עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BigO,

שלום האם ניתן לצרוב Bios של Fx 5700 לכרטיס Fx 5700LE ??? האם יתקבל שיפור ביצועים ??? אם כן, איכן ניתן לאתר Bios של Fx 5700 ??? תודה מראש עודד

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. ואם כבר אני מתקין מערכת קירור מים אז רצוי גם משהו שיוכל להגיע למעבד ולזיכרון בבקשה. המארז הוא CM690 עם 4 (נכון להיום) דיסקים קשיחים וכונן 5.25 אחד ולכן ואני יכול להכניס את אגן המים והמשאבה בחזית ב5.25, את הרדיאטור אני יכול להתקין למעלה מאחור עם הסט מאווררים הכפול שיש לי או עם שני המאווררים שיש לי למטה אבל אז צריך למצוע קונפיגורציה חדשה לכניסת אוויר ואין מקום מאחורה בגלל ה4870CF והספק של ENERMAX, אני מניח שכאשר אני לא אצטרך את הULTRA 120 EXTREME אז יתפנה עוד מקום מעל הCF למאווררי פליטה ומאוורר יניקה נוסף על הדלת צד. אז אם מישהו מכיר מערכת שמבוססת בעיקרה על איזה 3-4 תאים של 5.25 כמו הTHERMALTAKE 760i (http://www.thermaltakeusa.com/Produc...C=1160&ID=1616) או 780e (http:…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. Started by Esparco,

קניתי שתי זכרונות של TWINMOSX512 איך הם ב OC ואם בכלל הם טובים לעומת אחרים?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  4. Started by ofeky1,

למשהו יש מדריכים מקוריים לשיטות מריחה של משחה טרמית?? AC FREEZER 62 שיושב על AMD3200!! ובניהם תבוא MX-1!! תודה!

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by gilgol,

או bus 400 X 8=3200ghz bus 533 x 6=3200 מה עדיף הרי בשתי התוצאות זה 3200 גיגה?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  6. כי הרי אם יש לך טוניק טאוור זיכרון 800MHZ ולוח שמגיע עד באס 500 לפי נתונים.. אז עם הE4400 אפשר להגיע למהירות 4GHZ.. ומעלה.. אבל משומה שלא כמו בגירסת הE6X00 הבנתי שיש מין FSB WALL והמעבד הזה מגיע בקושי ל3.5GHZ.. אז מדוע זה קורה? בגגל שהוא מתחמם מהר יותר? או שיש סיבה אחרת?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by Milk-Inc,

הורדתי את התוכנה מהאתר, התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב, הפעלתי את התוכנה וזה מה שהוא רושם לי:(Cannot connect to r6probe, overclocking(and startup overclocking will be disabled מה פשר השגיאה?

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by SixKiller,

שלום כולם.. נשברו לי 2 סמארטים.. ואני מחפש עכשיו מאורר למעבד... אפילו 2.. השאלה היא... מה המאורר עם הכי הרבה דחף אוויר. CFM בעולם.. (בעולם.. אני מתכוון בקרב יד.. שאני יכול לקנות..) תודה... וד"א רעש ומחיר... זה לא בעיה....

• 8 תגובות
    • 563 צפיות
  9. קודם כל, יש לי מעבד P4 530j, זכרונות PQI 667Mhz 4-4-4-12 והיה לי לוח GA-915p-DUO שהוחלף (בגלל שהוא נשרף) ב-GA-P35-DS3L (ועדכון ביוס אחרון). לפני ההחלפה, הלוח הקודם (בבנצ'ים של האוורסט) נתן על OC של 3.52Ghz בנצ'ים במהירות קריאה של 6000, כתיבה סביב ה-2700 וה-Latency (שאני חושב שמשם מקור הבעיה) סביב ה-70-80. עכשיו, בסטוק ה-Latency עומד סביב ה-110, וב-OC זה אפילו מחמיר ל-120-130 (גם לאחר משחק עם יחסי עבודה). ה-PQI שלי מגיעים בדוק ל-840 ב-OC יציב, ככה שאין שום סיבה שהם יגבילו. המעבד על 3.6Ghz במתח סטוק (או טיפה יותר) גם יציב מאוד לפי Prime95 ומוציא 35 שניות ב-SuperPI - ככה שגם הוא לא מגביל. לפי דעתי מקור הבעיה הוא בזיהוי הלוח של התזמונים (לא הראשיים - המשניים). למישהו יש…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. על איזה קירור אתם ממליצים למעבד AMD??? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by dxdiag,

