עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Tom3bar,

אהלן, יש לי את המארז Raidmax Scorpio 868 יש לו מאוורר אחד בחלון -שמכניס אוויר ועוד 2 מאווררים מאחורה שמוציאים אוויר. יש לו מקדימה למטה מקום לעוד 4 מאווררים, אז חשבתי לשים שם 2 של 80, השאלה היא איזה מאווררים ? האם אני צריך שיכניסו אוויר או יוציאו אוויר ? ולמה אני מחבר אותם ?! כי אני לא חושב שנשארו לי חיבורים. תודה תום.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by dorish,

nמה אתם אומרים אם אני יזמין את הספק הזה http://www.lascala.co.il/products-65zf.htm זה יהיה בזבוז של כסף? אני כנראה בעתיד יעשה SLI או שיש לך משהוא באותו מחיר (עדיף פחות) ? תודה דרך אגב הוא עולה 1100 שקל וזה למחשב HTPC

3. טוב תראו, יש לי CF 4850 והכרטיסים ממש מתחממים אני רוצה לקנות גוף קירור לשניהם אפשר המלצה על קירור טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך בלי מד טמפרטורה. אם אני אעשה לו OC יכול להיות שהוא ישרף או יתקלקל?? ואם אני אדאג לעשות אחרי כל העלאה לבדוק ארטיפקטים ולא יהיו אז אפשר להסתכן??

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  5. האם אתם מכירים גוף קירור למעבד שנותן ביצועי קירור טובים יותר מהXP120 \שווים לו? כמובן שצריך שהגוף קירור יתאים למעבד וללוח אם שכתבתי בכותרת.

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by mikezaush,

גירסת agp אם זה עושה את ההבדל

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by Hitman_47,

שלום לכולם מה נישמע ? יש ברשותי גוף קירור למעבד Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE הגוף קירור Zalman 7700 Cu הזלמן עומד למות עושה רעשים של באגר ובקושי מיסתוב המחשב עולה בחום רוצה בבקשה המלצה לגוף קירור חדש וטוב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  8. למה אתם ממליצים תמיד לקחת את ה SF2 במקום הדלתא ב SLK800, כששניהם מרעישים בערך באותה מידה - ה SF2 ב 48db ב4800 RPM, והדלתא שבא בגירסאות האקסטרים מרעיש ב 52.5 dbl ב 5700 rpm?

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by lior_shenhar,

שלום חברים יש לי ניסיון רב בתחום טכנאי פי סי וכדומה אך מעולם לא עשיתי Oc רכשתי והרכבתי היום לוח p5e של אסוס ב 1000 ש"ח ומעבד e8400 זכרונות יש לי מהמחשב הישן 4 סטיקים של גיגה מהירות 667 אודה לכם אם תוכלו לתת לי הוראות מדיוקות להגדרות שיש לבצע מי מו מה ואיך למהירות בטוחה שהכל יעבוד חלק יש לי מאורר איכותי מאד של זלמן ככה שאין בעיית קירור

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by Access Denied,

אני בונה מחשב למסיבות רשת (כזה שיכנס ויצא הרבה מהבית) האופציה המובילה היום היא לקנות מערכת טובה ולשים אותה ב-nsk1380 של אנטק.. הבעיה היא שאני מפחד שקירור טוב יכול לקרוע את הלוח או להתנתק בזמן שאני לוקח את המחשב איתי ללאן פארטי יש המלצה לגוף קירור שיתאים פה?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  11. שלום, קניתי מחשב אשר נעשה בו אוברקלוק של החנות. לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה הופיע לי מהירות מעבד 3GHz (המעבד שקניתי E4400), עד כאן הכל טוב ויפה. לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה אחרת, הופיע לי כבר 2GHz. ניכנסתי לביוס ושם נראה שכן עשו אוברקלוק (המתח הועלה). מה יכולה להיות הבעיה? תודה,

• 12 תגובות
    • 590 צפיות
  12. זה לפני : פשוט פעם ליפפתי את כל החוטים באיזולירבנד .. לפני כמה ימים הורדתי את הכל וסידרתי קצת את החוטים .... זה אחרי : העברתי כמה חוטים מאחורה ואת החוטים של הספק לקחתי הצידה .. אחרי לא מעט תיסבוכים .. איך לעזזל אתם עושים את זה ? גם החוטים של הספר אצלי קצרים מדיי וגם אין מספיק רווח בין הדלת של המארז לבין הספק עצמו .. לא הצלחתי להכניס שם את החוטים .. יש לכם טיפים או טריקים בישבילי ? תודה !

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. כי תקשיבו עשיתי אובר קלוק למחשב שלי למעבד ויש לי מעבד של אינטל ויש לי שאלה אפשר גם לשפר תזיכרון???....תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by slowdive,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד E6300 intel core 2 duoוהבנתי שהמאוור סטוק שמגיע איתו רועש. אני לא משחק במחשב ולא אעשה OC. הבנתי שזה מאוורר אקטיבי שמשנה RPM לפי עומס על המעבד(זה נכון?) ככה שאם אני עובד עם אינטרנט וWINAMP ברקע אין עומס על המחשב והמעבד יסתובב לאט. אני רוצה מחשב שקט (לא בעומס-בעבודה על אופיס,אינטרנט וWINAMP במקביל) כמו צלחת מרק. האם המאוור שמגיע איתו מתאים לי?או שבשביל שקט גם בלי עומס צריך לשלם עוד מזומנים?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  15. ? יש לי לוח אם מסוג epox 8k3a+ זיכרון xtreme ddr 333 256 וולקנו 7 + הכל יש לי ואני נתקע סתם קניתי ציוד בשווי 250 שקל ולא רק זה מעבד- 2000 xp agoia נתקע ב150 באס עם העלת מתח ל2.1 וולט טמפרטורה 65 מעבד לוח 32 בבקשה תגובות מה יכול לתקוע אותי ראוי לציין שאין כל כרטיס פי סי אי

