אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
קניתי עכשיו 5870 ואני רוצה לדפוק לו OC. איזה תוכנה הכי מומלצת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon XP 2000+ with the Palomino Core, ויש לי אופציה להחליף את המעבד ל Athlon XP 1700 With the Thoroughbred Core, מה עדיף? מה יותר חזק? המעבד שלי כרגע ב OC שיא של 2200+....
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בעקרון מה שרציתי לעשןת הוא לשים מאורר SF2 שמוציא ליד הספק,אחד על המעבד ואחד מול הראדון. עכשיו השאלה שלי, אם אני ישים על המעבד SLK600 + SF2 ומאורר delta 60 שמוציא ליד הספק, ההבדל יהיה משמעותי בין המצבים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בחודש האחרון המארז שלי עלה בכמה מעלות (פעם טמפרטורת המארז הייתה 36 והיא היא 40~ ; פעם המעבד שלי היה 19-20 מעלות והיאום הוא על 26!) זה בגלל הקיץ או שיש בעיה במארז???
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
התקנתי את ה MST-9775LE של Thermalright אבל הוא עובד במאמץ על 1500RPM (רוב הזמן על 900RPM). איך לעשות שהוא יעבוד על 2500RPM כל הזמן? (זו המהירות המקסימלית שלו). שיניתי בביוס את אפשרות ה Smart Control Fan ל DISABLE. מה עוד לעשות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הטמפ' של המחשב שלי איך אני עושה את זה ? איזה תוכנה צריך או משו ואם יש תוכנה מאיפה להוריד תודה מראש!!!!
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום קניתי צד 20X4 באריהב, חיברתי הכל לפי המדריך באתר והתצוגה עובדת, אבל את התאורה אני לא מצליח להפעיל בדקתי את ההתנגדות בין פינים 15 ו 16, ולא הייתה תגובה, כאילו נתק, לפי דעתי אין שם בכלל תאורה אני כבר ממש נואש :-\ ולא יודע מה לעשות, אם מישהו נתקל גם בתופעה כזו או שהרכיב מסך כזה ועובדת לו התאורה בבקשה שיסביר לי איך, תודה!
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.8GH לוח של אסוס P4P800 סוקט 478 מורכב לי שם קירור סטוק של אסוס ואני חושב שהגיע הזמן להחליף למרות שבמנוחה המעבד יושב לי על 34 מעלות (כנראה הגריז של AC עושה פלאים) כרגע לא מתכנן אוברקלוק בהמשך אולי כן איזה קירור הכי מומלץ לי כרגע ? לא מתכוון להשקיע יותר מדי כסף
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
אני מכין בלוק מים למעבד ואולי גם לכרטיס מסך, אבל בינתיים הבעיה שלי היא במעבד הבלוק שאני מתכנן דומה מאוד לWhiteWater (צירפתי תמונה) לבלוק יש כניסה אחת ושתי יציאות לי יש תושבת 754 ולפי מה שהבנתי, הבלוק הזה יושב על תושבות מסוג 939/940/754 בצורה אנכית, כלומר ככה: |@| |@| |@| ובשאר התושבת בצורה מאוזנת: @@@ (ה@ים זה המחברים) הבעיה היא שלא נראה לי שכדאי לשים בלוק כזה בצורה אנכית, זה לא נראה טוב, פשוט לא מסתדר לי מכיוון שאני בונה בעצמי את הבלוק אני יכול למקם את חורי העיגון איפה שאני רק ירצה, שישב בצורה אנכית או מאוזנת לפי בחירתי מה אתם אומרים, לשים אותו מאוזן או מאונך? ובקשר לרדיאטור - איך הסוויפטאק 2*120MM שמוכרים בפנדה לעומת הICE EXTREME? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
קיבלתי את הBigTyphoon יש לי לוח DFI LP nF4 Ultra-D אני לא יודע איך להוציא את הקירור סטוק של AMD,כי אחרי שהרכבתי לא יודע איך שמתי את החוברת הוראות.מישהו יכול להסביר לי איך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק.. ונגיד אחרי כמה דק' או שזה יוצא והכל בצבעים מכוערים והכל גדול או שזה עושה ריסטרט ניראה לי שיש עומס יתר כי אני יודע שהמחשב עושה ריסטרט לבד כאשר הוא מתחמם יותתר מדי.. =\ אז מה לעשות לדעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
המאוור העליון שלי הפסיק לפעול נסיתי לחבר אותו ליציאה אחרת וזה לא עזר מישהוא יכול לעזור לי ?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המחשב שבחתימה ואני רוצה לעשות לו OC קודם כל האם זה אפשרי לעשות OC רציני עם הלוח הזה ? דבר שני על המעבד מורכבת יחידת קירור של SPIRE נראית לי די פשוטה - אלומיניום עם בסיס נחושת ומאוורר 60 או 70 מ"מ שנראה לי מסתובב בסל"ד נמוך 2500+- סל"ד. יש לי בצד מחכה ערכת קירור וולקנו 7 פלוס ללא הווסת של המהירות, (אם אני אוריד את הגריל עצמת הרעש תקטן??) אני מתכנן לקחת את הגוף קירור וולקנו 7+ לפרק לו את המאוורר ולהרכיב לו את המאוורר של ה SPIRE אשר מסתובב בסל"ד נמוך יותר בהרבה. האם פיתרון כזה ריאלי ואפשר יהיה לבצע OC עם ה"קומבינה" החדשה אני רוצה לעלות מ 2500+ ל 3200+ ( 1830 - 2200 מה"ז) ואם לא נא הצעתכם. בברכה.
