עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by natan805,

יש לי כרטיס Sapphire דגם Radeon HD 4770 512MB GDDR5 מצב סתוק. ניסיתי לעשות אוברקלוק עם התוכנה ati catalyst של הכרטיס בהגדרה של overdriver אבל האוברקלוק שם ממש נמוך עד 850ghz שאני לא מרגיש אפילו בהבדל האם משהו יכל להביא לי תוכנה חזקה לאוברקלוק? ועוד שאלה :עד כמה טמפ' הכרטיס הזה מומלץ במאמץ ? והאם התוכנה ati catalyst אמינה בבדיקת טמ'פ ?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by henbasel,

אם אני עושה oc למעבד שלי שהוא 2.8 D 820 להוריד מולטיפלייר או להוסיף אני לא מבין כלכך מה עדיף שיהיה פחות מולטיפלייר או יותר ... ואני עושה oc בקטנה מוסיף פשוט קצת אבל אני שואל לידע כללי

3. Started by ZacNaboot,

המאוורר הרגיל של אינטל מתחיל פתאום לזייף והחלטתי להחליף אותו אני מתלבט בין שני המוצרים האלה: 1. DuoOrb http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24550&catid=903#details 2. Thermaltake X5 Orb FX2 Black http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24551&catid=903#details מישהו פה יכול לעזור לי להחליט מה טוב מבין שניהם או אוליי יש משהו אחר יותר טוב משניהם?!! עריכה: אני לא מבצע שום OC אבל המחשב שלי נמצא החדר פנימי בבית והחדר נורא חם המעבד שלי זה e6300 והתקציב שלי זה 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by rccool,

חברה אני חדש כאן ואני רוצה שתעזרו לי לעשות אוברקלוק למחשב תראו התחום הזה חדש לי וחיפשתי כאן בכל הפורום איזה הסברים ולא מצאתי אם יש למישהו לינק שישלח כדי שאני יקרא ויהיה לי רקע ואם אין אז אתם יכולים להסביר לי?

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  5. Started by Vega,

שלום, יש לי כאן מחשבון דפוק של CASIO (אני חושב)... הוצאתי ממנו את הלד (המסך הזה... לא בטוח אם זה לד).. ואני רוצה לחבר אותו למחשב.. ראיתי שחבר שלי עשה את זה... גם אני רוצה. מוזר לי קצת שלמסך אין שום כבלים. זה יעני רק המסך עצמו, ועוד כרטיס שהיה מחובר אליו. האם מישהו יוכל להפנות אותי לאיזהשהו מדריך? בתודה, --Vega

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  6. Started by mor_anter,

האם הטמפרטורות האלה נורמליות במצב 100% עומס על המחשב למשך 10 דקות ככה??(בבקשה תענו לי זה חשוב) המחשב: מעבד:3גיגה הרץ אינטל פרסטוק לוח אם:asus p4u-800-x הרדיסק:wd120gb תמונה למטה! נ.ב אני לא באובר קלוק בכלל והכול קירורי סטוק! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by HD,

יש לי לוח אם של אינטל וגם מעבד ( 1.7) אין שום אפשרות לעשות אוברקלוק? אפילו לא משהו פיזי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by e.t,

חיפשתי קצת בפורום, ולא מצאתי. אני מחפש תוכנה ל-OC עבור הכרטיס מסך (GF4 Ti4600). יש לי את GeForce Tweak Utility, אבל מוצהר שהיא לא תומכת בדרייברים מעל 29.XX (ויש לי את האחרונים 42.XX) בכ"ז ניסיתי ואכן זה לא עובד. חלופות?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Chieftec Aluminium AX-01SLDW w/Transparent Window Thermalright AX-478 Thermaltake 80mm Smart Fan 2 אני לא יודע איזה מאוור לקחת חוץ מזה תנו לי עוד אפשרויות Enermax UC-A5FATR2 Silver 6-Fans Speed Adjustable / Temp Sensors Panel Aluminum alloy,suitable for 5.25" bay, 6 Fans speed adjustable function, Temp monitoring for CPU.HDD.System,P.S., Fan & temp Alarm function status display on LCD monitor Thermaltake Memory DDR Copper Heat Spreader Kit תודה מראש

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by shlomi8,

זאת הדלת שלי אני רוצה לקרר כמה שיותר עם כמה שיותר יופי...אני צריך טיפה עזרה במיקום מאוררים...

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by bigwave,

שקיים היום? במחינת קירור+ שקט תקציב עד 450 שקל

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  12. אני נמצא בתחילת דרכי בתחום האוברקלוקינג, קראתי כמה פוסטים ומדריכים והחלטתי לנסות לשחק עם המחשב הישן והטוב שלי.. המעבד הוא אינטל פנטיום 4, 1.70 Ghz, בדקתי ושם הקוד שלו הוא מסוג Willamette, socket 478 כרגע העלתי רק כנסיון את מהירות הבאס ל 105 מ100 והגעתי ל1785MHZ לגבי הלוח, גם דגם ישן של gigabyte, GA-8SD533 והזכרונות- 2 כרטיסים של 128 של סמסונג ועוד אחד של 256 של חברה לא ידועה, כולם 133MHZ (אס-די ראם) אז שוב כמו שאמרתי, הספקתי להעלות רק את הבאס ב5 מגה, לא נגעתי במתחים, לא בכלום והגיעו לי 2 תוצאות של טמפרטורה: מה אני עושה במצב כזה? מומלץ לי בכלל להמשיך ואיך? שאלה נוספת היא לגבי התוכנה בחלון הקטן יותר (הימנית) מגיעות 2 טמפרטורות איזו מהן היא הטמפרטורה של הליבה מה ש…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by orelzion,

הורדתי את הדמו של crysis ואחרי בערך חצי שעה של משחק המסך הפך לשחור, פתחתי את מנהל המשימות, המשחק לקח לי 98% מהמעבד! פתחתי את התוכנה של הלוח אם (asus p5k) ושם היה כתוב שחום המעבד הוא 54 מעלות והלוח אם עמד על איזה 60 ומשהו! מטורף לגמרי אני יודע. המעבד שלי הוא c2d e8400 כרטיס גרפי geforce 8800gt של galaxi הקירור שלי הוא כזה מאוור קדמי (מול הכוננים) 120ס"מ, אחורי 80ס"מ (יש מקום לעוד אחד אבל לא שמתי) מאוור מובנה על הכרטיס גרפי, מובנה בספק כוח, ומאוורר הסטוק של המעבד. מה אני צריך לעשות/לקנות כדי שהמשחק יעבוד כמו שצריך והמחשב לא יתחממם לי כמו מצה בתנור לבנים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by Oranl,

היי, קיבלתי CM690 חדש אשמח לקבל חוו"דים על הסידור.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by Omerole,

אני לא רוצה להוריד את הDPS ככה שאני לא יכול את ה120...לפי מה שהבנתי הXP-90C עולה עליו בכל זאת,זה נכון?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  16. שלום לכם.. העלתי כאן נושא לפני זמן מה בנוגע לשיבושים בתמונה של כרטיס המסך שלי.. נראה לי שהגעתי לפתרון הבעיה.. ויש לי בעיה חדשה.. לפני כמה חודשים פתחתי את צלעות כרטיס הקירור שלי בכדי לנקות אבק....הכל הלך לי מעולה, לא הייתה שום בעיה.. המשכתי לנקות אותו ככה פעם בחודשיים בערך ובזמן האחרון שמתי לב שהטמפרטורה רק עולה ועולה...ואני מדבר על טמפרטורות של מ48 במנוחה זה הגיע ל 57-58 במנוחה..ובמאמץ זה מגיע לי ל85 מעלות שאז זה היה מגיע ל 70-73 מעלות. שמתי לב שהמשחה הטרמית שלי התייבשה טיפה אבל לא ממש נראה לי שזה מזה מפני שעכשיו מגיע קייץ וכל הטמפרטורות עולות...של המעבד לא ממש עלו... מ 34-35 במנוחה עכשיו זה על 38-40...זה סביר מאד.. אני רוצה לדעת האם הטמפ' עולה בכרטיס המסך בגלל שיינוי מזג…

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by ofir38,

שלום,אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה.. אני כמעט בטוח.. אבל מה זה oc ומה זה עושה?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB DVI TV OUT פעם עשיתי OC ממש קטן לכרטיס מסך שלי בעזרת התוכנה V-TUNER נדמה לי שהייתה כלולה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. אבל מאז שאני התקנתי את הגירסה החדשה של הדרייבר, CATALIST 4.7, אני לא מצליח למצוא את התוכנה הזאת. אז רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת שבה אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך (ושתהיה טובה) או אם אני יכול להוריד מאיפה שהוא את התוכנה V-TUNER בעצמה? ולעשות איתה OC

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by Esparco,

יש אפשרות לשנות אותו ל5500 כי ראיתי שמישהו אמר את זה פה.. מישהו??? יודע??

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by Fetalo,

עכשיו (במצב של כמעט מנוחה - רק אינטרנט) הטמפרטורה של המעבד (p-4 1.5 423) עומדת על 38/9 מעלות ב100% מאמץ זה יכול להגיע ל 50 מעלות. זה הגיוני?!!!

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  21. http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0052/cl-w0052.asp ? והאם מישו התנסה עם Accelero X2 בלי קשר לביקורת באתר? http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=90&data=1&disc=

22. האם הקירור Noctua NH-D14 נכנס לתוך המארז Antac P183 ? הגובה של הקירור : 160 מ"מ הרוחב של המארז: 205 מ"מ אני יודע שיש עוד מרווח של 45 מ"מ (4.5 ס"מ) אבל, כשחשבתי על זה, יש גם את הלוח אם וגם את המקום בצד לסידור הכבלים ואת המעבד עצמו שזה גם תופס מקום ברוחב. אז השאלה שלי אם הקירור יצליח להיכנס... תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tomerezri,

היי חבריה, תעזרו לי בבקשה לבחור בין שני המאווררים הנ"ל למעבד Q6600 ומארז CM690. יש חוסר באולטרה אקסטרים פשוט ואני חייב לקנות משם את המאווררים כי הם עושים לי אוברקלוק. אגב במארז CM690 אני אשים שני מאווררים של Zalman F3 120MM Case Fan, האם יש מאווררים טובים יותר בחנות TMS? והאם כדאי להחליף את המאוורר הקדמי כי הוא פחות שקט מהם כמו שנאמר לי בחנות? תודה מראש, תומר

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  24. היי, אני צריך עזרה בחיפוש במצ'מרק של Phenom II X4 אחרי OC בעיקר לתוכנות עריכה 3Dsm, After Effects, Premiere תודה.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by שמואלל,

שלום, אני רוצה לעשות oc עם התוכנה סיבות אישיות אני לי כוח להסביר למה(אני יודע שאפשר דרך הביוס וזה מומלץ יותר) יש לי לוח ASUS P5LD2 http://www.cpuid.com/clockgen.php איך להגדיר? אם אפשר תגידו לי את כל השלבים כי אני לא מבין אנגלית טוב. http://img96.imageshack.us/img96/9778/dddddik7.jpg

• 3 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.