אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
זה הקירור העלוב שיש לי עכשיו http://www.deepcoolglobal.com/product/cpucooler/2013-12/7_207.shtml שיחקתי איתו קצת ונדפקה המשחה הטרמית. ובלי קשר הוא רועש ולא עושה עבודה טובה. אני צריך קירור חדש , לא יהיה OC כמובן , אבל חשוב שישמור על טמפ' טובות ויהיה שקט. הדבר הכי חשוב - שיתחבר ללוח אם מקדימה כלומר שאני לא אצטרך להתקין תושבת ולהוציא את כל הלוח אם , אין לי כח לזה. הקירור שיש לי עכשיו מתחבר כמו הקירור סטוק עם ה4 פינים מפלסטיק האלה , יש לכם המלצה לאחד כזה טוב ? תקציב עד 150 בערך , זה בא עם משחה טרמית נכון ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI HD4670 המאוורר עושה הרבה רעש האם יש דרך להוריד את המהירות שלו?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
המארז בין 6 שנים +/- וכחלק מרכישת מחשב חדש בקרוב והחלפת החומרה הפנימית, רציתי גם להחליף את המאוררים של המארז בחדשים. יש 3 מאווררים קדמיים ו2 אחוריים שאותם ארצה להחליף. כולם 120 מ"מ. הכיוון הוא ל Noctua בלבד כרגע. אני יכול לבחור כל מאורר 120 או שיש כאלה שלא יתאימו למארז? ובלי קשר אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים :}} טוב בעקרון סיימתי את הGLOWPAD שלי (את המעגל והכל) נשאר לי רק לחבר לדים כחולים ולחבר USB :[] עכשיו יש לי שאלה.. ראיתי מדריך לגבי זה: עכשיו אני לא מבין בידיוק הם אומרים לחבר לקליפס הזה: את הפלוס ואת המינוס לא משנה איפה... עכשיו לא בידיוק הבנתצי לאן להלחים את הפלוס לחלק הפנימי איפה בידיוק ולאן את המינוס במדוייק.. האם זה יתן לי בידיוק 5V ואיך אני יחבר את זה למחשב יש לי 2יציאות בכבל מלחים לשמאלי והימני למחשב?!?!?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הכרטיס הוא בסלוט PCI-E האם אני קונה "סט " שמכיל את כל הדברים למשל , צלעות קרור לזכרונות , או משחה טרמית , או שאני צריך לקנות את הדברים בנפרד האם הפירוק של הקרור סטוק מסובך ? http://www.overclockers.co.nz/ocnz/reviewimage.php?id=04vga00gf6600gtgigabytegf6600gt0105&file=front.jpg http://www.overclockers.co.nz/ocnz/reviewimage.php?id=04vga00gf6600gtgigabytegf6600gt0105&file=back.jpg
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-
-
http://www.upf.co.il/index.php?page=view&id=23779512 שמתי את זה בקובץ וינראר זה 5 תמונות.. פשוט עשיתי את הבדיקת מאמץ אבל אין לי מושג מזה אומר אם זה טוב או לא.. הOC שלי זה מ3GHZ ל3.4ghz מעבד E8400
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הבא: ASUS P5LD2-VM והייתי רוצה לדעת איך אני משנה את המחלקים של הזיכרונות שלי. תודה מראש, גיא!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שובר ת'ראש כבר יומיים על הזכרונות האלה , לא מצליח לעבור את ה- 1120MHZ ב 5-5-5-18. הם מסוגלים הרבה יותר ... אם יש למישהו ניסיון איתם או יכול לעזור , אני אשמח מאוד ! Corsair Dominator 8500c5d+f 2.1v v1.1(D9GMH זה הקונפיג עכשיו (יציב): Maximum Supported Memory Clock: 533.3 MHz Current Timing (tCAS-tRCD-tRP-tRAS): 5.0-5-5-18 Command Rate: 2T Read to Read Delay (tRD_RD) Same Rank: 4T Read to Read Delay (tRD_RD) Different Rank: 6T Write to Write Delay (tWR_WR) Same Rank: 4T Write to Write Delay (tWR_WR) Different Rank: …
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום ! זהו המפרט שלי: E6300 + ביג טייפון (TTׂ) לוח אם של אסרוק 2 גיגה TWINMOS 677 X1900XT 512 MB 160 GB SATA 2 לגבי מארז עדיין לא סגור. אני לא רוצה שהמחשב ירעיש ולכם אני אבקש מכם לבנות לי "חבילת קירור " למפרט. התקציב הוא עד 350 ש"ח. אם אפשר שהחלקים יהיו מ KSP או PLONTER או נועה אבל עדיף 2 הראשונים.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
בשביל מה צריך גריל למאוורר?? פשוט קניתי מזיגזג לאחרונה מאוורר ב 70 שח של Tt למארז והוא לא בא עם גריל אז רציתי לדעת מה כל הסיפור סביבו. תודה לעונים ! אתם מפתיעים כל פעם מחדש
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איזה קירור ממומלץ ב 100 שקל לP4? אני חושב על OC. ThermalTake Volcano 10 טוב?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה עדיף? Arctic Cooling AC-NV-SIL-5 או Zalman - VF700-ALCu-LED שניהם יתאימו ל7800GT של LEADTEAK? לי כרגע יש קירור כזה
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני מחפש את הדגמים החדשים של יצרן אמצעי הקירור הנ"ל, איפה לקנות בזול? כמו כן אני מחפש מי מוכר את ספקי הכוח השקטים של THERMALTAKE VOLCANO 7 Zalman CNPS6000-Cu CPU Cooler מחירים?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
צרבתי ביוס בATIWinflash ועכשיו אני רוצה להחזיר את הביוס הקודם אבל זה כותב לי : p/n mismatch מה עושים ? עריכה : בdisplay properties זה מראה לי כאילו יש לי 2 כרטיסים או dual monitors . קראתי את הקבצים דרך Notepad וכתוב לי בביוס המקורי RV770pro GDDR3 RV770 PCI_EXPRESS GDDR3 RV770 Pro ובביוס שצרבתי כתוב: 113-B50102-105 RV770 PCI_EXPRESS GDDR3 זה הכרטיס שלי : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 אודה מאוד לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? אני צריך עזרה! אני מחפש ספק חזק והטוב ביותר שאפשר לקבל בתמורה ל500 שקל אני ישמח לקבל הצעות תודה...וכמובן שקט כמה שיותר! כמו כן נעה הציעו לי את ה cool max 550 הם אומרים שזה ספק הטוב ביותר לדעתם בסכום הזה הוא נותן 550 באמת ו36 עם אני לא טועה אמפר! מה אומרים הוא טוב או לא וכו וכו? וחלק הציעו לי את האנרמקס 425 והוא עולה 470 אבל נעה ואמרים שהוא יהיה מוכן רק עוד 10 ימים אצלם! איך הוא? נ.ב אני צריך עם החיבורים החדשים וכו כו לעתיד חשוב מאד!! כמו כן עם מישהו יכול להסביר על החיבורים האלה אני ישמח תודה.. כאילו מה ההבדל בינהם לבין החיבור הקודם! תודה יחיאל בן חמו
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהצ'יפסט הגיע ל104 מעלות צלזיוס, הלוח נדלק, אבל לא מבצע פוסט...והחיווי של הLED, מראה כל פעם משהו אחר... ניסיתי לאפס, ועוד כמה דברים, אבל ללא הצלחה... תודה רבה, ניר
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ועל המאווררים שהוספתי (מאווררים של ספקי כוח ישנים) ?! אם כן אז איך עושים את זה ומה ההשלכות של הגברת מהירות המאווררים...? תודה.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי, אתמול הצלחתי להחזיר לחיים כרטיס מסך שמת לי (SAPPHIRE HD6850 1GB). השתמשתי במייבש שיער על מנת להחזיר אותו לחיים וזה עבד. התקנתי במחשב, הכרטיס עבד 10 דקות במשחק על ההגדרות הכי גבוהות לפני שקיבלתי מסך אדום והכרטיס מת שוב ולא קיבלתי תמונה. כנראה הכרטיס כבר לא יכול לעבוד במקסימום שלו. ניסיתי שוב להחזיר אותו לחיים, אבל הפעם שמתי אותו מול תנור חימום למשך 8 דקות. הכרטיס חזר לחיים כשהפעם היה יותר יציב ואפילו שרד שעת משחק עם אנדרקלוק של 20% לליבה בתוכנה המעפנה של AMD. אני חושב שזה יהיה רעיון טוב לעשות אנדרקלוק גם לזכרון ולכן התחלתי להשתמש ב-TRIXX. קבעתי לו מהירות של 580 לליבה (775 מהמפעל) ו-850 לזיכרון (1000 מהמפעל) , אין …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת on-board על לוח אם Gigabyte GA-8I915P Duo . כשאני עושה OC למעבד אני מגיע איתו ל 3.75Ghz ומעלה טיפה את המתח ל- 1.400 בהתחלה אם הייתי מעלה את התדר של המעבד יותר מזה כרטיס הרשת לא היה מזוהה בכלל בביוס או שכן היה מזוהה אבל ב windows הוא עשה בעיות ולא הגיב גם ב device manager. מצאתי באלאנס ב- 3.75 שבו כרטיס הרשת עבד תקין. לאחרונה הוא התחיל לעשות לי בעיות בכך שתוך כדי עבודה הוא פתאום מפסיק לעבוד. הוא עדיין מזוהה ב device manager אבל אי אפשר לגשת אליו. כשאני מבטל את ה OC הוא עובד תקין. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם תוכלו לעזור לי להוריד את הטמפ' בכרטיס מסך!! כרטיס מסך NVIDIA 7300/200 GT בלי מאוורר.. הכרטיס בשעת מאמץ מגיע ל70 + מעלות ומאתחל את המחשב מעומס החום. טמפ' המעבד נורמאלית 42 מעלות בכללי שני מאוורים מותקנים במחשב.. אחד בצד האריזה ואחד בגב האריזה עזרו לי בבקשהההה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, לפני 8 חודשים רכשתי מחשב חדש עם גוף הקירור הנ"ל. היום פתחתי את המארז על מנת לבצע קצת נקיון, וגיליתי כי הגומיות שתופסות את המאווררים נשחקו (עד כדי מצב שהמאווררים אוטוטו עומדים ליפול). רציתי לדעת אם לעוד מישהו זה קרה? ואיך פתרתם את הבעיה בסופו של דבר?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לבצע אוברקלוק ל 2x ASUS GTX 560 שלי. הסיבה העיקרית היא שאני נתקל ביותר ויותר משחקים שתמיכתם ב SLI היא חלקית או לא קיימת כלל, לכן אני מקבל ביצועים נמוכים ממה שהייתי רוצה. כמה שאלות : - באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש על מנת לעשות OC לכרטיסים? אני פעם השתמשתי ב rivatuner אבל אני רואה שהיא כבר לא רלוונטית היום. - באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש כדי לבצע בדיקת מאמץ? OCCT לא מנצלת את הכרטיסים כמו שצריך (אחד מנוצל על 99%, השני על 80%). תודה.
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כמה זמן צריך להריץ אותם ? עד שיש ארטיפקים ? ובאיזה עמודה אני אמור לעלות את הקלוקים ?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן! ברשותי מארז 6A19 של COMPUCASE ובתוכו BIG TYPHOON על המעבד. לפני כמה זמן המאורר האחורי במארז שבק חיים אז העברתי את הזלמן F3 (רועש...!) לצד האחורי. אני צריך לקנות מאורר 12 ס"מ כדי לשים בחזרה מקדימה.. מה מומלץ מחנויות בירושלים? (IVORY\KSP\BUG\OFFICE DEPOT|חנות אחרת שאני לא מכיר) בKSP יש מגוון לא רע. אפשר לראות את כולם במחירון חלקים תחת "מאוררים וגופי קירור" (בעמ' הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems) תודה! ועוד שאלה קטנה. במארז 6A19 יש חור בצורת עיגול מעל המעבד (כנראה כדי להוציא ממנו צינור החוצה) ועוד מין חור אוורור קצת יותר למטה. החור אוורור הוא בערך 11.5X8.5 ס"מ. האם לדעתכם אפשר\כדאי להצמיד לו איכשהו מאורר שיוציא אוויר מהמארז? משהו כמו מא…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שתי שאלות ADATA DDR400 512MB כמה אתם חושבים שאפשר? כרגע הם על 3-4-4-8 ולא ממש מצאתי בביוס גם איפה משנים את זה רק מצאתי את המתח שלהם מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-