אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום את ה-ARCTIC COOLING FAN 8 וגם את ה-12. את ה-8 חיברתי ללוח אם כרגיל, והוא עובד מצויין. אבל לא נשאר לי מקום, אז את ל-12 פירקתי את הראש וחיברתי ידנית לחיבור מולקס. המאוורר כמובן עובד אבל אני חושש משום מה שזו לא המהירות המקסימאלית שלו, האם ייתכן כי באמת הייתה ירידה בביצעיו של המאוורר? והאם ידוע למישהו אם יש לי אפשרות לשלוט על זה? (או שזה רק אם הוא מחובר ל-3 פינם בלוח אם?) תודה דרך אגב, ה-12 חובר ידנית בהפרש פוטנציאלים של 12V (אדום לצהוב ושחור לשחור).
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
לאן אני יכול להגיע עם קירור סטוק באובקלוק? יותר נכון לאן ממולץ להגיע בלי להחליף קירור?
-
- 3 תגובות
- 415 צפיות
-
-
שלום אני צריך בשביל חברה שלי קירור שקט למעבד (לא צריך OC) אבל הבעיה היא שהמארז קטן ואין הרבה מקום. מכאן שצריך קירור בערך בגודל של קירור הסטוק - אבל שיהיה יותר שקט (אפשר אולי טיפה יותר גדול אבל לא הרבה כי הספק כוח מגביל אותו מאוד) אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הבעיה הבאה: וזה קורה אחרי שאני נגיד עושה ריסט למחשב או מכבה ומדליק אותו ...נגיד שאני עושה לו התקנה אז התוכנה עובדת ואחרי ריסט הוא מראה לי תהודעה הזאת מה אני אמור לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
היום רציתי לקנות מאוורר למעבד AMD Zalman 9500 AM2 וספק FSP 400W מנועה , אבל שניהם אינם במלאי ולוקח 10 ימי עסקים כדי להזמין , אני פוחד שבסוף אחכה שבועיים ואז יגידו לי לבחור משהו אחר ...מישהו יודע איפוא אפשר להשיג את החלקים האלה תוספת של 20-50 ממחירים של נועה לא משנה ... נועה מוכרים מאוורר ב 210 וספק ב - 330 ...
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אם אני אוציא את המעבד שקבלתי מאינטל ואשים במקומו מאוורר איכותי נגיד של זלמן ואני לא עושה אוברקלוקינג, אני ארויח מזה משהו? המעבד יעבוד יותר טוב?(אני פשוט לא מבין בעניינים האלו וראיתי שיש סוגי מאווררים יקרים ואני מתעניין בשביל מה)
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אהלן יש לי DS4 וGSKILL HZ בביוס אני לא מצליח להבין איך אני משנה תזמונים.. לא מוצא את האופציה בדרך כלל זה נמצא בADVANCE CHIPSET ואין לי שורה כזאת... תודה יש דרך אחרת אם האופציה אינה קיימת בביוס
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
האם ניתן לשפר את הבצועים של מחשב זה ע"י OC ובכמה ואם ניתן לשפר את המפרט של המחשב הנ"ל QE6700 2.67G ומאורר של INTEL שמגיע עם המעבד 775con P5B green 965P S/L1 2Gb /667 Kingston 250GB 16m SATA-II W.D. GeForce 7600GS 512Mb DVI תודה
-
- 3 תגובות
- 414 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ואני רוצה לבצע אוברקלוק עליו מישהוא יכול להסביר לי בפרטי איך לעשות את זה
-
- 3 תגובות
- 389 צפיות
-
-
הי, האם ניתן להתקין SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM על לוח אם GA-965P-DQ6 ? מבחינה מכנית, בגלל מערכת הקירור שעל הלוח?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי, אני לפני קניה של מעבד E4300 לצרכי OC. רציתי לדעת איזה קירור אוויר שקט יעיל ובמחיר סביר יתאים לי. לוח האם שלי הוא GIGABYTE 965-DS3 יש לי מארז FULL TOWER Thermaltake Xaser III חשבתי על tuniq tower 120 ב - 255 ש"ח. הביקורות עליו טובות. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ועד כמה לפי דעתכם אפשר? מה צריך, איך זה עובד, איפה צריך לדחוף ידיים ועל מה ללחוץ?