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by PrefaceAlumni,

אם כאשר התקנתי את הפריזר, שמתי אותו על המעבד, ואז ראיתי ששכחתי לסדר את הפינים כמו שצריך אז הרמתי אותו מעט מהמעבד ואח"כ הנחתי אותו שוב. (עניין של כ-15 שניות) אבל כשהרמתי אותו ראיתי שקצת משחה נשארה על המעבד. האם זה מצריך לשים משחה חדשה? זה לא שמרחתי אותה, רק הרמתי והנחתי שוב.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  17. ואם כבר אני מתקין מערכת קירור מים אז רצוי גם משהו שיוכל להגיע למעבד ולזיכרון בבקשה. המארז הוא CM690 עם 4 (נכון להיום) דיסקים קשיחים וכונן 5.25 אחד ולכן ואני יכול להכניס את אגן המים והמשאבה בחזית ב5.25, את הרדיאטור אני יכול להתקין למעלה מאחור עם הסט מאווררים הכפול שיש לי או עם שני המאווררים שיש לי למטה אבל אז צריך למצוע קונפיגורציה חדשה לכניסת אוויר ואין מקום מאחורה בגלל ה4870CF והספק של ENERMAX, אני מניח שכאשר אני לא אצטרך את הULTRA 120 EXTREME אז יתפנה עוד מקום מעל הCF למאווררי פליטה ומאוורר יניקה נוסף על הדלת צד. אז אם מישהו מכיר מערכת שמבוססת בעיקרה על איזה 3-4 תאים של 5.25 כמו הTHERMALTAKE 760i (http://www.thermaltakeusa.com/Produc...C=1160&ID=1616) או 780e (http:…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. Started by HwareNewb,

שלום הזמנתי לפני כמה זמן ati silencer 5 rev.2, ורציתי לדעת אם לפני שאתקין אותו אני אצטרך להסיר בצורה כלשהי משחה טרמית ואיך, כי לפי מה שראיתי באינטרנט, גרסאת ה REV 2 באה עם "פלטה טרמית" (או משהו כזה) שלא מצריכה כל מריחה של משחה טרמית. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  19. קיבלתי מחשב חדש לגמרי .. מקורר היטב , ואני שואל איך יודעים שצריך להעלות Voltage ? ואיך יודעים מתי צריך להוריד את מהירות השעון ? אמרו לי שהתסמינים הם אותו דבר (אי יציבות) המפרט שלי הוא : AOpen AX4C Max - יש עליו תוכנה לOC מובנת Intel P4 3.0C Zalman CNPS7000Cu WD Raptor 36.7 GB 10K RPM + SATA Corsair Twinx PC3200 LL 2x256 Teac CDRW Antec Bluepower 350W Sapphire R9800 Pro - גם תוכנת אוברקלוק של היצרן (גם הוכיח את עצמו כOCER יותר טוב מההרקולס) והסיבה שהמחשב מאורר : Xaser III V2000A כולל כבלים מעוגלים .. חוץ מהכבל SATA שלא צריך עיגול

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by AmitMa,

אז ככה... זה הלוח אם והמעבד שלי: מעבד: AMD Athlon XP (1100 mhz) והלוח אם: Epox EP-8RDA+ עכשיו, רציתי לעשות להם אוברקלוקינג וכמעט ואין לי מושג איך... את המארז אני הולך לקרר כמו מקפיא עם הרבה מאווררים וסירקולציה כמו שצריך. ולמעבד יש את הביג טיפון שמקרר אותו. יש מצב להדרכה?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by retro,

זה היטסינק ל AMD http://www.pch.co.il/docs/pd538154540.htm יותר טוב מ Volcano 7 ? תודה מראש :-*

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by er0101,

קניתי לאחותי Silentboost k7 לאת'לון +XP2500 אחרי שהוא הגיע ל72 מעלות עם Vantec aeroflow. שמתי משחה תרמית של Arctic silver5. קראתי Review שבעומס קיבלו 45 מעלות. אני מקבל 48-55 עם תוכנה לקירור המעבד (cpuidle) ואני מפחד לבטל אותה כי הטמפ' גבוהה מזאת שבReview. חוץ מזה מעצבן אותי שאני עובר את ה50 מעלות אחרי שהשקעתי 180 שקל היום! רציתי לעשות אוברקלוק אבל אני מפחד לבטל את הcpuidle אפילו... אפשר לעשות משהו כדי להגיע לטמפ' יותר נמוכה? ד"א- היא משחקת משחק רשת די קל ולא משחק כבד שאמור להעמיס על המחשב ולגרום לו להתחמם. מחכה לדבריכם ???

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by orzilca,

אני מתלבט מה לקנות מבין שני הסוגים... אני לא ממש מבין בקירור של של זכרונות (או בקירור בכלל :-X) בבקשה תעזרו לי לבחור, בלי חשיבות למחיר מה ייתן לי טמפ יותר נמוכות והוא יותר יעיל לאוברקלוק זה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=2024 או זה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=916 תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  24. עדכון הביוס גורם לביטול אוברקלוקינג? או לאיפוס הנתונים ?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  25. רציתי לדעת אם למארז שלי (מופיע במפרט פה בצד) יש אפשרות להוסיף עוד מאורר(ים)... אם כן אז איזה אתם ממליצים שיהוו את התמורה הטובה ביותר לכסף,ואיפה אני שם אותם?

דיונים חדשים בפורומים