עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Or_s2006,

שלום! יש לי שאלה הקירור למעבד Big Typhoon בא עם משחה טרמית מרוחה עליו? איזה משחה טרמית הכי טובה אמרו לי ARCTIC SILVER 5 THERMAL COMPOUND - 5g היא טובה? בתודה אור

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by mx-3,

שלום, נכנסה תקופת הקיץ, ואני בלחץ כמו כל שנה, רק שאני עם המחשב החדש יחסית שלי. החדר שלי הוא חם מטבעו, יש ימים עם הרגשת סאונה, ובהתאם מושפע גם המחשב, השאלה אם אלה טמפ' סבירות, או שצריך לפעול איכשהו בנידון. בדקתי לפי ספידפאן, ולפי התוכנה של נוידיה שבודקת את הטמפ' והביצועים: וזה לא במאמאץ תודה[br]פורסם בתאריך: 20.06.2008 בשעה 19:16:53 אחרי שעה משחק, הטמפ של כרטיס המסך עלתה ל77. לפי הבודק של אנווידיה.המשחק קרתע, אז יצאתי לבדוק. הגיע אף ל82!! מה עושים?!

• 12 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by Dubek,

לאחרונה קיבלתי בחזרה את המחשב הישן שלי, לאחר שאח שלי השתמש בו בשנה האחרונה. כשקיבלתי אותו, ניסיתי להפעיל אותו, ומאחר שה-Windows לא עלה, נכנסתי לביוס והופתעתי לגלות כי המעבד עובד בחום של 91 מעלות. כשפתחתי את המחשב הופתעתי עוד יותר לגלות כי אין מאוורר למעבד. לכן, יש לי כמה שאלות: 1. האם המעבד נפגע מהעבודה בחום גבוה כל כך? 2. איזה מאוורר כדאי לי לקנות למעבד AMD Athlon 1333Mhz Socket A (יצא קצת לפני שהתחילו עם ה- Athlon XP)? (אין צורך במאוורר יקר, שכן המחשב מוסב לשימוש משרדי, שלא יאמץ את המעבד). 3. אודה לכם אם מישהו יוכל להדריך אותי או להפנות אותי למקום שידריך אותי כיצד להרכיב מאוורר למעבד.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  4. אהלן, המצב הוא כזה, כרגע הטמפרטורה של הכרטיס Idle היא 40C בזמן שהמאוורר מסתובב על 60% (אוטומטי בלי שנגעתי בכלום) זה קורה במצב ברירת המחדל בלי OC לכרטיס למיטב הבנתי אין שום סיבה ממשית לשמור את הכרטיס בטמפ נמוכה כזאת ולא יקרה לו כלום אם הוא ישמר על 50C ב Idle מצב שקורה כשאני מוריד ידנית(לאחר שהדלקתי את הAti overdrive) את המאוורר ל50% (מתחת לתחום הזה אין לי עניין להוריד כי כבר לא שומעים את המאוורר) עכשיו הבעייה היא שאם אשנה את המהירות ל50% קבועה ידנית אז כשהכרטיס יתחמם באמצע משחק המאוורר לא יפעל מספיק מהר כי הוא תקוע על 50% הדרך היחידה שחשבתי עליה היא מעבר בין פרופילים בתוך ה CCC דבר מציק בפני עצמו, לכן רציתי לדעת האם יש דרך להוריד את מהירות סיבוב המאוורר במצב בר…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  5. Started by MTKOL,

שלום לכולם, רציתי לשאול, מה אמורה ליהיות הטמפ' של המעבד שלי (INTEL PENTIUM D 930 3.0GHZ מסדרת ה- 2X2M CACH) במנוחה? ובעומס? בתודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by kobibo,

יש לי את ה EVEREST ולפי מה שאני רואה פה בפורום היא לא הכי אמינה . יש תוכנה יותר אמינה ממנה שניתן בעזרתה לנטר טמפ' של רכיבים שונים במחשב ( מעבד,לוח,כרטיס מסך וכו' ).

