אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
היי... רציתי לשאול 2 שאלות בקשר לקרור אוויר... 1.כאשר יש לי מאוורר בצד המארז, על הכרטיס גרפי אך הטמפ' בחדר גבוהה.. האם בכל זאת המאוורר יהווה קירור מסוים לו.. או שהוא אף יעלה את הטמפ' שלו.. 2.אותו מקרה רק עם מאוורר פנימי.. שממוקם בתוך המארז ונושף על ההארדיסק.. האם כאשר הטמפ' יהיו גבוהות הוא בכל זאת יעזור או להיפך... נשמע דבילי אך אנא לענות ברצינות. :-* תודה.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קראתי פה אומרו שכן אבל באתר שלהם רשום שלא קצת מבבולבל אפשר תשובה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עושה אוברקלוק למעבד הישן שלי, ,pentium d930 , החלקים שלי הם הבאים: asus p5q-deluxe d930 ram 4gb 2x2 ocz ddr2 1066 reaper psu enermax liberty 500w vga ati x800gto2 water cooling thermaltake 735 winxp64 המחשב הוא ישן, החלפתי לפני כמה ימים את הלוח את הזיכרון, כל השער אצלי יותר משנתיים, לפני שאני מחליף מעבד רציתי לבדוק מה אפשר לעשות אם הישין עד עכשיו הגעתי יציב ל 4.12ghz שזה fsb 275 x15. הדבר היחיד שנגעתי זה ה fsb וה vcore . לא רציתי לגעת במתח של הזיכרון כי הלוח הזה לא מראה לי את התמפרטורה שלהם, אבל ברור לי שאפשר להגיע ליותר מהירות. אולי מישהו מכיר טוב את הזיכרונות האלו ויודע שאפשר לעלות קצת את המתח ל 2.2 v אולי. או אפשר לגעת במשהו אחר. המהירות של ה pci e עומד …
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מפרט לוח GA-7N400-L מעבד AMD ATHLON XP 2400 קירור למעבד VOLCANO 11 אני רוצה לעשות אוברקלוק מה עלי לקחת בחשבון ואיפה בדיוק אני עושה את השינויים אם השליטה על הלוח נמצאת ב -AUTO
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מעבד Core 2 Duo 6400 עם קירור סטוק של אינטל (המאוור וגוף הקירור שבאו עם המעבד). אתמול שמתי לב לתופעה מוזרה (על פי PC Wizard 2008) - המאוורר מדי פעם מפסיק לעבוד לכ-20 עד 30 שניות ולאחר מכן חוזר לעבוד. פתחתי את המארז ובדקתי אם התוכנה משקרת, וגיליתי שאכן המאוורר מדי פעם מפסיק לעבוד ואחר כך חוזר לעבוד. יש לציין שהטמפרטורה של המעבד לא גבוהה (על פי PC Wizard היא 29-30 מעלות) ולא נראה שהיא עולה גם שהמאוורר לא עובד (לא ראיתי שהיא עולה על 31 מעלות). האם זו התנהגות מתוכננת של המאוורר או מדובר בתקלה? בתודה מראש על תשובתכם.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום חברים, אז כמו שכולנו יודעים הרי המחשב לא עובד על דלק (למזלנו) ;D ולכן החלטתי לבדוק איך משפיע אוברקלוק על הצריכה. בעזרת מכשיר מדידה שמתחבר לשקע בקיר ולתקע של "הצרכן" ערכתי מדידות שונות. תמונה של המכשיר (כן הסינים האלו).. ;D המכשיר מסוגל למדוד החל מצריכה של 10W ומעלה, רמת הדיוק נע באזור הסטייה של 1%+- למדידה (שנבדקה מראש). המערכת היא מערכת 1 שמפורטת בצד, ולעצלנים ביניכם: Intel CORE 2 DUO E8600 ASUS MAXIMUS FORMULA OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC 4GB Edition BFG NVIDIA 8800GT OC2 western digital 160GB WD160AAJS COOLER MASTER STACKER 831 SILVER Pioneer DVR 212DBK OCZ 600W Stealth X Stream איך נערכו הבדיקות ? * מדידת הצריכה בעת הפעלת המחשב * מדידת הצריכה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ייתן לי ביצועים טובים ב- OC ??? או שגם המאוורר של CONNECT 3D מספיק???
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
את ההבדל במאווררים של מעבד אני מבין אבל אני לא מבין מה יכול להיות שונה במאווררים של מארז אני רוצה בסך הכול מאוורר שקט .. אז השאלה שלי זה האם כל מאווררי ה8 cm יהיו קצת רועשים כי שלי עושה רעש של רוח כזה קצת מפריע בלילה.. ואם אני קונה חדש, אז זה בסדר מה שמוכרים ב20 שקל?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
איך אני משיג חיישן עם מסך LCD מאיפה אני מוציא מתח מהספק? תודה מראש אחים
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש את ה PALIT HD 4870 SONIC 512MB. קראתי במספר כתבות שהוא לא מומלץ עקב היותו רועש במיוחד. למי שמכיר: האם אכן הרעש בלתי נסבל? האם ניתן לטפל בו ע"י שינוי מהירויות מאוורר ? תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מאוור ממש ישן שקיבלתי עם המחשב כזה אתם יודעים אני רוצה לקנות לו חדש כזה זלמן כדאי לי? המאוורר שלי: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/u/y/f/a/r/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200504131816439672/200506292356469555/IMG_0050.jpg הזלמן: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=za-7000ac המעבד שלי זה פנטיום 4 רגיל
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מה המצב חברים שלי רציתי לדעת עים המערכת קירור הזאת טובה :http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc תודה מראש אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
החלפתי מארז לאחרונה, במארז החדש מורכב מאוורר בחזית שמקרר - מכניס אויר למערכת, אני אמור להשיג מאוורר מארז לחלק האחורי של המארז - גדול יותר, איך הוא אמור להיות מורכב - מכניס אויר לתוך המערכת או שואב אויר מהמערכת החוצה. והאם הוספת מאוורר אחורי תועיל במשהו להורדת הטמפ' של הלוח והמעבד באופן משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי - radeon 9500p של ati. אין לי פלופי, וכשחיברתי מהמחשב השני שלי הצלחתי להרוס אותו... גם עם דוס 6.22 על סידי,ותוכנה בשם ntfsdos גם atiflash וגם flashrom לא עובדות* (הראשונה מבוססת על dos4gw ולא רצה על ntfs, והשנייה נותנת הודעת שגיאה שלא הצלחתי לפתור) *מכיוון שאני חייב לעשות העתק לביוס, אני צריך להיות מסוגל לכתוב על הדיסק. לא נראה לי שתהיה לי בעיה ב flash עצמו כרגע הדבר היחיד שנראה לי שאני יכול לעשות זה להשתמש ב knoppix ותוכנה מיוחדת לעשות flash דרך לינוקס - מישהו מכיר תוכנה כזו? חרשתי את google ולא הצלחתי.... מודה מראש על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי שני זיכרונות של 512MB בDC בתדר 533MHZ (המפרט השני) עם תזמונים 4-4-4-4-12, אם אני משנה את התזמונים אז זה יביא לביצועים יותר טובים? אם כן אז להעלות או להוריד ואת מה ? עריכה: שכחתי לציין, המעבד עבר OC מ2.8 ל3GHZ אז התדר של הזיכרונות עלה ל293MHZ ביחס של 3:4
