אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי אם המחשב החדש Thermaltake V1 יש משהו יותר מומלץ או יותר טוב להשים על המעבד הזה? תודה ושבוע טוב.
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם במזל טוב קניתי קירור למעבד של זלמן דגם cnps5700d-cu , שאמור להוריד את הטמפרטורה משמעותית ועדיין הטמ'פ לא ממש יורד.55מעלות רגיל ,בעבודה 60++ . יש לי שני מאוררים 12 ס"מ ,אחד מקדימה מכניס השני מאחורה שואב . מה עוד צריך לעשות בשביל להוריד את הטמ'פ.??? מפרט מחשב. P4 3.0Ghz 1024זיכרון 400Mhz לוח אינטל רוקויל 865-perl כרטיס מסך גי פורס 5500 תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 9550 128MB ואני מנסה לעשות אוברקלוקינג. אני משתמש בתוכנה ATI TOOL, אני שם הגדרות קלוק אבל כשאני עושה ריסטרט זה לא נשמר... אז עשיתי 2 פרופילים, אחד רגיל ואחד למשחקים, הגדרתי הוטקייז וכשאני לוחץ על נגיד F12 זה טוען לי את ההגדרות המומהרות. זה נחשב אוברקלוק? גם אם זה לא נשמר לי אחרי ריסטרט? (יש אפשרות שהתוכנה תטען פרופיל מסויים על STARTUP אבל חבר שלי אמר לי שהוא רק עושה SET CLOCK ואחרי ריסטרט זה עדיין נשמר...?) אוי סליחה טעות בפורום...
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אז ככה הרכיבים שלי הם ככה: לוח: Albatron KX18DS Pro II מעבד: CPU Type AMD Athlon XP, 2000 MHz (15 x 133) 2400+ ליבה: Thoroughbred-B זיכרונות 256x2 עובדים בדואל צאנל תיזמונים 2.5-4-4-8 Geil Golden Dragon קירור למעבד: Thermaletake Volcano 12 ספק כוח: Thermaletake Silent Purepower 410w צריך את העזרה לעשות אוברקלוק למערכת הבאה תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
-
התוצאה המתקבלת האחרונה נמצאת בסוף. Vantage Stoke PCI-E - 100 Core - 625 Memory - 993 TEMP Stock - 34 48 ful Vantage Score 6073 http://yfrog.com/jb16073j ----------------------------- vanTage OC *** 108 - PCI-E *** Core - 650 Memory - 1050 full Load - 50C * Vantage Score 6089 . כנראה שהעלאת תדר ל-PCRI_E לא משמעותית בכלל - לפחות למבחינת VANTAGE GUY . http://yfrog.com/0f26267j ---------------------------- vanTage OC 108 - PCI-E Core - 650 Memory - 1100 full Load - 50 * Vantage Score 6267 . העלאה של עוד 50MHZ לזיכרומות ( MEMORY ) = תוספת של 178 נקודות ב- Vantage. יש לציין כי במצב Ati tools - Load הטמפרטורה = 55 מעלות. http://yfrog.com/em216267j ---…
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
חזרתי כרגע מאוטו דיפו ואחר שהמצבר באוטו שלי מת. ראיתי שיש להם נורות קטודה קרה בשלל צבעים המיועדות לרכב אך מכיוון שרכב פועל על 12V אין בעיה להרכיב כזאת תאורה במארז - צריך רק להלחים מתאם מולקס. המחירים הרבה יותר זולים מאשר בחנויות מחשבים - בין 100 ש"ח לתאורה פשוטה ל 130 ש"ח לתאורה שמשתנה לפי הרעש! וכן אפקטים של אורגן אורות.