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  7. טוב אז ככה היום קמתי בבוקר כמו תמיד והדלקתי תמחשב. הבעיה היא שהמאורר של המארז פתאום הפסיק לעבוד אבל אם אני טיפה נותן לו דחיפה עם היד הוא מתחיל להסתובב אבל ממש ממש לאט. אני לא יודע אם המאורר התקלקל או לא אבל המחשב אצלי כבר 9 חודשים ולא קרה לי אף פעם שמאורר מתקלקל כזה מהר. חוץ מזה המאורר מחובר ישירות ללוח אם (asus p5k se) מתחת לחיבורים של ה SATA ואמרו לי שמאורר של מארז צריך להיות מחובר ישירות לספק והחיבורים על הלוח אם הם של הקירור למעבד שאצלי הוא מחובר ישירות לספק. השאלה שלי אם המאורר באמת מקולקל ואני קונה חדש אז אני יהיה שמח אבל אם אני קונה חדש וזה יהיה אותו דבר אז חבל על הכסף. זה כאילו חסר למאורר מתח כי הוא כן מסתובב אבל ממש לאט וגם אחרי שאני עוזר לו. יש לכם אולי פתרונות …

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by 3Dude932,

שלום לכולם, כמו שאתם רואים בתמונות המצורפות מהירויות המאווררים מטורפות, מה שגורם לחדר שלי להשמע כמו כביש מהיר... אני משתמש בתוכנה MSI CoreCenter אבל אינני מיומן בה ולא רוצה לגרום נזק... מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

9. Started by night-fire,

טוב אז הסיפור הוא כזה.. המחשב שלי הלך (במילא בקרוב אני קונה חדש) אז בינתיים לקחתי את הישן פנטיום 3 600 MHZ יש איזשהו מצב ואפשרות לעשות לו OC?? תודה!

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  10. היי, התקינו לי דיי מזמן 2 מאווררים על הקייס, אחד מקדימה ואחד על הצד של הקייס... עכשיו אחרי כמה ימים פתאום הם הפסיקו לעבוד, פשוט ככה, אני לא מבין הרבה בקטע של החיבורים בתוך המחשב על הלוח אם, עקבתי אחרי החיבורים של שניהם ונראה שהם מחוברים לספק... איך מפעילים אותם חזרה? אולי בBIOS? אם כן אז איך? או באיזה דרך אחרת? PLS HELP נמאס לי שיש לי הצטברות של אבק והמחשב שלי רק מכניס אוויר, ולא מוציא...

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. מחשב מיני נייד מדגם HP 2230S, מסך 12 אינץ'. עדיפות ל-TMS/KSP/IVORY, תקציב לא משנה כרגע, שיהיה משהו זול ויעיל, כי המחשב נכבה מרב חום. תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by iyehuda,

הורדתי את התוכנה שבודקת ביצועים קיבלתי את הקובץ הנ"ל : WCPU300.ZIP בגודל 175K פתחתי אותה וברגע שאני מפעיל אותה אני מקבל מסך שחור ל3 שניות ולאחר מכן מסך כחול חזק בו כתוב שיש לי בעיה במחשב והמחשב הריץ לי בדיקה כ דקה ובסוף הבדיקה עשה לי RESET ולאחר מכן ביצע לי בדיקה ל HARD DISK ואיך שה WINDOS עלה הוא רשם על ה DESKTOP שהמחשב יצא מבעיה רצינית ניסיתי עוד פעם להפעיל את התוכנית ושוב פעם חזרה הבעיה בדיוק באותו אופן יש לי WIN XP לוח GA7VRXP

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by haimiko84,

אהלן הייתי רוצה הסבר קצר על התוכנה הזו. אני רואה שם נתונים אבל אני לא יודע מה הולך למה. יש שם נתונים כמו: Temp1 Temp2 Temp3 Temp HD0 Core הייתי רוצה לדעת מה כל אחד מהנתונים הולך. ד"א, האם התוכנה הזו אמינה או שמומלצת תוכנה אחרת?

14. Started by EladBr,

תראו תמונת מסך מהתוכנה, רשום סטפינג 0. אולי תוכלו להסביר לי מה הסטפינג שלי ואם הוא טוב... http://img329.imageshack.us/my.php?image=spe0wg.jpg

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by Drek Boy,

היי אני חדש פה רציתי לדעת כמה אוברקלוק אני אוכל לעשות מAMD 64bit 3400 2.2 ג'יגה יש לי קירור מים בלוק של שלמן רדיאטור גדול עצבני עם 4 מאווררים של 80 רק בצד אחד (לא ב2 הצדדים כאילו צד אחד 2 וצד שני 2) משאבה 120 ליטר לשעה יש לי סוקט 939 אני לא יודע אם זה חשוב ולוח A8V deluxe של ASUS זכרונות יש לי 512 פשוט של א-דאטא לכמה ג'יגה אתם חושבים אני אוכל להגיע אחרי אוברקלוק אבל לא רצחני לסחוט את המעבד משהו שלמחשב שלי לא יהיו בעיות איתו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by nehmia,

אני רוצה לקנות מאוורים שקופים או עם לדים אבל שיהיו ממש חזקים למשהו יש לרעיון? עדייף 120 מ"מ ומעל 4000 סל"ד

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by malcolmx9,

יש לי לוח אם GIGABYTE 945PG, וזיכרונות 533 של סמסונג. אני רוצה להעלות את הוולט של הזיכרונות ב-0.1, דרך הביוס. אבל איפה התפריט הזה נמצא בביוס? נכנסתי לכולם, ולא שמתי לב!

