עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Mr.positive,

טוב אז שלום אני רוצה לדעת איזה קירור כדי לי לקנות זה מפרט שלי :מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 זכרון: GEIL 4GB 2*2000MB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual ד.קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM כ.מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 512MB 256-bit מארז+ספק כוח: ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Toweк עכשיו אני לי יודע מה לקנות קירור מים או רגיל מבקש עזרה והמלצה אם זה מים אז התקציב עד 1400 שקל ואם זה רגיל אז רק למעבד בשביל אוברקלוקינג בתקציב של עד 500 שקל תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by eladbu,

עם איזה תוכנה ניתן להמהיר זכרונות ומהם הסיכונים? ברשותי זכרונות קינגססטון 256*2 400מגה הרץ PC3200 שעובדים בדואל צאנל!

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  3. מה הטמפרטורה של המים שעוברים לפני שהם נכנסים לבלוק שעל המעבד ואחרי...? הכוונה היא בשני המצבים: כשהם חמים וכשהם קרים...

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  4. מה עדיף ומה ההבדל בין MX-1 ל- AS-5 ? בקשר למאוורר, הוא נמצא רק בפנדס ויחד עם משלוח ממש לא משתלם לקנות אותו. מישהו ראה את ה- AKASA AMBER במקומות נוספים??? ...המרטש

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  5. Started by zZz.,

alpine 7 lp.. ניסיתי לנקות אותו, ניסיתי למצוא מאיפה לשמן אותו (עפ"י מדריך שלכם) לא מצאתי (מאחורי המדבקיות אין שום ציר חשוף, או פקק לציר חשוף). יהי זכרו ברוך? אם כן, אני זקוק בדחיפות להמלצה למאוורר חדש.. תקציב: 200~ ש"ח מקסימום. מיקום: רצוי ksp קריות http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik מפרט נוכחי: Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600) Gigabyte Technology Co., Ltd. G41M-ES2H Enclosure Type: Desktop 3.00 gigahertz Intel Core2 Duo 64 kilobyte primary memory cache 6144 kilobyte secondary memory cache 64-bit ready Multi-core (2 total) Not hyper-threaded Board: Gigabyte Technology Co., Ltd. G41M-ES2H Bus Clock: 333 megahertz BIOS: Award Software Intern…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by 00Amir,

חשבתי לבנות מערכת קירור מים למעבד (בלבד בשלב הראשון), אני הולך להשתמש במים קרים. אני הולך לפרק מערכת של תמי4 מיני ומזה לבנות את המערכת... נתקלתי בבעיה שלמעשה בגלל הפרשי הטמפ' של המים(15 מעלות) לבין הטמפ' של החדר והמעבד נוצר מצב של "הזעה" של הצינורות והחלקים שבהם מועברים המים... אני פוחד שהסיפור ינזל לי על המעבד והכ.מסך והמחשב... חשבתי לעשות ציפוי של חומר מבודד לצינורות אך אני לא בטוח שזה יספיק... למישהו יש ניסיון עם קירור מים קרים למחשב? דבר נוסף - חשבתי לקחת את הגז קירור של אותו תמי4 מיני ופשוט לשחרר אותו לתוך המחשב אבל גם אז נתקלתי בבעיות הזעה כי הגז לח.. לסופו של החלטתי שאני אשאר עם הגז אבל יעביר אותו דרך צלעות חיצוניות אשר יספגו את הלחות - וכך אני אקבל אוויר קר מאוד ו…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

660 לליבה 1320 לשיידר ו1755 לזכרון על סטוק זה נחשב נמוך/בינוני/גבוהה? האם אפשר ללכת יותר רחוק? אין ארטיפקטים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז הבעיה היא כזאת : הכרטיס מסך שלי מגיע לטמפרטורות גבוהות ונכבה גם המעבד שלי (P4 3.2) מתחמם לטמפרטורות של עד 90 מעלות בערך לעומת הלוח אם ששומר על טמפרטורה סבירה. במארז יש לי את המאורר סטוק של המעבד (שלפי מה שהבנתי הוא ממש גרוע) , 2 מאוררי סטוק של הכרטיס מסך (ASUS 9800XT) כשאחד מהם בקושי עובד כבר , 2 מאוררים מוציאי אוויר ואחד מכניס שאין לו ממש מאיפה להכניס. זקוק לעצות , מה כדאי לקנות כדי לשפר את הטמפרטורה של הכרטיס מסך והמעבד כי המחשב כבר לא מסוגל להפעיל משחקים ואם כן ל 5 דקות עם קרטועים לא מהעולם הזה אשמח לעזרה , עידן