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלומלום קניתי את ה - TUNIQ TOWER 120 והוא מגיע עם משחה טרמית. ברשותי גם משחת ARCTIC SILVER 5 מה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בוקר טוב אני עומד בפני רכישת מחשב חדש (היום או מחר ;D), ויש לי התלבטויות קשות לגבי קירור המעבד. חשבתי על ה-TT BT ועל ה-Zalman 9700. ידוע לי שה-BT משובח, אך מימדיו (ובעיקר משקלו) גורמים לי להתלבטויות קשות איני מתכנן OC (לפחות לא כרגע - אני בצבא, אין הרבה זמן פנוי). נ.ב, אם זה משנה - המארז הוא הקומפיוקייס 6A19. אשמח לשמוע את דעתכם והארות/הערות/המלצות אחרות, אם יש תודה מראש ויום נעים.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
גוף קירור עם מוליכי חום ומאוורר קטן (אפילו לא 80מ"מ). אני יכול להשתמש בו? אולי לקירור זכרונות או חלקים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי את הקירור סטוק של אינטל. (סוקט 478)., ניקיתי אותו מהמשחה הטרמית שהייתה עליו ורציתי לדעת אם יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות איתו? (עם הצלעות קירור, או עם המאוורר...) תודה רבה לעוזרים! תמונות: הגוף קירור כולל המאוורר: תחתית הגוף קירור אחרי שניקיתי ממשחה טרמית:
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
נפתח במשפט הכי חשוב - אין לי מושג ב-OC ולשאלה: אם אני משפר ביצועי מעבד ב-10% (לדוגמא, מ- 2Ghz ל- 2.2Ghz) האם אני משפר גם את הביצועים ב-10% (לדוגמא, כיווץ של X מגה לקח 100 שניות ולאחר OC ייקח 90 שניות, או כל דוגמא אחרת הקשורה לביצועי המעבד)?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
E6300 על 2560MHZ Vcore - 1.29 קירור אוויר... טמפ 39 נח , 46 מאמץ.. 7600gt על 620 ו זכרונות על 1650... זה leadtek exteme זכרונות, כאן אני צריך עזרה.. הזיכרונות הם TWINMOS TWISTER 512X2MB 800MHZ CL5 DUAL CHANNEL כרגע עובדים על 1:1 , במהירות 667 ובתיזמונים של 4-4-4-12..... ניסו ללמד אותי , גם בפורומים על יחסים ותיזמונים, לא הצלחתי להבין - וזה בסדר.. רק תגידו לי אם זה הגדרות מועילות? ובאופן כללי אם יש משהו לשפר? (אני יודע.. אני יכול להעלות מהירות מעבד... ככה טוב לי , טמפ' נורמלית ומהירות גבוה משל6600) בראל.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בזמן האחרון נאלצתי לחזור למעבד הישן שלי, פנטיום 4 1.6 גה"צ ליבת Willamette שהרצתי אותו על 2.1 גה"צ והטמפ' עדיין היו די הרבה מתחת למקסימום. במנוחה הממוצע היה משהו כמו 26 מעלות ובמאמץ הגעתי הכי הרבה ל-54, אבל בד"כ לא עברתי את ה-51, וזה להזכירכם עם מעבד שרץ באוברקלוק של 500 מה"צ, כולל העלאת מתח (לא הייתי צריך, אבל בדקתי בכל זאת) וגם ככה הוא 0.18 מיקרון. זה היה אוברקלוק לא רע בכלל לפי דעתי, והייתי יכול להמשיך אפילו עוד קצת. עכשיו חזרתי למעבד הרגיל שלי שהוא 2.66 גה"צ (ליבת Northwood) ועכשיו פתאום לעומת המעבד הישן שמתי לב שהטמפ' קופצות מכל דבר קטן, לדוגמה: אני מפעיל איזה תכנה קטנה וישר הטמפ' קופצת באיזה 3-4 מעלות וזה בלי שמהעבד בכלל ב-100 אחוז עבודה, כמובן שאח"כ היא יורדת אבל ל…
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול ב-OC ??? תראו מה עשיתי , דעות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה מעבד- AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 @2200Mhz לוח אם- M2N32-SLI DELUXE זיכרון- DDR2 TwinMOS 4*512M קירור- Zalman CNPS9500 AM2 ספק- Enermax 535W הט'פ לא יורדת מתחת ל-40 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 415 צפיות
-
-
ברשותי 7600GS של לידטק - גרסאת EXTREME. אני ביצעתי לכרטיס OC לתדרים של 576 לליבה ו- 1020 לזכרונות. עכשיו יש לי כמה שאלות: יש טעם לעשות כרגע OC לכ.מ או שאני יכול להסתפק במה שהכרטיס מציע בסטוק? (אני גיימר ממוצע) הטמפ' של הכ.מ במנוחה בין 44 ל- 46 מעלות צלסיוס ומגיע ל-72 במאמץ (עם Real-time HDR IBL 1280*948 8x multisample ) לא החלפתי קירור לכ.מ - זה הסטוק של לידטק. הטמפ' נחשבת נורמאלית? או שמא יש סיכוי שזה יפגע בכ.מ בטווח הארוך? תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שאלה לגביי הכרטיסים הבאים : voodoo3 2000/3000/3500, 4 4500, 5 5500 1. כמה הם מתחממים ? 2. באילו מהם יש קירור על ידי מאוורר ? 3. האם ניתן להחליף את המאוורר בגוף קירור גדול יותר ללא מאוורר (מתחת לכרטיס יהיו 2 סלוטים פנויים ואני פותח את הפתח שלהם בקיר האחורי) 4. מהו אורך החיים שלהם ? (אני מתכוון לכאלה שהיו כבר בשימוש 7 שנים לפחות והם מיד שניה. כלומר אילו מהם יחזיקו מעמד אצלי במשך יותר זמן ?)
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איך אני משתתף במאגר ההמהרה? נרשמם וכו'...
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-