עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן.. ככה... פתחתי קצת לנקות מאבק את התוכן של המארז .. והאוורור של המעבד (GLACIEL TECH) מפוצץ באבק שזה מחריד . האם אפשר וכדאי להוריד אותו כדי לנקות ? או שיש דרך אחרת ? שמעתי על ספריי אוויר או משהו ... תודה ! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי לוח אם ASUS A8N-E עם מאוור שמקרר את הצ'יפסט. המאוור עושה עבודה טובה אבל הוא מרעיש ... אם אני אשים קירור פאסיבי כדוגמת הקירורים שמגיעים עם לוחות האינטל למשל כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192 אז בהכרח הצ'יפסט יתקרר פחות טוב או שאי אפשר לדעת? שאלה נוספת: יש לי X1800XT ואני מעוניין להחליף לו גוף קירור. התכוונתי לקנות את ה ACCELERO X2 אבל מבדיקות ברשת הבנתי שהוא מקרר בדיוק כמו הקירור המקורי (למעט העובדה שהוא הרבה פחות רועש). יש לכם המלצה לקירור שקט כמו ה ACCELERO X2 אבל שיקרר יותר טוב ממנו?פשוט הכרטיס מגיע ל 80 ומשהו מעלות...בלי אוברקלוקינג בכלל. תודה!

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  3. Started by Esparco,

מה קורה אנשיםםם טוב אז ככה יש לי לוח של INTEL BAD AXE REV304 ביחד עם מעבד PENTIUM 920D עכשיו הטמפ' של המעבד במנוחה היא 53 מעלות מה שלא ניראה לי הגיוני הכל על הגדרות סטוק עם קירור סטוק (הקירור יושב טוב ומרחתי משחה כמו שצריך) מישהו נתקל בבעיה הזאת???? למישהו יש את המעבד הזה ויכול לעדכן אותי בטמפ שלו?? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by AlonAviram,

יש לי את התוכנה easy tune מותקנת במחשב; תמונה: http://images.tomshardware.com/2005/03/07/market_survey/gigabyte_925xe_tool_001.jpg (לקחתי את התמונה מגוגל) התוכנה נראת לי מאוד פשוטה לשימוש, בביוס אני לא ממש יודע איך עושים OC, האם כדאי לי לעשות OC דרך תוכנה זו? תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 400 צפיות
  5. אז ככה האפשרויות היחדות שעומדות בפני הם ככה: Gigabyte GH-PDU21-MF G-Power Cpu Cooler Thermaltake Pipe 101 Cpu Cooler CL-P0006+Thermaltake SilentCat 92MM A2013 תודה ענקית לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  6. Started by KirK,

שלום לכם אחים שלי!!! אני פשוט חיייב עזרה.....יש לי מאוורר הכי רגיל של אינטל אבל חדש....יענו מאוורר על המעבד...והוא ממש ממש ממש מרעיששש!!!....אתם יודעים.... והשאלה היא...האם אני יכול לחבר את Tt big typhoon ללוח אם שלי....יש לי תתכנולוגיה הדי ישנה... אני מתקוון שלי אצלי בלוח אם יש את אותו חיבור של מאוורר כמו בלוח האם הזה: בבקששהה תעזרו!!!

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  7. Started by yosi yosef,

התחלתי ליבנות מערכת קירור ביתית ואני צריך משאבה חזקה כי אני מיתכון לשים אותה גם על המעבד גם על כרטיס מסך וגם על הציפסט

8. Started by yotamavi,

ללוח 965-s3 מה עדיף.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3746 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1810

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by PROSK8,

אז טוב היום הצחלתי לעשות לכרטיס מסך שלי לעשות אוברקלוק בקיצר קודם הגעתי ל5927 ב03 3D הייתי ב369 בליבה ובזיכרונות 549 אז עשיתי עוד ועוד בסוף הגעתי ל437 לליבה שזה הגבול ולזיכרונות 559 וזה בארטיפקטים משוגעים אז הורדתי ל405 לליבה ו559 לזיכרונות אין ארטיפקטים אז אני בא עושה 3D מארק 03 והיה 4444 :'( מה הסיבה יכול להיות ששברתי את הכרטיס? :-\ :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  10. הסיבה לרעש היא לדעתי מאוורר ה CPU שאלתי הראשונה הייתה, האם ניתן לעשות משהו בקשר לזה, או רק להחליף מעבד? אך אני מבין שניתן גם להחליף את המאוורר של ה CPU. ניסיתי לעשות זאת, אך לא ממש הצלחתי להפריד בין המאוורר ל CPU (וגם פחדתי להרוס). הטמפרטורה שראיתי בsetup של ה BIOS הגיעה לכמעט 80 מעלות, שאין ספק שזה לא תקין, וזה די מוזר לי שהמחשב מחזיק מעמד ככה... (יכול להיות שמדידי הטפרטורה לא אמינים) אציין שקראתי את המדריך לשימון וניקוי המאוורר. אשמח לקבל טיפים ועצות. בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by roeiw,

מישהו יודע מזה ה Intel® Application Accelerator??

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  12. Started by RealG,

על איזה קירוראתם ממליצים ללכת עם ה ל1950XTX וה CF?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by elad76,

האם הקירור של 1900GT טוב מספיק?

• 3 תגובות
    • 422 צפיות
  14. Started by Xstyle,

יש לי בעיה המחשב שלי מאז שהחלפתי גריז טרמי במצב של מנוחה הוא על 60 64 מעלות וברגע שאני מדליק משחק הוא ישק קופץ לי ל 74 למה זה יכול להיות הכול תקין אצלי מאוור מסתובב 4700 סלד אבק מנוקה הכול מחובר טוב גריז טרמי מוחלף ???????????????????????????????????.

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  15. Started by tront,

יש לי לוח אם ga-k8nf-9 מעבד אטלון 64 3000+ סוקט 939 כרגע הוא עובד במהירות FSB 200*9 אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למהירות הכי גבוהה שאפשר איזה קירור אתם ממליצים? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by dennis14,

1) http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=521&pnum=0 2) http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=487&page=1 קירור גדול,חזק למדי, אך רועש במהירות המקסימלית.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by NI4NI,

שלום יש לי שתי שאלות: 1. אני מרכיב מחשב חדש ובעקבות ביקורות שקראתי הזמנתי BIG TYPHOON בתור קירור למעבד. אתמול הוא הגיע והוא ע-נ-ק. האם הוא לא יחסום את זרימת האוויר בתוך המארז ? חוץ מזה הוא שוקל כמעט קילו. זה לא יכול לשבור את לוח האם או משהו כזה ? האם כדאי לי להתקין אותו או להחליף למשהו יותר אנושי (אני לא מתכנן אוברקלוק גדול) ? 2. הייתי רוצה לקנות מתקן ששולט אוטומטית במאווררים לפי טמפרטורת המארז. האם יש המלצות לכזה דבר ? לא ראיתי הרבה כאלה בחנויות בארץ. תודה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  18. 6 פלסטיקים כאלה עגולים קטנים שכנראה שכחתי להרכיב, זה חשוב? כי הקירור מתפקד בסדר גמור בינתיים

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  19. המלצה על קירור לCONRO שקט עם חיבור מהיר. לא רוצה להתעסק עם חיבורים מתחת ללוח כמו בטייפון וכו . אני רוצה להניח על המעבד ולחבר כמו בקירור STOK חשוב שיהיה שקט

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  20. איך תכוון את ה - X2 למהירות מאוורר מקסימלית ו?

21. Started by יניב51,

שלום יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3.0 ואני מעוניין לקנות קירור חדש. עכשיו כשאני עם הסטוק, במנוחה הוא על 52+ ובמאמץ מלא עוד לא בדקתי, אבל בדר"כ כשאני באינטרנט הוא עולה ל 64+. אני לא מתכנן OC ( גם אין לי אפשרות לכך ) לכן רציתי לשאול אם הפריזר 7 פרו יחזיק את המעבד במנוחה ב 45+- ? אני יכול גם לקנות BT ( האמת שכסף כאן זה לא ממש הבעיה, חסכתי מספיק ) אבל ניראה לי מוגזם קצת להוציא 250 ש"ח על קירור ואני בכלל לא מתכנן OC אז מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  22. Started by eyalamzleg,

נימאס לי מהקירור סטוק של אינטל כזה גרוע החלפתי מישחה טרמית סידרתי סירוקלציה במארז סופר קטן ! קדחתי חורים הכל ועדין הnortwood ב49 מעלות במנוחה ו 65 במאמץ גם כן אם הקיץ הזה!

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by Screw_Master,

השאלה שלי היא כזאת , דבר ראשון בררתי וARCTIC COOLING ACCELRO X2 תומך בסדרת X1950 , דבר שני , יש למישהו השוואה בין יכולות הקירור והרעש של של שניי הקרורים? כלומר על קרור הSTOCK של ATI לכרטיס X1950XTX (שלפי ATI אמור להיות יותר שקט מקודמיו המרבים להרעיש) מול הACCELRO X2 כשהוא מורכב עליו?

24. Started by hosham,

המפרט בצד. אז ככה היו לי כמה בעיות עם המחשב שהייתי בטוח שהם מהלוח אם והחליפו לי ללוח חדש 945P-RH. ביוס מעודכן. עדיין יש לי בעיות אפילו באובר ל-3.32GHZ שמדי פעם חלונות אקספלורר נסגרים בדו"ח שגיאות. השלב הבא שלי היה הזיכרונות והחלטתי לבדוק אותם לעומק,הוצאתי סטיק אחד והרצתי MEMTEST על כל סטיק במשך 15-20 שעות ולא היו שום בעיות. לא יודע עוד מה יכולה להיות הבעיה,המחשב הגיע גם ל-3.6 ותדר זיכרונות של 720 ועמד ב-S&M ועדיין היו לי כמה קריסות בווינדוס (מערכת הפעלה חדשה ודרייברים מעודכנים). עבדתי על תדר סטוק למשך שבוע ולא ראיתי שום בעיות. הזיכרונות הם 667MHZ כך שלא אמורה להיות להם בעיה לעבוד בתדר הזה ועדיין משהו מוזר קורה פה... האם יש עוד דרך לבדוק את הזיכרונות אם הם תקולים כי אי…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.