עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by esharone,

עד איזה טמפ' זה נחשב לבסדר? עם קרור ובלי קרור

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  2. Started by t-macc,

רציתי לדעת מדוע בכל oc צריך לנעול את pci ו pci e מה ההשפעה של זה עם זה נעול או לא? למה כבר במפעל לא נעלו אותו? בלי קשר ל oc למה הוא פתוח ולא נעול. מקווה שהבנתם כי לא הבנתי את עצמי

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  3. לפני איזה כמה חודשים המאורר החיצוני של הספק כוח שלי התחיל לעשות רעש .. אמנם לא רעש חזק אבל רעש מציק כזה כאילו הוא פוגע במשהו ... לא הצלחתי לקלוט במה הוא פוגע גם שפתחתי את המארז והסתקלתי מבפנים ... הספק הוא hec 480W ACE ... מאז שזה קרה תקעתי לו משהו בין המאורר למארז כדי שהוא לא יעבוד וכך אני לא ישמע את הרעש ... מישהו יכול לעזור לי בלפנעח את הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by choochoo,

אני מתכנן לקנות מערכת עם core2 duo 6300. בשלב הראשון לא מתכוון לעשות לו OC אלא רק בעוד שנתיים שיתחיל להיות לו כבד לסחוב את הכל ... (just for the record - אני כבר בערך 7 שנים עם Athlon XP 1700 אחרי החלפה של 2 ספקים, 2 כרטיסי מסך ולוח אם אחד ... והמעבד עובד פשוט מעולה עם קירור סטוק (ללא OC ...) האם כדאי כבר לקנות קירור אחר וטוב יותר מהסטוק ואם כן על מה תמליצו בתקציב מינימלי ? תודה.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  5. 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz כמו שניתן לראות, אני יכול לשנות את המהירויות בביוס. השאלה לאן? לעשות 6-6-6-18? או מה?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by t-macc,

האלן הורדתי speed fun והמהירות שהמאורר שמוציא עומדת על 490,אני רוצה להגביר את המהירות,איך אני עושה את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  7. היי *לפני העריכה שמתי זכרונות אחרים בטעות שאלה: האם הזכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5875 יאפשרו לי להגיע ל3.6GHZ? עם לוח P5B או לוח טוב אחר. על איזה מתח אני אצתרך לשים אותם, ומה יהיה התדר שלהם (MHZ) ביחס של 4:5 (5 לזיכרון 4 באס)? תודה רבה לכל העוזרים =)

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by frogman,

אשמח אם למישהו יש לינק ישיר להורדה.....

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  9. המעבד E6400 התוכנה CORE TEMP הבדלי של 2 מעלות בין ליבה1 לליבה 2 האם זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  10. Started by manga05,

שלום לכולם, אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה כי זה לא המהרה, המחשב לא עובד בצורה המיטבית במהירות שיצא מהמפעל.. אני מניח שידועה לכם הבעיה עם הפנטיומים לפני ה DUAL CORE - 3 גיגה הרץ בליבה אחת, מאוד חם, וכתוצאה מכך המאוורר שעליו צריך להסתובב מאוד מהר - מה שבמערכת שלי בוודאות גורם לרעש כמו של הליקופטר בזמן המראה/נחיתה. (רק שזה תמידי ולא רק בהדלקת המחשב..)\ אז אמנם הוא עובד בסדר (אני חושב - זה לא BENCH או משהו כזה - אבל זה מספיק לדעתי) ואפילו יותר טוב מבסדר בחורף, אני רוצה שהוא יעבוד יותר טוב גם בקיץ - ושלא ירעיש כמו שהוא מרעיש בקיץ.. אתם כמובן רוצים נתונים נוספים כמו טמפרטורות וכו', עכשיו לא קיץ אז אני לא יכול לספק... אני רק זוכר שכשהמאוורר עלה מעל 3000 RPM בערך הוא היה ממש …

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by 10GaZ,

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=174238 על מתח נמוך 2.1v היה שווה את ה580 שקל (הדגם: VS1GB667D2) 8) בדיקות יציבות - 14 שעות בMemtest (בתמונה). העדפתי שלא להעלות מתח מעבר ל2.1, אבל אני מאמין שאפשר לעבור את מחסום ה1,000mhz עם העלאה קטנה. וחוצמזה אני לא יכול לשים מחלק 1:1 כי הקירור לא סוחב מעל 400 באס. לאור התוצאות, אקנה בקרוב קירור חדש ואיכותי שיחזיק 490 באס. המלצות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by adfx166,

חברים, אשמח אם תוכלו להדריך אותי כיצד אני מבצע אוברקלוק למעבד זה. בכוונתי לעלות את תדר העבודה של המעבד מ- 2.4GHZ ל -3GHZ. האם אוכל לעשות זאת עם גוף הקירור (מאוורר למעבד) שקיבלתי עם המחשב? לתשובתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  13. מכיוון שהTRADEZONE לא בידיוק עובד כמו שצריך וחשבתי שזה לא ממש "קניה ומכירה" אלא יותר החלפה וחיפוש.. אז אני אפרסם את זה כאן בתקווה שיענו בקשותי. נתקעתי עם R9800PRO שעליו יש Zalman VF700 ALCU, אני רוצה להחליף אותו באחריות כי הוא נדפק ואין לי את הקירור המקורי.. אני מאוד הייתי רוצה מישהו שיסכים להחליף איתי את הקירור המקורי של ה9800 בזלמן VF700(נותן את הזלמן בקופסא מקורית עם כל הסינקים הקטנים לזיכרונות!) או מישהו שסתם יושב לו שם קירור מקורי של 9800 ולא צריך אותו אני מאוד אשמח לקבל אותו - תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  14. Started by IdolAdmin,