אז ככה היום בצהררים לא היה לי אינטרנט רק עכשיו אז רק עכשיו יכלתי לפרסם אז קראתי תמדריך של האוברקלוק אבל לא מה שבנעוץ מדריך אחר . כי אין שמה שיוני מתחים וזה. וביצעתי את האוברקלוק .. הכל הלך חלק ורגיל עוד לא עשיתי בדיקת מאמץ אני חושב שלא צריך טמפרטורות סבירות לפני הOC היה לי במנוחה 27-30 ואחרי האוברקלוק 29-30 אממ אז עליתי מ 2.53 ל 2.81 שיניתי את bus speed ל 225 , והמכפלה היא 12.5 אז זה יצצא ככה.. אממ אני חשוב שאני יכול להמשיך עוד כי היה רשום לי במקסימום של ה bus speed 800 MHZ ושמתי רק על 225 MHZ.. חחח אז הינה עכשיו אני ישעה בדיקות מקיפות עם אוורסט וכו .. אה והמתח של המעבד העלתי מ 1.2 ל 1.3

12. Started by liav12,

אהלן רציתי לדעת האם הטמ"פ האלו נחשבות תקינות? זה במנוחה לאחר OC ל 3GHZ. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by tavor21,

שלום אני עושה מוד למחשב שלי ואנ שואל איפה אני יכול להשיג מסך LCD שמופעל בנגיעה דומה למסך מאג כמו שיש במסעדות כמו בקפולסקי. אתר או חנות יעזרו מאוד אני מבקש נואשות את עזרתכם בתודה TAVOR21

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by AsComp,

יש לי כמה שאלות: 1. איך אני מחבר יותר ממאוורר אחד אם יש לי רק חיבור אחד system fan . 2. אני רוצה שיהיה לי שקט במחשב.. כי אני ישן איתו באותו חדר.. אז אני רוצה מאווררים קטנים ושקטים.. תנו לי שמות

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by roeiw,

.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by PoHuisT,

איך אני מדביק HEATSINKS לזכרונות? אני לא מרוצה מהקירור של הכרטיס שלי GIGABYTE במנוחה 52 מעלות ו57 במאמץ. עם אני יחליף את ה HEATSINK לגדול יותר ומאורר אליו יעזור? חייב לציין ש החדר בערך30 מעלות. דרך אגב 6600GT אמור להיות מחובר ישירות לספק?

• 9 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by coolmeen,

http://www.akiba-pc.com/forums/index.php?showtopic=189

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by yarindav,

שלום לכולם =] האן זה נכון שבעצם "נידפקתי" בכך שיש לי לוח אם של אינטל? אמרו לי שאני לא יכול לעשות אובר קלוק למעבד שלי בגלל שבלוחות האם של אינטל הדבר אינו אפשרי. יש לי Q6600 2.4 חבל לא לשפר אותו קצת P:

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by Armageddon26,

היי, יש לי 8800GT והוא מגיע ל73 מעלות במאמץ. במנוחה הוא על 61. אלה טמפרטורות נורמליות? והאם זה אולי גורם אצלי לקריסות משחקים כבדים? תודה רבה למגיבים

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by nnfyrbsnss,

סליחה על דאבל והקפצה לא מצאתי את חוקי הפורום אבל בכל מקרה יש מצב שתעזרו לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239318??

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by Gimel,

יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by yoav1000,

אני רוצה לקנות את הקירור אבל אני חושב שהוא לא יכנס אצלי אבל קראתי שאפשר לחבר אותו הפוך זה נכון? האם כך זה יכנס אצלי? *מפרט בצד תמונות: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  23. Started by sahargt,

שלום קנית מחשב נוסף שבו אני יכול להתעלל בו המחשב מדגם SONY VAIO RS420 Desktop מעבד P-4 2.8 לוח האם אני לא ממש יודע בדקתי עם SiSoftware Sandra Standard זה מה שיצא Asustek P4SD-VX מה זה הלוח הזה? זכרון 512-2700 DRR אני לא מצליח להפעיל הביוס תודה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by SandSt0rm,

האם למישהו יש הסבר איך אתה בונה לעצמך צג טמפ' של המעבד והלוח אם ואם אפשר אז גם כרטיס מסך ?? תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  25. Started by miky,

חברה זוכרים שיש לי radeon 9200se ז ככה אני רוצה לעשות לו קלוק עכשיו כאשר אני המהרתי את הזיכרונות מעל ל 250 הרצים היו לי הפרעות גרפיקה הכל הפך לתתושתש למה זה קרה?(יש לי קירור סטוק)

• 3 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.