אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה שהכותרת אומרת כרגע אני חושב ללכת על ה ARCTIC SILVER 5 יש משהו יותר טוב?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אני שומע את זה הרבה והבנתי את העיקרון שלה.. אבל מה היא באמתר ממה היא מורכבת?! ולמה היא חשובה כלכך!? ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב שלי....וכשהוצאתי את המאוורר של המעבד ראתי שהסיליקון שנמצא שם ממש יבש....עכשיו..זה יכול לגרום משו מלעבד???..ומה אני צריך לעשות??...לשים חדש??
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שמתי לב בקירור סטוק שקיבלתי עם המעבד שהמשחה מרוחה שם כבר ולא על כל המשטח אלא ב3 פסים כאלה.. לא השתמשתי בסטוק גם ככה פשוט רציתי לדעת למה זה ב3 פסים ולא מרוח על כל המשטח?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
עד כמה חוסר במשחה תרמית יכול לפגוע בקירור?.. אני עם מספר תוכנות בודדות פועלות (אייטונס, טורנט, מסן, כרום..) וטמפ' המעבד מגיעה ל50-60 מעלות, ואני עוד אציין שקירור הסטוק + 4 מאווררים בסירקולציה נכונה על 100%.. סידור כבלים בסדר למארז.. משחה תרמית עושה כזה הבדל גדול או שיש פה בעיה אחרת? 1. MX2 או MX4, ההבדל במחיר שווה את זה? 2. MX3 לא קיים יותר? 3. לכמה מריחות יספיקו 4 גרם?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאור הכתבה שפורסמה פה החלטתי להחליף את המשחה התרמית ששמו לי על המעבד שהחלפתי לוח (אין לי בדיוק לוח שאני יכול לבדוק איתו אם זה הלוח שלא עובד או המעבד) את הסיבות אני אפרט אם תבקשו (אין ממש צורך לפרט..) בקיצור לא היה לי כוח להזמין מהאינטרנט והחלטתי לקנות מחנות רגילה. התקשרתי לעשרות חנויות, ולהפתעתי רק 2 (!!) ידעו שיש דבר כזה, ואחד אפילו אמר לי "על מה אתה מדבר אתה לא מבין כלום", (ולא רק זה הרבה לא הכירו את המושג "היטסינק" רק "מאוורר"), מתוך שני החנויות האלה רק לאחת הייתה, ששאלתי אותו איזה סוג הוא רק אמר לי "אל תדאג זה סוג טוב". לא משנה, בקיצור קניתי שניים ב15 שקל לחתיכה, וזה לא נראה לי בדיוק מה שרשום בכתבה... בכתבה מדובר על מזרק וכל מה שקיבלתי הייתה שקית שדומה לאבקה הזו ששולח…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון, מאוד כדאי למרוח על המעבד משחה תרמית לפני התקנת ה HSF. ובכן, דבר ראשון, האם היא באה יחד עם ה HSF , ואם לא, אז איזה משחה היא זולה וטובה?
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום! יש לי סיילנסר לX850XT שלי, אך לצערי אני צריך להחזיר את הכרטיס לחנות ולהחליפו מאחר ויש בו פגם. אני רוצה לשמוא את הסיילנסר שלי, אך כדי להשתמש בו אני אזדקק למשחה תרמית חדשה. 1.המשחה המקורית שבאה עם הקירור היא MX1-האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותה? 2.אם אי אפשר לקנות את המשחה הנ"ל- האם מישהו יכול להמליץ לי על משחה טובה אחרת? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מגיבור מחשבים Q6600 + קירור של ביג טייפון השאלה שלי אם הם אמורים לשים משחה טרמית וכל מה שצריך כדי שהקירור יעבוד כמו שצריך או שאני צריך להגיד להם? אפשר לסמוך עליהם או שבכלל עדיף שאני יעשה את זה לבד (מה שאני לא מעדיף כי אין לי כח להתעסק בזה יותר מידי, בשביל זה שילמתי על הרכבת מחשב..) והבנתי שזה קצת סיבוך להתקין את הביג טייפון... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כמו בכותרת, כמו כן, אני קונה Volcano 7+, ואני מתלבט אם לקנות משחת תרמית, האם היא תועיל באיזה 10 מעלות פחות? או שזה לא ממש משמעותי? יש לי Athlon 1200... נ.ב: רק אל תגידו לי לעשות חיפוש!
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין Zalman ZM-STG1 ל MX-2, זאת פעם ראשונה שאני מורח משחה אז השאלה היא האם עדיף ללכת על הנוחות של הזלמן?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ומחר אני מרכיב אותו, שמעתי פה על המשחה הטרמית שמורחים על המעבד .. חייבים למרוח ? מה היא עושה בכלל ? ועוד משהו אם משהו יוכל לתת לי עצות איך להתחיל להרכיב את המחשב אני אשמח, אני יודע לאן כל חיבור הולך אבל איפה כדאי להתחיל (לוח אם,זכרונות,ספק כוח) וכדאי להתקין את ווינדוס 7 ? כי יש לי XP PRO SP3 כבר צרוב .
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש E2140 וקיבלתי איתו את המאוורר הרגיל של אינטל(שקצת השתנה מימי הP4 אבל לא משנה). לפי מה שראיתי על הגוף קירור בחלק בו הוא נוגע במעבד יש משחה תרמית שאינטל שמה מלכתחילה. שאלתי היא האם המשחה הזאת מספיקה או אם אני צריך להוסיף משחה תרמית ולמרוח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
טוב, כחלק מהפראנוית חימום של המחשב שלי אני אספר את הסיפור המלא... שמתי סנסור חיצוני והנה הממצאים: 1. ההארד דיסק מגיע ל44 מעלות (הסנסור שלו טוען 46, לא קריטי) במאמץ 2. הסנסור של המעבד דפוק, הוא טועה רק ב20 מעלות, למטה, כלומר, הסנסור מראה 30 מעלות, המעבד על 50 מעלות עכשיו הנה הדבר המרגיז, אבא (כל המהנדסים האלו אוף :-( ) החליט שהוא מנסה לראות איפה הסנסור אולי אפשר להזיז אותו, אמרתי לו שלא, שאני בספק, בכל אופן, הוא הרים את הגוף קירור. ברגע שהוא הרים את הגוף קירור, רוב המשחה התרמית עלתה איתו, וחלק קטן ממנה נשאר על הלוח אם, קצת פחות קריטי אם מחזירים את הגוף קירור בדיוק לאותו המקום. ואז אבא הסתכל וחשב לעצמו: "הממ משחה תרמית" ונגע בה . לא נגיעה רצינית, אבל בהתחשב בכמות שיש שם (כל…
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני הולך כנראה לקנות בקרוב את הקירור לכרטיס מסך של ארקטיק קולינג (VGA Silancer) ומקבלים איתו משחה תרמית. השאלה שלי, האם כדאי להשקיע בAS5 או שהמשחה שמקבלים מספיק טובה? ועוד שאלה קטנה, שמעתי כמה דברים לגבי שיוף הבסיס כי הוא לא טוב כל כך או משהו כזה, מישהו מוכן להסביר לי על זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן את המעבד הזה שלמעלה ורציתי לדעת איזו משחה כדאי לי לקנות? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מחפש משחה תרמית למעבד מחשב/כרטיס מסך מיקצועי וטוב לOC...במחיר של עד 50
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מרחתי משחה תרמית על הכרטיס מסך שלי לאחר כמה זמן אפשר לחבר אותו למחשב ולעבוד איתו ישר/שעה/יממה ???
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכם אם תמליצו לי בבקשה על משחה תרמית ממולצת למעבד, אך ללא צורך בהתחשבות ב oc כי אני לא מתכנן לעשות, רק לחדש את המשחה תודה רבה לעוזרים אוריה
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית אפתח ואומר שהתשובה לשאלה הזו חשובה לי ביותר,הרבה מונח כאן על הכף. יש לי מעבד מסוג core2do 2180 של אינטל,כידוע לכולם זהו מעבד בעל ליבה כפולה. הטכנאי שהתקין לי אותו במחשב טען בתוקף שמעבד מהסוג הזה אינו מתחמם כמעט ולכן אינו דורש מריחה של משחה תרמית, זה לא נשמע לי הגיוני והייתי מעוניין לדעת האם הוא צודק בדבריו. מה צריכה להיות הטמפרטורה הסבירה של מעבד מהסוג הזה כאשר הוא עובד בתנאים בסיסיים,כלומר שמיעת מוסיקה וגלישה ברשת,ללא שום דבר בנוסף,שני הצדדים של המארז פתוחים והוא בכלל חופשי על הרצפה ולא בתוך ארון או משהו דומה. האם הטכנאי הטעה אותי ובכל זאת צריך משחה תרמית? אני רוצה לחזור ולומר שלמעט האנטי וירוס אין שום תוכנה כבדה שרצה ברקע,רק האנטי הדפדפן והמדיה פלייר ש…
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש ברשותי את המשחה התרמית SILVER 5. אני מעוניין לשים אותה על המעבד ובגלל שיש לי מכחול בבית הייתי מעדיף להשתמש בו. רציתי לדעת האם זה יילך טוב או שבגלל שהשמשחה קשה זה לא יילך.. מהי דעתכם בעניין? תומר.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת איזו משחה עדיפה, זו שמגיעה עם הקירור NOCTUA NH-U12P SE2 או ZALMAN ZM-STG1 (המשחה עם המכחול)? שאלה נוספת - חיפשתי בסטיקי(ם) ולא מצאתי שום אזכור להוראות איך למרוח את המשחה, האם למרוח על כל משטח המעבד או רק על חלקו? מה מקובל היום? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הלוח אם שלי התקלקל לא מזמן והוא חזר אתמול מתיקון.. המאוורר של המעבד והמעבד שכבו בחוץ די הרבה זמן.. השאלה היא אם אני יכול לשים אותם איך שהם? כי הלבן המגעיל הזה שעליהם כבר די מלוכלך.. כדאי לי לחכות עד יום ראשון ולקנות משחה חדשה? או לנקות את מה שיש או מה?
-
- 13 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
היי! שתי שאלות ברשותכם: 1) האם זו משחה או פד? מספיק מה שנמצא על הגוף קירור לא צריך למרוח עוד על המעבד? (דרך אגב לא ידעתי שהגוף קירור מגיע עם משחה/פד טרמי,טוב לדעת) הנה התמונה: http://img163.echo.cx/my.php?image=17mn.jpg המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-