עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ב2500 שקל המפרט שלי הוא MSI K8N NEO 2 PLATINUM 6800GT AMD 64 3000 PDP PATRIOT שווה או לא? ועוד משהו, עכשיו אני לא מצליח לעבור את ה220 באס למעבד, אתם חושבים שאני יצליח לעבור את זה עם הקירור או שזה לא קשור?

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. היי, יש לי את הרידיאטור הזה, התושבות למעבד ולכרטיס מסך וכל מיני מחברים. כולם במצב טוב. משהו פה בונה קירור ביתי ומעוניין בזה? (מצורפת תמונה) רן.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. האמת היא שאני צריך את העזרה שלכם עד מחר בצהריים כי חבר שלי נוסע לראשל"צ לקנות מחשב מהחנות SKYPC, אז אני תופס איתו טרמפ וקונה גם קירורים. בקשר לקירור למעבד- חשבתי על הטוניק טאוור\ביג טייפון, אגב, יש שם פריזר 7 גם, למרות שאין באתר. בקשר לקירור צ'יפסט- יש שם רק אקסטרים ספיריט הגירסא הראשונה באתר שלהם, נראה מה כבר יהיה להם מחר בחנות, בקטע הזה אני צריך בעיקר חוות דעת, איך האקסטרים ספיריט? מיותר לציין שאת הקירור למעבד אני צריך לבחור מSKYPC, כך גם את הקירור לNB, אבל שם כבר אין יותר מידי אופציות.

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ScreameR,

אמנם לא פוסט קלאסי בפורום קירור, אבל מי מבין כמוכם בקירור? הארון במזנון שלי שמכיל את המדיה (HTPC, YES MAX TOTAL, PS3, DVD) ר-ו-ת-ח. חשבתי לקדוח בגב המזנון ולהתקין וונטה 120 מ"מ שקטה מאוד, השאלה היא אם זה יעיל לדעתכם, ואם כן עדיף שהיא תינק או תזרוק אוויר? האם אולי עדיף לקדוח שני חורים שאחד יונק והשני זורק? והאם קיימת באמת וונטה שקטה מספיק כדי שתוכל לפעול בזמן הקרנת סרט בלי להפריע. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Radeon X1950XT של GeCube. המחשב סבבה אבל המאוורר של הכ. מסך עושה המון רעש. מה עושים? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מחפש המלצות לקירור לסוקט 1156 מעבד CORE I7 860 עד 200 שח מחנות iqpc. המלצות יתקבלו בברכה. תודה מראש בברכת חג שמח, גלעד.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. החלפתי את המעבד שלי מאתלון 64 3500 למעבד 3800 E6, אני משתמש באותו גוף קירור - ארקטיק קולינג אלפיין 64, מרחתי גריז תרמי חדש מתוצרת זלמן, אך הטמפ' מאוד גבוהות, במנוחה הוא עומד על 44-46 מעלות בערך ובמאמץ כמו הפעלת משחק הוא עולה ל 62-64 מעלות. בדקתי במפרטים ופליטת החום של המעבד הזה היא 89 וואט לעומת המעבד הקודם שפולט פחות חום - 67 וואט, אם ב 3500 הטמפ' היתה גבוהה ב 3800 היא גבוהה מידי. המארז מקורר באופן בינוני, מאוורר מכניס ו 2 מוציאים. מה הפיתרון לבעיית הקירור?

8. שלום לכולם, לאחר הרבה ניסיונות חיפוש לא מצאתי אף לא השוואה אחת בין המערכות השונות. אמנם זה פחות קשור ל-overclocking ולרוב משתמשים בגופי קירור מתקדמים בכדי להגיע ל-overclock, אך אני מוצא את עצמי, בתור לקוח Media Center, דיי באמצע. הדרישה שלי היא גוף קירור פסיבי כך שהמעבד לא יתחמם אך יחד עם זאת ללא מאוורר בכדי להגיע לשקט מוחלט. האם מישהו מכיר / שמע / יודע היכן למצוא השוואה עדכנית בין גופי הקירור שמסוגלים להתמודד עם המעבדים הנוכחיים ללא שימוש במאוורר? המוצרים שמצאתי שאמורים לבצע את העבודה: 1. Thermalright IFX-14 (למרות שהחברה לא מצהירה עליו ככזה, נראה שהוא אמור לעשות עבודה טובה גם ללא מאוורר). 2. Thermalright hr-01 plus 3. Zerotherm BTF95 Fanless אשמח אם אתם מכירים נוספים שא…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Crash5,

מישהו מכיר חנות בארץ, שמוכרת מאווררים קטנים בגודל של 20-25 מ"מ? המאוורר מיועד להתקנה בתוך סטרימר. תודה!