היי אני עכשיו בארה"ב ואני מתכנן לבנות מחשב חדש בארץ ואני מביא מפה חלקים.. ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400PHU2-2GBHZ אני רוצה ללמוד לעשות OC ובעתיד לעשות למערכת הזאת וחשבתי אם כדאי להביא קירור למעבד מהאתר www.newegg.com ובזה אני לא מבין כלום אז האם כדאי לי (הבדל מחירים משמעותי מהארץ) ואיזה? תקציב דיי פתוח תציעו כמה דברים אני אראה מה אזור המחירים..

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by שמואלל,

שלום, אני רוצה לעשות oc עם התוכנה סיבות אישיות אני לי כוח להסביר למה(אני יודע שאפשר דרך הביוס וזה מומלץ יותר) יש לי לוח ASUS P5LD2 http://www.cpuid.com/clockgen.php איך להגדיר? אם אפשר תגידו לי את כל השלבים כי אני לא מבין אנגלית טוב. http://img96.imageshack.us/img96/9778/dddddik7.jpg

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  16. אם אני שם מאוורר בצד של המארז אז היא נופלת ל62 מעלות. מעבד 32, לוח אם34 וכונן קשיח 32 וכרטיס מסך 40. האם הטמפ של ICH שלי טובה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by subarel,

שאלה חדשה בתגובה השלישית.. | | | / \ / \ '' [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by NETANELKOREN,

מה יותר טוב SUNBEAM TUNIQ או ThermalTake Big Typhoon VX תודה

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  19. לאחרונה יש לי בעיית איתחול של המחשב, כל הזמן הוא עושה restart ללא כל קובץ של minidump , בהתחלה חשבתי שזה אולי ספק, אך אולי תעזרו לי לדעת האם הבעיה היא באמת ספק או אולי המעבד מתחמם לי מדי?, יש פה תמונה של pc wizard במצב של מנוחה, האם אלו טמפ' טובות בהתחשב למעבד וכרטיס מסך שיש לי יש לי קירור של sonic tower כולל מאוורר עליו, אנא עיזרו לי אוריה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  20. שלום כולם... כל הזמן כולם מדברים על אוברקלוק ואוברקלוק, ולמרות שאני יודע מה זה ועשיתי פעם או פעמיים יש מיליארד דברים שאני לא כל כך מבין... 1. מהי בדיוק מהירות ה-BUS של הלוח, ואיך היא קשורה למהירות של המעבד והזיכרון? 2. למה עדיף E4300 לאוברקלוקינג ולא E6300?? 3. מה זה אומר לשנות את יחס המעבד/זיכרונות (הרבה פעמים אומרים לשנות את זה ל-1:1)? תודה על התשובות!

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by oryrm19,

שלום, יש לי כרטיס 6600GT בחיבור PCI-E. אני רוצה לעשות לו OC קטן. השאלה שלי אם צריך להפעיל 3dmark או HDRIBL אחרי כל פעם שאני מעלה את הליבה והזכרונות ב5? להפעיל את התוכנה חצי שעה בכל פעם שמעלים 5 Mhz זה תהליך קצת ארוך מדיי לא? אגב, הכרטיס שלי מגיע ל87 מעלות במאמץ (הכי הרבה שהגעתי גם אחרי כמה שעות משחק) בלי OC ובלי כלום. זה גבוה מדיי?

• 3 תגובות
    • 411 צפיות
  22. Started by beni125,

יש לי שאלה איזה קירור מתאים ל8800/gts640/gtx ואם בכלל יש כזה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by mistaarvim,

איך אני יכול לחבר את המאוורר הנוסף שלי ישירות לספק (ליברטי 400)?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by subzero008,

שלום לכולם, לאח של חברה שלי יש מחשב: p4 3.0 לוח מסדרת ה asus P5 שהיו אז למעבדים האלה זיכרון: 512 פשוט כרטיס מסך: 6600gt מארז:ג'נרי ספק:גנרי הבחור רוצה להחליף כרטיס מסך וחשבתי אולי לפני לעשות לו OC, מי יודע אולי זה יספיק לו. פה אני צריך את העזרה שלכם - אני טכנאי/מוכר מחשבים אבל לא יצא לי לעשות OC, אני צריך הסבר מאיפה להתחיל ומה התוצאות שאפשר להגיע אליהם. אשמח להסבר מפורט (כל התוכנות הדרושות, מאיפה, כמה למה... ) כל מה שיכול לעזור. אל תדאגו אני קולט מהר - אז מי שפחד להכנס ליותר מידי בלבולי מוח, זה לא המצב. תודה רבה לכם נ.ב אני חדש פה ואני חייב להודות שהתרשמתי מאוד מהפורום

• 3 תגובות
    • 378 צפיות
  25. שלום אני מתכוון לקנות E6400 לעריכת וידאו (ללא כרטיס) בחנות אחת אמרו לי שאין צורך בקירור בשניה המליצו לי על ZALMAN CNPS8000 או אם אני לחוץ על BIG TYP 120VX 1) האם נחוץ קירור? (מארז HEC 6AR6) 2) איזה מבין השניים יספיק? בתודה מראש, יהודה

• 3 תגובות
    • 438 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.