עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by hananz,

אני מחפש ציוד קירור שיהיה טוב ושקט (כמו כולם) עד 1000 ש"ח כולל הכל פשוט הכל בוער אצלי ואני לא ממש מומחה גדול בקירור P4 northwood 1) מארז (MIDI ומעלה) 2) ספק מעל 400 Mhz (כולל) 3) מאווררים נוספים (במידה ולא מגיעים עם המארז) 4) כבלים עגולים (אם יש כאלה מועדפים) 5) תוסיפו במידה ושכחתי חלק לא מעניין אותי בכלל היופי של אף אחד מהחלקים רק שיהיה טוב ושקט תודה חנן

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by raYo,

היי, יש לי 9800SE 256MB עם 128 ביט, אני רוצה לעשות לו OC, אחרי האוברקלוק למה הוא ישתווה?

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by Big_Guy7,

את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד.. יש לי גוף קירור מקורי שבא עם המעבד, ועוד 3 מאווררים במארז. הזמנתי ספק חדש עם מאוורר של 12CM, גוף קירור ארקטיק קולינג אולטרה טי.סי4, משחה טרמית ארטיק סילבר 5, אני מוסיף מאוורר בגג המארז להוציא חום, ומוסיף עוד 2 מאווררים במארז. כיום המעבד שלי עומד על בערך 50 מעלות במנוחה, ו60+ מעלות במאמץ. עם כל מה שקניתי, לכמה בערך אמורה לרדת הטמפ' של המעבד שלי??? תודה על העזרה...

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by idanaz,

חבר'ה שלום עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי עם atitool מעבד amd 3200 אתלון לוח אם של אסוס 939 a8n-e גיגה זכרון של twinoms cl 2.5 ddr 400 ספק של thermaltake 480w silent pure power כרטיס מסך של גיגביט 6600 gt עם 128 מגה בייט זיכרון עם קירור פסיבי וקירור של freezer 64 למעבד בנוסף הוספתי מאוורר סטוק פשוט מעל הכרטיס מסך אשר תפסתי אותו עם קיסם והגעתי לתוצאות האלו: mem-635 core-574 mem-635 בטמפ מאמץ של 57 מעלות ואילו במנוחה הכרטיס לאחר השיפצור מגיע ל41 מעלות אגב התוצאה ב 3dmark -4052 מה דעתכם אין לי מושג אם זה טוב או לא ואם כדי לנסות להעמיס עוד על הכרטיס מסך ? צירוף לינק של התמונות לא באיכות טובה כל כך כי צלמתי מהפלאפון : ] בטמפ מאמץ של 57 מעלות ואילו במנוחה הכרטיס …

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  5. שלום לכולם ותודנ על עזרנ שלכם מה טוב לגוף קירור נחשת או נחשת ואלומינום או רק אלומינום???

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by timac,

מחפש קירור לכרטיס מסך ג'יפורס 6800 128 מגה.. הנה הכרטיס: מחיר 150-200 שקל שיהיה מתאים לכרטיס.. תודה מראש..!!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  7. תדר מקורי ליבה 459 @ 580 תדר מקורי זיכרונות 400 @ 404 אחרי זה הוא נתקע מראה צבעים מוזרים וכו... פלוס שלחתי לאתר היצרן של הלוח אם שלי GIGABYTE VM900M שאלה למה אין לי אפשרות לשנות תדרים למעבד והם אמרו שאי אפשר בלוח אם הזה... הגיוני? נ.ב אף פעם הכרטיס לא עבר 50 מעלות

8. הלוח של גיגהבייט GAEP43DS3L קירור של SCYTHE NINJA 2 על הלוח יש חיבור 4 יניםלמעבד ובמאוורר יש 3 פינים מה לעשות? חוץ מלהחליף מאוורר מארז V9

