עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by abyss20,

אני הולך לקנות E6600 וX1900 XT ואני רוצה לדעת מה הם קירורי האוויר הכי טובים בשבילהם

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by KKK,

למישהו יש מעבד AMD 3200+ ובתוכנה אוורסט בטמפרטורות יש CPU ו CPU#1 לכל אחד מהם יש טמפרטורה שונה מה זה אומר? תודה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by roes,

* איזה קרור יותר טוב ולמה? זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3413 או ששניהם זהים בביצועים ?? * דרך אגב איזה חברה נחשבת כיותר טובה PQI או Twinmos ??

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  4. היי, אני רוצה לקנות קירור ל-HD של אחי, ומצאתי 2 שהכי אהבתי, איזה מבין שניהם עדיף לקחת: 1- http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=74&code=019 , ותתחשבו בעובדה שעם הקירור הזה משאירים את ה-HD במקומו הרגיל וכך המאוורר של 80mm בחזית המארז יזרוק אוויר על ה-HD ( למאוורר יש 32cfm ). 2- http://www.evercool.com.tw/products/shdc_e.htm , ושימו לב שאת הקירור הזה שמים במקום של כונן דיסקים, ולכן המאוורר של ה-80mm שבחזית המארז לא יקרר אותו.

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  5. Started by Fungus Funk,

מעבד: Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box קירור למעבד: ZALMAN CNP... / BigTyphoon לוח אם: החדשים שיצאו בקרוב... זכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD3200KS Western Digital 320GB X2 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1800GTO2 512M מארז: HTPC 100BA & HTPC 100SA V2 מסך: LCD 19 inch - LG L1970HR+ DVI 2MS צורב: DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM זאת המערכת שאני מתכנן לקנות. #המחשב מיועד ל - HTPC, זה אומר שהוא צריך להיות שקט בטירוף! ולכן חובה שהקירור יעמוד בקריטריונים. - הבנתי שבמארז שאני לוקח הקירור לא משו http://www.nmediapc.com/htpc100.htm וזה חשוב לי...לכן אני רוצה הצעות לקירור חזק וטוב שיתאים למפ…

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

1. מה ההבדל בין סוגי הצינורות (לדוגמא אני יודע שהטייגון נחשב לאחד הטובים, למה? מה מיוחד בו?). 2. באיזה סוג נוזל אתם משתמשים (הנוזלי קירור היעודיים למחשב יקרים בהרבה מסתם מיי רדיאטור מתחנת דלק, למה?). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by shronxx,

יש לי בעיה באוברקלוק שעשיתי לחבר שלי המעבד בסטוק הוא 2.2Ghz הצלחתי להגיע איתו רק עד 2.6Ghz ואמרו לי שהוא יכול להגיע הרבה יותר.... המפרט שלו הוא: AMD Athlon 64 3500+ AM2 BOX MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI AM2 OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 1024MB Dual Channel WSTERN DIGITAL 200GB SATAII MSI 7600 GT 256Mb PSU 400WATT (יכול לי להיות בגלל הספק הוא ג'נרי??....) אם משהו יודע אולי למה אני מוגבל ביכולת האוברקלוק אשמח לקבל עזרה תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  8. אני רואה בהרבה הודעות שהרבה רושמים במפרט כל מיני דברים שהם קונים בשביל קירור.. למה עושים את זה ? צריך לעשות את זה או שזה סתם משהו ? כאילו אין לי מושג בזה ואני מבין שאנשים קונים משחות כדי למרוח ואני לא מבין ל-מ-ה ? נגיד בקונרו E6600 עם לוח אם של Asus P5WDH Deluxe וכרטיס מסך X1900XT צריך קירור ? אני מאמין שכן אבל כמה ? ואיך אני יודע להתאים ? סליחה על הבורות

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by tront,

איזה קירור מומלץ למעבד +amd athlon 64 3000 בשביל אוברקלוק למהירות גבוהה (עדיף לא קירור מים), תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 423 צפיות
  10. Started by oamir1,

א. האם הגיוני שזה החום של ההארד דיסק שלי והאם זה בסדר ב. המאורר (Chassis) הוא מאורר מארז, למה הוא לא פועל על 3000 או יותר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  11. אני לא יודע אם השאלה הזאת שייכת לפה או לפורום קירור, אז בסוף החלטתי לשאול פה. בלוחות החדשים שתומכים בקונרו יש כאלו שמתהדרים בקירור HEATPIPE לצ'יפסט (במיוחד היוקרתיים יותר) וכאלה שמסתפקים בגופי קירור רגילים. בפועל, ניתן לראות שגם לוחות שמשתמשים בגוף קירור רגיל, כמו ה DFI, מגיעים באוברקלוק לתוצאות יפות מאד. אז האם יש בכלל השפעה או יתרון ל HEATPIPE הזה או שזה יותר אלמנט של יופי ועיצוב ? האם רק בגלל זה שווה לקנות לוח מסויים ולא לוח אחר ? תודה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  12. השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by BHXHO2,

אני מתכנן שיפור קטן במחשב ואני צריך לדעת האם הספק שלי יחזיק את זה Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler {ללא מאוור} FM121 Silverstone כפול 2 GLACIALTECH GT-F1 VGA FAN CARD COOLER http://www.pc-top.co.il/details.asp?id=177 ZALMAN ZM-MFC1 מאוור של hd {קיים} Delta 120x38mm TFB1212GHE Extreme High Speed ומאוור 60 בשביל הזיכרון מארז של 6A21 Compucase {קיים} בתודה ניסים

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  14. Started by tront,

האם כשעושים OC צריך קירור לזכרונת?, אם כן איזה קירורים מומלצים לזכרונות kingston 512X2?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  15. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3036

