אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
כדי לבדוק בעצמי מספר דגמים ולהשוות ביניהם: מאוורר של מעבד: 1. איזה חברה אחת או שתיים הכי מומלצות של מאוורר למעבד ( מעבדIntel Core i7 4790 ) - סכום של עד 200 ש"ח. 2. גודל משפיע על קירור טוב יותר? גודל 120 מ"מ יותר טוב מ- 92 מ"מ בכל סוגי הדגמים? 3. מספר צינורות קירור כמה מומלץ שיהיה ? 4. מה הנתונים המומלצים במפרט של הדגם: RPM ( מהירות הסיבוב ) - מה מומלץ? לחץ סטטי- מה מומלץ? רמת מתח/ חשמל- ? סוג חיבור - מה מומלץ? אופן הלבשה- מה צריך להיות רשום באנגלית במפרט? חומר המאוורר והצינורות - ? 5. מה זה המושגים האלו שרשום ליד איפה שזרימת אוויר : מצד אחד רשום CFM ומספר כלשהו ומצד שני רשום m³/h ומספר כלשהו. מה מביניהם קובע? או ששניהם? ומה זה Sone איפה שכתוב רעש ?(כי יש מפ…
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שאלה הסמפרון אמור להיות עם FSB של 1600...נכון?? ובOC ממומלץ להישאר באיזור הזה??.. הלוח בעיקרון יכול לעשות 2000...זה לא מחייב שהמעבד יכול?. כי יש מצב שזה מה שמגביל אותי...כי אני ב278 ועל X4 (כלומר 1112) ועוד שאלה אם כבר פתחתי פה הודעה... יש מצב שמה שעוד מגביל אותי זה המתח של המעבד..?...הוא על 1.450 (מוגדר ככה בביוס)....בCPUz הוא קפיצות של בין 1.472 לבין 1.488 נורמלי? אם אפשר לענות לי על כל חמשת השאלות...(חפשו את הסימני שאלה) תודה רבה (אם יש טעויות כתיב זה לא שאני טיפש זה כי השעה 4 תתחשבו.)
-
- 12 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, ובכן הגיע הזכרון שהזמנתי MUSHKIN 512 DDR 3200 BLACK, הבנתי שהזכרון הזה טוב לOC. אז ככה, עכשיו עם הזכרונות החדשים המחשב שלי מוכן לOC. יש לי - ==== לוח אם : Epox ep 8rda+ מעבד : AXP 1700 DLT3C(!) tberd מאורר : SK7+SF2 מארז מקורר היטב. עכשיו, מה בדיוק אני עושה ? מה הסדר של הפעולות? יש בכלל? או שאני יכול ישר לשים באס 195,מכפלה 11 ואולי קצת עוד מתח? תשובות והסברים יתקבלו בברכה ועוד משהו, קראתי את המדריך באתר וזה לא כ"כ עזר לי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. עד לא מזמן הייתה לי מערכת גדולה יחסית לאחר מכן היא נמכרה והייתי עם לפטופ מה שלא הצליח. אז חזרתי לשולחני ואני צריך קירור למעבד ביינתים אני עם קירור סטוק עוד שבוע אני באילת אז אמרתי זו ההזדמנות. יש לי כמה מגבלות המארז corsair 250d. הזכרונות גבוהים טיפה tridenx של gskill. הלוח אם הוא mai z97i gaming ac. מתוכנן oc למעבד )4970k) אפשרי גם קירור מים עד 240mm
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לנסות לעשות OC מתישהו ולא הבנתי מה זה מכפלת המעבד ומהירות באס שאותם אמורים להעלות ב-OC. אשמח אם תתנו הסברים קצרים. והאם FSB קשור לנושא? אם תוכלו לכתוב משהו גם עליו.. 8)
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לי יש מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ Venice core המארז שלי הוא: thermaltake sviking ואני רוצה להחליף מאורר אבל אני הייתי רוצה לדעת מה גודל המאורר איך אני יכול לדעת? ועם מישהו יכול להגיד לי זה יהיה נחמד. ועם תעזרו לי לבחור מאורר אז בכלל זה יהיה נחמד =] אני רוצה לשים שתי מאוררים. איזה לשים ואיזה גודל. תבדקו מכאן: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=538
-
- 30 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
תקשיבו אני ממש מיואש כבר.. למה תמיד שאני מגיע ל2.7 באוברקלוק המחשב לא עולה ?? אפילו הקפצתי פעמיים מתח והוא לא עולה .. השקעתי בזה מלא כסף ובסוף זה לא עובד.. אתם יודעים אולי מה הבעיה? אולי משהו שקשור לזיכרון\תיזמון?? אני יעלה תמונות מהביוס (אחרי האיפוס כמובן כי הווינדוס לא עולה לי ) אשמח אם תגידו לי מה לשנות שמה .. כי אני לא מוצא ת'קטגוריה *System Memory Multiplier (SPD)i אם אין אותה אז איך אפשר להוריד את היחס של הזיכרון ? CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ Motherboard Name Gigabyte GA-M56S-S3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) DIMM4: G Skill F2-6400CL5-2GBPQ יש לי קירור מוג'ן 2 אשמח אם מישהו י…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה איך אני משנה את הHTT ל-4X כי אני רוצה להגביר את הMHZ ל-210 ואין לי מושג איפה הHTT הזה נמצא בדיוק זה קשור ללוח או למעבד ???
