אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם האם יש למישהו המלצה ליצרן טוב של כרטיסי מסך מבוססי nVidia? ב"יצרן טוב" הכוונה היא ליצרן של כרטיסים שעומדים ב-FSB גבוה בצורה מכובדת ולא מרסקים את המחשב. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היה לי E8400@3.7GHZ יציב עכשיו סתם העליתי ל 3.75 עשיתי בדיקה בOCCT של שעה לא מצא שום בעיה אבל כשהייתי במקביל עם OCCT נגיד בMSN או ICQ זה פשוט עבד לאט אני יודע שהOCCT מאמץ את המעבד 90-100% אבל פעם קודמת שעשיתי בדיקה לא היו כאלה תקיעות אני על 1.25V (לא הרבה) לעלות את זה? בכמה?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בתוכנה easytune5 רשום לי system 50 cpu 28 הראשון זה טמפ הלוח אם והשני של המעבד ? כי בcoretemp זה מראה לי שהטמפ של ארבעת המעבדים 40 בערך.אז מה זה הcpu ? שאומרים שטמפ המעבד לא תעבור את ה 80 מעלות, הכוונה למעלות שרשום בcoretemp או למעלות שרשום ב easytune cpu ?שזה גם מה שרשום בביוס . המעבד הוא Q6600 .
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוציא את המאוורר המקורי של INTEL ה 3.0 ה 775 LGA יש 4 סטיקים כאלה שאמרו לי ללחוץ עליהם ולסובב אותם ואז להוציא את המאוורר. אני ניסיתי ללחוץ עליהם קצת ואז לסובב אותם ולא הצלחתי. מישהו מוכן לעזור לי ? אני רוצה להוציא את המאוורר בכדי לנקותו. ואולי עוד זמן מה אני יקנה את ה THYPHONץ
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד E6300 intel core 2 duoוהבנתי שהמאוור סטוק שמגיע איתו רועש. אני לא משחק במחשב ולא אעשה OC. הבנתי שזה מאוורר אקטיבי שמשנה RPM לפי עומס על המעבד(זה נכון?) ככה שאם אני עובד עם אינטרנט וWINAMP ברקע אין עומס על המחשב והמעבד יסתובב לאט. אני רוצה מחשב שקט (לא בעומס-בעבודה על אופיס,אינטרנט וWINAMP במקביל) כמו צלחת מרק. האם המאוור שמגיע איתו מתאים לי?או שבשביל שקט גם בלי עומס צריך לשלם עוד מזומנים?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איפה בדיוק יש במארז הזה 7 מאווררים ובאיזה גודל? http://www.thermaltake.com/products/cases/5000a.htm
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
1)יש לי שני מחשבים אחד מהם עם הקירור הBT (למחשב החדש) ב"ישן" יש לי מעבד של 2.8GHZ רציתי לשאול אן ה BT יהיה טוב בשבילו גם?? או שיש מאווררים אחרים שיותר טובים ממנו בשביל המעבד הזה... 2) יש לי במחשב ה"ישן" כרטיס מסך של GIGABYTE Geforce FX 5700LE 256MB ע"פ כמה המלצות הבנתי שRIVATUNER היא תוכנה מומלצת... עכשיו אין לי מושג איך להשתמש בה...אם מישהו יוכל להסביר לי או לתת לי מדריכים לזה אני אשמח תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי מסך מדגם PC-1602F 16*2 ניסיתי לחבר אותו לחיבור המדפסת וכל הזמן זה מראה שורה עליונה דלוקה ולפעמים הוא מהבהב כשאני מנסה לשלוח משהו בתוכנה האם המסך מתאים? איזה עוד סוגי חיבור יש (השתמשתי בסכמה שבאתר ויכול להיות שלא מתאים למסך הזה)?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קניתי שתי זכרונות של TWINMOSX512 איך הם ב OC ואם בכלל הם טובים לעומת אחרים?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