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GTS 256MB Silent-Pipe3 כמו שבטח ניתן להבין מהשם הוא בעל קירור פאסיבי. בקרוב אני ירצה לעשות לו OC, ולשם כך אני יצטרך להתקין עליו גוף קירור + מאורר \ מאורר בלבד חדש.. השאלה היא : האם ניתן להוציא את הגוף קירור הפאסיבי ולהתקין במקומו משהו אחר ? כגון זלמן (גוף + מאורר) וכו' ... ? יש בצד הגב של הכרטיס (לא איפה שהגוף קירור) ממש מעל המעבד מין כמו ריבוע סיליקון \ פלסטיק שקוף, נעול בברגים, בשביל מה זה ? הרי המעבד בכלל בצד השני של הכרטיס .. http://www.skypc.co.il/pl_product~37390~8~0.htm זה הכרטיס ^
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה שאלות. 1.מה הפירוש של צ'יפסט משהו כזה במחשב. 2.האם צריכים לעשים מאורר בצ'יפסט ואם כן אז למה. תודה
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
הכרטיס הוא הרקולס GF3 PROPHT 3 64 DDR RIVA TUNER WIN XP עשתי אוברקלךוק לכרטיס המסך העלתי אותו מ200 ל241 [הליבה ] ואת הזיכרון העלתי באותו יחס . מעבר לזה [241 ] מתחילים להופיע לי פסים ב3DMARK השאלה אם אני מוסיף מאוורר לזיכרונות אני יכול להעלות עוד או שלא ניתן להעלות יותר אני רוצה עוד המלצות לאוברקלוק לכרטיס המסך תודה
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי amd K6-2 450 שהוא כיודע, איטי מאוד ורציתי לשאול מהוא האוברקלוק הממוצע שניתן עם קירור טוב לעשות עליו. הלוח הוא shuttle ישן עם via apollo MVP 3 (בעע....) hot-597 משהו...
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוכש מחשב חדש ובחרתי במארז define r4 אני לא אבצע oc ובמחשב יהיה כרטיס מסך Gigabyte Nvidia GeForce 770GTX OC 2G GDDR5 האם לפי דעתכם יש לרכוש מאווררים נוספים למארז חוץ מה 2 שמגיעים איתו (אחד מקדימה ואחד מאחורה) במידה וכן אני אשמח אם מישהו יוכל לציין לאיזה מיקום להוסיף פרט נוסף הוא שהמעבד שיהיה בפנים הוא Intel Core i5-4670 עם מאורר מקורי של אינטל תודה על כל מענה בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי איזה קירור עדיף למעבד בעל ליבת prescot celeron 3.06 הZALMAN CNPS9500 LED שמוכרים אותו ב200 או יש קירור שיותר עדיף במחיר הזה?(|עד 200) וקירור מהפשוטים ב60 שקלים לא עוזר כי הוא מחזיק לי במאמץ עובר את הטמפרטורה המקיסמלית המומלצת על פי היצרן וfreezer 7 אין אצל היבואן
-
- 3 תגובות
- 415 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש אתרים עם מדיריכים לרעיונות קירור מודינג וכו' אני ישמח אם תתנו לי אתרים לא חשוב אם אנגלית או עברית אבל שיהיהו אתרים איכותיים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אמנם לא פוסט קלאסי בפורום קירור, אבל מי מבין כמוכם בקירור? הארון במזנון שלי שמכיל את המדיה (HTPC, YES MAX TOTAL, PS3, DVD) ר-ו-ת-ח. חשבתי לקדוח בגב המזנון ולהתקין וונטה 120 מ"מ שקטה מאוד, השאלה היא אם זה יעיל לדעתכם, ואם כן עדיף שהיא תינק או תזרוק אוויר? האם אולי עדיף לקדוח שני חורים שאחד יונק והשני זורק? והאם קיימת באמת וונטה שקטה מספיק כדי שתוכל לפעול בזמן הקרנת סרט בלי להפריע. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את המעבד שלי מאתלון 64 3500 למעבד 3800 E6, אני משתמש באותו גוף קירור - ארקטיק קולינג אלפיין 64, מרחתי גריז תרמי חדש מתוצרת זלמן, אך הטמפ' מאוד גבוהות, במנוחה הוא עומד על 44-46 מעלות בערך ובמאמץ כמו הפעלת משחק הוא עולה ל 62-64 מעלות. בדקתי במפרטים ופליטת החום של המעבד הזה היא 89 וואט לעומת המעבד הקודם שפולט פחות חום - 67 וואט, אם ב 3500 הטמפ' היתה גבוהה ב 3800 היא גבוהה מידי. המארז מקורר באופן בינוני, מאוורר מכניס ו 2 מוציאים. מה הפיתרון לבעיית הקירור?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי asus p8p67 עם ביוס גראפי. כשאני נכנס ל- AI TWEAKER (איפה שעושים את ה-OC ומתעסקים עם המעבד), יש לי כמה אפשרויות: Default 4.1GHz 4.5GHz 4.8GHz השאלה שלי היא האם אני צריך להעלות שלב שלב על המעבד או פשוט לבחור נגיד ב- 4.8 וזהו ? נ.ב. - חייבים לעשות מדריך לביוס גראפי, רוב החברות מתחילות לעבוד עם זה והביוס הכחול המפחיד מתחיל להעלם ..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס 3870 של ASUS מעולה עכשיו אני מחפש קירור לזיכרון מצורפת תמונה שמתי כבר קירור למעבד http://www.ksp.co.il/allimg/lrg5334.jpg של הכרטיס ( קיבלתי איתו קירור פשוט שלא ממש עוזר ) אני מחפש בתמונה תודה מראש איתי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-