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by Swed,

האם הקירור החדש של TT שווה משהו ? Thermaltake BigWater 760i זה השם... זה האתר הראשי http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0121/cl-w0121.asp ???? :s05:

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  10. שלום, ברצוני לקנות מחשב המבוסס על מעבדהQ6600 המרובע ליבות. כמובן שחשבתי על אוברקלוקינג מטורף כמו שראיתי באחד הלינקים ולהגיע למהירות של כ4KMHZ. המפרט: לוח אם של ASUS P5DELUXE או GIGABYTE P35-DQ6 (הASUS מעט יקר יותר) זכרונות של OCZ 2G - 1066MHZ ספק כח TT 650W מסדרת הTOUGHPOWER מארז של ENERMAX עם המאוור 250MM בצד. מערכת קירור של TT דגם 745. ההתלבטויות הן: ראשית הלוח אם, איזה עדיף יותר??? לגבי הקירור רציתי להוסיף גם קירור מים לזכרונות והNB, במידה ואני אוסיף בלוקים ממילא הם יקבלו את המים מחוממים לאחר המעבר בבלוק המעבד, לחילופין ישנם גופי קירור איכותיים של TT לזיכרונות מדגם SPIRIT RS ולNB ישנו גם כן גוף קירור עם מאורר. מה דעתכם בנושא??? כמו כן חשבתי במקום הבלוק למעבד לקנות את ה…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by yair_h,

יש לי P4 1.3Ghz עם זכרון 384Mb RDRAM PC800 בSISOFT SANDRA אני מקבל את ההודעה הבאה Tip T2509 - Memory bus speed seems low. Check that you are running it at the correct speed. Fix: Most modern (5x85 class or later) computers use bus speeds of 66MHz or higher. If yours is lower you may be able to increase it, depending on processor. אבל הFSB אצלי על 3X99Mhz כלומר 396 מה"צ ומאחר ו הזיכרון הוא pc800 לא ברור לי היכן הבעיה בכלל (חוץ מזה שבפנטיום עסקינן :-/) ראה תמונה מצורפת. מישהו יכול להסביר לי מה סנדרה רוצה ממני

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by miky,

חברה היקרים אתם מקירים אותי בתור pc student עכשיו שאלה נגיד שהמעבד שלכם פועל ב 50-55 מעלות האיתם מכליפים סינק?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  13. איך עושים oc למעבד לא הבנתי ת'מדריכים של האתר מישהו יכול לעזור ????!!! בבקשה!!!!! תודה מראש למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  14. כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  15. אז ככה הרכיבים שלי הם ככה: לוח: Albatron KX18DS Pro II מעבד: CPU Type AMD Athlon XP, 2000 MHz (15 x 133) 2400+ ליבה: Thoroughbred-B זיכרונות 256x2 עובדים בדואל צאנל תיזמונים 2.5-4-4-8 Geil Golden Dragon קירור למעבד: Thermaletake Volcano 12 ספק כוח: Thermaletake Silent Purepower 410w צריך את העזרה לעשות אוברקלוק למערכת הבאה תודה ענקית לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 446 צפיות
  16. Started by thegodx,

אוקיי נכנסתי לביוס אחרי חיפוש מעמיק לא מאצתי את ה Command Rate והיום סוף סוף מאצתי את זה בלחיצת F1+CTRL עכשיו שיניתי את זה ל T1 כי קודם זה עמד על T2 והשאלה היא איפה אני צריך להגיש בשינוי? כי אמרו לי ש T1 מנצל את הזיכרון טוב יותר/