זה חצי מחיר ואפילו פחות מהמחיר בחנויות מחשבים. המוצרים הללו בנויים הרבה יותר טוב ממה שראיתי שמיועד למחשב - מדובר במוצרים המגומרים היטב מיכוון שהם אמורים להיות מותקנים ברכב במקום שרואים אותם - הם כוללים מדבקות אפשרויות הטיה של המנורה ומפסק. ראיתי שם גם נורת פלורסנט אולטרה סגולה (אור שחור) עם רפלקטור הניתן לכיוון - בדיוק בגודל למארז במחיר של 100 ש"ח. בקיצור…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע וחצי בערך עשיתי OC די רציני למערכת הנחמדה שלי (פחות או יותר העלאה של שליש) כאשר התחלתי להבחין בכך שהלוח פשוט מתנהג מוזר לפעמים הביוס לא עולה שמדליקים את המחשב, לפעמים בהתעוררות ממצב "שינה" המחשב לא עולה ודורש ניתוק מהחשמל ולפעמים פשוט ההגדרות כולן חוץ מהמכפלה חזרו לברירת מחדל כל זה במצב שבדקתי את יציבות המעבד והזכרונות כמה וכמה פעמים והכל היה מצויין לפני יומיים החזרתי את המצב לקדמותו כדי לראות אם זה באמת הOC וכן, הלוח חזר לעבוד כשורה יש לכם הצעות מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מארז RAIDMAX SCORPIO. יש לו שני מאווררים 80MM מאחורה ואחד בצד. נוצר מצב שבו אין מספיק אוויר שנכנס למארז. המעבד דווקא קריר על 25-27 מעלות (A64 VENICE 3200 בלי OC עם גוף קירור ARCTIC COOLING FREEZER PRO) אבל הכרטיס מסך (GTO2) מגיע ל-41 מעלות בלי OC או פתיחת צינורות. שמתי מקדימה 90MM של THERMALTAKE והוא ירד ל - 37 מעלות אבל המאוורר הזה הוא מסוק קטן!!! למארז יש 4 מקומות למאווררים 80MM מקדימה אבל הבנתי ששני 80MM מרעישים יותר ומכניסים פחות אוויר אז אני מחפש מאוורר 120MM יחיד לקידמת המארז אותו אחבר עם בורג יחיד (אין ברירה). דברים חשובים: 1. מאוורר שקט - הכי חשוב 2. חיבור 3 פינים ללוח אם - זה גם חשוב 3. רוחב המאוורר לא מעל 25MM 4. מחיר... בעיקרון 120 ש"ח אבל…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המאוורר צד הענקי של הצ'אקרה נתקע בטוניק כשאני מנסה לסגור.. אולי אפשר לסגור בורג אחד אבל זה עקום.. אוף. יש פתרון יצירתי אולי למישהו? מעבר לפירוק המאוורר הענק של המארז.. רק בגללו בחרתי במארז הזה. אחרת כבר הייתי לוקח קומפיוקייס וזהו. אפשר אולי לפרק מהטוניק חלק מהשכבות שלו כדי להוריד לו את הגובה? הבאסה שזה גם לא בשבילי ויש לי שתי מערכות כאלו פה.. :-\
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
למישהו יש אחד מהקירורים האלה ויכול לומר איך הרעש לעומת הקירור המקורי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
איך יודעים מאיזה צד הזרם אמור לזרום?? יעני הזרם נכנס מהצד של הפס או מהצד בלי הפס? ====== ------- | |---------- ======
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מכין מערכת קירור מים ואין לי הרבה ידע בנושא ורציתי שתיעצו לי בהתחשב במחיר של הבלוק לעומת הביצועים שלו. טוב אז בלוק מים למעבד חשבתי לקנות 1 של זלמן http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=84&code=005009 http://bit-tech.net/review/234/3 בכותבת השניה מראים גם איך הוא נראה בפנים. ומצאתי את זה ב38$ בלי תשלום על משלוח אם יש בלוק מים שעדיף על זה במחיר ובביצועים תביאו אותו. בלוק מים לכרטיס מסך (למרות שלא בטוח 100% שאני אקנה אחד כזה בסוף) יש לי 2 אפשרויות למרות שגם פה אני לא מבין גדול אז אם יש לכם משהו יותר טוב תגידו 1. גם בלוק קירור של זלמן אבל אני לא בטוח לגביו כי אני לא מצאתי בשום מקום מידע על איך הוא בנוי מבפנים http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=90&…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קירור חרישי ואפקטיבי ל-4870X2 (לא CF) שיושב בתוך מארז של אנטק P182. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על יחידה כזו שעושה את העבודה ואם אפשר גם הסבר קטן על איך לפרק את גוף הקירור הנוכחי והתקנת החדש. תנקס אין אדוונס
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה פשוטה עבורכם: קניתי לא מזמן ASUS TI4200 64MB ואני רוצה לעשות לו OVERCLOCKING הבעיה היא שהתוכנה שקבלתי מהחברה, SMARTDOCTOR, לא עובדת על הכרטיס שלי יש תוכנה אחרת?? אני מתכוון גם שנותנת טמפרטורה, גם מזהירה במידה וצריך, וגם יודעת לקרר את המעבד. גם תוכנות חלקיות יתקבלו בברכה. חוצמזה, הייתי רוצה שתכניסו אותי קצת לעניינים. עד כמה אפשר להאיץ מעסד של כרטיס מסך בכלל ואת שלי בפרט? מה הטמפ' המקסימלית או המסוכנת למעבד? עד כמה ניתן להאיץ ללא שימוש בפתרונות קירור? ומה לעז... הסיפור הזה עם הנקודות, איך מדרגים? ככל שתפרטו יותר כך ייטב, פשוט תציפו אותי במידע
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
-
איך הקירור הז שעל הכרטיס מסך?: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 ואיך קוראים לו? איך הוא בהשוואה ל AC S1?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ניסיתי להריץ אותו והוא העלה לי בטירוף (יחסית) את הMEMMORY CLOCK וה GPU CLOCK, האם הכיוון שהוא עושה שווה משהו? אפשר להסתמך על זה לדעתכם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש. עכשיו אני מצמצם עלויות. אחד מהם זה מעבד TRAY או BOX. במפרט מוצע אחד של AMD FX-6100 six-core 3.3Ghz +BOX במחשב שלי כרגע שהוא לפני 3 שנים יש לי Arctic Cooling Freezer pro 7 rev.1 .1 האם המאוורר הישן שלי שהוא REV.1 מתאים לAM3+ FX? 2. האם הוא עדיין יותר איכותי מהמאוורר STOCK של AMD FX? (חיפשתי מידע על המאוורר של AMD ולא מצאתי)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קראתי מדריכים על oc למעבד וניסתי אך הם לא תאמו את מה שכתוב אצלי בביוס רציתי לדעת בבקשה אם אפשר מדריך לדגם הביוס שלי קודם כל יש לי לוח אם יש msi דגם msi rc410m2 (msi-7173( דגם מעבד intel pentium d820 דגם ביוס american megatrends דגם:v3.5 (עדכנתי אותו לא מזמן) עכשיו השאלה האם אני יוכל לקבל מדריך וגם האם בכמה כדי לי להעלות את הרמה של המעבד בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מה שבכותרת.... אני יחסית מאוד מתחיל בקירורי מים אז אני מעדיף בהתחלה לקנות אחד, אבל אחד זול יחסית (לא 2000~). חוץ מזה אם אני מביא את המחשב והמערכת לחנות מחשבים מסויימת, הם יודעים להתקין אותה? עריכה: תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד Q6600 ל3GHZ אז אני צריך עזרה איך אני עושה את זה ואם אתם ממליצים על זה הנה פרטים שנראים לי חשובים במפרט זכרון 4GB מעבד Q6600 כמו שאמרתי כרטיס מסך 8800 GTS 512MB לוח אם Abit IP35-E ספק 450W והקירור למעבד הזה Arctic-Cooling Freezer 7 Pro
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי הייתי רוצה לדעת עד כמה התוכנה הזו טובה והאם כדאי להשתמש ב לצורך OC או שלא שווה את המאצמץ כמו כן ראיתי שיש בתוכנה אפשרויות מוכנות מראש ל OC [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אוקיי נכנסתי לביוס אחרי חיפוש מעמיק לא מאצתי את ה Command Rate והיום סוף סוף מאצתי את זה בלחיצת F1+CTRL עכשיו שיניתי את זה ל T1 כי קודם זה עמד על T2 והשאלה היא איפה אני צריך להגיש בשינוי? כי אמרו לי ש T1 מנצל את הזיכרון טוב יותר/
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-