויחזיק קונרו 6600 על 333 באס
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק על המפרט הבא: Q6600 GO ASUS COMMANDO PC POWER & COOLING SILENCER QUAD 750W הכרטיס מסך הוא כנראה משהו כמו 8800 GT או משהו כזה... הזכרון אני מתלבט בין 2 דגמים: 2x1GB Corsair Dominator TwinX CL5 או TEAM DDR2 1066MHZ CL4 + THERMALRIGHT HEATSINK http://www.trg.co.il/sg_product~TEAMDDR21066CL4~7~0.htm אומנם הנפוץ יותר כטוב זה הקורסיר אבל למי שלא מכיר את TEAM השיא של הקלוק הגבוה בעולם 8.1GHZ נשבר עם חברה זו ושימו לב שהוא CL4 ומכיל גוף קירור מעולה. בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי! אם מישהו אולי יכול לעזור, אני מחפש חנות שיש לה מאוורר לסוקט A, אין מלאי לאף חנות...וזה ממש בעיה. יש לי מחשב מושבת בגלל זה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום מחפש מחפש קרור פסיבי לכרטיס מסך FX5200, זול ופשוט להתקנה. הכרטיס אינו עובר התעלות ולכן קרור פשוט יספק. בתודה מראש עודד
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שיעבור פתיחת ליבה וOC עד 3.6~ תקציב עד 150 ש"ח דרישות: שיתאים למארז הבא: Hec CompuCase 66RC black http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1309 ושלא יעשה קולות של טרקטור
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://service.futuremark.com/home.action?resultId=334896&resultType=19 המעבד על 3200MHZ הכ. מסך: ליבה 650MHZ, זכרונות 2000MHZ
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ברצוני לעשות אוברקלוקינג לG6800 series... יש לי במארז 7 מאוורים ולכן אני יכול לעשות אוברקלוקינג נחמד.. לא יותר מזה.. אבל רציתי לדעת איך אני יכול לעשות את זה, יש לי ידע במחשבים ולכן אני לא יתבלגן.. אך רציתי לדעתי איפו להתחיל : תוכנות,איך אני יודע את הגבול של הכרטיס מסך שלי,אם זה שווה את זה בכלל וכו... תודה לכל מי שיעזור לי!
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
עד לא מזמן חייתי לי בשלווה עם ה PIII866 החביב שלי , עד שרציתי יותר - וכך נולד לו ה PIII866@975 הנוכחי ;D - אך אבוי, לינ' לו אהב את השינוי !!! בהתחלה גם האיכספי לא היה יציב כלל, על שהעליתי לו את הוולט ל 1.75 (1.80 אמיתי), את הפוסט הוא תמיד עבר. אבל הלינ' מסרבת אפילו להתחיל לעלות ברגע שהמעבד מומהר בטיפה, אפילו ב 910 מ-הרץ הוא לא עלה. יש למישהו הסבר הגיוני לעיניין??? יור'ז, וויז,
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל מס' שאלות לגבי האצת ה AMD 3200 שלי. ראיתי בביוס שהוא נמצא על מהירות 2000MHZ ע"י מכפלה של 200X10 רציתי לדעת מהם שני הפרמטרים האלו ? וכדי שאוכל קצת להעלות את המהירות שלו מה כדי לי לעלות או להוריד ?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם מעבד Intel Core 2 Duo E7500 ואני מתלבט אם לשדרג את הקירור ל-Arctic Cooling Alpine 7 Pro. האם הקירור הנ"ל יתן לי משהו שהקירור Stock לא יתן? האם יהיה שיפור בביצועים? (לא מתוכנן OC) מלבד השקט האם יש שיפור משמעותי כלשהו בהחלפה של גוף הקירור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בשעה טובה גמרתי את הבלוק מים (5שעות עבודת קירסום שני קרסומים שבורים 300גרם נחושת שהפכו ל210 )יצא פיצוץ לא היה מבייש את בלוקים שהופיעו במאמרים אין לי מצלמה דיגיטלית לכן אין תמונות מה גם שכבר הלחמתי אותו הבעיה היא אחרי שדאגתי למשטח ישר שעבר ליטוש על מחרטה שמתי לב שהמעבד לא שטוח P667 הליבה בולטת השאלה היא האם להשאיר אותו שטוח כמו ההיטסקין המקורי או ששוה להשקיע וליצור מגרעת שתתן יותר שטח פנים ההבדל שוה את התירחה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד XP 1700 ולוח אם GIGABYTE GA-VTXH PLUS וחום הCPU 58 בזמן השימוש מארז ATX ,משחה טרמית לא יודע המחשב הוא בן חודש כך שיש אחריות מבקש עצות מה לעשות ומה הבעיה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-