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by liram21,

יש לי asus p8p67 עם ביוס גראפי. כשאני נכנס ל- AI TWEAKER (איפה שעושים את ה-OC ומתעסקים עם המעבד), יש לי כמה אפשרויות: Default 4.1GHz 4.5GHz 4.8GHz השאלה שלי היא האם אני צריך להעלות שלב שלב על המעבד או פשוט לבחור נגיד ב- 4.8 וזהו ? נ.ב. - חייבים לעשות מדריך לביוס גראפי, רוב החברות מתחילות לעבוד עם זה והביוס הכחול המפחיד מתחיל להעלם ..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Quickly,

שלום. יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה לעלות מתח כדיי שהאוברקלוק יהיה יציב. אני מנסה לשים ב cpu voltage אבל זה מראה לי רק אחוזים אני מנסה ב cou vid וזה מראה לי 1.450 בסדר יורד ושאני שם על 1.450 זה מוריד תמכפלה של המעבד ל 5 ואז המהירות שעון 1000 בערך והמתח משהו בסביבות 1 קיצר נאי מעוניין לעלות ואם למישהו יש את הלוח הזה שיגיד לי איפה בדיוק אני עושה את זה בביוס למה אני כבר מתיאש... תודה

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by Killer-Storm,

מישהו כבר ראה או יש לו לינק לגופי קירור למעבדים החדשים מבוססים על ליבת הטאנדרברד שעומדים לצאת, והאם גופי הקירור SLK600 וSLK800 יתאימו למעבדים אלו בנוסף לכל ???? ............................................................................................................................................................. אין לי מקום אחר לשאול עכשיו עם תגידו לי שהכותרת לא במקום אז אני מצטער ועם אני לא מבטא את עצמי טוב זה בגלל הדיסלקציה בטח. אני לא מושלם אבל אני מחפש תשובות לשאלות, תודה.

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

קניתי לפני יומיים מחשב בסימפלטק, על המעבד VOLCANO6 והמארז הוא אנרמקס, 3 מאווררים(שניים מאחור, שניים בספק ואחד מקדימה) ו1800+. התוצאה: המאוורר שמוציא אוויר מוציא אוויר קר, הטמפ' של המעבד(בלואד) לא עולה על 47C, ושל המערכת על 43C. המחשב ללא מזגן ונמצא בגומחה בשולחן ליד הקיר(עוד 5 סמ' והוא לא היה נכנס ) הערות\הארות?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by BeautyWave,

חבר שלי קנה לאחרונה 4670 Asus http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=806&l4=0&model=2547&modelmenu=1 הבעיה היא שהכרטיס רועש מאוד, הבנאדם השקיע במארז שקט (סונטה 3) ובקירור למעבד (פרו 7) ועדיין ניתן לשמוע את המחשב דלוק מהחדר שינה שלו (המחשב בחדר אחר והשכונה ממש שקטה). ווידאתי שהאשמה היא בכרטיס מסך (עצרתי את המאוור), וניגשתי לטפל בבעיה כבעליו המנוסה של 4870 , אבל במפתיע לא קיימת אפשרות בדרוורים לשלוט על מהירות המאוור. לאחר חפירות מעמיקות במרחב הוירטואלי גיליתי שאני לא היחיד שניתקל בבעיה זו. חלק מהפתרונות שהוצאו היו חיבור המאוור ללוח אם (בלתי אפשרי בלוח אם שלו), עידכון ביוס (שאני מעדיף להימנע) וחיבור מאורר 80 מ"מ לכרטיס מסך במקום המקורי של asus (אג…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  15. Started by Ido.K,

בלי שיקרה להם איזה משו חריג?! תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  16. חברה אני נואש אף אחד פה לא מסביר לי בצורה ברורה אני כבר בנושא עמוק הבנתי שצריך לקנות דבק מוליך והכל אבל לא הצלחתי להבין איזה בדיוק גשרים ומה הם בדיוק על המעבד אני אשמח אם מישהו פה ישקיע ויתן לי תמונות שמראים שם או שיסביר לי למי ששואל יש לי סטפינג של agoga ואל תגידו לי שהוא חרא ותבעסו אותי כי אני אזרוק תמחשב מהחלון ולוח אם גיגה ביט מסוג 7vrxp ver1 256 זיכרון שדי די אר 266 Pc 2100 זהו פחות או יותר ספק אין לי מושג חברה אתם חייבים לעזור לי זה מה זה חשוב.. כרגע המחשב שלי נתקע על 145 באס ועובד כביכול על 1740 מגה הרץ זה המקסימום אני לא מצליחי לתת לו יותר אחרי זה האדון נתקע בתודה מראש אדם

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  17. שלום.. עד לא מזמן הצלחתי לסדר שהטמ' של הCPU תהיה בערך 19-30 מעלות. אבל נגעתי במשהו ועכשיו זה לא יורד מ47! ניסיתי לסדר הכל כמו שהיה אבל זה לא עוזר יש לי את התוכנה ABIT EQ... למישהו יש פתרונות? (נגעתי בעיקר בOC GURU)

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by DannyArctic,

שלום, התעוררתי לפני רגע לבדוק את מצב הטסט שאני עושה בפריימ TORTURE TEST בדקתי אם האוברקלוק שעשיתי למעבד יציב, יש לי CORE 2 DUO E8500 שהמהרתי ל 4.05 גיגה הרץ וראיתי שהכל בסדר אבל בתוכנה SPEEDFAN ראיתי שהחום של המעבד CORE 0 ו 1 המעלות הם בסביבות 59-61 צלסיוס, האם זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  19. כמה עולה כזה דבר והאם זה מתאים לכל מאורר?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  20. את הדבר השקוף הזה קצת גמיש שמשתמשים בו להכנת glow pad??? אני צריך כזה דחוף !!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by JezpeRR,

יש לי מחשב: AMD Athlon XP 1800+ Gigabyte GA-7VKML G-Force 4 mx 440 256MB DDR PC2100 עשיתי אובר קלוק ל-2000+ והמחשב לא עלה....( לא עלה הווינדווס) אחר כך הורדתי - 1900+ והמחשב נתקע לי בווינדווס המעלות נעות בין 43-47 במנוחה...האם זה נורמאלי ומה אני יכול להשיג עם מחשב כזה באובר קלוק.... ד''א הקירור שיש לי זה מאורר רגיל על המעבד ( Matrix - משהו כזה...) זה מאוורר כזה עם נאון עליו ...

• 4 תגובות
    • 433 צפיות
  22. Started by ravid,

אני מת לשנות את המהירות של ה-fsb אבל אני לא מצליח בגלל הלוח אין איזו תכנה בשביל זה? או דרך לפרוץ את ההגנה?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by 3emi,

אפשר להשיג בארץ כאלו? לא בדיוק מוצא במלאים באתרים של החנויות http://www.amazon.com/Silverstone-Tek-Sleeved-Splitter-CPF01/dp/B00B46XKKQ + במידה ואני מחבר שני מאווררים אפשר לשלוט כל אחד בנפרד במהירות או ששנייהם יהיו זהים עריכה" לא משנה מצאתי http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=0&uin=23903&txt_search=%EE%F4%F6%EC&buy=&minprice=0&maxprice=0

24. היי, החלפתי היום לNF-A12 ומרחתי מחדש MX-4, על ידי שיטת ה"פס". נראה לי שהמריחה והפריסה עבדו. הרצתי פעמיים OCCT לחצי שעה, על מנת לבדוק טמפרטורה ויציבות. שמתי לב לשני דברים. קודם כל, המעבד מגיע ל80 מעלות מקסימום במאמץ. האם זה תקין בהתחשב בנתונים האלה? (CM storm trooper, 212 EVO, NF-A12, המחשב במיקום די מאורר ואין שום דבר שחוסם את המאוררים שלו, שמורכבים בצורה הדיפולטית שהוא הגיע, מלבד NF-A14 שהחליף את המאורר האחורי. לא באוברקלוק.). הדבר השני ששמתי לב אליו הוא שגם ב80 מעלות, המאורר של המעבד נעצר ב1100 ולא ממשיך עד 1500, למרות שהוא יכול. לא שמתי לב להגבלה כזו או אחרת בביוס. האם זה תקין? הטמפרטורה במנוחה: 40-45 מעלות (אני חושב שזה קצת חם, ופשוט לא מצליח להבין למה.) תודה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by desheh,

שלום לכם אנשים! יש לי רעיון למוד שאני מתכנן, למרות שהוא לא *הכי* מקורי שבועלם... אני הולך לחרוט את השם של המארז שלי על החלון, ועוד איזה ציור. עכשיו לעניין - השאלה שלי היא: אני מתכנן לעשות את זה עם דרמל (יש לי אחד כבר..), אז איזה ראש אני צריך, והאם אני צריך לעבוד במהירות נמוכה (5K RPM)? תודה לכל העונה, ומומלץ תשובות מאנשים שעשו את זה..

• 8 תגובות
    • 708 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.