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום יש מארז של טרמלטייק קסייזר 3 הפול טוור עם 7 מאווריים של 80 והמעבד שלי זה אטלון אקס פי 2800+(עם קירור סטוק) המעבד דיי חם 55 במנוחה (אבל המחשב בחיים לא מתחבה) שמעתי הרבה ביקורות על ה-BT ומה שאני מחפש זה בעיקר שקט מה אתם חושבים עליו??? והכרטיס מסך שלי זה גיפורס אסוס 5900 יש עליו מאווררים שעושים רעש של מכסחת דשה שמעתי כל ה-Arctic-Cooling NV Silencer 4 REV2 רציתי לדעת אם הוא באמת שקט או לא או יש משהו יותר טוב שאתם ממליצים בבקשה זה דחוף לי! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסיבות מסוימות, אני מעוניין לפרק מאוורר 120mm כך שיהיה לי את המנוע לחוד ואת הפרופלור לחוד. ניסיתי להתעסק איתו קצת, ולא מצאתי דרך "חלקה" לעשות זאת בלי סכנה לשבור את אחד החלקים... למישהו יש נסיון עם זה או יודע איך מפרקים בצורה בטוחה? בתודה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכם. הזמנתי בסוף את הביג-טייפון, היום הוא הגיע והתקנתי אותו. רציתי לדעת, אם יש איזושהי תוכנה שאפשר בעזרתה לשלוט על המהירות שהביג-טייפון מסתובב, כי עכשיו הוא מסתובב ממש ממש לאט [300rpm]. ניסיתי לשנות בSpeedFan, אבל לא ממש הצלחתי.
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם מהר .. אז אמרו לי שכדי להוסיף מאווררים ולהחליף משחה .. יש לי קירור ZALMAN על המעבד.. איזה משחה אני צריך בשבילו? ואני צריך מאוורר 12CM ו8CM .. יש המלצות על מאווררים? ואם אפשר גם נימוקים. תודה! עריכה: ורציתי לשאול אם מישהו יודע אולי מה הטמפרטורה המקסימלית והמומלצת של Leadtek 6800GS
-
- 11 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם נגיד OC של AMD XP 1700 (מסטפינג טוב) למשהו כמו 2500 מגהרץ יתן ביצועים יותר טובים מבארטון 2500 שהמריצו אותו למשהו כמו 2400 מגהרץ ? כלומר , איזה מעבד מבין שניהם לאחר ה-OC יתן ביצועים יותר טובים ? ובכלל , מה אתם ממליצים , לקנות היום , BARTON 2500 (מסטיפנג טוב) או XP 1700 (מסטפינג טוב) ? למי יש פוטנציאל יותר טוב לתת ביצועים יותר טובים אחרי OC ? נגיד שהקירור לצורך העניין הוא : SK7 + SF 2 .
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מעבד: C2D E6300 לוח אם: Asus P5B
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
המעבד הנ"ל נקנה לפני כשנתיים-שלוש ויש לו קירור סטוק. הקירור מתחיל להרעיש עכשיו ואני רוצה להחליף אותו. אין שום כוונה ל-OC וכאלה, מדובר במחשב משרדי שמשמש לאינטרנט וקצת אופיס. איזה קירור מומלץ כך שיהיה זול אבל כמה שיותר שקט והאם צריך לשים משחה תרמית חדשה אם אני מחליף אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
יש לי לוח אסוס עם מעבד AMD. מה זה Q-FAN? הבנתי שזה מאפשר ללוח לשלוט על מהירות CPU FAN. מה זה Cool n' Quiet? גם זה קשור, לא? האם אפשר לעבוד עם שניהם? ואיזה מהם עדיף? (לוח A8N-E ומעבד Athlon 64 X2 4400).
-
- 16 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קיצר יש לי עכשיו חורים של 80 שנעשו על ידי ו הזמנתי שני 120 אחשב של TH (כן אני יודע ש AC יותר טוב חח) קיצר אני צריך לעשות חור של 120 ממ כן או מה?
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm אינטל השתגעה אני מאמין שיהיה בדבר הזה מלבד ניטור חומרה גם שינויי זמנים, ציטוט: "Fine-tune memory timings" מענין אם יהיה שם oc למעבד! אם כן זה יהיה הזמן שלי להתחיל להיות overclocker "אמיתי" ב-hwzone 8) לעומת החרפה הזאת: http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=112
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני משיג קונרו (E6400) ואני צריך קירור אוויר טוב עד ככה 250+- (אני רוצה להוציא את המקסימום עם הקירור) אשמח להצעות, תודה
-
- 22 תגובות
- 956 צפיות
-
-
במקום לקנות איזה ערכה לסליבינג מצאתי אצלי בבית בד בצבע כתום זוהר אז עטפתי את החוטים בבד והוא לא הספיק לי להכל אז מצאתי גם מזרון ים באותו הצבע ,עכשיו השאלה שלי היא האם הגומי של המזרון יכול לשמש לסליבינג או שלא בגלל החום שנוצר מהרכיבים במחשב?
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
קניתי דבק טרמי מפנדה ואני רוצה להדביק צלעות קירור על הזכרונות של הכרטיס מסך וכו יש משיהו שכבר הדביק (לא רק על זכרונות של כרטיס מסך) שיש לו נסיון ויכול להביא אולי כמה טיפים או איזה מדריך איך להדביק על מה עדיף וכו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-