עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by xXx Lid,

שלום הזמנתי משחה טרמית ארטיק סילבר 5 ורציתי לדעת איך בדיוק למרוח אותה על המעבד אחרי שאני מפרק את המעבד איך לנקות את המשחה הטרמית שקיימת על המעבד ועל ההיטסנק שלו? כי זה ניראה ממש קשה להוציא את זה הכל שם נדבק ובאיזה צורה הכי טובה למרוח את המשחה הטרמית על המעבד ? צריך למרוח את המשחה גם על ההיטסנק נכון? דרך אגב אם זה משנה המעבד שלי הוא פרסקוט 3.0 בסוקט 478 תודה מראש

• 15 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by yoav9,

או קי, עד עכשיו: crystal orb as 3 antec cyclon blower בצד 92 m"m הכרטיס הוא hercules ti-500... יש עוד רעיונות?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם... יש לי Q6600 מהסטפינג הישן B3 וקירור סטוק הלוח אם שלי התקלקל ובעקבות כך החלפתי לגיגהבייט EP43-DS3L כמובן שהייתי צריך לנתק את גוף הקירור ולחבר אותו מחדש כדי להוציא את המעבד ולשים אותו בלוח החדש.. בלוח הקודם הטמפרטורות היו נעות בין 60 ב IDLE ל 75+ במעמס כרגע המצב הוא 55 ב IDLE אבל במעמס אני מגיע ל 90 אפילו.. את ניתוק וחיבור המעבד ביצע אבא שלי אבל מה שקרה כנראה זה שהוא שם יותר מדי חומר תרמי השאלה שלי זה האם סביר שכמות גדולה של חומר תרמי תפריע עד כדי כך לקירור? והאם יש לכם המלצות נוספות מעבר להוצאה של חומר הקירור ולשים שכבה דקיקה? מודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by Mr.positive,

טוב אז שלום אני רוצה לדעת איזה קירור כדי לי לקנות זה מפרט שלי :מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 זכרון: GEIL 4GB 2*2000MB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual ד.קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM כ.מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 512MB 256-bit מארז+ספק כוח: ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Toweк עכשיו אני לי יודע מה לקנות קירור מים או רגיל מבקש עזרה והמלצה אם זה מים אז התקציב עד 1400 שקל ואם זה רגיל אז רק למעבד בשביל אוברקלוקינג בתקציב של עד 500 שקל תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by saarxee,

תדרי סטוק: ליבה 860MHZ זיכרון 1200MHZ. מתח 1.138V (המתח מוגבל עד 1.225V) אלו התדרים שהגעתי אליהם והתרחשה קריסה בבנצ'מארק: http://prntscr.com/39814y ו-POWER LIMIT ניסיתי לעשות גם על +7 ולא עזר. העניין הוא שאם אני מוריד בממש מעט ומשחק עם זה קצת, אז לא תהיה קריסה. מה דעתכם? ה-OC שביצעתי גדול?

• 42 תגובות
    • 28.9k צפיות
  6. Started by udicol,

במסגרת רכישה גדולה שמבצעים בעבודתי , מתכוונים להתקין מס' לא קטן של מחשבי Dual AMD על לוח של Gigabyte הגירסא שמתאימה כמובן ל- DualAMD .והמפרט הסופי: Dual AMD - AMD MP 1900+ (אם אני זוכר נכון) . 512Mbyte ddr 2700 Register 40Gbyte דיסק קשיח של Maxtor . במסגרת הניסוי תחב אותו אחד מהעובדים בתוך ארונית קטנה , והדליק אותו למשך מספר שעות (הוא מתכוון להתעלל בו כמה ימים). בעודי יושב ליד הארונית, אני נוגע באחת הדלתות, ושטף חום מגיע לכיוון הידיים שלי. בעודי פותח את הדלתות, חשבתי שאני פותח תנור פיצה ! המחשב מתחמם בצורה פראית ! במיוחד הספק שאמור לספק את כל הזרם וההספק ללוח האם ! המחשב כל כך חם עד שדרשתי כי יציבו לידו מטפי כיבוי אש. תשאלו, מדוע לא מדדת טנפרטורה? ובכן המחשב מריץ Linux ול…

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  7. האם אפשר לדעת מהם הטמפ' המומלצות\ או הרגילות של מעבדי אינטל מסדרת ה northwood ? הכוונה במנוחה , עומס ומעל איזה טמפ' זה כבר מוגזם ומסכן את המעבד . תודה מראש

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by edvin17,

סליחה על הכותרת הלא עניינית. אני חדש פה ואין לי מושג בכל הדברים האלה,התחלתי לחרוש פה על נושאים וזה מעניין מאוד,הבנתי שיש אפשרות להפוך את הכרטיס שיש לי(NX6200MSI)ל6600 ואפילו GT(למרות שזה נראה לי בעייה) אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by The Ripper,

אני רוצה לקנות קירור למעבד וחשבתי על הנינג'ה הבעיה שאין באף מקום מאוורר 120 שקט יש רק ג'נריים או TT שהם רועשים, והוואנטק ה"נסתר" שלא עושה את העבודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. איפה אני יכול לימצוא את זה בארץ??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by pazer005,

המחשב שלי מכיל כרגע שני מאוורים: 80 שנמצא בצד המחשב וזורק אוויר ישירות על הכרטיס מסך 120 שנמצא מקדימה וזורק אוויר על 4 הארד דיסקים העניין הוא כזה. הכוננים מתחממים לי לא מעט משום שהם נמצאים ממש אחד מעל השני אבל המאוורר שיש לי כרגע עושה בסך הכל את העבודה. המאוורר שעוזר לכרטיס מסך להתקרר גם עושה בסך הכל את העבודה וראוי לציין שאני לא ממש משחק במחשב. הבעיה: אני חייב מאווררים כמה שיותר שקטים. אני מפעיל אולפן הקלטות והמיקרופון (קונדנסר) רגיש כמובן להכל וניתן לשמוע את הרוח של המאוורר כמו שצריך לתוך ההקלטה. אז הרחקתי כמה שאני יכול את המיקרופון ושמתי פלאגים שעוזרים לבטל עד כמה שניתן את אלמנט הרוח אבל זה לא מספיק ואני רוצה להגיע למצב שהמאווררים של המחשב יוצרים לי כמה שפחות רעש מבלי …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רוצה קירור לריאדון 9700 פרו להזמין ...קירור טוב לאברקלוק גובה ושיקרר את הכרטיס !!! שיקרר!!!! ושלא יעלה המון כסף.... אני לא צריך להחליף כרטיס מסך כל מי שאמרתי לו אמר זה סתם בזבוז הכרטיס חזק רק קנה קירור ... שתכל לשפר אותו בקצת אז אני החלטתי נחכה עם המחשב עוד שנה ובנתיים נשפר דברים אז קירור . בבקשה הצעות ומאיפה אפשר להזמין . תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by -Sky_Lord-,

היי, רציתי לדעת מה יקרה שאני יעשה יותר מדי OC לכרטיס מסך (בקטנה כמובן, בלי לשרוף אותו). קראתי שאם יתחילו להופיע סימנים שחורים אז זה יותר מדי, זה נכון לOC לזיכרון או לליבה? אני עם Sapphire Radeon 9800 PRO @ XT 425/375 עם הקירור הסטוק, זה עובד חלק.

• 10 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by Shane McMahon,

סליחה על הבורות .. 1.האם מאורר יכול להישחק?נגיד אם לא משמנים?ואז מה?הוא זז לאט יותר או לא זז בכלל? 2.האם מאורר יכול להישרף ? ואם הוא נשרף הוא יכול לקחת איתו עוד רכיבים כמו כרטיס מסך שהוא נשרף?

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  15. Started by chicks,

שלום, במערכת מותקנים הזיכרונות הבאים: CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL XMS כאשר אני בודק את הזיכרונות דרך CPU-Z, מצורפת תמונה של התוצאות. הוא מזהה לי בלשונית MEMORY את הזיכרון כ CL5 ואילו כאשר אני ניגש לכל זיכרון לחוד דרך לשונית SPD רואים שהזכרונות אכן CL4. מה המשמעות לכך? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  16. הי חברים, אחרי תקופה של יותר מחודש, אני מזמין אתכם לצפות בסרטון החדש בערוץ Yarimiz והפעם: OC ל-4790K ביחד עם MPOWER MAX AC וקירור NH-D14 בימים הקרובים סרטונים חדשים עם חומרה אפילו יותר מטורפת! תמשיכו לעקוב!אצפיה מהנה!

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. Started by eladbu,

עם איזה תוכנה ניתן להמהיר זכרונות ומהם הסיכונים? ברשותי זכרונות קינגססטון 256*2 400מגה הרץ PC3200 שעובדים בדואל צאנל!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by Refaelo,

שלום לכולם אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך (X2900PRO ) , עם איזה תוכנה הכי כדאי לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  19. מה הטמפרטורה של המים שעוברים לפני שהם נכנסים לבלוק שעל המעבד ואחרי...? הכוונה היא בשני המצבים: כשהם חמים וכשהם קרים...

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  20. הביעו את דעתכם אני דווקא נורא הופתעתי לטובה המחלקים הפשוטים שהצליחו להגיע כל כך גבוה! תמונות מצורפות: [attachment deleted by admin]

21. Started by MonoMan,

אהלן אנשים! מתחשק לי לעשות מודינג , (בעזרת כלים מקצועיים בבית עסק) והשאלה שלי היא , מה דעתכם על חיתוך עיגול של 360 מעלות על הדלת , והדבקה של פרספקס או לעשות חלון מרובע (כמו המארזים בגליה של B0necrack3R , yoav9 , לדוגמא) או בכלל ללכת על רעיון פרוע - לעשות דלת חדשה כולה מפרספקס? האמת שהרעיון השני הרבה יותר נראה לי , אבל הרעיון הראשון הרבה יותר קל לביצוע.. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  22. מה עדיף ומה ההבדל בין MX-1 ל- AS-5 ? בקשר למאוורר, הוא נמצא רק בפנדס ויחד עם משלוח ממש לא משתלם לקנות אותו. מישהו ראה את ה- AKASA AMBER במקומות נוספים??? ...המרטש

• 3 תגובות
    • 418 צפיות
  23. שלום לחברי הפורום בירצוני לעשות אוברקלוק למעבד הבעיה שיש לי היא שבביוס שלי המעבד עומד על טמפ' נמוכה ב 10 מעלות (28) לאומת ניתור הטמפ' בתוכנה real temp השאלה שלי מה יותר אמין ולמה להיתיחס כי 10 מעלות זה לא משהוא קטן חשוב לציין שלוח האם שלי הוא : asus p5q-e והמעבד הוא q9550 שמקורר בעזרת גוף קירור thermalright ultra 120 extreme +מאורר 120 מ"מ 1600 ס"לד אז מה אתם אומרים למה להיתייחס ? בתודה לכל המשיבים ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש. PENTIUM D 3.0 2*2MB ASUS P5ND2-SLI DELUXE 2*512 SAMSUNG DDRII 667 W.D 150 GB HEC 400W LG DVD-ROM מארז THERMAL-TAKE VIKING בעל שתי מאורררים 120 מ"מ קדימה/אחורה עם שליטה (מכוונים על 70%-כ2000RPM מתוך 3000 אפשריים). גוף קירור למעבד-THERMAL-TAKE BIG TYPOON 120 mm כרטיס מסך HIS ATI READON X700 ICEQ II המעבד פועל על 35 באיידילי ועד 42 במאמץ תחת כמה אפליקציות כרטיס המסך פועל ב 32 מעלות באיידיל ועד 44 במאמץ מלא כאשר אני לא משתמש באוברקלוק(נתוני STOCK הם:425,864) והמאוורר שלו פועל על 67% לוח האם עומד על 34-35 קבוע... שאלתי היא האם טמפרטורות אלו הם ברמה סבירה או שטובים והמאווררים מכוונים על AUTO והאם אפשרי לשפר תוצאות אלו ובכמה?? אפילו אם זה תלוי בהחלפת רכיבים כגו…

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by Tycoon,

למרות שההודעה הזאת מתיחסת לאלה שעשו וולט מוד לכרטיס מסך תרגישו חופשי גם אלו שלא עשו לשתף אותנו במהירות המקסמלית של הליבה שלכם מעניין אותי ואני בטוח שגם אתכם כמה הוציאו אנשים עם כרטיס מסך כמו שלכם מהליבה שלהם אני למשל עם כרטיס מסך 9800pro של גיגהבייט ליבה R350 378mhz לאחר וולטמוד הגעתי למהירות של 478mhz שיפור של 100mhz( איפה בני לעשות לי שיפור באחוזים שצריך אותו ;D ;D ;D) עם מתח של 1.97 וולט :bash: קירור של arctic cooling Ati silencer 1 אז ככה תהיו מאד מדוייקים לגבי הפרטים שאתם נותנים כמו: א. איזה כרטיס ב. שם ליבה ג.מהירות ליבה מקורית ומהירות ליבה מקסימלית ד.איזה קירור יש לכם ה. מתח מקורי (שלי היה 1.69v )ומתח שאיתו הגעתם למהירות שלכם אם בא לכם להוסיף …

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.