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  9. שלום רב, אני עובד כבר כשנה בלי אף מאורר במארז, רק אחד על המעבד והכרטיס מסך. לאחרונה המחשב מאתחל את עצמו במשחקים, כנראה בגלל החום. אז החלטתי לקנות 2 מאוררים (זה מספיק ?) למארז ואם לא יהיה שינוי - נחליף את המאורר של המעבד. צילמתי 3 תמונות של המחשב וסימנתי במקומות שאני חושב שכדאי לשים את המאוררים את המאורר ליד הדיסק הקשיח אין לי מושג איך מתקינים, זה אפשרי ? מאוד חשוב לי שיהיה שם מאורר כי ההארד דיסק ממש רותח לפעמים. אז על איזה מאוורים אתם ממליצים ? כמה ? ואיפה ? * אם אפשר לתת גם המלצה על מאורר בשביל מעבד AXP 2500+ תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by dogday,

THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control איך היא?? המאווררים הם smartfans?? http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm זה לא יקר משהו כמו 150 שקל...

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  11. אני יודע שזה לא מדע מדוייק אבל בכל מקרה אני לפני קניית מחשב ואני מתכנן לקנות את אחד מהמעבדים האלה לוח האם הוא GA-P35-DS3 זכרונות 800 MH/z CL 4 קירור למעבד V1 אם חסרים פרטים תכתבו אני אערוך את ההודעה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. מהי מהירות סיבוב שמאוורר 8 mm אמור להסתובב ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  13. Started by broke_overclocker,

שלום אחים שלי!! אני חדש כאן roc הביא אוי לכאן אז ככה,יש לי: לוח אם:ECS M935LR (כן אני יודע שזה מעפן) מעבד : intel p4 1.7ghz צ'יפסט:sis 650 כרטיס מסך:asus geforce 5200 fx עם אובר קלוק ענקי!(יחסית למי שאין קירור) במקום 250 בליבה יש לי 330 בלי קירור ובלי ארטיפקטים ובזיכרונות במקום 331 יש לי 490 שאלות: 1)בביוס ה-system clock הוא על 100mhz והוא על מולטיפלייר x17 אני שמתי אותו על x24 והוא עדיין לא משתנה מה הבעיה? 2)אני צריך פתרונות זולים לקירור הכרטיס מסך שלי אני אין לי כסף

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by yz101,

כמה OC אפשר לעשות תוך שימוש בקירור הסטוק של המעבד? מפרט: P4 2.8Ghz Cache512Kb Northood 2X512MB Geil DDR400Mhz CL2.5 Asus P4P800Deluxe בלוח יש אפשרויות סטנדרטיות של OC. עשיתי 5%. מ2.8GHZ ל2.94GHZ. האם זה מסוכן למחשב ללא שינוי בקירור? מעל לכמה אחוזים צריך להוסיף קירור?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  15. שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המערכת שלי למערכת גיימר בינוני-גבוה. כרגע בבעלותי כרטיס 4850 TOXIC של ספיר, אני מעוניין לקנות עוד אחד. אני מתכוון להשתמש בלוח של גיגהבייט GA-MA790X-UD4P ומעבד 7750 שאני הולך להמהיר אותו ל 3.2\3.3. אני בטוח שאתם שואלים את עצמכם איך זה שייך לפורום אוברקלוקינג, השאלה שלי היא האם ה 7750 מומהר יהווה צוואר בקבוק של קרוספייר של שני כרטיסים 4850 מומהרים (לא משהו רציני, 50-75 לליבה ו 100 לזכרונות)? האם הלוח יהיה פלטפורמה טובה למערך כזה? מה תהיה הצריכה המשוערת של כל המערכת? חשוב לציין שהמסך שבבעלותי הוא סמסונג 220P. תודה מראש ולילה טוב enkm

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. Started by shady121,

עד כמה אני יכול להגיע באוברקלוק עם קירור סטוק(אוברקלוק למעבד)עם קירור אוויר בלי לסכן את המחשב??? ועם אני אורס משהוא בביוס אפשר איכשהו לאפס את זה??? core 2 duo e6600 2ram 800mhz p5b deluxe לוח אם ספק 480watt אני מחליף אותו עוד מאת כי הוא ג'נרי אז לא להיתיחס אליו בנתיים!!!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. יש לי כרטיס 8600gt של GIGABYTE היום ואתמול עשיתי לו אובקרלוק מ600 ל650 ליבה. 1450 ל1570 שיידרים , וזיכרונות מ720 ל810. כל הדרך עשיתי לו בדיקות יציבות עם rthdrbl ו3dmark ולא ראיתי שום שינוי בFPS בין לפני ואחרי האוברקלוק,ב3dmarkks כמובן התוצאה עלתה. האם זה אמור להיות ככה? ושאלה שניה,כשאני רואה את התוצאות של ה3dmark06 כתוב לי על מהירות הליבה והשיידרים 0mhz,מוזר...גם זה אמור להיות ככה? ואחרונה חביבה יש לי ספק כח גנרי jsp-tech atx 400 אם אני ישדרג לספק אמין FSP 450 או משו אני יוכל לעשות אוברקלוק יותר גבוה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by maayan,