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי. אני חדש בנושא ה OC ולא ממש רוצה להתעסק יותר מידי ידנית בשינוי מתחים, או מאווררים וכו'. רציתי לדעת האם יש תוכנה שמבצעת מבחני יכולת למערכת (בזמן מאמץ ומנוחה) וממליצה (!),(או מבצעת באופן אוטומטי, שינויי OC בהתאם ליכולות המערכת ? המפרט שלי רשום בצד ורציתי לדעת איך ועד כמה אני יכול "למתוח" את המערכת מבלי להרוס או לשרוף אותה. תודה מראש לעוזרים והממליצים. תומר.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מעבד Amd Athlon Xp 1800+ Palomino קיצר הוא התחיל להתחמם לי עם הקירור המעפן שלו והגיע ל-62 מעלות ב-IDLE כן כן פתחתי אותו וראיתי שאין בכלל משחה טרמית! הלכתי וקניתי את arctic Silver 5 ואני חייב להגיד שאו פתאום הטרמוסטט של המעבד מזייף או שירדו לי קרוב ל-30 מעלות!!!! אני עומד על 33-36 ב-IDLE ועוד לא בדקתי בלחץ... אז קודם כל זאת המלצה דבר שני זה הגיוני שהמעלות ירדו לי ככה?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב P4 3G פרסקוט סוקט 478 לוח אם (מאפנה) ECS 661FX-M 2X512MB KINGSTON 400DDR 2 כוננים קשיחים של 80 אחת SATA והשני רגיל כרטיס מסך 9600XT רדיון 2 כונני די וי די אחד צורב השני לא מארז TT XASER3 LANFIRE VM2000 מאורר למעבד ZALMAN 7700ALCU ספק של TT 500W רציתי לדעת עם איזה לוח אם אני יכול לעשות OC יותר טוב מזאת
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי שאלה נגיד על המאוורר של המעבד אני מחבר מאוורר נוסף בדיוק עליו שיהיה באותו כיוון של המאוורר של המעבד כיאלו ששניהם ידחפו אוויר אל המעבד אז זה יכול לתרום בירידת טמפרטורות? זה יכול להזיק?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי OC לכרטיס מסך שלי דרך הGAMER HUD של GIGABYE והוא עובד מצויין והכל, הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש ת'מחשב אני צריך להפעיל את התוכנה ורק אז ההגדרות OC חוזרות. כלומר התדרים החדשים לא עולים אוטומטית עם הווינדוס. למה זה? ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מפרט: Q6600 2G ראמ 800 הרצ של קורסאייר P35 ספק VX450 והכרטיס מסך: 8800 GT OC של BFG מארז ARMOR JR של טרמלטייק יש לי במארז 2 מאוררים קידמי ואחורי והתקנתי עוד 120 מ''מ מתחת לכרטיס מסך שלפי התוכנות (אברסט וספיד פאן) יש שיפור.. התמונה של המוד(אפשר לקרוא לזה מוד כה?) : http://www.siz.co.il/my.php?file=0mgzx2imntzy.jpg אבל כשאני משחק בקרייסיס הכרטיס מגיע ל65 מעלות והוא חם מאוד ! זה הגיוני ? נורמלי? זה בסדר? ???
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי geforce 4 mx 440 se ואני רוצה להמהיר אותו. לא מצאתי את הפרטים שאני צריך באתר של החברה nvidia. תוכלו לתת לי פרטים ולומר לי מהיכן הבאתם אותם.. שאני ידע לפעם הבאה..תודה.. ניר
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
אז ככה דבר ראשון הייתי רוצה לדעת איזה חברה מיצרת את המאוררים שרשום עליהם Tt דבר שני אני רוצה לקנות מאוור כזה ולשים אותו על המעבד שלי במקום המאוור הקטן שיש לי עכשיו אייך אני עושה את זה דבר שלישי אני רוצה להוסיף מאוררים שקופים במארז עם לדים של איזה חברה המאוררים האלה ואיפה ניתן להשיגם בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר או יודע האם ניתן לעשות OC רק למעבד בלוח זה ולא לזיכרונות? בכל פעם שמנסה להעלות הזכרונות גם עולים במהירות וכשמכניס אותם למצב AUTO הם יורדים למהירות ממש נמוכה בboot אשמח לכל טיפ תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-