אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שמישהו יסביר לי קצת על זה, באיזה חום הוא הופך לגז כמה הוא מקרר מאיזה גז הוא מורכב ואיפה אפשר להשיג אותו, יכול להיות overclocking נחמד עם זה אני חושב (סתם מחשבה)
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/cpu/vpu-coolers-shootout-may2k5-part3.html יפה שגם בדקו שם את הטמפרטורה של הזכרונות (חבל שלא בדקו את הV1) תהנו
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המלצותכם בבקשה על מאוורר 120 ממ כלשהו עם לד כחול בעל יחס טוב של שקט לעוצמה. תודה
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
EVGA 8800GTS 512 G92. המאורר שלו עובד על 100% בתוכנה EVGA Persecution זה לא עוזר. 80 מעלות במאמץ. חייב להוריד את המעלות. אני לא מתכוון להשקיע בקירור.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע ממומהר מ 2.4GHZ ל 3.10GHZ. אני נוסע בשבוע הבא לחודש בסין, ואני מעוניין להוריד להשאיר את המחשב דולק בכל התקופה, על מנת לאפשר שיתוף קבצים ל TL, ושיתוף שולחן העבודה עם TeamViewer. (כדי להתגבר על מגבלת הגלישה לאתרים חסומים, אני יגלוש דרך TV לאתרים מהלפטופ שלי בסין) מכיוון שהמחשב יהיה דלוק 24/7, אני מעוניין לצמצם בהוצאות החשמל. בתור צעד ראשון אני מנתק את כרטיס המסך, (Sapphire 7770), הצורב, וציוד הקפי המחובר לUSB (כרטיס קול חיצוני, מדפסת, מקלדת אלחוט וכו) חשבתי לבצע גם שינמוך למהירות נמוכה יותר מהמקור - 1.5GHZ. האם יש דבר נוסף שאני צריך לדעת, בהנמכת המהירות ? האם יכולה להגרם אי יציבות בהנמכה למהירות נמוכה מהמקור ? בנוסף, אם יש לכם עוד רעיונות נוספים, אני אשמח לשמ…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שכשמעלים את הבאס אז מהירות כל הרכיבים גדלה השאלה היא איך אני יודע כמה זה משפיע על כל רכיב? נגיד הpci איך אני יודע כמה הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת על איזה קירור אתם ממליצים לכרטיס זה? חשבתי על Vga silencer אבל אז שמתי לב שיש גם דברים בסגנון ati silencer 1,2,3,4 מה אני צריך לקנות?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אני צריך להתקין איציק חדש על איזה banshee שיש לי. הבעיה היא שהוא (זה שכרגע נמצא עליו) מחוזק עם איזהשהוא דבק ותפסנים. שמעתי שתנועות סיבוביות לא טובות, אני לא רוצה לעשות ניסויים, רק לקחת את הדרך הכי בטוחה. נ.ב זה לא כדי להעלות את הביצועים, פשוט האיציק שיש עליו כרגע גורם לו להיתקע.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום.. אני הולך לרכוש את המעבד הנ"ל.. ולוח ASUS Striker II NSE שהבנתי שהוא מצויין לאוברקלוק.. הקירור הוא Thermalright Ultra-120 eXtreme , האם אני יוכל להגיע ל3.2 בלי הרבה מאמץ?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי מאורר TMG A1 Thermaltake האם יש דרך לשלוט על המהירות שלו? וגם על שאר המאווררים תודה.
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
ב"פרטים שלי" כתוב איזה מחשב יש לי בדיוק. הצלחתי להגיע ב"אוברקלוק למעבד" מ2.6 ל4.0ghz שזה 44% וזה יפה מאד.השאלה שלי היא לא האם אני יכל לעלות עוד קצת את האוברקלוק אלא האם זה משנה באיזה דרך עושים את האוברקלוק? לדוגמא: אם אני מעלה את ה ratio יותר מאשר את הmhz או להיפך,או עלאת spd במקום ratio,לא משנה מה,וכמה,ואיך,המטרה שלי היא להגיע לבסוף ל-4.0ghz. כל השאלה האם זה משנה באיזה דרך הגעתי לתוצאה הנ"ל?. העלתי תמונות ואשמח אם תתקנו אותי על טעויות או על הגדרות יותר יעילות>>
-
- 3 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי מיפרט הבא: Q6600 B3 קירור נינג'ה הגדול לוח אסוס P5N-E SLI זיכרון 4X1GB HK 800MHZ של G.SKILL ספק חדש של סיסוניק 430W 3X250GB 16MB @ RAID0 וכרטיס מסך 6200 GF אני לא חדש בתחום הOC אך המחשב האחרון שבו היתעסקתי עם OC היה מבוסס על אטלון סוקט 939 זה היה ליפני הרבה שנים ועכשיו אני רואה שבלוחות החדשים נוספו הרבה יותר אפשרויות ואני לא ממש מיתמצא בהם ולא ממש יש לי זמן פנוי כמו פעם לחקור :-) אני צריך עזרכתם- לא מצליח בשום דרך לעשות OC אפילו ל2.5!! המחשב ישר לא יציב לא משנה איזה מהירות זיכרון או תיזמונים ומתח למעבד יש משהו שאני מפספס? לאיזה הגדרות אני צריך לשים לב? אני רוצה להביא את המחשב לפחות ל2.8 וזה לא ניראה לי בעיה כי גם הזיכרון והקירור לא צריכים להגביל אותי וה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקירור הזה מקרר רק את המעבד הגרפי ולא את הזכרונות (GEFORCE 6600GT) האם צריך לנקות את המשחה מהזיכרונות או שעדיף להשאיר אותה עליהם?