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  16. Started by uzi4u2,

קודם רציתי להודות לכל האנשים שעזרו לי לבחור מחשב מוקדם יותר שנית השאלה דיי ברורה האם הקירור מים עושה עבודה טוהב יותר מהקירור הרגיל ? זה שהוא שקט יותר לא ממש מעניין אני לא גר בארץ ( כרגע בהונגריה ) אז כמות החום שיש פה היא לא כזאת מטורפת כמו בארץ . מה היתרון שייתן לי קירור מים ? אני לא מעוניין סתם להשוויץ "שיוו תראה יש לי מים במחשב אני יכול ממש לבנות שם אקווריום " אלה יותר לכיוון של יעילות/תועלת תודה רבה למגיבים מראש ! המחשב שנבחר בסופו של דבר הוא הפנטיום E630

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by Ido.K,

אז ככה כרגע יש לי 256x2 אני רוצה להוסיף עוד 512 האפשרות היחידה שלי היא ככה להוסיף עוד סטיק אחד וזה יצא ככה 256x2+512x1 וזה יעבוד בסינגל צאנל במקום דואל צאנל על 1T מה עדיף לעשות והאם זה יתאים לצרכי אוברקלוק!? תודה ענקית לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  18. Started by raYo,

אם אני מחבר את המאוורר למולקס אני עדיין יכול להשתמש בבקר מהירות? זה עובד ביחד?

• 3 תגובות
    • 418 צפיות
  19. דבר ראשון נתחיל בזה שעד היום היה לי ניסיון רע עם Overclock ולכן כל הלבטים. בעבר רכשתי Celeron 300A (לאלה שזוכרים) למטרות OC, אפילו קניתי שניים מרוב התלהבות אבל התוצאה היתה קפיאות אחרי חצי שעה עבודה עם עומס גרפי גבוה או משהו בסיגנון (באותה תקופה כלל לא ידעתי על שינויי מתח - אם זה היה קיים אז). ניסיון שני היה עם המהרת TI4200 של Asus שהניב אחוז שיפור אפסי ובסופו של דבר גרם לארטיפקטים. דבר נוסף שתמיד הפריע לי זה שבשביל לעשות OC כמו שצריך על מעבד לדוגמא, צריך להשקיע ברכיבים מסויימים שמייקרים את המערכת ולבסוף מגיעים לסכום כסף שדומה לקניית מעבד חזק יותר ללא כל התוספות ל-OC. לאחרונה עם יציאת ה-Conroe והמאמר הבא שניתקלתי בו (לקח לי הרבה זמן לאתר אותו שוב) http://www.hardwarezone.c…

• 3 תגובות
    • 407 צפיות
  20. Started by almog333,

אני מעוניין לרכוש קירור למעבד שאני ארכוש בקרוב.. הבעיה היא שהחוש הטכני שלי הוא אפס ואני לא מעוניין במריחות של משחה טרמית או בכלל לפתוח את המארז. האם יש קרור של מעבד שפשוט מרכיבים לי אותו בחנות ולא צריך להתעסק איתו יותר? אני מאד אודה לתשובה בעניין. תודה.

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  21. איזה קירור יעשה את העבודה בלי להשקיע יותר מידיי ויחזיק קונרו 6600 על 333 באס

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  22. Started by stas12,

שלום. הרכבתי את המערכת שלי היום סוף סוף (ניתן לראות במפרט) ואני רוצה לדעת מה התוצאה שעושה E6400 בחישוב של 1M ללא שום OC וללא שום דבר מיוחד. אצלי הוא מקבל 24 שניות ואני לא יודע אם זה תקין או לא... אשמח לשמוע מכם...

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by ZeppeliN,

יש לי את המעבד במפרט. אני רוצה לעשות OC אני רוצה לדעת ממה אני צריך לשים לב... עד כמה אני יכול לעלות מתח (יש לי ספק ג'נרי)? מה הטמפ' שכדאי לי להזהר ממנה במנוחה? האם הזכרונות שלי יגבילו אותי?

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  24. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברשותי מעבד 805(533 FSB). ביצעתי אובר קלוק על המעבד והגעתי ל3.6 ג'יגה. כלומר הFSB עלה ל180. הבעייה שלי היא כזאת: ברשותי 1 ג'יגה של זכרון קינגסטון DDR2 שאמור לרוץ במהירות 667MHZ. באופן מאוד מוזר כשאני משתמש במחלק של כפול 4 בזכרון(המחלק הסטנדרטי) אני לא מצליח להגיע אפילו ל166FSB, שאלו למעשה קובעים את הזכרון ב667MHZ. כלומר, הזכרון לא מוכן לעבוד במהירות סטוק. כשאני משנה את המחלק לכפול 2 או מקסימום כפול 2.66(יותר מזה פשוט לא עובד), אז אני יכול להעלות את הFSB עוד הרבה והנה כעת אני יושב על 180. איך בדיוק זה מסתדר? האם הזכרון דפוק? האם יש לי עילה לבוא בטענות לקינגסטון? לא ביקשתי שהזכרונות יעבדו במהירות גבוהה מהרגיל. אבל אפילו ל667 שהיא המהירות סטוק הם לא מגיעים. יש משה…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  25. שלום לכולם, אני עכשיו קונה מחשב: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB INTEL LEMONT DP965LT LGA775 CORE 2 GIGABYTE GV-NX79T256D GEFORCE 7900GT SLI 256MB DDR3 PCI-E RETAIL W.D 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER והייתי רוצה לדעת האם שווה על מחשב כזה לעשות OC? ואם כן אפשר המלצות בנושא כי אני לא ממש מבין, ובנוסף אפשר לדעת שם של תוכנה שדרכה עושים OC, תודה רבה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 403 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.