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  17. לאחרונה קניתי gf6800gs agp של פאליט שמגיע עם קירור מעפן שמתי לב שמאז שקניתי אותו , מהחורי איורור הקדמיים של המארז יוצא אוויר חם זה פשוט מחמם לי תחדר ! wtf ? יש לי שני מאווררים אחוריים שהגיעו עם המארז יש לי מקום לעוד שניים קדמיים , ואם אני מעיף תכונן פלופי יהיה לי מקום ל עוד אחד ככה שאני יכול לשים 3 מקדימה ועוד 2 שכבר יש מאחורה כולם 80 מ"מ עצות ?? עוד מעט אני מתכנן לקנות תקירור הזה לכרטיס מסך http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2893 אם הוא מתאים לכרטיס שלי ואם הוא לא מרעיש יותר מידי ... יש הצעות למשו יותר טוב ?

• 3 תגובות
    • 448 צפיות
  18. Started by oren13,

אחרי הרבה זמן שלא הייתי פעיל אני חוזר להיות פעיל עכשיו אחת הסיבות שלא הייתי פעיל בתקופה דיי ארוכה זהההה אני קונה סוף סוף לוח חדשששש תציעו לי לוח הכי טוב של אסוס אבל הכי טוב שמתאים לאוברקלוקינג למחשב amd 754 3000 תציעו לי כמה לוחות במחירים שונים ותזכרו אל תתפשרו על מחיר מה שאתם חושבים הכי טוב תציעו ותגידו תמחיר תודה עריכה: אני רוצה שיהיה בלוח את כל החיבורים הכי חדישים sata pci express וחוץ מזה זהו נכון

• 3 תגובות
    • 428 צפיות
  19. Started by zeus_the_king,

מה אמורה להיות הטמפ' של מעבד P4 3 GHZ במנוחה ובעומס ? המעבד שלי עומד על 48 מעלות במנוחה ועל 60 מעלות בעומס ואני חושב שזה לא ממש תקין ...

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  20. אני הולך לקנות לוח GIGABYTE GA-X48T-DQ6 ויש לי קירור מים הבעיה שאני צריך לחבר את הקירור עם לוחית מאחור וגם ללוח יש לוחית מאחור מישהוא נתקל בבעיה הזאת וידע מה לעשות? + ל CROSSFIRE איזה לוח אם יותר טוב ה X48 למעלה או GIGABYTE GA-EP45-DQ6? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי מזה כשנתיים (או 3?) פנטיום 4 תושבת 478, במקור רץ על 2.4גיגה אבל זה בפועל על 3.36-3.41 (תלוי בעונה ) הבעיה היא שככל שעובר יותר ויותר זמן - קרי עברו יותר משנתיים כבר מאז שקניתי את המחשב אז הוא מתלכלך והאבק די מתחיל להשפיע - הטמפרטורות עולות... המעבד עכשיו בקיץ רץ סדר גודל של 36-35 במנוחה ומגיע במאמץ עד 53-54 אבל זה באמת במאמץ עילאי של קידוד סרטים וכו' בעבר הוא לא עבר את ה 47-49 עד כמה שאני זוכר ככה שהליכלוך אכן משפיע בצורה ניכרת סהכ... השאלה שלי היא כזאת (וזה בא רק כי אני בן אדם ממממממממממממש עצלן בכל מה שקשור ללנקות) באיזה קירור פסיבי אפשר להחליף את הקירור של המעבד ככה שהוא א ירעיד קצת פחות וב לא יתלכלך (אין מאוורר == אין אבק (כמעט) אני צריךהמלצה על …

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  22. ^^כותרת...

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by the kooks,

מה זה בדיוק צריבת ביוס אני רואה את המושג הזה די הרבה ולא הצלחתי להין מה זה בעצם? איך עושים את זה (באופן כללי)? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  24. Started by R L,

אני מתכוון לקנות ואני לא יכול להחליט המחירים די דומים אם יש הצעות למוצרים ספציפיים ואיפה לקנות אני אעריך את זה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  25. ???מחפש תוכנה לכיוון RPM של המאורר ושמודדת טמפ?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.