יש לי INTEL CELERON 500MHZ וזיכרון 128SDRAM יש מצב לאוברקלוק בלי מאווררים

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by bad-sector,

אם המהרתי את המעבד מ XP2000 ל XP2200, העלתי את המתח ב 5 %, והטמפרטורות שלי עומדות על 45 במנוחה ו 47 במאמץ... מהו הנזק שנגרם למעבד כתוצאה מההמהרה? האם זה מקצר את שנות חייו ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. שלום, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לנעול את המתח של ה PCIEXPRESS כדי שמתי שאני יעלה את ה BUS המהירות שלו לא תשתנה. יש ברשותי לוח אם ASUS COMMANDO 965P REV 1.00G . ועוד שאלה קטנה עד כמה משפיע כרטיס המסך על ה OC של המעבד והזכרון והגשר צפוני כלומר האם אפשר לקבוע בתיאוריה שיאי עולם ב SUPER PI וב CLOCK SPEED של המעבד עם כרטיס למשל 7300GS ? אני לא גיימר כך שאני לא יודע מה אני צריך כרטיס מסך מטורף אבל אני מתכנן OC מטורף... בתודה עידו

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  21. Started by ras81,

שלום הלך לי הלוח הקודם אז השגתי לוח של ASUS K8N הבעיה היא שהטמפ' היא 35 בערך כאשר לפני כן היא היתה סביב ה30. ניסיתי לעדכן תביוס בלי שיפור - מה אפשר לעשות? מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by kabra_69,

הייתי אצל חבר שלי והוא רצה שאני האעשה לו OC אז העלנו את מהירות הבאס שלו(דרך הביוס) בהתחלה מ-200 ל-215 (דרך אגב יש לו מעבד אטלון 3500), יצאנו מהביוס ושמרנו. למחשב לקח 30 שניות להגיב ואז הכל היה בסדר עשינו מבחנים והכל היה מצויין. אח"כ החלתנו להוריד את המכפלה מ-11 ל-10 ולהעלות את מהירות הבאס ל-275 מאותו רגע המחשב נדלק אבל לא הגיב, ואז במקרה המחשב הגיב אחרי שחיכינו 3 ד' ככה אז החלתנו להוריד את מהירות הבאס ל-250 יצאנו מהביוס ושמרנו המחשב הופעל מחדש ואז הוא נדלק אבל לא הגיב (דרך אגב אחרי זה חיכינו רק כמה שניות ואחר כך באנו לכאן לעזרה) ובגלל שהוא לא הגיב כיבינו אותו. עכשיו מה לעשות?? צריך להדליק אותו ולחכות כמה זמן עד שהמחשב יגיב???

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. יש לי מחשב משרדי פשוט (AMD 3800 X2) שדי מרעיש. שאני צריך שהוא יהיה שקט כמו דג. התקציב הוא בסביבותה 250 שח. למישהוא יש איזה מאוור טוב שאני יכול לשים ושימנע מימני את הצורך בשימוש במאוורים של המארז ? (מארז זול של פוקסקון

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by Jhonta,

רציתי לשאול אותכם בימי הקיץ החמים האלו, מה הטמפ' הממוצעת של ציפסטים NF4 ? שלי רץ כרגע על 53+- במנוחה ונראה לי מגיע ל 60 בכיף במאמץ (וגם קצת מעל אולי) יש סיבה לדאגה? יש פה מישהו עם הציפסט הזה שיכול לתת השוואה?? ???

• 7 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים