עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Sweet_Tooth,

אני מתכוון לקנות היט סינק חדש לנורת' ברידג כי המאוורר שיש עליו עכשיו מאוד רועש אז האם כדאי לקנות רק היט סינק או שמא צריך מאוורר? והאם ההיט סינק שאזמין יהיה באותו גודל של זה שיש לי עכשיו? והאם אני צריך להוציא את הלוח ממקומו כדי להתקין את ה HS?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by SuB,

רשום לי temp3 temp2 temp1 מה זה כל אחד מהם? דרך אגב הטמפרטורה 3 היא 37 מעלות (intel p4).

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by re,

עשיתי אוברקלוק למעבד מהירות מעבד 1.86@2.7 באס 266@390 מתח מעבד 1.304V מתח זיכרונות 2.0V קירור סטוק של אינטל מעלות במנוחה 40-42 מעלות במאמץ מלא 70-71 האם המעולת והמתחים טובים וצריך הצעות לשיפור

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by danuskun,

העליתי את ה-P4 המסכן שלי (פרסקוט 3GHZ) ל-3.4 ג'יגה הרץ ואיך שעלתה הויסטה קיבלתי BSOD והמחשב לא רצה לעלות יותר. יש לי לוח אם ASUS P4S800D-X ואני כרגע על 1.27 VCORE. מישהו יודע האם יש אפשרות לשנות בביוס של הלוח הזה VCORE? (כרגע אני על 3.3 ג'יגה הרץ)

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  5. מאוד מאוד חשוב. אם יש חנות בנתניה או באיזור אשמח אם תביאו לי קישור אליה. אם לא אז מחנות אחרת גם טוב. תודה רבה לכם.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  6. Started by eranir,

הזמנתי מפרט שכולל את ה-q6600 בתוך ה-P150. אני צריך להוסיף קירור למעבד (יהיה OC, איפשהו בין 2.7 ל-3.0) ולמארז. למארז אני צריך מאוורר 90mm שיהיה כמה שיותר שקט, כדי לחבר מקדימה לצורך קירור ה-HD. למעבד אני צריך קירור רציני, שוב - עם דגש על שקט, ושישמור את המעבד על רמות סבירות גם ב-OC. עברתי סקירות על המון קירורים, ואני מתפלא מאוד על התגובות החד משמעיות שמתקבלות כאן בנוגע למה טוב ממה. הקטגוריה מכילה את: Infinity, Nynja, TT BT VX, TT MaxOrb, TT V1 ועוד כמה, ובאתרים שונים (מ-טום'ס ואנאנדטק ועד לסיילנטפיסי בשביל המלצות על קירורים שקטים...) ראיתי תוצאות שונות להשוואות. רציתי לשאול בפעם ה-100 בערך איזה קירור מהנ"ל עדיף, עם איזשהם סימוכין לעניין. אעדיף שההמלצות עבור המאוורר 90 יהיו …

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  7. ברצוני להפוך את הנוזל קרור אשר במערכת למגיב לאור UV , שמעתי שישנה איזו אבקה שמתערבבת עם הנוזל או איזה נוזל סמיך שאפשר לערבבו עם נוזל ובכך לקבל נוזל אשר מגיב לאור הנ"ל...האם משהו יודע איכן ניתן להשיג את המוצר בארץ?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. ולא, זה לא בפרנהייט..

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by R[a]Tz,

שלום אז ככה ברשותי מעבד P4 3GHZ לאחרונה נכנסתי לEVEREXT לבדוק טמפרטורות ואני רואה שהמעבד שלי כבר OC מפחיד ל1.5 GHZ והוא יותר איטי גם הנה תמונה http://img515.imageshack.us/my.php?image=1111111111ec6.jpg יש לכם רעיון מה לעשות? דרך אגב החלפתי לאחרונה לוח אם זה קשור איכשהו?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  10. שלום חברים,יש לי מחשב נייד שאחרי כמה דקות של פעילות מפסיק להגיב ועושה כול מיני עיוטים על המסך,אמרו לי שזה מלא באבק וצריך לנקות,אני וחבר פתחנו את המכסים הקטנים וניקינו גם את הארדיסק,זה עזר ליום יומיים,וחזר שוב הבעיה. את המחשב עצמו אני לא יכול לפתוח כי אין לי את המברגים המתאימים. מה אני יכול לעשות כדי להיות בטוח שזה מאבק ואיך אני יכול לנקות בלי לפתוח אותו או לפתוח בדרך כול שהיא? תודה רבה לכם,שראל[br]פורסם בתאריך: 28.12.2007 בשעה 11:56:24 הלו?.. מישהו אולי מבין במחשבים ניידים....?.. ???

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  11. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מאלתי משחה על הרדאון שלי , שכבה ממש דקה לא יותר מידי ולא מעט מידי. כשאני מהדק את הסיילנסר אז מה שקורה זה שלא נשארת משחה על הליבה הכל בורח מהצדדים והליבה נשארת כמעט חלקה לגמריי. חשבתי שאולי אני מהדק את הסיילנסר יותר מיד חזק אז ניסיתי יותר חלש אבל זה לא עוזר הכל בורח. יש למישהו מושג מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by bbarakt,

קניתי מחשב באפריל ועכשיו כבר יוני ועדיין לא ניקיתי את המחשב. הטמפ' בסדר (אני בודק ב-REALTEMP). מתי אני הצטרך לנקות את המחשב?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  13. שלום לכולם: יש לי מחשב דיי חדש כ9 חודשים. מעבד core to due e6300 ורציתי לדעת האם הטמ"P של בסדר אז הפעלתspeedfan וזה מה שיצא(אגס רציתי לדעת יש שמה משהו מסומן באדום מוזר) [http://www.siz.co.il/up/man5myjztydz.jpg/img]

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  14. האם יש כלי לכרטיסי מסך של NVIDIA (כמו ATITOOL לכרטיסי מסך של ATI) שבעזרתו ניתן לשחק עם מהירות המאוורר של הכרטיס? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,יש לי מעבד יחסית חזק,INTEL Pentium 4 3.0Ghz 32 BIT שזה מעבד מעולה (רק חבל שהוא 32 BIT,אבל אני לא דואג,ויסטה תצא גם בגירסאת 64 BIT) עכשיו אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ולראות עד כמה אני יכול לשפר אותו. יש תוכנה מיוחדת לזה? ואם כבר אפשר מדריך אליה?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by xXDevil4Xx,

1.תגידו מה זאת אומרת פתיחת צינורות בכ.מסך? 2.איך עושים את זה? 3.אפשר את זה בכל כרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by hell,

לחבר שלי יש P4 3.0 עם מארז סביר סרקולציה די טובה מאורר די טוב וולקנו 12 והמעבד שלו מגיע ל65+ במעלות זה די מפחיד לחשוב מה יקרה לו בקיץ... עכשיו הוא קונה מחשב מטורף מעבד כנ"ל עם לוח שאני לא זוכר כרגע אני אוסיף את השם כשאני אדבר איתו והוא מפחד שהמעבד שוב תחמם כמו קומקום ואני מחפש לו קירור כמה שיותר טוב...בכללי יכול ליהיות שכל המחשב שיש לו כרגע חם מאוד והאוויר לא מקרר אותו או שזה כבר תווח מעלות שזה רק קשור למעבד?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by D-j-d,

שלום, אני מחפש לי פאנל עם תצוגת טמפרטורה.. שיהיה בו תאורה אחורית כדי שאוכל לראות אותו דרך פלסטיק שחור שקוף שכזה.. או בקיצור שיתאים למארז: NZXT Apollo כדי שיראה ככה בערך: http://techgage.com/reviews/nzxt/apollo/mediapanel.jpg מקווה שהבנתם אותי =] תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by PuMbA,

תעזרו לי אני מחפש קירור טוב אבל רק אחד מאלה בעצם אם אתם מכירים משהו בסביבות המחירים של אלו אז תרשמו ומה עדיף מכל האפשרויות שנתתי תודה מראש ...

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by idos100,

(כל הנתונוים מcpu-z)כשהמחשב במצב מנוחה הוא עומד על 1.9 גיגהרץ(2 הליבות) וכשהוא מתאמץ הוא על 2.8 ג'יגהרץ עכשיו אני לא מבין למה זה הרי מעבד זה לא כרטיס מסך לא צריך להיות לו מצב שיוט וכאלה ובלי שום קשר שהוא במאמץ למה הוא לא על 3 ג'יגהרץ הרי זו המהירות המקורית שלו אם מישהו יודע להסביר לי למה זה תודה.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  21. המחשב שלי כבר בן שנה והגיע הזמן לעשות לו טיפול 10,000, אני מחפש מעבדה שמבינה בקירור ובאוברקלוקיניג ולא רק במחירה של מחשבים.. מישהו מכיר מעבדה מקצועית באזור השרון שתעשה לי אוברקלוקינג עם אחריות ותתקין את הקירור הדרוש? יש בכלל מעבדות שמתעסקות בנושא? נראה לי די פשוט לעשות לבד עלפי המדריכים באתר אבל האחריות חשובה לי.. אז מה יש לי במחשב: asus p5n-d Intell Q9300 2.5 8Gb Memory 2x9800GTX (SLI) Antec 850 אפילו צירפתי תמונה של הבייבי שלי.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by stolen,

יש ללי מעבד AMD ATHLON 64 3000 VENICE לוח אם: GIGABITE זיכרון: DDR 256X2 DOUL CHANLE 3 מאווררים ספק כוח 480 ואט WINDOWS XP HOME אחרי שעשיתי אוברקלוק ל-250 המחשב ניכנס למסך כחול עזרה אולי מישהוא יודע מה הבעיה

• 11 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by yeuda,

שלום, יש לי לוח אם GA-MA785GM-US2H ומעבד AMD 245. לפי ה bios מתח המעבד 1.425 (רשום שם בשדה שלא ניתן לשנות) ויש אפשרות לקבוע מתח יחסי למתח הנומינלי. כאשר אני משאיר 0+ אז המתח בפועל הוא 1.5V כאשר אני משנה לערך אחר אז הכל בסדר למשל אם קובעים 0.025- אז המתח הוא 1.4V האם זה באג ב bios ? דרך אגב - אני לא מניח שאפשר לפתוח את המעבד ? תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.