האפשרות הראשונה והזולה היא TT XP480. ספק 400W שאפילו לא מופיע באתר שלהם, כי הוא בא בדר"כ בתוך המארזים שלהם (ראו סדרת צונאמי)ץ האפשרות השנייה היא HEC 400LDT, שיקרה ב-75 שקל מהספק של TT. עכשיו, אני בטוח לחלוטין ששני הספקים יחזיקו לי את המערכת בצורה יציבה ושקטה, שזה הכי חשוב לי. אבל מכיוון שאני מתכוון לעשות OC קצת, רציתי את דעתכם על שני הספקים. מפרט: AXP 2500+ זיכרון DDR400 Twinmos CL2.5 LEADTEK 6800NU AGP את המעבד אני רוצה להעלות ל-3200, מה שלא הצלחתי לעשות עד עכשיו כי היה לי זיכרון של ADATA וספק ג'נרי... בכרטיס מסך אני אנסה לפתוח צינורות אם זה יצליח, אבל נראה לי שאני סתם אעלה מהיריויות. בקיצור, האם אני יכול להסתפק בספק של TT? אני לא רוצה להוציא יותר מ-300 על ספק, 310 זה כב…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז ככה... זה הלוח אם והמעבד שלי: מעבד: AMD Athlon XP (1100 mhz) והלוח אם: Epox EP-8RDA+ עכשיו, רציתי לעשות להם אוברקלוקינג וכמעט ואין לי מושג איך... את המארז אני הולך לקרר כמו מקפיא עם הרבה מאווררים וסירקולציה כמו שצריך. ולמעבד יש את הביג טיפון שמקרר אותו. יש מצב להדרכה?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קניתי לאחותי Silentboost k7 לאת'לון +XP2500 אחרי שהוא הגיע ל72 מעלות עם Vantec aeroflow. שמתי משחה תרמית של Arctic silver5. קראתי Review שבעומס קיבלו 45 מעלות. אני מקבל 48-55 עם תוכנה לקירור המעבד (cpuidle) ואני מפחד לבטל אותה כי הטמפ' גבוהה מזאת שבReview. חוץ מזה מעצבן אותי שאני עובר את ה50 מעלות אחרי שהשקעתי 180 שקל היום! רציתי לעשות אוברקלוק אבל אני מפחד לבטל את הcpuidle אפילו... אפשר לעשות משהו כדי להגיע לטמפ' יותר נמוכה? ד"א- היא משחקת משחק רשת די קל ולא משחק כבד שאמור להעמיס על המחשב ולגרום לו להתחמם. מחכה לדבריכם ???
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה מהאתר, התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב, הפעלתי את התוכנה וזה מה שהוא רושם לי:(Cannot connect to r6probe, overclocking(and startup overclocking will be disabled מה פשר השגיאה?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני היום/מחר מתקים את ה HR על ה4870 שלי... המארז הוא אנטק 300 מה אתם חושבים, להתקין אותו בצורה הזו: או לחלופין, בצורה הזו: מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז כך כמו שכולם בטח כבר יודעים יש לי את הלוח של אסוס p4c 800 e deloxe וזיכרונות של corsiar xms pc 4400 550 mhz 2.5 וקרור גז וכו וכו (השאר בפרטים) בקיצור אתם לא תאמינו אבל הבוסטר הרס לי את הזיכרונות שלי (אל דאגה כבר שלחתי לחברה להחלפה יגיע עוד איזה שבועיים לצערי חח) עכשיו יש לי שאלות צריך בוסטר לכול זיכרון יענו עם יש לי שני זיכרונות צריך בוסטר לכול זיכרון? איך הוא יכל להרוס לי את הזיכרונות וכמעט את הלוח הביוס הלך הייתי צריך לצרוב חדש..??? עד כמה צריך לעולת להוריד עם הבוסטר בקיצר אנשים עזרו לי.... ושאלה אחרונה בגלל שאני שולח את הזיכרונות להחלפה יש לי אפשרות להחליף את הזיכרונות לזיכרונות אחרים יש המלצות?? תגידו שמות ודגמים ואני יבדוק באתר שלהם (כי הוא בצרפתית ובטח לא תבינו ח…
