עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sroolik,

אם אני מרכיב אותו על לוח שמתאים למעבד אינטל אז: 1. הוא לא יחסום לי את המקום למאווררים האחוריים? 2. כשאני מעמיד את המארז, אז אין סכנה שהוא ייפול מהלוח או משהו כזה ? בבקשה זה חשוב לי אני רוצה לקנות אותו ואני לא יודע מה לעשות תודה !

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  2. היי... תראו, בקרוב אני מתכנן OC גדול... ואני רוהצ שתגידו לי מספר דברים - עד כמה אתם מניחים שאני אגיע? בהתבססות על הלוח והסטפינג של המעבד... את הזכרונות אני יכול לנעול בינתיים, בעתיד אני אחליף אותם (זה טווינמוס וואליו...) המעבד - תראו בתמונה, מקורר ע"י קירור סטוק בינתיים, עוד מעט קונה BT ... הלוח אם - ABIT AN8 SLI ... והמארז שלי מקורר היטב... הטמפ' שלי עם ה-BT תהיה בין כ-32 מעלות עד 38 מעלות =], אפילו יותר טוב, כי זה נבדק עם הקירור הזה במחשב אחר אבל עם רק 2 מאוררים ולא 6 כמו אצלי =O... =] והכרטיס מסך- leadtek 6800GS 256MB, לאן אתם חושבים אגיע איתו על קירור סטוק ועם 35 מעלות מנוחה 45 מאמץ? תמונות עם המידע:

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by Access Denied,

אני בונה מחשב למסיבות רשת (כזה שיכנס ויצא הרבה מהבית) האופציה המובילה היום היא לקנות מערכת טובה ולשים אותה ב-nsk1380 של אנטק.. הבעיה היא שאני מפחד שקירור טוב יכול לקרוע את הלוח או להתנתק בזמן שאני לוקח את המחשב איתי ללאן פארטי יש המלצה לגוף קירור שיתאים פה?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  4. שלום, אני מתכנן לעשות OC לכרטיס המסך שלי שהוא: ATI Radeon 9550 256 MB וכרגע יש לו קירור סטוק שיש עליו (תמונות בלינקים) כעיקרון אני כבר זמן מה חושב לעשות לו OC כי משום זה זה מאוד מושך אותי לדעת מה היכולות שלו.(למישהו היה ניסיון איתו?) אז ככה: כעיקרון יש לי תקציב כן... לא כל כך גדול אבל יש, אני צריך עזרה בבחירת קירור טוב בשבילו וכמו כן רציתי להדביק לזכרונות שלו קירור גם כן, וכאן מגיעה השאלה שלי: האם כדי לי לקנות קירור גדול שיכסה את הזכרונות גם כן או שמה כדי לי לקנות קירור רק למעבד ולזכרונות להדביק קירורים איכותיים בנפרד? (מוכן להשקיע בזה עד 300 שקל פלוס מינוס עם סטייה קטנה לפה ולשם כמובן) והשאלה השנייה שלי היא: אולי כדאי לי לקנות כבר כרטיס מסך יותר טוב? התקציב לכרטיס מ…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by omrid14,

שלום.. יש לי 4850 גירסאת OC שהיא 665mhz עכשיו ניכנסתי לOVERDRIVE וראיתי שאפשר להעלות את זה עוד הכרטיס מסך הוא 49 מעלות .. בקיץ היה על 55 קבוע במשחקים 63 בלחץ השאלה שלי האם האובר דרייב ישפר לי את הביצועים? או שלא יעזור כי ככה או ככה המעבד שלי מגביל אותי ? - E6400 2.13 אם אני עושה את האובר דרייב מה הסיכון ומה השיפור ? ?? ? ולכמה לעלות שם?

6. Started by kabra_69,

הייתי אצל חבר שלי והוא רצה שאני האעשה לו OC אז העלנו את מהירות הבאס שלו(דרך הביוס) בהתחלה מ-200 ל-215 (דרך אגב יש לו מעבד אטלון 3500), יצאנו מהביוס ושמרנו. למחשב לקח 30 שניות להגיב ואז הכל היה בסדר עשינו מבחנים והכל היה מצויין. אח"כ החלתנו להוריד את המכפלה מ-11 ל-10 ולהעלות את מהירות הבאס ל-275 מאותו רגע המחשב נדלק אבל לא הגיב, ואז במקרה המחשב הגיב אחרי שחיכינו 3 ד' ככה אז החלתנו להוריד את מהירות הבאס ל-250 יצאנו מהביוס ושמרנו המחשב הופעל מחדש ואז הוא נדלק אבל לא הגיב (דרך אגב אחרי זה חיכינו רק כמה שניות ואחר כך באנו לכאן לעזרה) ובגלל שהוא לא הגיב כיבינו אותו. עכשיו מה לעשות?? צריך להדליק אותו ולחכות כמה זמן עד שהמחשב יגיב???

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by swg,

אז ככה, אני מחליף את המארז שלי(ה-ATX) במארז ARCTIC COOLING Silentium T2 שמשתיק את המחשב. אני מוציא את האיורור המקורי של הליבה, מוסיף למארז החדש(עם סירקולציית האויר הפנטסטית שלו[תקנו אותי אם אני טועה]) SONIC TOWER. תנו ביקורת לטוב ולרע, אני מוכן לשמוע הכל לפני הקניה... זה חשוב לי מאד בשביל הבטחון לקנות את זה. תודה מראש. .swg

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  8. יש לי מחשב משרדי פשוט (AMD 3800 X2) שדי מרעיש. שאני צריך שהוא יהיה שקט כמו דג. התקציב הוא בסביבותה 250 שח. למישהוא יש איזה מאוור טוב שאני יכול לשים ושימנע מימני את הצורך בשימוש במאוורים של המארז ? (מארז זול של פוקסקון

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  9. 1)יש לי שני מחשבים אחד מהם עם הקירור הBT (למחשב החדש) ב"ישן" יש לי מעבד של 2.8GHZ רציתי לשאול אן ה BT יהיה טוב בשבילו גם?? או שיש מאווררים אחרים שיותר טובים ממנו בשביל המעבד הזה... 2) יש לי במחשב ה"ישן" כרטיס מסך של GIGABYTE Geforce FX 5700LE 256MB ע"פ כמה המלצות הבנתי שRIVATUNER היא תוכנה מומלצת... עכשיו אין לי מושג איך להשתמש בה...אם מישהו יוכל להסביר לי או לתת לי מדריכים לזה אני אשמח תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by PrefaceAlumni,

אם כאשר התקנתי את הפריזר, שמתי אותו על המעבד, ואז ראיתי ששכחתי לסדר את הפינים כמו שצריך אז הרמתי אותו מעט מהמעבד ואח"כ הנחתי אותו שוב. (עניין של כ-15 שניות) אבל כשהרמתי אותו ראיתי שקצת משחה נשארה על המעבד. האם זה מצריך לשים משחה חדשה? זה לא שמרחתי אותה, רק הרמתי והנחתי שוב.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  11. Started by RED_ALERT,

האם היא יכולה להחזיק 3 בלוקים 2 רדיאטורים 1 מיכל ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  12. לפי TomsHardware - לא (לפחות לא ב2140) לפי לוח האם שלי P35-DS3 - כן... (לפחות כן ב-2180 ... x6-x10) מה הנכון ?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by er0101,

קניתי לאחותי Silentboost k7 לאת'לון +XP2500 אחרי שהוא הגיע ל72 מעלות עם Vantec aeroflow. שמתי משחה תרמית של Arctic silver5. קראתי Review שבעומס קיבלו 45 מעלות. אני מקבל 48-55 עם תוכנה לקירור המעבד (cpuidle) ואני מפחד לבטל אותה כי הטמפ' גבוהה מזאת שבReview. חוץ מזה מעצבן אותי שאני עובר את ה50 מעלות אחרי שהשקעתי 180 שקל היום! רציתי לעשות אוברקלוק אבל אני מפחד לבטל את הcpuidle אפילו... אפשר לעשות משהו כדי להגיע לטמפ' יותר נמוכה? ד"א- היא משחקת משחק רשת די קל ולא משחק כבד שאמור להעמיס על המחשב ולגרום לו להתחמם. מחכה לדבריכם ???

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by arthur16,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג על המעבד יש לי מחשב: p3 - 1000 FSB - 133MHz 384 sdram הטמרטורה על המעבד היא: 22-25 מעלוץ ןלא עולה ת25 מעלות מה אתם אומרים? כדאי לי לעשות אוברקלוקינג ואיפה ניא יכול למצוא מדריך טוב לזה

• 9 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by mani007,

יש לי מאורר וולקנו 12 והוא מחובר לספק וללוח אם עכשיו רציתי להוסיף עוד שלושה מאוררים לקירור השאלה שלי היא אם אני יחבר אותם זה לא יצור עומס בספק או בלוח אם או משהו כזה

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by robertok,

מישהו יכול להמליץ מנסיון על אחת מאלו? 1. Nanotherm BLUE II https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_248&products_id=1269 2. Cooler Master http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=PTK-001&other_title=+PTK-001+Thermal%20Compounds 3. Arctic Silver 5 http://www.arcticsilver.com/as5.htm כמה טובות הן, כמה זמן הן מחזיקות וכמה קשה לנקות אותן?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס 7900GT עם הקירור הרגיל והמוכר שמקבלים בסטוק זה קרור סבבה בקיצור לפני הOC הליבה הייתה על 450 והזיכרון על 1000 ועכשיו העלתי לליבה ל550 ולזיכרון ל1430 זה נשמע אולי מוגזם,אבל זה נראה לי בסדר,עשיתי את זה גם כי ראיתי כרטיס כמו שלי עם אותו קירור רק של חברות אחרות שנמכרים ביותר יקר בגלל שיש להם OC בסגנון שלי.. אז יש מצב שזה יפגע בכרטיס אולי? או שיעשה כל מיניי בעיות למינהן?

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by ^oz,

שלום לכולם, טוב אני די חדש בנושא ההמהרות של המעבד ושל הבאס (למרות שב o\c כרטיס המסך שלי יש לי די נסיון), ואחרי שביליתי את שלוש השעות האחרונות בניסיון להבין מאיפה להתחיל אני די מבולבל (תחילה אני רוצה להתנצל אם השאלות שלי יהיו ממש פעורות זה מכיון שכאן זה המקום הראשון שאני שואל אותם ... . טוב, אז הבנתי שישנם שני מקומות לפחות שעליהם אני צריך לתת את הדעת כשאני ניגש לקרוע את החומרה שלי . 1: המעבד עצמו, שאותו אני צריך לפתוח ע"י טריק מקגיוורי (מסוג amd) שכזה. 2: ה- fsb , שאותו אני צריך דרך הbios להעלות את המהירות שלו (שלי כרגע על 133 מגה הרץ) חוץ מזה הבנתי שישנו תהליך burn in שבו מאמנים את המערכת כולה על יבש בעומסים כבדים וגורמים לה לסיבולת רצינית כך שהo\c יכול לעלות כמה ו…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  19. רציתי לדעת אם למארז שלי (מופיע במפרט פה בצד) יש אפשרות להוסיף עוד מאורר(ים)... אם כן אז איזה אתם ממליצים שיהוו את התמורה הטובה ביותר לכסף,ואיפה אני שם אותם?

20. Started by StarMo,

איפה יש? אני מתכוון לדגמים החדשים של 1700, 1800, ...

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by ndv,

אוקיי עשיתי OC מכובד מאוד לכרטיס מסך שלי (7300GS) לפני: Core=500.00 Mem=600.00 אחרי: Core=612.00 Mem=833.00 אם אני מעלה עוד את התדרים אז יש ארטיפקטים ולפעמים המחשב נתקע. מה מגביל אותי, הקירור של הכרטיס מסך (49 מנוחה,67 מאמץ, 72 מאמץ ממש רציני) או פשוט החומרה עצמה לא יכול לעבוד בתדר יותר גבוה ?

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by liav25,

עשיתי קצת סקר שוק ברשת והגעתי למסקנה שהAC ביחס תמורה מחיר הכי כדאיים (אגב אם יש מאווררים יותר טובים משלהם באותו מחיר אשמח לשמוע). 4 מאווררים שהחלטתי עליהם : http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=106&data=2&disc= http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=109&data=2&disc= http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=100&data=2&disc= http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=102&data=2&disc= אחד יהיה מקדימה ואחד מאחורה, זה המקום שיש לי במארז לצערי. מארז כזה של AC עם מאוורר 24CM בצד שקצת חבל לי שאי אפשר להחליף אותו. יש מאוורר שניתן לשלוט על מהירות המאוורר שלו, האם בחיבור לספק זה אפשרי ? אם לא האם בהכרח הוא יסתובב על המהירות המקסימלית ?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by shlomi8,

מאורר בצד של המחשב למעלה ישר למעבד....עדיף משרוול?

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by sagi_10,

שלום אני לפני יומים קיבלתי lanparty ומכרתי את הלוח הקודם שלי שעליו היה מורכב bt עכשיו לשאלה: במודרבורד הקודם היה ספוג שמבדיל בין המודרבורד לחתיכת מתכם שתופסת את הביגטיופן מאחורי הלוח ושאני הוצאתי את הספוג הזה (בכוח ) הספוג נקרע ועכשיו אין לי דרף לשים את החיתכת ברזל הזאת בלי לשרוט את הלוח אני צריך הצעות לחומר שיעשה את העבודה של להדביק את הברזל הזה ללוח ולא ישרוט אותו בתודה שגיא

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  25. אשמח לכל עצה שתנתן. בינתיים חשבתי על הגוף של זלמן. כמו-כן, במקרה שאני קונה את זה של זלמן רציתי לדעת מה ההבדל בין זה שעשוי נחושת לבין המשולב נחושת ואלומיניום. המעבד הוא 2.4 ואני מתכוון להמהיר אותו לפחות ל-3.2 (הגעתי כבר ל-3.1 עם קירור סטנדרטי). יש לי מארז של פול טאוור של קומפיוקייס עם שני מאווררי 120 מ"מ. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים