עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב אז ככה . . אני מתלבט בין שני גופי קירור : 1. sp94 עם מאוורר 92 מ"מ של אנרמקס . 2. volcano 12 extreme . משהו יכול להגיד איזה מהם יותר טוב . נ.ב. : אם יש גוף קירור יותר טוב מבחינת ביצועים אז תרשמו ( פשוט אני חושב שהם הכי טובים בשוק כיום ) תודה לכולם !!

2. כמה שאלות 1) קבלתי היום זכרונות חדשים http://corsair.com/corsair/products/specs/TWIN2X2048-8500C5D.pdf בהתחלה נתתי ללוח לקבוע את המתח של הזכרון וכל פעם ששנתי אותו על 1066 שזה 8500 הXP הביא מסך כחול בהפעלה שלו או הביא ERROR של חלונות הזה עם ה 10X0152 או משהו כזה ושאומר ללחוץ OK עד שבאמת קראתי את ה PDF שהזכרון אמור להיות 2.2 ואז באמת יכולתי להגדיר 1066 ו ה XP עלה השאלה האם יכול היה להגרם נזק לזכרון בזמן שעבדתי עם מתח נמוך של 1.85 כי בהתחלה עבדתי ב 6400 וב800 לא עשה כחולים ו ERRORS וב 1066 עשה ERRORS וכחול בהעלת XP כך ששאלה האם זכרון היה יכול להפגע בזמן הזה שעבד במתח נמוך מהצריך? 2) מעבד שלי עשיתי כל מני ווריאציות של OC של 3200 נסיתי הרבה מתחים שונים (עד 1.58) עכשיו שמת…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by guy124,

יש לי שאלה דחופה אני עושה עכשיו או סי לכרטיב מסך שלי ורציתי לשאול : אם אני מעלה את המהירות של הזכרונות ושל המנוע הגרפי האם זה נקרא לעשות או סי ? והאם יכול לקרות מצב שבו אני יעשה יותר מידי או סי ואז המסך יהפוך לכחול או שחור !??! אם כן מה עושים במצב כזה ?? תודה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  4. אני יודע שזה לא מדע מדוייק אבל בכל מקרה אני לפני קניית מחשב ואני מתכנן לקנות את אחד מהמעבדים האלה לוח האם הוא GA-P35-DS3 זכרונות 800 MH/z CL 4 קירור למעבד V1 אם חסרים פרטים תכתבו אני אערוך את ההודעה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  5. מעבד Q6600 Stepping G0. מארז Antec P182 EU SE. (לא מתוכנן OC לזמן הקרוב). אני מחפש קירור עם דגש על השקט. עד 300 ש"ח, אם אפשר מ- skypc.co.il -שמעתי ביקורות טובות על ה- Max Orb, בגלל שהוא מקרר גם כן את הלוח אם והזכרונות, השאלה אם הוא שקט? ולדעתכם המארז מספיק מאוורר? או שכדאי להוסיף עוד קירור כלשהו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  6. שלום לכולם אני חדש פה בפורום..........ויש לי בעייה עשיתי תמדריך התותח שיש באתר של המהרת הכרטיס מסך בלבד....ועכשיו עשיתי אותו והזזתי ב core clock וב memory clock הזזתי שזה יהייה על הכי טוב ושלא יהייה בעיות...אבל עכשיו השאלה שלי איך אני יודע כייצד זה שיפר???....אבל ששיחקתי בסאן אנדרס שהוא משחק כבד ובהתחלה הוא לא הייה על ההגדרות הגבוהות אבל עכשיו בדקתי שעשיתי ת overclocking שמתי בהגדרות הגבוהות ורואים באיכות יותר יפה!!! ;D אבל איך אני ידע איך זה שיפר??? אה והייה במדריך עוד משהו 1. להריץ בין 5 ל-10 לופים של 3DMark 05/06 ברצף אבל איפה נימצא ה 3DMARK לא מצאתי אז לא עשיתי את זה אז מישהו יכול להגיד לי... אה והכרטיס מסך שלי הוא geforce fx 5200 וזהו תודה לעוזרים פורו…

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  7. היום בבוקר החלטתי לבדוק מה הזיכרונות שלי שווים בדקתי אותם בקשר ליציבות וכו בכל מה שנוגע ל250 bus והם עבוד ניפלא ואת התיזמונים לא הצלחתי להוריד מ2.5,3,3,11 אז אמרתי את התיזמונים אי אפשר להוריד אז לפחות ניראה בכמה mhz אפשרות לעלות אותם קיצור עכשיו הם על 266 והם עובדים ניפלא משחקים כמו pop או cs1.6 או act of war עובדים אצלי מצויין והחלטתי אחרי שבדקתי כמספר דקות כל אחד מהמשחקים החלטתי להפעיל את תוכנת הבדיקה prime95 שהבדיקה ההעיקרית שלה היא הראם והתוכנות מביאות לי אירורים מפרט amd atlon 64 (9*266)@2395 זיכרונות Adata vista ddr500 מישהו אולי יכול לנסות להסביר לי למה תוכנה כמו prime95 נפלה ? ומה אני צריך לעשות בשביל לסדר את זה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by poops snitzel,

אני רוצה לשאול הקירור מים הזה יתאים לעובדה שהכרטיס זה שני כרטיסים צמודים http://skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0052~18~0.htm

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by XMB,

אהלן , רציתי לשאול איך אפשר לבטל את התראת ה "Recovery" שמודיע הדרייבר של NVIDIA ובעצם דופק את כל ה OC לכרטיס מסך. זה קורה לי המון וזה נהייה מעצבן , וזה יוצא לי מתוכניות שאני מריץ , המעלות לא עוברות את ה60 והוא עדיין מציק ש הדרייבר "מאשש" את הכרטיס מסך ובעצם תוקע או סוגר את המשחק/תוכנות גרפיקה וכו'. הכרטיס מסך הינו 8800GT , עם OC דיי קל 1800/720/930 תודה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by roeiw,

איך הזכרון שלי Hynix 512 400Mhz D43 עושים 2-3-3-7 במקום 3-3-3-8 על 400Mhz ללא אוברקלוק או תוספת מתח?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by bad-sector,

אם המהרתי את המעבד מ XP2000 ל XP2200, העלתי את המתח ב 5 %, והטמפרטורות שלי עומדות על 45 במנוחה ו 47 במאמץ... מהו הנזק שנגרם למעבד כתוצאה מההמהרה? האם זה מקצר את שנות חייו ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  12. Started by kabra_69,

הייתי אצל חבר שלי והוא רצה שאני האעשה לו OC אז העלנו את מהירות הבאס שלו(דרך הביוס) בהתחלה מ-200 ל-215 (דרך אגב יש לו מעבד אטלון 3500), יצאנו מהביוס ושמרנו. למחשב לקח 30 שניות להגיב ואז הכל היה בסדר עשינו מבחנים והכל היה מצויין. אח"כ החלתנו להוריד את המכפלה מ-11 ל-10 ולהעלות את מהירות הבאס ל-275 מאותו רגע המחשב נדלק אבל לא הגיב, ואז במקרה המחשב הגיב אחרי שחיכינו 3 ד' ככה אז החלתנו להוריד את מהירות הבאס ל-250 יצאנו מהביוס ושמרנו המחשב הופעל מחדש ואז הוא נדלק אבל לא הגיב (דרך אגב אחרי זה חיכינו רק כמה שניות ואחר כך באנו לכאן לעזרה) ובגלל שהוא לא הגיב כיבינו אותו. עכשיו מה לעשות?? צריך להדליק אותו ולחכות כמה זמן עד שהמחשב יגיב???

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  13. יש לי מחשב משרדי פשוט (AMD 3800 X2) שדי מרעיש. שאני צריך שהוא יהיה שקט כמו דג. התקציב הוא בסביבותה 250 שח. למישהוא יש איזה מאוור טוב שאני יכול לשים ושימנע מימני את הצורך בשימוש במאוורים של המארז ? (מארז זול של פוקסקון

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by Nasok,

רוצה לדעת מהו הקירור הכי טוב שאפשר לקנות בארץ לקונרו עד תקציב 400 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 588 צפיות
  15. יש לי מעבד אינטל 2400 עכשיו הטמפרטורות שלו ושל הלוח אם מגיעות ל45 מעלות... יש משהו שאפשר לעשות בנידון ?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by ass-s,

מחפש מדריך בעברית או אנגלית לאוברקלוקינג ל- NF7 תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. יש לי ASUS P4C800-E DELUX עם P4 3GHZ ו OCZ PC3200 PLATINUM EL. עשיתי OC ל 3.6GHZ ומשום מה טמפרטורת המעבד לא עלתה. (נשאר בין 38 ל 45 ) אני מפספס משהו ?

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by Shbd,

אני רוצה להקפיץ תמהירות ל- 2000 מגהרץ. oc קליל. מה להגדיר מה לשנות אני לא מבין ממש. לעלות עם ה- FSB?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. אני רואה בהרבה הודעות שהרבה רושמים במפרט כל מיני דברים שהם קונים בשביל קירור.. למה עושים את זה ? צריך לעשות את זה או שזה סתם משהו ? כאילו אין לי מושג בזה ואני מבין שאנשים קונים משחות כדי למרוח ואני לא מבין ל-מ-ה ? נגיד בקונרו E6600 עם לוח אם של Asus P5WDH Deluxe וכרטיס מסך X1900XT צריך קירור ? אני מאמין שכן אבל כמה ? ואיך אני יודע להתאים ? סליחה על הבורות

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by Avdan,

שלום אני חדש פה בפורומים של HW! מקווה להשתלב פה יפה ולקבל תמיכה מכולם, ולתת כמה שאני יכול לפי מה שאני יודע! יש לי מעבד פרסקוט 3.0 S-775 וגם אני סובל מרעשים מעצבנים של המאורר סטוק וטמפרטורות לא נורמליות... המעבד בIDLE יושב על 60C וגם אין לי קירור למארז... תמליצו לי על קירור טוב בבקשה! המאורר הזה של זלמן טוב? זה ההכי טוב שלהם... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=145&code= אמרו לי שזלמן טובים... זה יעשה את העבודה? אם אני לא טועה זה גם מאורר שקט נכון? מגיע בMAX ל2000RPM זה נחושת מלאה.... אם אני לא טועה... תקנו אותי אם לא... יש לי גם שאלה... נחושת מוליכה יותר טוב חום מאלומיניום? …

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות athlon 64 3200 soket 939 mother board ga-8kn ultra 9 nf4 כרטיס מסך ג'יפורס 6600 256MB pci-e אני אשתמש בו בעיקר למשחקים, אופיס, וקצת תיכנות. האם אני צריך מערכת איוורור ו/או קירור בנוסף על מה שמגיע עם המחשב? ואם כן אז מה מומלץ? אני לא אעשה אוברקלוק. תודה.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. אני עם ויסטה 64 ביט עכשיו התקנתי את ה RivaTuner v2.24 אני נכנס והתוכנה לא נותנת לי שם דבר על הכרטיס לא יודע למה מישהו יכול לעזור לי ועוד שאלה אם יש לי hd4890 צריך להיות לי מעבד r790 נכון לא r770 ?? כי שנכנסתי ל אורסט הוא הציג לי שיש לי gpu 770 והאורסט נותן לי נתונים ולא רק באורסט בעוד הרבה תוכנות הוא מציג לי את הקבוצה hd4800 אבל מה שאני רואה באתר של ati שהוא לא בידיוק נחשב ב 4800 כי גם יש לו דריברים משלו אז... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  23. Started by arthur16,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג על המעבד יש לי מחשב: p3 - 1000 FSB - 133MHz 384 sdram הטמרטורה על המעבד היא: 22-25 מעלוץ ןלא עולה ת25 מעלות מה אתם אומרים? כדאי לי לעשות אוברקלוקינג ואיפה ניא יכול למצוא מדריך טוב לזה

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by MTKOL,

שלום לכולם, רציתי לשאול, מה אמורה ליהיות הטמפ' של המעבד שלי (INTEL PENTIUM D 930 3.0GHZ מסדרת ה- 2X2M CACH) במנוחה? ובעומס? בתודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  25. למישהו יצא להשתמש ב BOARD הזה עם קירור של SCHYTE INFINITY האם צריך לפרק את הפלטה ? עדכון: מסתבר שאין בחודש הקרוב את הקירור הזה במלאי לאף חנות וניסיתי להתקשר לכמה מהם, מישהו יכול להמליץ על קירור אחר בטווח המחירים הזה שיתאים ל DQ6 + Q9450 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.