אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח של GIGABITE ואני רוצה לבנות קירור מים ללוח ולמעבד אני צריך מידות לחיבור שלהם ללוח (מרחק בין החורים) תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני בדרך לסיים את מערכת קירור המים שלי, ומחפש מוארר 120 מ"מ שישב על הרדיאטור. מישהו יכול להציע לי מאורר 120 מ"מ: 1. שקט (בשביל מה בניתי מערכת מים). 2. חזק. 3. עד 100 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשמן איזה מאוורר ואני לא יודע אם מה שיש לי מתאים יש לי שמן מכונות J-747 של JUMBO... זה מתאים? תודה מראש... ;D
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי את הלוח שמצויין בכותרת עם מעבד axp2600 barton,רציתי לדעת מה יתן לי ביוס פרוץ מבחינת אוברקלוקינג והוא יפגע לי ביציבות המערכת בכללי??
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הלוח M שלי מופיע במפרט בצד...אני מחפש את המקום שעושים את המחלק זיכרונות ואני לא ממש מוצא... בכל מקרה..ראיתי שיש לי אפשרות ללחוץ F8 ואז זה עושה לי "OC ON FLY" מישהו יכול להסביר לי מזה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לQ9400 השאלה איזה קירור לקחת. הנה המפרט! Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHz Nvidia Geforce 9800GT 1GB GDDR3 INNOVISION MSI P43 2GB DDR2 800MHz Kingston 320GB 16MB SATA2 Hitachi LCD SAMSUNG 20" 1600X900 Tech 450W EZCOOL ---------------------------------------------- התקציב שלי הוא 150 ש"ח.. תנו לי בבקשה קישור לחנות, ואני גר באזור הצפון בנהריה! שיהיה טוב לOC שיתאים למעבד שקט וטוב!
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה, מכיוון שכל קירור אוויר עד היום שנתקלתי בו, ברגע שמכוונים בביוס את אופציות ניטור טמפרטורה והגבהת מהירות המאוורר בהתאם ל-"OFF", כל קירור שנתקלתי בו עד עכשיו נהיה רועש כל כך שאי אפשר לישון לידו. האם ישנם יוצאי דופן? כאלה שמקררים מצויין וגם שומרים על פעולה שקטה?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=3d3ad98da9d79737b834ca17e2e07f99&threadid=9924&perpage=25&pagenumber=1
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום.. אני הולך לרכוש את המעבד הנ"ל.. ולוח ASUS Striker II NSE שהבנתי שהוא מצויין לאוברקלוק.. הקירור הוא Thermalright Ultra-120 eXtreme , האם אני יוכל להגיע ל3.2 בלי הרבה מאמץ?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי לוח abit duramax איזה מאוורר למעבד אני צריך (אמרו לי לקנות את הארטיקל 7 פרו וכשקראתי עליו אמרו שהוא מותאם למאבדי 2/4 ליבות) אז מה אני צריך גבות תקציבי 150 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי את הכרטיס הנ"ל עם 128 מגה... עכשיו נשרף שם איזה משהו והכרטיס לא עובד...וזה שלידו (מימינו נראה שהולך להתפוצץ)....תמונה מצורפת.!! עכשיו שאלה...מה זה הדבר הזה??..הכרטיס בעיקרון רק לא מציג על המסך...כי וינדווס עולה..!!.. ואיך אפשר לתקן את זה??...אין לי בעיה לנסות להלחים משהו כזה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
אני משדרג בקרוב את המחשב שלי בסכום של 3305 ש"ח. אני רוצה להוסיף לי גם קירור למעבד. חשבתי על הSonic Tower של Thermaltake, שעולה 170 ש"ח בKSP+ שני מאווררי 120 מ"מ מנועה (50 ש"ח לאחד). יוצא לי חריגה של 270 שקלים מהתקציב של השדרוג. רציתי לדעת: א. כרגע יש לי קירור סטוק. טמפרטורת המעבד שלי נעה בין מינימום 40 מעלות בעבודה לא קשה (אינטרנט וכו') ועד ל55 מעלות במאמץ (משחקים כבדים). השאלה שלי האם הסוניק טאוור יוציא את אותן המעלות אם בינתיים אני אקנה וארכיב אותו ללא מאווררים עד שיהיה לי כסף לקנות מאווררים? ב. אם לא, על איזה קירור יותר זול הייתם ממליצים לי? אני צריך קירור כמה שיותר זול, אבל שעדיין יהיה טוב. (המעבד שלי הוא P4 בסוקט LGA775)
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הטמפ' הנורמלית עכשיו היא 50 מע' ואני רוצה להמהיר את המעבד ב30% עכשיו אני רוצה לדעת אם זה משתלם יש לי את הקירור שבא עם המעבד הרגיל ועוד 120 מ"מ מכניס ועוד 80 מ"מ מוציא עכשיו מה אמורה להיות הטמפ' אחרי הOC.. יש לי זכרונות 512MB DDR2-667 (333Mhz) 512MB DDR2-667 (333Mhz) (יש לי 2 סה"כ 1GB) ומעבד DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) ולוח אם Asus P5LD2 SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) תודה רבה.. תמיר
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קודם כול אפשר לעשות OC למחשב הזה אינטל פנטיום 4 2000 לוח אם של DFI מעלות ממוצעות בזמן מנוחה מעבד:39 לוח אם:26 דיסק קשיח:35 ואם כן איך אני עושה OC?צריך תוכנה או משהו ולכמה זה יוכל להגיע לי בלי לגרום לחימום רב..?
-
- 14 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מתכוון למחברים השקופים זכר ונקבה (אלה עם ה4 פינים שנמצאים על הכוננים ועל חוטי המטח של הספק). והאם אפשר לקנות אותם בחנויות חשמל
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי בד"כ על 70-75 והמאורר על 60% האם כדי לעלות את מהירות המאורר?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הערכה הזאת של TT היא טובה.. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4950 תודה,
-
- 12 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 866 ורציתי לדעת אם כדי לעשות OC? ואם כן איך?
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אם אתם זוכרים, לפני איזה יומיים ביקשתי המלצה למאווררי מארז 120 כדי להפוך את המארז לשקט יותר, והתעקשתי לקחת מאווררי TT COMBO כלומר את הsilent cat וה silent wheel. אז סתם פתחתי את המחשב, ולמרבה המזל נמנעה פה פדיחה גדולה.. אין לי, לא מקדימה ולא מאחורה מקום ל120, אלא רק איזה 300 מקומות ל80. אז הייתי רוצה שתמליצו לי על מאוורר 80 מ"מ איכותי (הכוונה לרמת רעש כמה שיותר נמוכה, עם דחיפת אויר כמה שיותר גבוהה) ביותר שאתם מכירים. בגלל שעברנו ל80 מ"מ, אז המאווררים שרציתי קודם שמתאימים לSONIC TOWER לשים במארז, ירדו מהפרק, כי הם מרעישים מידי (21-22 DB). אז אם תוכלו לעזור לי למצוא את המאווררי 80 מ"מ האידייאלים עבורי, אני יודע שיותר קשה למצוא כאלה מאשר 120, כי הם קטנים יותר וכך פחות יעי…
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קניתי את הוי ג'י איי סילנסר וקיבלתי איתו חומר טרמי אני לא מצליח לעבור באובר קלוק את ה 430 בלי לראות נקודות לבנות על המסך אתם אומרים שכדאי לי להחליף לארקטיק סילבר? או משהו ברמה.....?
-
היה לי תזה שקיבלתי ביחד איתו אבל הוא נעלם, והמעבד התקלקל(החלפתי אותו ועכשיו קיבלתי חדש) עכשיו אני עם AMD 7750 והמאורר שקיבלתי איתו.. אני רוצה להחליףזכרונות לוח ומעבד לE7300 שקיבלתי ( בלי תגובות על זה, זה מה שאני עושה !) קיצר אני יכול לשים תמאורר של הAMD על הלוח אם הזה GIGABYTE GA G31 M S2L המאוורר לא תואם ללוח מבחינת שאני יבריג אותו לאיפה שהמעבד אבל מקסימום אני יכול להפוך תמחשב שזה יתאים בלי הברגה השאלה אם זה מתאים לחיבור שמספק חשמל בלוח אם מקווה שהבנתם ותודה !@
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את המחשב שהזמנתי עם OC, עם מעבד E2180. הוא הגיע עם מהירות שעון של 3GHZ, אך עכשיו פתאום אני רואה שהמהירות חזרה ל-2GHZ, זה הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הבנתי שאין לי בביוס נעילה אבל אני רוצה לעלות את המהירות אין דרך שאני יוכל? ואם אני יעשה עידכון ביוס יכול להיות שתהיה לי האפשרות? ד"א הלוח שלי הוא P4B של Asus
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ולשים איזה 120 ? או שהם מספיק טובים ?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-