עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ran07,

ועוד האם שווה לקחת את Rev.b שעולה 190 או הרגיל שעולה 150 כי גם ככה אני עומד להחליף המחשב

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by SEangel,

שלום. אני נמצא כרגע במעבר מפלטפורמת AM3 לפלטפורמת 1155. על הAMD עמד טרמלרייט 120 אולטרה (ועשה עבודתו נאמנה). באתר שלהם, יש ערכות לפלטפורמות שונות http://www.thermalright.com/products/index.php?cat_id=20 אך בארץ ראיתי רק ערכה לAMD ול1366. משיטוט באתר שלהם ראיתי שהמשווקת שלהם היא נעה והנציג שלהם הוא גולדטופ (או להיפך, ממילא אני לא יודע מה ההבדל). מנעה וגולדטופ טרם קיבלתי תשובה למייל, אך מTMS ומP SEE קיבלתי תשובה שלצערם אין להם את הערכה. מישהו יודע מי הנציגה של טרמלרייט אליה אפשר לפנות? או אולי איזו חנות בינלאומית שמחזיקה מוצרים של טרמלרייט ועושה משלוחים לארץ? תודה ולילה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by EagleXDR,

היי, אני מעוניין לקנות שני מאוררים: א. לCompucase 6a19, יש הכנה למאורר 120 מול ההארד דיסקים, שמתחממים קצת יותר מדי אחרי שצופפתי אותם והוספתי אחד נוסף. על המאורר להיות שקט ככל האפשר. ב. להיטסינק, שישב עליו עד היום 92ממ כלשהו של ארקטיק קולינג ופשוט... נקרע חלק מהבסיס שלו... (מין גומי מוזר כזה). ההיטסיסנק, עד כמה שזכור לי, הוא XP-90 של טרמלרייט. גם פה עדיף שהוא יהיה שקט ככל האפשר, אבל זה ממש לא שיקול קריטי במקרה הזה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by zivf2,

שלום :] אני רוצה לחבר מאוורר לfx5200 שלי, ואני צריך עזרה - באיזה גודל צריך להיות המאוורר? ואיך אני מחבר אותו להיטסינק? והאם אני צריך לדעת עוד דברים מסויימים? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by liran315,

אני קונה את הCM690 לOC רציני במיוחד עם E8400 עם קירור אוויר הכי טוב שיש.. עכשיו רציתי להוסיף בנוסף ל3 שבאים איתו את כול 4 אבל הבנתי שזה גם יכול לגרום לבעיות.. אז כמה אתה ממלצים לשים ובאיזה מיקום?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  6. משהו יכול להראות לי?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by tomerbs,

המפרט של המחשב הוא: Amd Athlon XP +2400 Gigabyte GA-7VAx-A KT400 Leadtek Ge Force 4 Ti 4200 WinFast 280 LE AGP X8 מאוורר מעבד ZALMAN CNPS6000 מאוורר קידמי 120מ"מ מאוורר אחורי 80מ"מ מאורר בצד 80מ"מ הטמפרטורות הם כאלה: במנוחה: טמפרטורת המעבד- 39 מעלות טמפרטורת המארז - 30-31 מעלות במאמץ: טמפרטורת המעבד - 46 מעלות טמפרטורת המארז - 38-40 מעלות האם זה סביר למפרט שרשמתי, אשמח לשמוע תגובות ורעיונות לשיפור אם צריך.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by dmanbuhnik,

עד אתמול המערכת שלי הייתה בOC חביב למדי של 290*9 -> 2615MHZ, במתח של 1.525 למעבד והזכרונות היו ב215MHZ על 2.7V אתמול עדכנתי את הBIOS של הלוח (DFI NF4 Ultra Infinity) לגירסה החדשה 8/11 העדכון הלך טוב (השתמשתי בתוכנה WinFlash 1.76) ולאחר מכן בצעתי כיבוי, הוצאת סוללה, CLEAR CMOS לאיזה 2 דקות, כניסה לBIOS -> עדכון של LOAD SAFE -> שמירה וRESET וכניסה לביוס שוב לצורך השינויים הרצויים) ובפעם הראשונה לאחר העדכון לא ביצעתי OC, הWINDOWS עלה כרגיל והכול בסדר. לאחר מכן המטרה הייתה כמובן להגיע רחוק יותר מה290*9, ולכן שיניתי את הגדרות בBIOS ל250*9 במתח של 1.5 (למרות שהמעבד עושה את זה ב1.35 רציתי להיות בטוח) וזכרונות בתדר שלא מפריע היה POST רגיל (גם מחלק של הזכרונות כמו שצריך) …

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by fachimoo,

שלום, פתאום צצה לי בעיה עם RIVA TUNER שהוא אומר לי שחסר את הקובץ RIVATUNER64.SYS בשביל להפעיל את התוכנה ואת הדייברים וכתוצאה מכך הכרטיס שלי מתחמם בגלל שאני לא יכול יותר להעלות את המהירות של המאוורר, האם יש תוכנה חלופית או האם אפשר לתקן את הבעיה עם התוכנה?

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  10. שלום לכולם. החלפתי היום למעבד 2200+ עם 0.13 מיקרון (במקום ה2000+ עם 0.18 מיקרון שהיה לי) . אוקיי אז החלפתי כי חשבתי שהמעבד דפוק כי הוא הגיע לי למעלות ממש גבוהות (ויש לי volcano 12 חדש). עכשיו חיברתי את המעבד שוב (ה2200+) הדלקתי את המחשב ואני רואה שהוא עומד על 51 מעלות במנוחה כשהוולקנו על מקסימום. עכשיו רציתי לשאול מה יכול לגרום לזה???? כי זה מאוד מעצבן אותי! אם צריך עוד פרטים כלשהם אז תגידו אני מייד אביא ובבקשה תענו מהר כי זה מאוד חשוב ודחוף לי!! להתראות ותודה לכל העוזרים. ד"א האייסיקיו שלי הוא 232401378 (יותר קל לדבר שם). ביי.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by DorHD,

שלום, אני משתמש ב-Real Temp כדי לדעת טמפ' בווינדוס - הטמפ' הם : 40-50. אשר אני מסתכל ה-PC Health בביוס זה מראה לי 30-40. אני יודע שהביוס הכי מדייק אבל לעזעזאל למי להאמין ?!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by coran,

שלום, המאוורר שלי בלפטופ עושה רעשים בלתי נסבלים. פירקו לי אותו בדקו אותו וצריכים להשיג מאוורר חדש. למי שיודע מאיפה אני יכול להשיג אני יודה לו! זה מחשב ממש ישן מקווה למצוא את זה בזול. תודה מראש רן

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  13. שלום לכולכם וחג שמח, אני מקווה שזה המקום לדיון למרות שזה ללא OC. הרצתי OCCT למשך 5 שעות והייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי האם התוצאות תקינות: http://postimg.org/gallery/2a78nbu6/ מה שאני חושב שאינו תקין זה הקפיצות מתח, האם זה נכון? הקירור של המעבד הוא סטוק... התחלתי להריץ את הבדיקות כיוון שהמחשב קרס לי מספר פעמים ( blue screen או פריזים) כאשר שמתי אותו על הגדרות TURBO או יותר מזה (בהגדרות זיכרון בBIOS), וכאן הרצתי ללא טורבו. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Menymen,

אהלן אני רוצה לעשות אוברקלוק למערכת שלי. להלן : מעבד: Q6600 --קירור - AC7 Pro לוח: EP35-DS4 GIGBYTE זכרון: KHX1066 2*2 כ.מסך: GTS450 GIGBYTE OVERCLOCKED EDITION ספק: Seasonic 620W פעם היו כאן המון מדכים לQ6600 הבעיה שאני לא מצליח למקד את החיפוש לתחום אוברקלוק. אזס אני קצת הולך לאיבוד.. ובעבר לפני כמה שנים היו לי בעיות עם הנושא של אברקלוק, אז אשמח לטיפים ועזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by KvodHagab,

מערכות קירור מים עם הנוזל הזה מקבלות קרוזיה הרבה הרבה יותר לאט מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה דבר? והאם הנוזל קירור של EMP זה בעצם WATER WETTER ?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by erez_levy,

שלום לכולם, כמה שאלות. 1) עד כמה מסובך לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך 6800GS ואני מתכוון לאחד שלא עשה אוברקלוק בחיים שלו, ובקושי מבין במחשבים. 2) האם כדי לעשות לו אוברקלוק צריך קירור מיוחד או משהו? 3) עד כמה זה באמת משפר את הביצועים של הכרטיס מסך? 4) במידה והרסתי את הכרטיס מסך לגמריי, האחריות שיש לי על הכרטיס מסך תקפה בכל מקרה? או שבגלל שיראו שניסיתי לעשות אוברקלוק לא יתנו לי אחד אחר, מעוניין לשמוע קצת תגובות מאנשים שזה קרה להם. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by kapuera2001,

יש לי לוח אם gigabyte 6vxc7-4x ומעבד פנטיום 3 . 1000Mhz וקראתי בכל מקום כאן , שלא ניתן לפתוח מכפלות עם המעבדים של אינטל , ואין לי מושג מה עוד... כרגע העלתי את המכפלה שלי ל 9 והבאס 133. ויש לי 1197 מגה הרץ... אז למה אמרתם שאי אפשר? או שבאמת אי אפשר ורק נראה לי שהעלאתי? כי אני רואה ב sandra speed 999mhz performance rating PR1197 (estimated אין לי מושג , פשוט עשיתי 133*9=1197 :-\ אני צודק? באמת עשיתי אוברקלוק? :\

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by raw-e,

הבנתי שהמעבד הזה אמור להיות מעולה לאוברקלוק. איך אני יכול להעלות לו את המהירות בצורה הפשוטה ביותר? לוח אם: P5KC זכרונות:4X1GB DDR2 800OCZPLATINUM כרטיס מסך: 4870 512MB GIGABYTE האם אני חייב לשדרג את הקירור לכרטיס מסך אם אני רוצה להעלות לו את המהירות דרך הCATALYST של ATI ? ואיפה אני מעלה את מהירות המעבד בצורה קלה אם יש כזאת צורה.?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מתכנן לעשות OC ל6600 קונרו עם TUNIC ,לוח אם GB965-DS3 וזכרונות OCZ 4-4-4-15 800MHZ. השאלה שלי היא למה בכלל צריכים להתחיל להתעסק עם המתחים של הזכרונות? לאיזה OC אני יכול להגיע רק בלי להתחיל לשנות תזמונים לזכרונות? האם אני לא יכול להגיע לOC טוב עם התזמונים והמתחים המקוריים של הזכרונות שאני קונה? :s05:

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  20. Started by RazorJunior,

יש לי 2 שאלות: 1. איך אני בודק את הטמפ' של המעבד? התקנתי גם את CPUCOOL וגם את MOTHERBOARD MONITOR והם לא זיהו את הלוח אם, חיפשתי גם בביוס ולא מצאתי שום דבר.... 2. הכנסתי כמה מאוורים חדשים והורדתי את הטמפ' של ההרד דיסק(זה הדבר היחיד שכרגע אני יודע איך לבדוק טמפ') מ 39 ל 28 בעבודה קלה(אקפלורר אוברנט וזהו). איך אני מדמה עומס בשביל לבדוק טמפ' תחת עומס?

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  21. Started by Bear Cub,

לוח 945PS3 גיגהביט (מפרט מחשב בצד). ב SYSTEM MEMORY MULTIPLIER שיניתי מ AUTO ל 2.66 ששינה את ה MHZ מ 667 ל-709. FSB OVERVOLTAGE CONTROL שיניתי מ 1.32500V ל 1.33125V ע"י העלאת 0.1VOLT משום מה יום אחרי שעשיתי את זה המחשב נכבה לי פעמיים בפתאומיות והטמפ' של המעבד היית 80 מעלות וירדה כל שנייה-2 במעלה עד ל 35. מה יש לכם להגיד?

22. Started by amit_R,

אחרי התלבטויות ואחרי שהמליצו לי פה על הS1 והכל בסוף החלטתי ללכת על הZALMAN vf100 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=289&code=013 בהתחלה אחרי שהמליצו לי ללכת על S1 החלטתי להזמין אותו אבל בגלל שלהוסיף עליו עוד מאוורים זה כבר יצא בערך 200 ומשהו שקל אז החטלתי ללכת על הזלמן שהוא ניראה לי גוף קרור טוב מאוד והפרש ביניהם שS1 עם שני מאוורים עולה הוא 200 ומשהו שקל עולה כימעט כמו הזלמן אולי קצת יותר.. בכל מיקרה תודה למי שהמליץ לי פה בהתחלה למרות שבסוף הלכתי על משהו אחר לגמרה אחלה פורום תגידו לי להתחדש חחחח

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  23. Started by tom123,

הממ עד 200 שח אלא אם כן יש משהו ממש טוב מעל הכרטיס הוא של GIGABYTE

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  24. Started by ScreameR,

אני מעוניין לקעקע את החלון שלי עם הסמל של חזרד. רק איפה אפשר לקנות? באיזור צפון תל-אביב עדיף

25. Started by yoav9,

אהה, איזה כיף לרשום את השורות האלו :smoke: אז ככה, בראש ובראשונה אני רוצה לציין את פרוייקט ה"הפיכת המחשב מ-מחשב, ל-למחשב/מפיץ ריח... בקיצור לאחר חיבור המפיץ ריח בעזרת אזיקונים למארץ מופץ לי ריח לבנדר נעים בכל החדר מהמאוורר העליון... OWnz מודינג הבא, לאחר שקראתי פה שאם המארז גדול אז גם אם שמים מאוורר בתיקרה יש סיכוי גדול שהוא לא יקח את כל האוויר החם כי למרות שאוויר חם עולה למעלה יכול להיות שחלק גדול ממנו נשאר באמצע המארז כי אין מה שיביא לו "תנופה" (כמו 120 מ"מ בתחתית המארז), אז לי אין 120 מ"מ, אבל כן יש לי 80 מ"מ של זיגזאג מצויין עם 39 cfm... מספיק טוב :-\ בקיצור עם מעט מודינג של נוודים (קשירת חוטים למארז ולמאוורר) מיקמתי אותו מעל הכרטיס מסך ומתחת למעבד באוויר (כמו טום …

• 3 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.