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אם אני קונה 4670K i5 ועוד קירור עבורו בעלות 250 שקלים, העלות היא 1390 שקלים. אם אני קונה i7 4770 (יש לי קירור עבורו) העלות היא 1480 שקלים. האם עדיף לקנות את ה i7 ללא המהרה או את ה i5 ולבצע המהרה ?
-
- 10 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
הטמפ' במארז שלי ממש צנחו מ - 45-8 במנוחה נפל ל 37 במאמץ בכלל אני לא עובר את ה-50
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כמו שהכתורת אומרת איזה זיכרון יתאים לכרטיס מסך הבא(קירור לזיכרונות): הקירור: CoolerMaster Little Chipset Cooler - 10 pcs Zalman VGA RAM Heatsink ZM-RHS 1 עכשיו אני צריך לקרר גם את הזיכרונות TwinMOS Speed Preimum(BH5) מה הכי אפקטיבי: COLLERMASTER Copper Memory Heat Spreader Vantec ICEBERQ DDR memory heat הדבר הבא נראה ממש מושך את העין אבל האם הוא אפקטיבי ומתחרה אמין מול Coolermaster ו Vantec? Thermaltake Memory Cooling Kit TrueLight
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
בלילה האחרון שמתי לב שהמחשב שלי מרעיש קצת (ממש קצת), למחרת בבוקר פתחתי את המארז ועצרתי את המאורר של המעבד, ופתאום המחשב השקיט, המשכתי להחזיק את המאורר ובאותו הזמן הצצתי בטמפ' של המעבד שעמדה לפני אצירתו של המאורר על 35 מעלות, אחרי אצירתו של המעבד יש שינוי רק של מעלה אחד (כלומר 36), החזקתי את המאורר בערך כמה דקות ולא היה שום שינוי בטמפ'!. אז מה אתם אומרים? כך זה צריך להיות ? הכוונה לרעש+הקירור ? אולי יש איזושהי ביקורת על המאורר הסטנדרתי של המעבד שלי ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי 2 מאווררים של SUNON 120 מ"מ וכפולים בעובי. אמרו לי שהם שקטים במהירויות נמוכות, אני אבדוק את זה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום חברה! חשבתי להביא איזה קירור לכרטיס שלי נמאס לי כבר מהקירור הסטוק המסריח הזה שלא מקרר כלום אהמ...יש לי כמה אופציות בשביל הקירורים.. האחת: Zalman Fatal1ty FS-V7 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4201 השניה: Thermalright V-1 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 השלישית: Arctic-Cooling ATI Silencer 1 REV2 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1724 אהמ...בינתיים זה הקירורי אוויר הכי טובים שמצאתי לנכון לקחת אז מה אתם אומרים? תודה לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בפנטיום 4 איפה למרוח? מישהו מוכן לסמן בתמונה איפה למרוח את החומר התרמי?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מומחה גדול לOC ולא מנסה לקרוע את המעבד- קצת לשחק איתו. נסיתי לשחק עם המכפלה בBIOS ללא הצלחה. אני מחפש מדריך ספיציפי ל"שידוך" הנ"ל. יש כאן מישהו מהפורום או מרחבי הרשת שמכיר? תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 19.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD עם AX7 ורציתי לדעת איזה מאורר לקחת את הTT SMARTFAN2 או את הANTEC SMARTFAN (כמובן שהם 80מ"מ) תודה לכל מי שעונה!
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 64mb .. והמאוורר הקטן שלו עושה יחסית הרבה רעש ! במשך היום לא מרגישים את זה .. אבל בלילה כאשר המחשב מוריד .. זה ממש מורגש ומעצבן ! אם אתם שואלים איך אני יודע שזה גורם הרעש .. אז ככה .. המאוורר שעל ההיטסינק שלי חדש דנדש וכיביתי את כל המאווררים .. ושמתי יד על המאוורר של הכרטיס מסך .. פתאום נהייתה דממה .. מה אני יעשה בשביל שהרעש יפסיק או לא יהיה כזה מעצבן ?
-
בדקתי תמחשב באמצעות S@M במשך כמה שעות בטעינה מלאה של המעבד והזכרונות עבר כמו גדול בדקתי תזכרונות בממ-טסט עברו גם סופר פאי גם על 32 וגם על 16 עבר גם כמה פעמים .בפריים אחרי דקה יש לי שגיעה ניסיתי כל דרך אפילו להוריד למצב שהמחשב ללא אובר עדיין יש שגיעה זה ממש משגעה אותי
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-