עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by waizman,

הקריסטל אורב שלי התחיל פתאום לעשות רעשים מוזרים... אז כמובן פתחתי הכל, הוצאתי, ניקיתי, וחיפשתי איפה לשים שמן. לצערי גיליתי בדרך הקשה ונשברה כנף אחת - לא נורא. הקטע הוא שכל המארז רועד וזה מ-ר-ע-י-ש ! כשהמאוורר בחוץ (ופועל) אין רעשים. דרך אגב, איכשהו גם הצלחתי לקצר את המודם שלי ולהרוס גם אותו... אחחח... יום חרא... קיצר - מה אני עושה כדי להשתיק אותו ?

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Impreza,

שלום, נשרף לי המאוורר על הלוח אם (Abit NF-7) וקניתי את המאוורר הזה של TT בחנות אמרו לי שהוא מתאים גם ללוחות אם אבל רשום עליו "For BGA\VGA Chipset" האם הוא מתאים? והאם אני חייב להחליף משחה כשאני שם אותו? EDIT: אני לא חושב שהוא מתאים, הוא יותר קטן מזה שעל הלוח והחורים לא תואמים אני יכול להחליף אותו בזה שעל הכרטיס מסך (Radeon 9600XT) ואת מה שיש על הכרטיס מסך אני ישים על הלוח האם השיפור יהיה משמעותי? האם זה של TT יותר טוב מהסטוק שעל הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  3. Started by Idanp,

תוכנה נחמדה שמצאתי בXS שלמעשה בודקת את ביצועי המחשב http://crystalmark.info/download/download.cgi?file=CrystalMark09.zip תנו בתוצאות! (שלי מצורפת) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by Kriz,

אפשר להשיג משהו בארץ?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  5. Started by Tycoon,

אז ככה לאט לאט מתחת לאפכם נבנו שתי מערכות לשנוי מצב צבירה או באנגלית phase change cooling system (מערכת קירור גז) הן עדיין לא גמורות יש עוד המון כיוונים למיניהם אבל כמו שאתם רואים כבר יש תוצאות רציתי לשתף אתכם בהשגים בנתיים וכבר גם אני וגם The byter פירסמנו בOCDB תוצאות יפות שאני מאמין ישתפרו אם לא במספרים אז בטח ביציבות בהזדמנות זאת אני רוצה לתת המון קרדיט לאליאור(The byter) שהדביק אותי בחיידק של OC לימד אותי המון ועזר לי רבות ואתגר של שנתיים שלו הפך בזמן קצר גם לאתגר שלי שהתגשם עם המערכות שלנו

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Psychopath,

Aight so, I wanna cut a hole on the top of my case, I have an 80mm fan that is identical t the rest of my fan cases... We're talking about a Supertalent Aluminium CA-601UFbk Black. Aluminum, 5 fans(2 front, 2 back, 1 door), big door window... Ok, so in order to cut the hole I need to first take out the top part to work on it, that's obvious.. What's next? where is it recommended to cut it? What tools and in what way should I work ? Anything else I need to know before I begin? note- It's my first mod ever, but do plan on buying more... another note- I want it to look smooth, I'm intending to make the case as beautiful as it can get... Thanks in advanced. oooh, editing an…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ashkenazone,

אהלן, קודם כל רציתי להגיד שעשיתי OC לD805 והגעתי ל3.9 על מתח 1.4V. רציתי לשאול, מה המקסימום המותר של הטמפ' והמתח של המעבד הזה?

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by ashkenazone,

D805 = אדיר. 3.34GHZ עם קירור BOX. לא מסעיר, פשוט כיף. מחכה לBT. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  9. אני יודע שב-D805 הוא אוברקלוקר לא קטן, לכן לדעתי זאת האופציה הטובה ביותר באותו תקציב. עד עכשיו הייתי בטוח בקשר ללוח אם, אבל לאחר שבביקורת נאמר שיש "חומה" עד ל-300FSB, התחלתי לחשוד. הזיכרון שאני אשתמש בו יהיה כנראה סטיק אחד של 1GB במהירות 667MHz, אני אקח 2 סטיקים אם זה קריטי בשביל ה-OC ולא יפריע לשדרוג ל-2GB זיכרון. לאחר חיפוש קצר בגוגל, מצאתי אשכול מוזר ועכשיו אני לא יודע מה לעשות. אם כבר פתחתי אשכול על הלוח אם, האם יש משהו טוב יותר בתקציב של 550 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

