עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קניתי לאחרונה את המערכת הבאה: שנראית בסופו של דבר ככה: עריכה מסיבית: רציתי לדעת... איזה פתרון קירור אתם מציעים לכרטיס מסך, שיהיה שקט, יעיל, איכותי (תמורה טובה לכסף) כמו כן אשמח לקישורים או לעצות על אוברקלוקינג לכרטיס מסך, אין לי שום מושג איך מבצעים אוברקלוק. מודע לעובדה ששמתי את הדיון לפני שלושה שבועות, לא קיבלתי תשובה על השאלה המחודשת (לאחר דיון ופידבק), אז אל תתנו לי באן או משהו.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  2. Started by -Blaze-,

טוב, אז ככה, יש לי בערך 800 שקל להשקיע בקירור למחשב. חשבתי על שתי אפשרויות. או קירור מים שיקרר גם את המעבד וגם את הכרטיס מסך, או שני קירורי אוויר נפרדים. חשוב לי שהקירור יהיה שקט, אבל לא על חשבון ביצועים. מה יותר משתלם בתקציב הזה? מים או אוויר?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  3. אני צריך מאוורר לדים 80 מ"מ ללא מערכת שליטה עליו. ושיהיה מועיל, חזק ושקט. על איזה הייתם ממליצים? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by FireStar,

שלום לכולם, אני משדרג את המחשב השבוע לבארטון 2500 ולוח אביט nf7-sl. בקשר לזכרונות אני קצת מתלבט... אני מעוניין בסטיק אחד של 512 מגה DDR 400 והתקציב הוא בסביבות ה700 שקל פלוס מינוס. אני מתכנן אוברקלוק, אבל לא משהו רצחני, לפחות לא בתור התחלה. אז אנשים על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  5. והשאלה הראשונה לפני הכל האם יש אפשרות בכלל לעשות אוברקלוק ללוח שלי? היי,אני מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב שלי, הדבר הראשון איך אני יודע מה בדיוק יש לי על המחשב,איזה כרטיס וכו... יש תוכנה מסוימת?אשר מראה את הכל חברות וכו.. ממה שאני יודע מרכב במחשב שלי CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz (8 x 267 Motherboard Name Intel Lemont DP965LT זכרונות 4*512 מהירות 667 אין לי מושג איזה חברה, כרטיס מסך Device Description NVIDIA GeForce 7600 GS (Microsoft Corporation - WDDM) ספק G-PRO 500W ATX12V dr-b500e קירור יש את מה שמגיע עם המעבד ביחד,במארז יש רק מאוור אחד בצד גדול, מאיפה אני מתחיל לעשות אורקלוק מה מי מו,קראתי את המדריכים. אני רוצה להתחיל אני חייב לקנות קירור? אני ל…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by 1nstall,

היי אני מעוניין לעשות אוברקלוק , והכרטיס שלי ( fx 5600 ) חם יחסית למחשב כולו. מארז : 18 מעלות מעבד: 21 מעלות -------------------------- [glow=red,2,300]כרטיס מסך: 26-30 מעלות[/glow] אני יודע שהוא בטפרטורה טובה אבל בכל זאת אני רוצה שיהיה קר אז איזה קירור הייתם ממליצים לי ( ואל תגידו לי לבנות משהו, טוב.) כי ממש אין לי את הזמן והכוח!!! תודה מראש לעוזרים [glow=red,2,300]Install[/glow]

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by 9raviv9,

לוח ASUS P5K ASUS 8800GTX מארז מאוורר. שמתי משחה שיכבה ממש דקה ארטיק סילבר 5. הגוף קירור (המקורי) נראה לי יושב בסדר כי סידרתי אותו ווידאתי שוב. הטמפ' נמדדה לפי TAT ויש לי מידי פעם מסכים כחולים אולי בגלל הטמפ'. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by shainov,

שלום לכולם, רציתי להתייעץ לגבי מתחים של NB,SB CPU VTT ומתח מעבד מקסימלי שכדאי שאכוון לE8400 מחלקי זיכרונות עומדים על 1:1 FSB -1898 BUS SPEED-478 CPU VTT-1.20V MCH 1.25-1.35V ICHIO 1.5-1.7V ICH 1.05-1.27V. CPU VOLTAGE-1.3870V 1.רציתי להתייעץ לגבי המשך OC לכיוון 4.350 אם אפשרי ולהגיע לBUS של 500 וDDR2 1000 אפקטיבי,כרגע יציב חלקית (PRIME 95 קורסת לאחר 25 דקות) 2.אם אין צורך להשאיר את מתחי הNB/SB גבוה/או לחילופין צריך להרים אותם עוד קצת אשמח לכיוון.