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי שעשיתי OC ל 8800 640 הגעתי לטמפ' נורמליות ע''י שינוי עוצמת מאורר דרך NVIDIA CONTOL PANEL ל85 אחוז והכל טוב יפה אבל שאני עושה REBOOT למחשב הוא לא שומר לי את זה.. לשם כך עברתי ל-RIVATUNER 2.05 והגעתי לחוצץ של שינוי עוצמת המאורר, אבל ששניתי נגיד ל100 או 90 אחוז ושמרתי אז באותו רגע זה חזר ל25 אחוז ולא התבצע שום שינוי (למרות שהוא מראה שהוא שמר על 100 אחוז למטה אבל בסקלה הוא מראה 25...מאוד מוזר) איך אני ממשיך לפה ומצליח לשנות את עוצמת המאורר ...? ? צרפתי תמונה למצב שהגעתי, תודה לעוזרים מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז.. כבר נמאס לי מהרעש. אני מחפש משהו שקט. אחד למעבד ואחד למארז. שתיהם 120 מ"מ. במעבד יש גוף קירור מאסיבי שעליו יש את המאוורר הרועש.. מאוורר לדים גם של THERMALTAKE. תודה, איתי
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי (מעבד AMD K6-2 350) וישנם כמה דברים שאני לא מבין מהטבלאות על הלוח אם (החברה נקראת UZI אבל בכל התוכנות כתוב שהוא מיוצר ע"י קומפאק) מה הכוונה למהירויות המיוחסות בטבלאה של ה cpu|sdram|pci שיש לה שני עמודות של ICW179 ושל ICS9248-81 ? אם מישהו יכול לתת לי גם עצות באיזה צורה ואיך לעשות את האוברקלוק , הכוונה להעלאת המכפלה ,העלאת המתח למעבד או העלאת מהירות הBUS אם לזאת הכוונה בטבלאה.. כרגע הבאס הוא 100 3.5 SiSoftware Sandra Processor(s) Model : AMD-K6 3D processor Speed : 350MHz Multiplier : 3.5x Model Information : K6-2 3D (Chomper) 266-550 2.2-2.4V (Revision/Stepping : 8 / C (0 Stepping Mask :…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למארז שלי (מופיע במפרט פה בצד) יש אפשרות להוסיף עוד מאורר(ים)... אם כן אז איזה אתם ממליצים שיהוו את התמורה הטובה ביותר לכסף,ואיפה אני שם אותם?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום, עד אתמול חייתי באושר ועושר עם הגוף הנוכחי מזה שנתיים : Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fan אבל אתמול בצעד טיפשי החלטתי לנקות את המחשב בעודו פועל ושברתי את אחד הכנפיים של המאוורר.... עכשיו אני נאלץ לקנות גוף חדש אך איני יודע איזה. אני צריך גוף תואם תושבת 939 (Athlon 64), רצוי שקט יחסית. אגב, אני לא עושה אוברקלוקינג אבל אני מעוניין לשמור את המעבד קריר. בתודה, ניר.
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת האם הטמ"פ האלו נחשבות תקינות? זה במנוחה לאחר OC ל 3GHZ. תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מערכת קירור למעבד עם צלעות קירור...? אני לא כלכך מתמצא אמרו לי צריך לפרק את כל המחשב ולהרכיב אותו מחדש... כמה אמורה לעלות לי ההתקנה בערך?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בביקורת על המארז סונטה III של אנטק רשום כי מומלץ להוסיף מאוור 120 ממ פינמי בנוסף לזה אשר מגיע עם המארז. אייזה מאוורר אתם ממליצים לי להתקין , בדגש על איכות המאוורר ו"השקט" אשר הוא יפיק. תודה מראש, דרור.
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לפני ה20 דקות משחק בNeed For Speed Most Wanted היתה 56-58(זה נורמלי?) ואחרי המשחק ,הטמפ' עמדה על 72. זה נורמלי בשביל הכרטיס מסך הנ"ל עם קירור פאסיבי?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד מהירות מעבד 1.86@2.7 באס 266@390 מתח מעבד 1.304V מתח זיכרונות 2.0V קירור סטוק של אינטל מעלות במנוחה 40-42 מעלות במאמץ מלא 70-71 האם המעולת והמתחים טובים וצריך הצעות לשיפור
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-