אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אהלן אתמול הורדתי Everest רציתי לדעת אם הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי זה GPU DIODE? רשום שזה אל 70 אם זה כן זה טמרפוטרה טובה הוא לא?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ואני לא מכיר הרבה בנושא של קרור המחשב בדקתי בעזרת תוכנה את חום המעבד וזה נראה לי קצת גבוה (הCPU מגיע לפעמים ל80!!) רציתי לדעת האם המחשב שלי מדי חם ואם כן איך אני יכול לקרר אותו עריכה:אהה ועוד בעיה -המאורר של הכרטיס מסך לא עובד, (אני קונה כ.מסך חדש...)האם זה יכול להיות קשור לזה שהמעבד חם? תודה הנה תמונה: http://picasaweb.google.com/yitzy10/qsgpsI/photo?authkey=ZYhNDuTmI6k#5027809055414140898
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם..... אני משום מה מגיע רק עד 153 FSB....לא מצליח לעבור את זה.... למישהו יש מושג מה עוצר אותי? המפרט רשום בצד
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
nמה אתם אומרים אם אני יזמין את הספק הזה http://www.lascala.co.il/products-65zf.htm זה יהיה בזבוז של כסף? אני כנראה בעתיד יעשה SLI או שיש לך משהוא באותו מחיר (עדיף פחות) ? תודה דרך אגב הוא עולה 1100 שקל וזה למחשב HTPC
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
ראיתי שאנשים שעושים OC מעלים את המתח של הספק מ1.3V ל1.6V איך עושים את זה? האם זה אפשרי בכל ספק(ג'נרי)?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה, מדובר על מושקין REDLINE שאמורים להגיע ל500MHZ על 2-2-2-4. השבבים בכותרת, שבבים שאוהבים הרבה מתח. הלוח כמו שמצויין בכותרת, יכול לתת להם הרבה מתח. מעבר לספרדר שעליהם, הוסף מאוורר 80MM. כמו כן הם נמצאים חלקית מתחת לזלמן CU7700 אימתני. המאוורר 80 נמצא בין המאוורר 120 של המארז שמכניס אויר, למאווררים של המארז ושל הספק שמוציאים אויר. מצורפת תמונה - השאלה היא, האם זה מספיק? כי החבר'ה האלה לא מתעוררים מתחת ל3.5mV. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה כבר נשאלה כאמור. רק אולי חשוב לציין שעדיין לא עדכנתי ביוס מאז שקניתי את המחשב.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
סתכלו כאן בבקשה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/_/g/t/i/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408101314024595/200409062147474308/lllllll.JPG ותגידו לי האם הטמפרטורות האלה טובות לאוברקלוק שכזה? יש לי קירור סטוק למעבד...ותיסתכלו על המיפרט ותגידו לי בבקשה. תודה לעוזרים! נ.ב התכונה שמאמצת את המחשב ובודקת יציבות פועלת כבר 45 דקות וזה היתייצב על הטמפטורות האלה כבר הרבה זמן!
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
עידכון!! לאחר סידור קבלים מוצלך הצלחתי להוריד את הטמפרטורה ל 45-48 תמונה [ יש לי לוח אם שלgigabyte ga-8ipe1000-g והטמפרטורה שכתובה לי בתוכנה speedfan היא 51 עד 79 ואני לא מסוגל להוריד אותה ניסיתי הכל הוספתי עוד 2 שאוריים עשיתי פתחי אוויר מה עד אפשר לעשות???? בקשה תעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
תודה לעוזרים יש לי דלתא זה כבד כל הרעש
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המעבד שלי ל 45-46 בזמן מנוחה,והטמפרטורה הכללית במחשב דברך כלל על 51-52 (גם במנוחה אם זה משפיע ולמרות שלא נראה לי) אני צריך גם בבקשה תוכנה שבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך,הארד דיסק וכל השאר חוץ מאוורסט ניסיתי את כל הגרסאות כלום לא פועל חוות דעת יתקבלו בברכה! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
הכרטיס X800GTO2. תכנון: פתיחה ל16 צינורות\ ולאחר מכן המהרה של הליבה טמפ' במנוחה , המידע מאוורסט. motherboard - 39C CPU - 31-33C north bridge - 50C GPU - 32C GPU Ambient - 31-32C מה זה אומר ^ ? HD 1 - 38 HD 2 - 32 הקירור על הכרטיס מסך Accelero S2 + Turbo module קירור במארז: קדמי 120MM מכניס עליון 80MM מוציא המארז פתוח בצד ויש מזגן בחדר. יש אישור? האם יש מדריך בעברית שיהיה קל להמהיר? מה בעצםהשלבים שמומלצים לכרטיס מסך הזה? קודםפ לפתוח צינורות ואז מה? ואיך? אני יודע שהנושא נטחן מכל צד אבל אני חייב להיות בטוח 8) X800GTO2 -עריכה- אני צריך עזרה התחלתית. איזה תוכנות לבדוק, עם איזה תוכנות לעלות, מה הכוונה צריבת ביוס, מה הטמפ' צריכה להיות, מה זה ארכיטקטים, וכו'! עזרה!
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז שאלתי היא איזה קירור כדי לקנות ל מעבד פנטיום 4 3 גיגה פרסקוט ? והאם כדי גם לקנות קירור לכרטיס מסך ? רדון 9800 פרו ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ישלי מעבד E6400 של אינטל יש לי קירור ninja plus rev b ספק HEC 550 זיכרון OCZ CL4-4-4-12 כפול 4 הכוונה שיש לי 4 גיגה ביחידות של 1 לוח אם MSI PLATinum 975x ניסיתי לעלות FSB מ 266 ל 333 כי אמרו לי שאני צריך OC למעבד כדיי שלא יגביל לי את הכוח של הקרוס פייר של ה4850 .. (אני מתכנן להביא עוד כרטיס ולעשות קרוס פיי) עכשיו ישר אחרי שאישרתי את ה333 FSB המחשב נכבה ולא פעל איזה 5 דקות ואז פעל ורשם אזהרה שההגדרות ששמתי לא טובות משהו בלה בלה בלה.. איך אני יכול לעשות OC יציב להגיע לפחות ל3GHZ ..? ג ;D ???
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי לוח של msi עם סוקט 478 מעבד 2.4 ניסיתי לעשות עליו אוברקלוק הכלתי ל3.0 הדלקתי תמחשב הוא ניתקע קצת לא רצה להיכנס לתוכניות עשיתי ריסט דרך כפתור והוא לא רצה לעלות יותר למערכת הפעלה... נייסתי להחזיר להגדרות ההאורגנליות לא הלך הבעיה נישארה ניסיתי לפרמט תמחשב גם לא הלך וא לא מגיע למסך הכחול של הפירמוט ביכלל המחשב רק עולה נותן פוסט נותן להיכנס לביוס והכל או לעלות דברים דרך הבוט ממשיך מגיע לקטע שהוא צריך לטעון מערכת הפעלה ומראה מסך שחור פשוט.. למישהו יש פיתרון לבעיה המוזרה? או איזה חלק צריך להחליף
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש למישהו המלצה ליצרן טוב של כרטיסי מסך מבוססי nVidia? ב"יצרן טוב" הכוונה היא ליצרן של כרטיסים שעומדים ב-FSB גבוה בצורה מכובדת ולא מרסקים את המחשב. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
בתוכנה easytune5 רשום לי system 50 cpu 28 הראשון זה טמפ הלוח אם והשני של המעבד ? כי בcoretemp זה מראה לי שהטמפ של ארבעת המעבדים 40 בערך.אז מה זה הcpu ? שאומרים שטמפ המעבד לא תעבור את ה 80 מעלות, הכוונה למעלות שרשום בcoretemp או למעלות שרשום ב easytune cpu ?שזה גם מה שרשום בביוס . המעבד הוא Q6600 .
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי משהו שנקרא: CPU HOST Frequency(MHZ) (לוח gigabyte 945P) וכשאני לוחץ יש לי לבחור במספרים מ100 עד ל600 השאלה אם שם בעצם עושים את הOC ואם כן מה וכמה לאחר מכן יש לי PCI-E Frequency(MHZ( הוא על AUTO) הבנתי שעדיף שהוא יהיה מותאם אישית ויהיה קבוע ז"א לשנות אותו ל100Mhz ?(קראתי את המדריך ככה אמרו לפי המדריך אנ ירק רוצה להיות בטוח) ואת האפשרות של ה DRAM BANK INTRELEAVE אני לא מוצא בכלל , זה קיים בלוח הזה והיכן המחלקים והיחסים בביוס המעפן הזה? תודה רבה רבה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
-
אני יכול להגיע בערך עד ל 900MHZ אבל אז הוא כבר עושה בעיות, הדלקתי את הלינוקס ב 850MHZ והכל עבד מושלם את הווינדוס אני מעלה רק ב700MHZ, יותר הוא לא נותן לי. יש את הפס הזה שכאילו הוא עושה שם LOAD, אז שם אחרי כ 10 פעמים שהקו זז הוא עושה RESTART. מה אני יכול לעשות ?? נ.ב המעבד עכשיו ב 700MHZ IDLE 34 FULL LOAD 44~ אני יכול גם להעלות את המתח עד ל 1.85 אבל בנתיים הוא יציב ב 1.65
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
Okay so, I installed my new ICEBERQ 4 on the card started overclocking.. the base Core clock is 200mhz, and the DDR is 333mhz anyways, I got as the core up to 225mhz and the DDR to 360mhz, and anywhere higher i go, i get artifacts... My geuss is that it's because my memory chips aren't cooled right.. my card has 8 DDR chips and the ICEBERQ only comes with 4 heatsinks, so what i did is put each heatsink on two DDR chips, which doens't really cover them completely.. :\ anyways... what next should i do ? is there any solution to my problem besides getting more heatsinks for the DDR ? anything to do with voltage and so on ?.. help me :>
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם! הכנתי מסך LCD וחיברתי אותו ל- PARALLEL PORT לפי הסכמה שבאתר והכל עובד מעולה! (נ.ב, ישנה טעות בסכמה, פין 5 של המסך מחובר שם לפין 14 של הפרלל. פין 5 של המסך צריך להיות מחובר להארקה (חוט שחור במולקס) אחרת המסך לא יפעל וישים תצוגת איתחול תמיד... הפינים המאורקים: 1,3,5) בכל מקרה, ברצוני עכשיו להוסיף כמה כפתורים (4 בערך) על מנת לשלוט בפונקציות של המחשב מהם. האם מישהו ניסה? אני יודע שלפורט יש בערך 5 כניסות או יותר אפילו אך לא ניסיתי ורציתי לדעת אם יש אולי סכמה לכך. תודה, נדב
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני מבין שאפשר להפוך את הGT לULTRA ע"י פתיחת צינורות עיבוד שכבר קימים שם...רק שהחברה נעלה.....זה נכון?...ואם כן איך אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ה GTX260 משומה לא מאיץ את המאוורר גם ביישומים גרפיים כבדים יחסית ומגיכ גם ל 65 מעלות. אני יודע שזה תיקני אבל זה לא מוצא חן בעיני. יש אפשרות שלפי יישום מסויים זה יאיץ את המאוורר ? נניח hl2.exe או crysis.exe כמו בפרופילים של עכבר.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-