עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by madror,

בביקורת על המארז סונטה III של אנטק רשום כי מומלץ להוסיף מאוור 120 ממ פינמי בנוסף לזה אשר מגיע עם המארז. אייזה מאוורר אתם ממליצים לי להתקין , בדגש על איכות המאוורר ו"השקט" אשר הוא יפיק. תודה מראש, דרור.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by udist,

ברשותי msi geforce fx 5200 128MB המחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה וכיוב' אבל למקרה שאני ארצה גם לשחק אני רוצה לדעת כמה דברים: ראיתי באפשרויות של הדרייברים שניתן לבצע oc, עכשיו הכרטיס בא עם צלעות קירור בלבד, האם לעשות את הoc שניתן לעשות שם (אין לי מושג בדברים האלה, אז מי שעונה שידבר כאילו הוא מדבר לילד בן 4) עוד כמה פרטים: הכרטיס 64bit טמפ' לוח אם 26, מאמץ 29 יש לי מאוורר מקורי של אינטל של p3, אפשר להשתמש בו על הכרטיס? אם כן, איך? האם זה יעזור לOC? יש לי עוד מאוורר של מארז, סתם משהו זול, שווה להכניס אותו למחשב גם כן? (כרגע יש רק מאורר צידי אחד במארז, בנוסף למאווררים של המעבד ושבספק) למי שיש עוד פרטים/מידע להוסיף לי אני אשמח, תודה!

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by prelly,

כמו שנושא אומר. אם אני עושה oc ל6600gt ול6800gt מה יצא לי. כאילו זה ישפר בהרבה? ועוד שאלה האם ה6600gt כשהוא בoc רציני יותר חזק מה 6800gt? והאם הקירור של albatron 6600gt מספיק לעשות oc גדול? יש לי מארז מאוורר ביותר של tt עם הרבה מאווררים

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by menihen16,

שלוםם..יש לי כרטיס מסך LeadTek Geforce 8600GT TDH 512MB DDR2 PCI-E רציתי לדעת אם אני יכול להריץ עליו CRYSIS ברמה הכי גבוהה באוברקלוק הכי גבוהה.. הקלוק המקסימלי הוא : 810 Mhz הממורי קלוק המקסימלי הוא : 600 Mhz... האם אני יכול להריץ Crysis ברמה הכי גבוהה באוברקלוק המקסימלי? תודה לעוזרים.!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. Started by toska,

לפני ה20 דקות משחק בNeed For Speed Most Wanted היתה 56-58(זה נורמלי?) ואחרי המשחק ,הטמפ' עמדה על 72. זה נורמלי בשביל הכרטיס מסך הנ"ל עם קירור פאסיבי?

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by haim652,

אז ככה חשבתי לקנות מערכת קירור חדשה למעבד רציתי לדעת מה יותר טוב Thermalright Ultima-90 או Arctic Cooling Duo: Alpine 7 & Freezer 7 Pro Attack Value (עם זה בכלל מערכת קירור או מאורר לקירור) תודה תעוזרים

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. Started by SharonSx,

מעבד: AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+ AM2 ליבה -Manila כרגע הוא מצבה של 34 מעלות.. (קירור סטוק) זה טוב?? תודה

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  8. שלום לכולם ותודה רבה לכם על הפורום המדהים הזה. זהו הפוסט הראשון שלי בנושא ומקווה שאעשה את זה נכון מפרט מחשב: לוח אם: GIGABYTE-965P-DS3 מעבד: INTEL E6300 זיכרון: CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 קירור: TUNIQ TOWER 120 גריז טרמי: ARCTIC SILVER 5 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RADEON X1300 512M כרטיס FIREWIRE כרטיס קול: M-AUDIO AUDIOPHILLE FIREWIRE ספק: ENERMAX LIBERTY 620 דיסק קשיח: 2 * WD 36G RAPTOR RAID 0 דיסק קשיח: SAMSUNG 300G צורב NEC 4570A :DVD צורב GAS-H10N :DVD מארז: THERMALTAKE ARMOR מאווררים: ZALMAN F2 AND F3 אל פסק: ADVICE 1000VA ועכשיו לשאלה (אשמח לצרף עוד מידע שיידרש) אני מנסה לעשות OC למערכת ומגיע לתוצאות הבאות: 1. אם אני מתחיל כשהזיכרונות על 667MHZ ו-…

• 12 תגובות
    • 564 צפיות
  9. היי אוקיי, יש לי כמה שאלות על OC, שאלות של מתחיל, אפילו לא. 1) אם רוצים לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך, צריכים גם זכרונות טובים? (עם תזמונים טובים? או שזה לא קשור?). כמובן שאני מדבר על 66gt. 2) למה צריך ספק של 24pin בשביל אובר קלוק לא פשוט? 3) אם אני רוצה לבדוק את טמפ' המעבד למשל, בתוכנה prim95, זה לוקח 12 שעות?! 4) אני כבר אחשוב על עוד שאלות! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by Amit_Alcobi,

מחפש קירור שקט כמה שיותר למעבד שלי (P4 2.8 HT) לפי מה שהבנתי זה נחשב למעבד חם אז אני לא יודע אם כל הגופי קירור הפסיביים יתאימו לו. הבנתי שכדי שתוכלו להמליץ לי על קירור מתאים צריך לציין את שאר המאווררים במארז אז ככה: מארז gigbyte posidon עם מאוורר 12 ס"מ מאחורה. ספק כח עם מאוורר 12 ס"מ. וזהו חוץ מזה אין מאווררים. בנוסף אוכל להעזר בהמלצה על ספק שקט ככה שהמחשב בכלל יהיה שקט יותר. נ.ב. הטמפ' של המעבד בדר"כ היא 50 מעלות צלזיוס. תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by idan1836,

האם אפשר לקנות דיסקיות לדרמל האינטרנט ולדעת את הסוג ואת מספר החלק ? כמו שאמרו לי למשל שדיסקית חזקה במיוחד לחיתוך פח היא מספר 426 !

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  12. התחלתי לעשות קצת OC למעבד שלי. P4 (Northwood) 2.4@2.7 Abit IS7 ADATA/VT 512MB PC3200 המפרט המלא בחתימה. העלתי את ה FSB מ 133 ל 150. (בהדרגה כמובן) המהירות של המעבד עלתה מ 2.4 ל 2.7 . נעלתי את ה- AGP וה- PCI על 66/33. היחס בין המעבד לזכרון הוא 4:5 , והזכרון עובד על 188MHZ בתזמונים של 2.5-4-4-7 (לא שיניתי אותם). הקירור הוא המקורי של אינטל + 6 מאווררי מארז (1 מהם של ה NB) וחוטים מסודרים. טמפ' המעבד: מנוחה: 37-38 מאמץ: 52-53 טמפ' הלוח: מנוחה: 33 מאמץ: 35-36 - השתמשתי ב prime95 במשך 10 ד' לבדיקה. - טמפ' נבדקו ב speedfan ו ABIT EQ (התוכנה של הלוח). הטמפ' האלה בסדר יחסית לעונה, ואפשר להמשיך? ד"א, אני מתקדם בסדר בא"ק שלי? תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by Bah_gots_pIII_450,

למה הגרילים משמשים חוץ מחסימה של מוך ענקי? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by matteo,

אוקיי לא בדיוק הכנת אז זה התחיל ככה יש לי ספק ישן שהחלפתי לפני כמה ימים עכשיו התחלתי לבדוק בקשר למאוררים כי המחשב התחיל להתחמם עלה לי רעיון הרי בספק יש מאורר נכון? אחחחחחחחח פירקתי תספק הוצאתי תמאורר ותלשתי את החוטים שלי מהלוח האלקטרוני חיברתי את זה לחיבור שלצערי אני לא יודע את שמו חחח זה לא 4 pin / 3 pin connector זה חיבור שבא בפיצול מזה של הכונן דיסקים קיצור חיברתי את החוטים בצורה פרימיטיבית ויש לי פה מאורר חחחח לקח לי איזה 15 שעה כל החרטא בראסמי אני ממליץ לכל אחד שיש לו ספק ישן לעשות את זה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  15. יש לי E8400 בתדר המקורי שלו - שכרגע הורדתי את הC@ שהיה על 3600Mhz טמפ' טובות 33 במנוחה / 38 במאמץ.(אין בעיה של קירור) מעוניין לסחוט את המעבד עוד קצת המלצות כל שהן? 3.8/4.0/4.2 ?

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by shai265,

אני מגיע לביוס למקום שבו אפשר לעלות את FSB והוא נעול הוא לא נותן לי אפשרות לעלות או להוריד הלכתי לפי הספר. דרך אגב : לוח אם : ASUS P4 S 800 D מעבד: P4 2.6 HT אני רוצה לעלות ל 3.0 מי שיודע איך משחררים את הנעילה שיעזור לי???

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by iliam,

שלום יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך EVGA 7600GS ורציתי לדעת : 1.האם טמפרטורה של הכ.מסך במנוחה 61-63 מעלות ובזמן מאמץ במשחקים 75-78 מעלות זה מצב נורמאלי ? 2. היכן אני יכול להוריד את DIRECTX 9 האחרון ? בתודה מראש לכל העונים

• 11 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by roeiw,

שלום, יש לי מעבד אטלון אקספי 2400+ ולוח אם GigaByte SIS 748 וזכרון במהירות 266Mhz הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להגיע למהירות באס של למעלה מ 140Mhz+ המחשב פשוט לא מצליח לאתחל וההגדרות חוזרות למקור אחרי שאני מכבה אותו בבקשה תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  19. היי אני רוצה להתייעץ האם הטמפ' במחשב שלי נורמאליים. המפרט המלא מצורף כקובץ. הטמפרטורות (לפי everst): voltage:cpu Coe - 1.2 colling fan: gpu - 1.9 cooling fan: chasis - 0.7 cooling fan: cpu - 0.5 temperatur: wdc wd3200aaks-00ygao - 37 temperature: gpu memory - 54 temperatur gpu ambient - 47 temperature: gpu - 63temperatur cpu #1 / core #3 - 40 temperatur: cpu #1 / core #2 - 44 temperature" cpu #1 / core #1 - 46 temperatur: cpu - 32 temperature motherboard - 34 תודה רבה למי שייעזור [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by TicTacToe,

שלום רב לפני עומדת דילמה מאוד מעצבנת. ברשותי מעבד אינטל C2D E7300 עם מהירות סטוק של 2.66 (שאר המפרט מופיע בצד) הבעיה שלי שהמעבד די מגביל אותי מבחינת הביצועים וOC בטוח יעזור בהרבה, החנות שקניתי ממנה את המחשב מסרבת לבצע OC (כנראה מעדיפים למכור מעבדים חדשים). אני לא יודע אם לבצע או לא (מפחד לאבד אחריות או לגרום נזק למערכת...) מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by shloosh,

מעבד BARTON 2600 לוח אם epox 8rda3+ קירור למעבד SK7+SF2 מארז ריידמקס האמיתי לא מזויף. 2 מאווררים מוציאים מאחורה. 1 מכניס מקדימה, 1מכניס מהדלת. הטמפ' של המעבד עומדת על 45-48 מעלות במנוחה במאמץ על דום 3 מגיעה ל-51 גג. הלוח 29,הארד דיסק 38,ועוד משהו 43.... אני ממש מעוצבן, כי עם כזה מארז,4 מאווררים,וכזה קירור למעבדף אני מקבל כאלה טמפ'?? לאחרונה חשבתי לשים זיכרונות יותר מהירים של 3200 ולעשות אוברלקוק למעבד כי עם הלוח והמעבד אפשר להגיע למשהו טוב. אבל הטמפ' מרגיזות ואי חושב שנית על הקנייה של הזיכרון. אני רק אגיד שחם בחדר שלי.... אין מזגן והמאוור לא תמיד פועל. אבל עדיין זה מוגזם. לפני הקיץ אני יכול להגיד שכל הטמפ' היו יותר נמוכות בעיקר של המעבד-39,הארד דיסק 34 בערך, ולוח 25. מה ל…

• 9 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by White_Hawk,

בחודש האחרון, עם בוא האביב, המסך שלי התחיל לזייף. בזמן עבודה גרפית מתישה הוא התחיל להציג קווים ירוקים/וורודים על גבי כל המסך, ליצור עיוותים בגרפיקה ובאופן כללי יצא מדעתו. הסבירו לי שמדובר בבעיית חום. הדבר הגיוני מכיוון שקניתי Ati readon 9500 Pro בחורף, ולא שיניתי את מערכת הקירור במחשב שלי. עם בוא האביב, מסתבר שככל הנראה חם מדי בתוך המחשב. אני רוצה לקנות מאוורר טוב שיאוורר את המארז כולו, ומאוורר נוסף שיאוורר את כרטיס המסך שלי וגם יאפשר לי לבצע אוברקלוק נחמד בעתיד. יש לי גרוטאה - 1.4 של אינטל. אני מעוניין שתעזרו לי להבין אילו מאווררים אני צריך לקנות. ההעדפה שלי היא ביצועים טובים, ומאוורר רועש זה לא בדיוק מה שיפר את שלוות הנפש שלי. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by giloman,

חבר שלי רוצה לקנות טרמלרייט XP120 עם ENERMAX 120 MM הוא מעוניין לדעת האם למאוורר יש וסט מהירות ?

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by razoli,

שמעתי שמדפרים בפורום על מדריך למריחת משחה טרמית ולא מצאתי, מישהוא יכול להביא קישור או לסביר מחדש?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by moshtager,

שלום יש לי את הלוח אם של אסוס a8n-e ,השאלה שלי אים יש איזה עידכון ביוס פרוץ שיוכל לאפשר לי לעלות מתחים מעל ל1.55v ? אים יש מישהו יכול להביא לי לינק בבקשה ? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.