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by טזמני,

שלום אני רוצה להתחיל עם oc, למעבד ולכ.מסך שלי. צפיתי בהסבר למתחילים עם המדריך ל oc, הוא ישן מאוד עם מעבדי פנטיום, אני יש לי מחשב חדש יותר: AMD ryzen r7 7800x3d RTX4090 FE רציתי לדעת איך לעשות לו OC? יש לי קירור נוקטואה די 15 לוח אם: Asus ROG strix x670e-f מה הייתם ממליצים לי בשביל יותר FPS? אני משחק במסך FHD 560hz ואני חושב שהמשחקים לא מגיעים ל 560fps. אתם מכירים מסך 720p שאולי יתן לי יותר FPS ב CS:GO 1 המקורי לא החדש. אני משחק גם SC2 עם סטפנו. אני מרגיש שהמחשב לא מספיק מהיר. אני משחק גם משחקים של אומנות אלקטרונית: רד אלרט 2, רנגייד, bf 1942, bf2, bf3...

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by PSdesign,

עשיתי OC פעם ראשונה לג'יפה 5200 כניסוי, דרך הדרייבר של הכרטיס.... רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שבודקת את המהירויות לבד ומאמת אותם?

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by ras81,

קשה לי להחליט איזה עדיף מבחינת קירור ורעש......... ריידמקס 668 http://raidmax.com/products/products_display.php?page_no=4&cID=1&pID=19 או THERMALYHHE VA7000 http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000a.htm מבחינת משקל הריידמקס יותר טוב, מבחינת אוורות לריידמקס יש 6 מאווררים אבל כולם 80 ממ (נראה לי אז שיש יותר רעש לא?) ואילו לVA7000 יש 5 מאווריים אבל שניים הם של 90 ממ.. אנשים אני עובד עצות - מה אתם אומרים.....? תודה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by b0nzZ,

היה לי OC יציב שחבר של אבא שלי עשה לי ל Q9550 - 3.4GHZ עכשיו אני רוצה ללמוד לעשות את זה בעצמי וגם קראתי שאני יכול להגיע עם המעבד הזה ל 4GHZ+ עם המעבד (Q9550) לוח (EP-45-DS3L) והקירור (AC EXTREM) שיש לי חיפשתי המון באינטרנט ולא מאתי כלום אולי מישהו יכול לכוון אותי למדריך טוב שיסביר איך לעשות OC זאת אומרת הסבר מפורט על איך לקבוע תדר נכון לזכרון איך לקבוע מתח נכון למעבד וכו או מדריך ספציפי ללוח אם שיש לי (EP-45-DS3L) תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by maxshuk,

אהלן כולם, אתמול קיבלתי את הבייבי החדש שלי (core 2 quad q6600, 8800gtx וכו'), הוא פשוט חייה רעה. בעיה אחת איתו, החום שנוצר בחדר בגללו. אני מחפש פתרון קירור שיעשה את העבודה (לא יודע אם מה בדיוק יוצר את החום - המעבד, הכרטיס מסך או משהו אחר) אבל שלא יהיה יקר מידי (הוצאתי מספיק על המחשב). אני אציין שאני לא עושה אוברקלוקינג. אני לא מבין מספיק בשביל לקבוע תקציב, אבל הייתי מעדיף להישאר מתחת ל500. מארז: Gigabyte 3D Aurora לוח אם: Asus P5W DH Deluxe בתודה מראש, ליאור

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by ShayMagen,

יש לי מעבד אינטל 2.4 512 RDRAM ולוח d850emv2 של אינטל האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג??

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  15. היום בצהריים התעסקתי קצת עם התזמונים של הזיכרון שלי , מאז ועד עכשיו ניסיתי להחזיר את המחשב למצבו המקורי , מה שהולך הוא שאחרי שסוף סוף הצלחתי לסדר את הבעיה(אחרי שבדרך גם החלפתי ספק מHEC300W לג'נרי 400וואט , אבל אני כבר לא חושב שהבעיה בכלל הייתה בספק , בקיצור , גיליתי עכשיו שני דברים , הטמפרטורות שלי גבוהות בכ4-5מעלות מלפני זה , וכאשר אני סוגר את דלת המארז עד הסוף , המחשב נתקע\עושה ריסט , כרגע הדלת אינה מותקנת במארז, אבל היא עומדת על ידו(בידיוק כאילו הייתה מותקנת) , אבל כאשר אני שם אותו על המסילות , המחשב פתאום נתקע\עושה ריסט , ובדקתי הכל , אין שום דבר שמקצר , למישהו יש איזהשהוא רעיון!? , גם במעלות , זה מאוד מוזר לי , כאילו הלוח מזייף... אוקיי , סגרתי את דלת המארז לגמרי ,…

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by nim901,

הנה צרפתי כמה תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  17. שלום יש לי מארז עם כמה מאווררים שבאו איתו, הם מחוברים לחיבורי 3 פינים על הלוח אם. כל החיבורים על הלוח אם משומשים. אני מעוניין להוסיף מאוורר. קיימים מאווררים עם חיבו 3פין, או 4פין מולקס ישירות לספק. אםנם אני התרשמתי ממאוורר מסוים ואני רוצה לקנות אותו, ויש לו רק חיבור 3פין. האם קיים מעביר של 3פין (אליו יתחבר החיבור של המאוורר, במקום ללוח אם) ל 4 פין מולקס? למשל האם דבר כזה יכול להתאים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=2302 האם מישהו יודע אם 4 החיבורים (4 חיבורי המאווררים, שחורים ולבנים) הם זכר או נקבה?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by מורדו,

איך אני יודע כמה נוזל להכניס למערכת ?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  19. מחפש קרור טוב לכרטיס מסך ati x1600xt כי הקרור הנוכחי פשוט לא אפקטיבי הכרטיס מגיע לפעמים לטמפ' 120c כל המלצה תתקבל בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by yagelr,

לא הגיוני שזה ככה! ניקיתי אותו דיי מזמן... אבל בפעם האחרונה שניקיתי אותו זה הגיע ל 5X .. תמונה: שיחקתי במשחק שלא דורש הרבה בכלל !! וזה הגיע אפילו ל - 101 !! וזה היה ב 5 דקות הראושונות.. והמשחק פשוט נתקע... ופעם אחת אחרי שהוא נתקע התכבה המחשב.. אחרי שיצאתי מהמשחק זה ירד ל - 95.. [ עם מזגן , ומאוורר עליו.. למרות שמארז סגור אבל יש פתח אוויר בשביל המאוורר.. ] מה זה?!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  21. היי... תראו, בקרוב אני מתכנן OC גדול... ואני רוהצ שתגידו לי מספר דברים - עד כמה אתם מניחים שאני אגיע? בהתבססות על הלוח והסטפינג של המעבד... את הזכרונות אני יכול לנעול בינתיים, בעתיד אני אחליף אותם (זה טווינמוס וואליו...) המעבד - תראו בתמונה, מקורר ע"י קירור סטוק בינתיים, עוד מעט קונה BT ... הלוח אם - ABIT AN8 SLI ... והמארז שלי מקורר היטב... הטמפ' שלי עם ה-BT תהיה בין כ-32 מעלות עד 38 מעלות =], אפילו יותר טוב, כי זה נבדק עם הקירור הזה במחשב אחר אבל עם רק 2 מאוררים ולא 6 כמו אצלי =O... =] והכרטיס מסך- leadtek 6800GS 256MB, לאן אתם חושבים אגיע איתו על קירור סטוק ועם 35 מעלות מנוחה 45 מאמץ? תמונות עם המידע:

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  22. בביוס כתוב שטמפרטורת המעבד 24 מעלות, בתוכנה של הלוח אם כתוב גם כן 24 מעלות (תראו בתמונה) ובשני התוכנות שהמליצו לי לבדיקת הטמפרטורות כתוב משהו אחר בכלל :-\ לאיזו תוכנה להאמין? האם הטמפרטורה שכתובה בביוס היא אמינה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by yacovmateo,

שלום אני רוצה לעשות OC יש לי מעבדIntel Pentuim 4 PRESSCOT 2.4Ghz Socket 478 אני צריך בשבילו קירור תביאו לי איזה קירור למעבד עד 100 שקל אני יודע תקציב נמוך אין לי כסף אשמח לתגובות

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by mx69,

הזמנתי היום את הגוף קירור thermalright xp-90 ורציתי לשאול אם המשחה הטרמית שבאה איתו טובה או שכדי לי לקנות arctic silver????? המשחה שבאה עם הגוף קירור היא מבוססת על כסף או שהיא קרמית?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  25. שלום לכם ורציתי להגיד תודה מקרב לב לאותם אנשים שעוזרים לי בתשובתם שאלתי אלכם היא כזאת לי יש מחשב עם מעבד AMD 3000 64BIT VENICE כמו כן לוח אם של MSI NEO4 F בנוסף יש לי HD של WD SATA 80GB אלו הטמפ' לפי תוכנה EVEREST MOTHERBOARD -40C CPU-41C AUX-27C WD800JD-40C האם הטמפ' האלה תקינות?

• 6 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים