אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
האם הקירור החדש של TT שווה משהו ? Thermaltake BigWater 760i זה השם... זה האתר הראשי http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0121/cl-w0121.asp ???? :s05:
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי לוח abit duramax איזה מאוורר למעבד אני צריך (אמרו לי לקנות את הארטיקל 7 פרו וכשקראתי עליו אמרו שהוא מותאם למאבדי 2/4 ליבות) אז מה אני צריך גבות תקציבי 150 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, המאוורר שעל גוף הקירור של המעבד שלי (Intel Core 2 Quad Q6600) חדל מלעבוד לחלוטין (מדובר בגוף הקירור שבא עם המעבד - סטוק). רציתי המלצה לגוף קירור חדש שיתאים למעבד בתקציב 150 ש"ח. לא ביצעתי מעולם OC למעבד, וכנראה שגם אני לא אבצע בעתיד (אולי משהו צנוע יחסית). המארז הוא בגודל Mid Tower מדגם Compucase 6A21, ולא נראה לי שיש בעיה משמעותית של גובה לגבי גוף הקירור. בתודה מראש! הערה: ביצעתי חיפוש בפורום, אולם ההמלצות לגבי קירור למעבד זה הינן לרוב ישנות, והקירורים המומלצים בהודעות אלה אינם זמינים עוד לקניה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
העיקר שהמאוורר יעבוד טוב ובשקט מוחלט.
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
אני חושב על לקנות/בנות לי אחת כזאת. ורציתי לדעת אם היא תיספק קירור טוב גם בשביל הכרטיס מסך שלי, ככה שאני אוכל להגיע לביצועי OC טובים איתו, כאילו, כמה טוב יהיה הקירור שלה ביחס לצלעות קירור חדשות ומאוורר חדש(ואכיותי) לכרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
התנסתי פעם אחת ושניתי את ה FSB מ-166 ל 200 והמחשב לא עבד והייתי צריך לעשות ריסט לביוס דרך הבורד. תודה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד מסוג Conroe E6300, בן כשנתיים וחצי. הקירור שלו הוא המקורי שבא עם מעבדי אינטל. המעבד מגיע לטמפרטורות של עד 59, כאשר בממוצע הוא נע 55-57. שאלתי היא כפולה: 1. האם הטמפרטורה שלו נורמאלית ? פעם אחת הוא הגיע ל - 61, אבל אז שמתי לב שהמאוורר מלא אבק וניקיתי אותו. 2. האם יש משהו שאני יכול לעשות, מבלי להשתגע במחיר, כי אני לא עושה OC, כדי לקרר יותר טוב ? האם יש מאוורר יותר טוב מהמקורי, שאינו עולה כמו מערכות קירור מקצועיות ל - OC ?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
תדר בסיס: מקורי:133 אחרי:180 שיפור של 35.3% מכפה: מקורי:20 אחרי:21 תדר: מקורי:2.66GHz אחרי:3.79GHz שיפור של 41.8% מתח:1.2V טמפרטורה מקסימלית:63 (בליבה 4) כל השאר ב57-61 יציב במבחן OCCT במשך 20 דקות זה בינתיים מספרים בלבד עוד מחר אני יעלה ניקוד 3DMARK Vantage
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם e8400 ו msi x48c ו 4giga ddr2 800 אני רוצה לעשות oc אבל לא מצליח יש למישהו מושג בביוס של הלוח אם שיכול לעזור לי? בבקשה!
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה SPEED FAN ורשום לי בה שיש לי 127 מעלות שזה ממש גבוה במשהו שנקרא AUX מה זה ואיך אני מסדר את זה תודה אני צרף תמונה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מאז ששמתי את הכרטיס הטמפ' של הליבות עלו כ"א משהו כמו 7 מעלות לאיזור ה40 מעלות אחרי ששיחקתי פיפא ברשת אז אני רוצה איזה המלצה על מאוורר שיתאים לי לברגים שמאחורי הכרטיס מסך ..
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
עקב מחסור בטוניק ואילוצים שונים אני איאלץ לקחת את הנינגה פלוס ( בא עם מאוורר 120 ),הוא יקרר את ה - E6400 על לוח P5B DX שאמור לעבור אוברקלוק רציני למדי ( המטרה להגיע לאיזור ה - 3.5-3.4 GHZ ),שתי שאלות : ראשית,האם הוא מחליף ראוי ויעשה את העבודה כשורה ? שנית,ממה שהצלחתי להבין מה - MANUAL לא הייתה שום התייחסות לגריז טרמי בהרכבה,האם אני יכול להבין שכבר יש עליו גריז או שצריך לקנות בנפרד ואם כן מה מומלץ ?
-
- 11 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
יש לי AMD 2500+ עם NF7-M וזכרונות מסוג PC2700 (333MHZ( הצלחתי להגיע לOC של 11X193 ובמאמץ הוא בקושי מגיע ל50 מעלות. אני רוצה להגיע למהירות של 3200. השאלה עם זכרונות כמו שלי איך אפשר להמשיך. ומה שינוי של המחלק אומר? מה עושה להוריד אותו ומה עושה להגדיל אותו וכיצד זה משפיע על יתר הרכיבים?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחה טרמית למעבד ...איזה מהבאים אתם ממליצים לי? Coolermaster HTK-001 Thermal Grease או Nanotherm Blue 2 Thermal Grease או Coolermaster PTK-001 Thermal Grease ?? (http://www.pch.co.il/docs/pi-1632223971.htm)
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה את ה ZIP לא את ה EXE ומפה http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download זה נתקע באמצע כל הזמן.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
במעבדים כפולי ליבה (2 ליבות) האם אפשר לעשות OC אוברקלוק רק לליבה אחת??
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: p4 2.6 abit ic7 geil LL pc 3500 SP94 with enemax 92 fan וספק ANTEC TRUE POWER 4300W תקנו אותי אם אני טועהץ ל2.6 יש רק סטפינג 1 לא? אני לא יכול לעבור את ה3.3 ואני רואה אנשים אחרים אם קירור אוויר פחות טוב משלי עוברים את ה3.6 אם מתח נמוך וקירור פחות טוב משלי. מישהו יכול לעזור לי להמשיך בOC?
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב המבוסס על מעבדהQ6600 המרובע ליבות. כמובן שחשבתי על אוברקלוקינג מטורף כמו שראיתי באחד הלינקים ולהגיע למהירות של כ4KMHZ. המפרט: לוח אם של ASUS P5DELUXE או GIGABYTE P35-DQ6 (הASUS מעט יקר יותר) זכרונות של OCZ 2G - 1066MHZ ספק כח TT 650W מסדרת הTOUGHPOWER מארז של ENERMAX עם המאוור 250MM בצד. מערכת קירור של TT דגם 745. ההתלבטויות הן: ראשית הלוח אם, איזה עדיף יותר??? לגבי הקירור רציתי להוסיף גם קירור מים לזכרונות והNB, במידה ואני אוסיף בלוקים ממילא הם יקבלו את המים מחוממים לאחר המעבר בבלוק המעבד, לחילופין ישנם גופי קירור איכותיים של TT לזיכרונות מדגם SPIRIT RS ולNB ישנו גם כן גוף קירור עם מאורר. מה דעתכם בנושא??? כמו כן חשבתי במקום הבלוק למעבד לקנות את ה…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי האם 8 ג'גה שיש לי במקום 4 מגבילים אותי וזה מה שמונע ממני לעלות FSB במחשב? מה דעתכם?
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב חדש, מעבד i3-8300 עם המאוורר של אינטל (נקרא PCG 2015C). לוח אם - Gigabyte B360M-DS3H. בכל הפעלה של המחשב המאוורר מיד מגיע ליותר מ-3000 סל"ד, למרות שהמעבד ב"איידל" והטמפרטורה שלו היא בסביבות 32 מעלות בלבד. ניסיתי להעביר ב-BIOS ל-"Silent Mode", זה לא עושה כלום. לפי ההגדרות ב-BIOS בטמפרטורה הזו גם ב-"Normal Mode" המהירות של המאוורר אמורה להיות בערך 50% - אני לא בטוח כמה זה בסל"ד אבל לא נראה לי שמעל 3000. הרעש בלתי נסבל ☹️ להבנתי הבעיה ב-BIOS, אני צודק? ככה או ככה, מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
כותרת.. קירור לQ6600 חרישי ככל שניתן עד 350 שקל מהחנות iqpc בלבד אין לי בעיה שתפנו אותי לביקורות מהרשת של כמה קירורים מומלצים. תודה
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
רכשתי את ה GTO2 ורציתי לשאול שני דברים: 1. האם יש צורך לשנות את הקירור שמגיע עם הכרטיס כאשר פותחים לו רק את הצינורות הנוספים ? 2. האם צריך לשנות את הקירור שעושים לו בנוסף O.C ? או שהקירור שמגיע עם הכרטיס יספיק ?
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היום נכנסתי לאוארסט ובדקתי את הטמפרטורה.. תגידו זה רגיל שלמעבד יש 72 מעלות CPU 72 °C כי אצל חבר שלי יש 48 מעלות... רק שתדעו: CPU Type Intel Pentium 4 511, 2800 MHz (21 x 133)
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-