עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עשיתי אוברקלוקינג למעבד Pentium 4 531 3.00Ghz והגעתי עד ל- 3.27 , עכשיו הפסקתי כי הגעתי לטמפ' של 60-64 , רציתי לדעת אם אפשר להמשיך בלי מאוורר יותר טוב כי כרגע זה מאוורר של הסוקט . אם לא איזה מאוורר לקנות עד 200 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  2. חבר'ה , אני צריך את עזרתכם איך לעשות נכון אוברקלוק למעבד שלי בעזרת הלוח אם שלי בביוס , פשוט בביוס של הלוח אם שלי יש כל כך הרבה אפשרויות שאין לי מושג מה הן ולפי המדריכים שקראתי לגבי אוברקלוק את רוב האופציות האלו לא מצאתי שם אני משער שזה בגלל שיש כל כך הרבה לוחות אם שונים עם הגדרות ביוס שונות שפשוט אי אפשר לרשום את כולם במדריך אז בגלל זה אני מצרף פה שני לינקים לתמונות של הביוס שלי כדי שאולי תצליחו לעזור לי לעשות אוברקלוק נכון , יש לי את האפשרות לעשות אוברקלוק בעזרת התוכנה Turbo V של Asus שבאה עם הלוח אם שלי אבל זהו יותר אוברקלוק אוטומטי שכזה וגם עדיין בבדיקת ביצועים של 3DMark 11 כשהיא מגיע לקטע של בדיקת המעבד אז המחשב קורס , אז אני לא כל כל מאמין בתוכנה הזאת אלא יותר בלעשות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by pppuser,

שלום. הצלחתי לעשות OC למעבד E6750 עם לוח gigabyte ga-p35--ds3l ולהיא אותו למצב של 3320 הרץ הוא יציב וגם בבדיקות עם OCCT הוא לא נופל על מאמצים במבחן של כמעט יום שלם (אני בעבודה והתוכנה מופעלת ללא הפסקה) הבעיה היא שכשאני מפעיל את המחשב מחדש או שיש כשאני מכבה ומוציא מהחשמל הוא "שוכח" את כל השינויים שעשיתי... השאלה שלי היא איך לשמור את השינויים שיהיו קבוע ושאני לא אצטרך לשנות כל פעם מחדש תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by aviran_n,

אני עכשיו עם האחרונה שיצאה באתר שלהם.. רציתי לדעת אם יש גרסא יותר מומלצת (או אפילו ביוס צד שלישי לא מתוצרתם שידוע שהוא טוב יותר). תודה לעוזרים

5. Started by gilibong,

אהלן חברים יש לי שאלה אני משתמש בתוכנה לבדיקת מעלות בשם hmonitor ויש לי משהו שם שכתוב cpu2 מה זה?

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  6. Started by The_Maestro,

היי כולם! בשעה טובה חסכתי איזה 250$ כדי לקנות לי מערכת קירור מים טובה ל P4 שלי... אני מחפש משהו שלא צריך להיות מדען טילים כדי להרכיב ושלא יהיה מסורבל.... דבר שני אני מעדיף לקנות בחו"ל (AKA USA) אז ככה שהמחירים בארץ הם לא רלוונטים לגבי. יש למי שהוא המלצות?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by wollmann,

יש לי את שתי האופציות האלה לקנייה 512MBx2Kingston HypeX 500Mhz ב 1400 ש"ח או 512MBx2 A-DATA 500Mhz ב 1600 ש"ח ה קינגסטון הוא משומש - אבל זה לא משנה כי יש לו אחריות לכל החיים. ה A-DATA חדש אבל יש לו אחריות ל 3 שנים מה יתאים לי יותר מבחינת תועלת - מחיר/אוברקלוקינג? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  8. חלק ממכם כבר ראו עבודות שלו, זהו Cold Dog, אחד המודרים היותר טובים בסצנה.. http://www.pheatonforums.com/phpBB2/viewtopic.php?t=137&postdays=0&postorder=&start=275 פה בעמ' 12 זה המוצר המוגמר (באמצע העמוד), אבל זה פורום של work-logs ואפשר לראות את העבודה בהתפתחות ממהתחלה... http://www.pheatonforums.com/phpBB2/viewtopic.php?t=137&postdays=0&postorder=&start=0 זוהי קופסת מחשב משנות ה-90 שתיכנן סטיב ג'ובס.. The NeXT Cube.. מדהים איך שנראה המוצר המוגמר ואיזה כח יש לו בשביל מחשב כה קטן...

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by motogt,

אז כנראה יהיה לי אחד משני המעבדים הנ"ל, אני רוצה להריץ אותם ל3 ג'יגה. קירור סטוק יחזיק מעמד? מכמכה ועד כמה הטמפ' יעלו?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  10. מתיי יגיע אותו הקירור לישראל וכמה הוא אמור לעלות?והאם בעזרת אותו הקירור יהיה אפשר סוף סוף לעשות קירור לכרטיס?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  11. הקירור שחשבתי עליו הוא: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan. זה קירור טוב? מה זאת אומרת קירור מים והאם הדגם הנל הוא מים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. עד איזה FSB אפשר להגיע עם קירור כמו XP-90\XP-120 עם מאורר תואם ? זכרון: PC4400 GSKILL לוח אם:DFI NF4 SLI-DR ספק : ANTEC 480W

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  13. תודה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by avizov2,

שלום! קניתי שני מאוררוים של AC COLING.. עכשיו החיבור שלהם הוא כזה קטן כזה.. 3 פינים נראה לי.. והמאוורר שעכשיו נמצא מחובר עם חיבור לבן כזה גדול (4 פינים) של הספק כוח.. איך אני מחבר את המאווררים החדשים? ועוד שאלה.. אפשר לקרוא מאמאר בעברית על מריחת משחה טרמית למעבד.. תודה!

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  15. Started by MOFRA,

אם משהוא יכול להסביר לי אני אודה לו מאוד

16. Started by menacex,

שלום ! ברצוני לדעת האם קיימת אפשרות שעקב אי-עדכון של הביוס , הבורד שלי נותן לי לעשות אוורקלוק יענו מ133 במקום להתחיל מ166 ? ברשותי GIGABYTE 7VAXP ולא , אין לי שום דבר על הלוח שמאפשר לי לשנות זאת. באתר של GIGABYTE מופיע עידכון בביוס ל BARTONS 2500 \ 2800 \ 3000 רציתי לדעת האם עידכון הביוס יאפשר לי לעשות אוור קלוק כמו שצריך או האם זה רק ענין טכני כאילו.. F11 2003/1/15 AMD Barton CPU support (2500+/2800+/3000+)

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  17. המאוורר של המעבד מרעיש רצח!! (הוא נקי ודי חדש) אשמח להמלצות לקירור ל AMD 5000 black edition ללא OC. המחשב משמש כמדיה סנטר לסרטים ב1080P כך שהוא עובד די קשה. אני חשבתי על ThermalRight SI-128 SE (בגלל מגבלות גודל המארז ) ובמידה של חום גבוה מדי להוסיף מאוורר Scythe S-Flex SFF21D 120mm 800rpm\8.7dba תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by amnon555,

יש לי מעבד Intel Core 2 Duo E4300 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. איך בעצם עושים אוברקלוק? ועם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המעבד? ד"א הקירור זה קירור של המארז: Cooler Master Elite 330 (RC-330) הקירור הזה יספיק לאוברקלוק?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by andd,

לוח אם ASUS Maximux IV Extreme-Z מעבד Core I7 2700K זכרונות G.Skill DDR3 Sniper 1600Mhz 2x4 (8GB Ram) Low voltage 1.25 קירור Crosair H100 כונן Crosair SSD 120GB Super PI 8 שניות... מה דעתכם עד עכשיו ?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש עם מארז אורורה או האורורה 3D או האורורה 570 החדש עם מעבד קונרו וכרטיס מסך מהדור החדש כשיצא אני לא מתכנן OC בכלל אני רק רוצה שהמחשב יעבוד שבוע שלם בלי לכבות אותו ושלא יתחמם יותר מדי ולא יכבה או משהו אני צריך בשביל זה גם מאוורר למעבד או לכרטיס מסך..? או שאני יוכל להסתדר בלי מאוורר מיוחד בשבילם?

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  21. Scythe USA SCVMS-1000 Sleeve VGA Cooler Coolink GFXChilla תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by finish,

לרדאון של חבר שלי יש קירור לזכרונות ואנחנו מורידים את הקירור ושמים יותר טוב רק לליבה הם יחזיקו בלי קירור נכון? הם DDR במהירות של 400MHZ

• 3 תגובות
    • 413 צפיות
  23. שלום, יש לי מעבד E8400 Stepping A Revision E0, עשיתי לו O/C קטן: העלתי את הבאס מ- 333 ל- 400 והשארתי את המכפלה על x9. את המתח של המעבד קיבעתי ל- 1.16250v. כשנכנסתי לקבע את הזכרונות הומלץ לי להגדיר 2.00B , שלפי מה שכתוב שם (ב- BIOS) בטבלה בצד ימין, זה אומר שהבאס יהיה 333. מבחינת הגדרת הבאס השארתי על Auto. לאחר שמירת ההגדרות ויציאה מה- BIOS, המחשב ניסה 3 פעמים לעלות (מה שאומר שהוא עושה שינויים ב- BIOS, כל פעם שינוי אחר, זה מה שאני מכיר בנוגע לנושא הזה לפחות...) ואז התחיל לעלות, מיד נכנסתי ל- BIOS וקיבלתי מסך שאומר שהיתה שגיאה והנתונים שבחרתי לא נכנסו לתוקף. אז קיבעתי את הבאס של הזכרונות ל- 333 (במקום Auto שהיה קודם) ובחרתי שוב 2.00B, גם הפעם קרה אותו דבר. בניסיון השלישי קיב…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  24. אני מחפש קירור למעבד שלי פנטיום 4 ליבת Willamette. אני מחפש קירור שקט ויעיל והתקציב שלי הוא 180 ש"ח, שזה עד 40$. אני עושה הזמנה גדולה מהאתר FrozenCPU ורציתי להזמין משם גם קירור. מכיוון שבפורום הזה נמצאים המבינים היותר טובים בקירור למעבד ממש אשמח אם תייעצו לי מבין ה-43 קירורים האלו בערך 5 שהם הטובים ביותר \ הטוב ביותר (כל עוד עונים לדרישות כמובן). http://www.frozencpu.com/cat/l3/g40/c14/s49/list/p1/Air_Cooling-CPU_HeatsinksCoolers-Socket_478-Page1.html http://www.frozencpu.com/cat/l3/g40/c14/s49/list/p1/Air_Cooling-CPU_HeatsinksCoolers-Socket_478-Page2.html Sarlula.

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  25. מעבד:E6400 לוח אם:MSI P965 NEO זכרון:512*2 מהירות 667

• 3 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.