• 12 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by swampfrog,

אם זה ניתן עיזה חברה מיצרת את הקרטיס ati,saphire',fic ועוד...

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  19. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2543 זה בשביל לוח אם שאני מוכר ואם ישאר אני אשתמש בו גם בשבילי (מעבד פנטיום 4 1700 ). האם זה שווה משהו? אני לא ארצה שזה ישרוף לו את המחשב (או לי). וגם כמה צפסטים/מעבדים אתה חושבים שזה יכסה?

20. Started by xtract1,

הלוח M שלי מופיע במפרט בצד...אני מחפש את המקום שעושים את המחלק זיכרונות ואני לא ממש מוצא... בכל מקרה..ראיתי שיש לי אפשרות ללחוץ F8 ואז זה עושה לי "OC ON FLY" מישהו יכול להסביר לי מזה בדיוק?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  21. שלום,יש לי כרטיס דיי חלש -FX5200 של GAINWORD בגרסא מוחלשת... ליבה-250MHZ מהירות הזכרונות-266MHZ כפי שאני חושב וכמעט בטוח,לFX5200 אמור להיות 400MHZ,אם אני יעשה OC ל400MHZ בזכרונות,הספק שלי יחזיק? יש לי ספק של IPEX 250WATT, תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by dorman2,

שדרגתי מחשב וותיק והחלפתי את המעבד מסוג P4 2ghz 400M FSBsocket 478 למעבד P4 HT 3Ghz 800M FSB. במעבד הישן מדדתי טמפרטורה של כ-32C במצב שאין פעילות ( טמפ' חדר 28C). ניצלתי את הרכבת המעבד החדש לניקיון כללי של מפזר החום. משטחי המגע של המפזר והמעבד נוקו למשעי והשתמשתי ב AC5 בתור משחה תרמית. אני מקבל טמפרטורה מינימלית של 40C עבור טמפ' חדר של 28C ומטפס ל 53C כשמתחילה פעילות. האם זה מצב תקין? האם עלי לנסות לפרק את המפזר ולהרכיב מחדש? מצ"ב CPU-Z ן EVEREST [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by The_Byter,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=3d3ad98da9d79737b834ca17e2e07f99&threadid=9924&perpage=25&pagenumber=1

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  24. טוב אני מתחיל בתחום הזה (וכשאני אומר מתחיל אני באמת מתכוון לזה). אז ככה יש לאחי מחשב בבית מאוד מאוד ישן: P2 300MHZ לוח אם: Apus Lucky Star מאוור 60MM שעובד בערך על 2500-3000 RPM (נמצא במארז לא על המעבד). זיכרון: 256MB מארז: ג'נרי המעבד עובד על 40 מעלות בערך (עכשיו בדקתי) כמו שאתם רואים המחשב מאוד ישן אבל עדיין עובד. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ל- 800MHZ בערך. זה נראה לכם מוגזם? איך אני מתחיל בכלל? צריך תוכנות מיוחדות? אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה מהתחלה ועד הסוף איך עושים שלא יקרו לי פאשלות כי גם ככה המחשב בקושי מעלה את הוינדוס. תודה!!!

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by mark1994,

תראו אני חדש ב תחום ה OC ואני צריך כצת עזרה\יעוץ לגבי איך עושים OC בגלל שאמרו שיש לי צוואר בקבוק בין הכרטיס למעבד אז אני רציתי לעשות OC אבל לא יודע מאיפו להתחיל בבקשה כצת עזרה =] המפרט CPU:AMD Athlon 5000+ 64 x2 Dual Core Socket AM2 MainBoard:Gigabyte GA-M52S-S3P Memory:OCZ Reaper HPC Edition‎ 2x1GB+Gigabyte Memory 1GB Graphic Card:Gainward Radeon HD 4870 512MB DDR5 HDD:Samsung SP2504C 232G PSU: Corsair 550W Case: nzxt Tempest OS:Windows XP Pro SP3 32BIT

• 3 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים