עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shlomi8,

ברגעים אלו ממש אני עושה אוברקלוק למחשב של דוד שלי כבר העלתי 5% מתח ועליתי כבר ב 30 מגה ארץ!! חחח http://img141.imageshack.us/img141/3063/13dr3.jpg

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by shlomi8,

שאלה לי...נחושת מאוירה חום? ועם כן אז היא מעבירה טוב? כי אצל דוד שלי במוסך יש מלא שייבות כאלה מנוחשת חשבתי אולי אני יכול ליצור לעצמי צלעות קירור במקום לקנות...אה ועם כן אז כדי להלחים אותם או להדביק? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  3. המפרט שלי בצד הביוס הכי עדכני 1013 מה יכולה להיות הבעיה :( כדי להגיע ל 2.6 אני מתח של 1.6 אחרת הs&m עושה לי faild בFPU

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  4. שלום חברים , רציתי סתם לנסות ולראות לאן יגיע המעבד: Intel Pentium 4 2.0Ghz אז הלכתי ל- Bois ,והעלתי את הבאס מ- 100 ל-120 (ז"א שהתדר עלה מ- 2000 ל- 2400) סבבה , בדקתי עם Super PI וזה הראה שזה יציב. אבל כשנכנסתי למשחק: Counter Strike Source , פתאום צצה בעיה. המשחק נתקע (ממש נתקע והסאונד גם כן) והמשחק יוצא , או שלעיתים אני מקבל Error שאני לא זוכר (משהו עם Buffer / Overflow) בקיצור , המשחק כל הזמן נתקע , הורדתי את המכפלה בחזרה ל- 100 (ז"א שזה חזר ל- 2000) ועדיין הבעיה נמשכת... אתם חושבים שזה קשור ? משהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לתקן ? תודה.

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  5. Started by DDgeva,

המחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפחות נראה לי.. כי הוא עושה הרבה רעש.. אבל אני לא מבין בזה הרבה.. יכול להיות גם שהצד פשוט לא מהודק והוא רועד או משהו). אני צריך מאוורר לסוקט 478 במחיר סביר. על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  6. Started by eyaffe,

יש לי BT וכנראה ששמתי יותר מדי משחה ולכן הוא קצת חמים ... 45 במנוחה עם קפיצות לאיזור ה 65. כשניסיתי להוציא אותו הוא לא זז הוא פשוט נדבק למעבד ולא עזרו כל הנדנודים ונסיונות החילוץ !! רעיונות איך בכל זאת לשחרר את הסורר מבלי לשבור את הלוח אם ??

• 3 תגובות
    • 375 צפיות
  7. Started by berko,

קניתי לאחרונה BT של טרמלטייק , לא שומעים אותו! קנייה מעולה ממולצץ לכולם בנוסף קניתי מאוורר 120 UV REACTIVE של TT אבל הוא עושה הממוןןןןןןןןןןןןןןן רעש.. מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר 120 שקט במחיר סביר?? רועי

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  8. המחשב שלי חדש משהו כמו חודשיים ככה. בקיצור בזמן האחרון המחשב התחיל לעשות ריסטרטים במחשחק אמריכאס ארמי. הוא העלה מסך כחול ואז עשה ריסט. יש לי ספק כוח של TOPOWER 550W. והינה הטמפרטורות שלי: http://img371.imageshack.us/my.php?image=19za1.jpg האם הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך טובה??

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by ashkenazone,

אהלן חברים הגעתי ל4GHZ עם הטייפון! על מתח 1.5V מע' יציבה. הוספתי לOCDB אבל זה לא מתעדכן! טמפ' 48 - 63 מעלות!

• 3 תגובות
    • 410 צפיות
  10. Started by xtract1,

שלום אנשים. יש לי מעבד amd 3800 dual core ומעניין אותי לדעת לגבי קירור שלו..אני מדבר עם משו יחסית פשוט..אם אפשר פחות מ-200 (אם אפשר אז הרבה פחות) לא לOC או משו כזה ככה שלא צריך משו קיצוני. אם זה חשוב אז יש לי מארז SVIKING של ?Thermaltake וספק 425W של HEC

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  11. יש לי מעבד 3000+64BIT AMD ולוח אם של ASUS A8NSLI DELUX 2GB RAM של קינגסטון 400 MHZ בקיצור עשיתי עובר קלוק למעבד שהיה על 1.8 GHZ העליתי ל2GHZ שניסיתי לעלות עוד זה הראה לי 1.5 GHZ שהורדתי שוב תמהירות זה הראה לי 2.0GHZ אבל תמיד שאני מעלה זה מרא לי 1.5GHZ אם מישהו יודע איך פותרים את אשמח לדעת תודה!!!! החום של המעבד לפני העובר במהירות 1.8 היה 30 במנוחה 35 במאמץ 100 ואחרי העובר הוא 31 במנוחה ו37 במאמץ שיא של100% הלוח אם נשאר רגיל 30 עד 34 מעלות אז ככה לא נראה לי שיש לי בעיה בקירור ! :s05: הינה דוגמא....! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  12. היה לי VOODOO3 לפני המון זמן, וזרקתי אותו לפני איזה תקופה ואת הקירור שמרתי... לעניינו, ניתן לתמונות לדבר: מטעמי דחיסה של מהנדסי DFI, צריך לחתוך את הקירור בקטנה: המצוי: http://www.techspot.com/reviews/hardware/voodoo3-3000/card.jpg הרצוי: http://img74.imageshack.us/img74/4146/ratzoi6sg.jpg מצרכים ותהליך: מאחר ואין גישה לקאטר, או CNC או כל דבר פשוט אחר, ומסור לא עושה תעבודה, המצרכים הדרושים: פלייר ומקדחה. התהליך עצמו: קודחים מספר חורים במקומות הרצויים(מהירות מקסימלית, לאיזה 3 דקות לכל חור, יש כמות חומר עצבנית בקירור הזה) *** אזהרה *** בגלל שמדובר במפזר חום, והסיבוב של המקדחה גורמת להרבה חום, אין לגעת בקירור אחרי הקידוח, הוא לוהט *** אזהרה *** ומעקמים את הקירור עם …

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  13. הורדתי כבר כמה גרסאות של אוורסט ובכל גרסה שאני נכנס לבדוק טמפרטורה ב-sensor זה פשוט מעלה מסך אפור בתוכנה בעוד שהאופציוץ האחרות פועלות מה אני יכול לעשות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  14. Started by dvirko,

היי, אני קצת אובד עיצות פה יש לי GTO2 X800 ללא OC אבל עם פתיחת צינורות, שעד לפני חודשיים-שלושה עמד על טמפרטורות נורמליות במנוחה, בסביבות ה-30-40 מעלות. המעבד והלוח עומדים על טמפרטורה טובה. לאחרונה הטמפרטורה שלו קפצה ל ל 50-59 מעלות במנוחה, למרות שהמאוורר שלו על 100 אחוז. פתחתי את המארז וניקיתי טוב טוב מאבק והיתה ירידה של 3-4 מעלות, אבל עדיין הוא חם בהרבה מבעבר. אני יודע שהקירור אצלי במארז לא משהו, אבל זו לא הסוגיה כי עד לפני כמה חודשים הכל עוד היה בסדר, מה יכל לגרום להתדרדרות כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  15. Started by xtract1,

אנשים קראתי פה את כל המדריכים ואני מודה שעדיין לא הבנתי ככ. בחיים לא התנסתי בOC ובקושי ידעתי מזה..אני חושב אבל לעשות OC ל2 מחשבים בבית.P4 עם תושבת 478 ששמעתי שהם טובים. אז כמה דברים. 1. אמרתם שיש איזו ליבה שלא מומלצת בתושבת הזו...אז איך אני בודק איזה ליבה יש לי? 2.הבנתי שיש תוכנה לOC של כרטיסי מסך וכו'...לא הבנתי איך אני עושה בפשטות OC למעבד מישו יכול להסביר לי במילים פשוטות או עם איזה תוכנה וכו'?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by RGod,

אני מעוניין לעשות OC לכרטיס השאלה היא איך אני נועל אותו על 66 MHZ ?דרך הלוח אם אין לי אפשרות יש איזשהי דרך ?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by xtract1,

למישהו יש תוכנה קלה יחסית לביצוע OC די פשוט לפנטיום 4 תושבת 478 ליבת northwood?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by the_big,

או שהעניים שלי דפוקות או שאני מסטול [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  19. Started by the_big,

קניתי לפני שבוע את הD930 וASUSP5LD2-VM KUNGSTON DDR 2 512(533)MHZ וGF6800 XT ברצוני לעשות למערכת אובר קלוק יש לי קירור סטוק שבנתיים עובד מצויין המעבד במצב מנוחה =27-30 מעלות קראתי את המאמר שיש באתר אבל לא הבנתי כל כך איך אני מתחיל ???

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by guy1235,

יש לי את הלוח הבא: ASUS P5LD2-VM והייתי רוצה לדעת איך אני משנה את המחלקים של הזיכרונות שלי. תודה מראש, גיא!

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  21. כודם כל שאלה כללית, הרי הם כבר מגיעים עם מאורר אז למה אני צריך אחד אחר ?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  22. החיבור של המאוורר של המעבד שלי הוא בעל ארבע חוטים. אדום, צהוב, שחור וכחול.. מישהו מכיר את החיבור הזה ויכול להגיד לי מה תפקיד של כל חוט? האם זה חיבור סטנדרטי? כל מאוורר שאני אקנה היום בשוק בנוי בצורה של חיבור כזה או שזה משהו שונה?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  23. תקציב :300 שקל יש כמה סוגים אני לא יודע מה מתאים Zalman Vga Cooler VF900-Cu Zalman Vga Cooler VF700-Cu LED Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP או Silencer או שבכלל ללכת על מוצר של Thermaltake

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  24. מה זה אומר זיכרון CL 2.5 למשל? ומה זה תיזמונים למשל כאלו 2-3-4-5 ??? מה זה אומר? אשמח להסבר מפורט

• 3 תגובות
    • 468 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.