שלום רבותיי.. הרכיבים הנ"ל נמצאים ברשותי.. בעיה עיקרית: OC לזכרונות... מכיוון שהמכפלה נעולה.. יש לי מעט אופציות עם הזיכרון.. בלוח אם המתח המקסימלי לזיכרון הוא 2.3V - לא מספיק כדי להריץ את הזיכרונות ב720MHZ.. כך שכרגע אני נמצא בדאוןקלוק ל600.. [הזיכרונות שלי 667MHZ] השלישייה הזאת.. לא שילוב משהו לזכרונות 667MHZ..

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by nadaviz,

המעבד שלי עם קירור סטוק עובד ב- 58-61 ב- IDLE אבל מצד שני הסל"ד של הקירור על נמוך באזור ה- 1600. אני מניח שאם היה לו ממש חם הוא היה מעלה סל"ד לא? האם הטמפ' תקינה?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  12. Started by se7en,

קניתי מחשב חדש בשעה טובה. החלטתי לנסות לראות מה אפשר להוציא ממנו. אז הלכתי לביוס העלתי את ה-FSB ל-1066 והתדר 267 וקיבלתי מהירות של 3.7GHZ. בלי להעלות את המתח ועם קירור סטוק. בדקתי את המחשב במבחני יציבות עם SANDRA 2007. בינתיים המחשב עובד חלק כ-12 שעות וגם בשיא המאמץ המעבד לא עבר את ה-41 מעלות. שתי שאלות: 1 - איך זה יכול להיות?...מה אני מפספס?...אולי הדרך הזאת נותנת פחות ביצועים? 2 - דוקא הזכרונות הם אלו שהתחממו קצת (55 מעלות) זה הרבה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nas,

http://www.ystechusa.com/images/pdfs/industrial_blowers.pdf

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by aviran_n,

אני עומד לקנות את אחת מהמשאבות האלה לקירור מים החדש שלי המשאבות הנ"ל נראות זהות ולא מצאתי נתונים של הD5 באינטרנט והייתי רוצה שתעזרו לי לדעת מה ההבדלים בינהן ומי עדיפה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 399 צפיות
  15. Started by haitin,

what is the max temprature which my cpu shouldnt pass, or it will start auto lowering performance in? 60c? or less?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by darkman,

מהו ה dBA הנורמלי שאפשר לחיות איתו ושלא יפריע ואם תוכלו לעשות השווה קטנה נמשל 20-לא מפריע 25-זימזום קטן וכן הלאה...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by integral,

:o http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=61987&page=1&pp=25

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by Omri4u,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני מחליט לגבי הזיכרון המעבד שלי לעתיד יהיה P4 1.8A תאריך אריזה 6/6/02 ומעלה וסדרת ייצור של 003 הלוח אם Epox 4g4a+ זכרון אני מתבלט אבל בנתיים קורסיר 3200 C2 עוד לא החלטתי סופית לגבי הזכרון. אני מתחנן O/c גבוה יחסית אני מתכוון לעלות את ה FSB ל166.666 והיחס בין הזיכרון למעבד יהיה 4:5 ולכן יהיה לי מעבד במהירות 3000 מגה הרץ (18 * 166.666) והזיכרון יפעל ב 208.3325 (416.665) אבל אני מפחד לשרוף את הזיכרון את המעבד לא כי יהיה עליו קירור רציני וגם אני יקרר טוב את הלוח אבל הבעייה היא הזיכרון אני מפחד שאני ישרוף אותו האם תוספת של 16 מגה הרץ תשרוף אותו? מה התפקיד של צלעות הקירור אולי אני יוסיף מאורר חזק שיכוון כלפי הזיכרונות זה יעזור או שעלי להוריד את הצל…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by nimrodim,

חייבים לבדוק: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=42220&page=1&pp=25 17 - עמודי קריאה...לא ל 56K! פותר את בעיות הVTT בחלק מהלוחות. (סידרת IC7....) וללא בעיות עם ספקי כוח שונים בניגוד ל - DDR BOOSTER! max - 4.22 Volts קבלו אותו. DDR Maximizer

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by nimrodim,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=45662&highlight=ddr+booster ראיתי - חשבתי שמאוד חשוב - פירסמתי לינק. נא להתחיל לקרר!

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  21. Started by Holography,

חבר שלי 'זרק' את הDDR בוסטר שלו בגלל שהגיע לו הDFI החדש עכשיו רציתי לשאול אם הוא יכול להתאים ללוח שלי (חתימה) לא מצאתי באתר של OCZ תודה!

• 3 תגובות
    • 422 צפיות
  22. Started by סער_שי,

1. מוזר. כשאני נותן לזכרונות שלי מתח 0.4+ ומעלה - כתוב לי ב-HEALTH STATUS שה-DDR18V FAIL. מה זה אומר, שהזכרונות לא יכולים לקבל יותר מתח? שאין לי עוד מתח לתת להם? ...? 2. הצלחתי להגיע עם הזכרונות ל-999MHZ עם התזמונים המקוריים ועם מתח 0.3+ (אולי אפילו פחות, לא בדקתי). הם עומדים ב-SNM. המעבד שלי, לעומת זאת, מתקשה לעבור את באס 430 ולכן חשבתי להוריד לו מכפלה וללכת על באס 500 (אם הלוח יכול)... כלומר במקום באס 437 על מכפלה 8 הוא יהיה באס 500 על מכפלה 7, שזה אותו דבר בערך.... האם יש עדיפות לבאס יותר גבוה? כלומר - בהתעלם מהזכרונות, האם מעבד על 3.5GHZ בבאס 500 יהיה יותר מהיר מאותה מהירות רק בבאס 438? 3. מאוד מוזר. כשאני נוגע בזכרונות עם האצבע (כדי לבדוק את הטמפ'), ה-WINDOWS נתקע.…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by The_Byter,

קיבלתי את ההזיכרון כשבוע לאחר שהזמנתי מארה"ב זיכרון יפה: נתוני יצרן: Module Size: 2GB kit 1GBx2 Package: Ballistix 240-pin DIMM Feature: DDR2 PC2-8500 Configuration: 128Meg x 64 DIMM Type: Unbuffered Error Checking: NON-ECC Speed: DDR2-1066 Voltage: 2.2V Memory Timings: 5-5-5-15 הזיכרון רץ אצלי על 630 5-5-5 2.2v קבוע תוספת מתח ל2.4 הביא לתצואות הבאות: עם מתחים גבוהים (2.9+) ניתן להגיע לאזור ה700+ הבעיה העיקרית היא שהD9 שעליהם מבוסס הזיכרון מתים בקלות יתרה... בכל מקרה כרגע הלוח שלי נותן עד 2.4 מהBIOS, בהמשך VMOD ובתקווה מספרים יותר מופרעים... סביבת עבודה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by danielk9,

מה דעתכם על DD3 מומלץ או בזבוז? 8gb 800hz מהסוג הפשוט ב 1200 שקל או DDR3 1333 1GB ב1000 שקל... ההבדל יורגש בישומים שאנו משתמשים (בעיקר משחקים).. או שעדיף כבר נפח??

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by montigo,

אני קונה בקרוב את הלוח אם הבא: Gigabyte GA-8IEXP [לינק לספציפיקציות] אני מעוניין לקנות 512 מגה בייט של זיכרון, וכמו כן מעבד של 2 ג'יגהרץ לערך. כמו כן אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג, לא כבר במיוחד, כי השקט הוא הערך העליון, רק אובקלוקינג שיאפשר לי לעבוד עם מאווררים שקטים. לפי הספציפיקציות, הלוח (הצ'יפסט) תומך רק ב-DDR266, האם אני יכול לקנות DDR333 ולהריץ אותו נגיד ב-300 מה"צ וזה עדיין יפעל? מה לגבי תיזמוני CAS וכו', אני לא מבין בזה, האם זה משמעותי? מלבד זאת, האם כדאי להשקיע במעבד מסוג A עם 400 מה"צ באס, או B עם 533 מה"צ באס? האם זה נכון ש-P4 1.8A זהה כמעט ל-P4 2.2B, רק שלשני עשו Overclocking?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים