עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kobi63,

עד איזה טמפ' זה כבר לא מומלץ שהCPU יהיה בה? ואני לא מדבר על הליבות. אני מדבר על הCPU, נכון יש SYSTEM ויש CPU? אז על זה אני מדבר, לא ליבות. אז עד כמה? ותגידו, בכללי, למה לא מומלץ לעשות OC בהתחלה שכל מה שקשור למתחים על AUTO ורק אם נתקלים בקשיים או שמשהו לא עולה להתחיל להתעסק עם זה?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by shy30h,

הי אנשים איזה heat sink כדאי לי לקנות בשביל לוח אם gigabyte ga-p35-ds4 (תושבת 775) ומעבד אינטל q6600 GO למטרת overclocking בתקציב של עד 350 ש"ח גג?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  3. שלום לכולם אני רוכש מחשב חדש ובחרתי במארז define r4 אני לא אבצע oc ובמחשב יהיה כרטיס מסך Gigabyte Nvidia GeForce 770GTX OC 2G GDDR5 האם לפי דעתכם יש לרכוש מאווררים נוספים למארז חוץ מה 2 שמגיעים איתו (אחד מקדימה ואחד מאחורה) במידה וכן אני אשמח אם מישהו יוכל לציין לאיזה מיקום להוסיף פרט נוסף הוא שהמעבד שיהיה בפנים הוא Intel Core i5-4670 עם מאורר מקורי של אינטל תודה על כל מענה בנושא

4. Started by onn_the_vy,

שלום... הודתי היום את המעבד מ60 מעלות ל 48 מעלות... הכל בעזרת מאוורר 12 סמ' שסמתי בלמעלה של המארז.... i am a hapy nem....p ;D ;D ;D

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. אם לא מה הקירור הכי שקט שאני יכול להשיג, עד 200 ש"ח

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  6. Started by omrit,

שלום, התלבטתי המון אם לקנות- X800GT של powercolor או saphire רציתי לשתף בביצועי ה OC עד עכשיו: (קניתי את ה powerclolor) כרגע הליבה עומדת על 550mhz (בסטוק- 475), והזכרונות- על 1100. (סטוק- 1000). יציב לגמרי, והראה התחממות של רק 4 מעלות..... דבר נוסף, לכל בעלי ה POWERCOLOR X800GT, תוכנות ניטור ולמשל ati-tool מזהות ליבה- R423. למרות שהליבה היא R480!!!! נבהלתי מזה מאוד בהתחלה, אבל אחרי הרבה בירורים בפורומים של POWERCOLOR, מסתבר שכל הצ'יפים הם R480, למרות שהם מזוהים כ 423.....

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  7. רציתי את הנינגה אבל צריך תומך מאחורה וזה קצת בעייתי נראה לי , איזה אתם ממליצים לoc של 20%, אם אין לי ברירה אני יקח את ה frezzer pro זה עם פינים שנראה שזה יכנס, פשוט רציתי לקנות מאורר של silverstone כדי לשלוט על המהירות, או שאולי אני נסחף? http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=2183&pg=2

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by ns,

יש לי Amd 3000barton ואני צריך שתציעו לי איזה היטסינק ומאוורר לקנות לו עד 200 שח. תודה

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  9. Started by giliboy,

קניתי גקסון כדי לעשות חלון במארז עכשיו מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק אני שם את הסכין בגקסון?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Itzik 007,

אז ככה, זה המעבד שיש לי... אני מתכוון לשדרג זיכרון: ורציתי גם לעשות למעב דOC - נגיד עד ה2000... אני צריך בשביל זה לקנות קירור או שיספיק מה שיש לי? ובביוס לא ראיתי אפשרות לעשות OC - מה עושים? יש מצב שמהעבד "ישחק" לי בגלל זה? ואז אני אוכל את הלב ואצטרך לקנות חדש? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by MYST,

???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. נשבר לי כנף במאוור של ההיטסינק שעל המעבד. השגתי מאוור חדש אך בניגוד למאוור הקודם בו יש 3 חוטים (שחור, אדום וצהוב) לחדש יש רק 2 (אדום ושחור). מפה מתבקשת השאלה, צהוב מהו? אולי מד RPM? אנא הגיבו רק אם אתם בטוחים...

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  13. המפרט שיש לי בחתימה. כמה אני יכול להגיע איתו? והמעבד זה P4 1800 A נורטווד, סוקט- 478 ,FSB 400. אני כרגע על מהירות 2466. בFSB של-548 במקום 400 סטוק. אני כבר כמה זמן עובד על המחשב באוברקלוק כמו שמפורט בחתימה שלי ואין לי בעיות. הטמפ' של המעבד נמוכות במנוחה 32-36 ומאמץ 44-46. המחשב עובד לי ממש טוב האם עוד אוברקלוק יעזור? כי אני לא מצליח לעבור את ה-145 בבאס ושיהיה יציב או שהמחשב לא עושה בכלל פוסט. אני עכשיו על באס 137 במקום סטוק 100 , ועל וולטאז' סטוק. נעלתי AGP וPCI . יחס מעבד לזיכרון 1:1 והזכרונות שלי יותר מהירים ממה שהלוח תומך אז הזכרונות לא מגבילים אותי ב-OC. אז מה שמגביל אותי זה המעבד שבסטוק עובד על 400 FSB ועכשיו העליתי אותו ל-548? או שאני אני צריך להוסיף וולטאז' למעבד?…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by XTTX,

שלום חברים - אני כבר כמה זמן משווה פה בפורום ובאתרים אחרים בין ה-INFINITY ל-TUNIQ והדעה הרווחת היא שהם קרורי האוויר הטובים ביותר היום כשל-TUNIQ יתרון קל בביצועים. ואז נתקלתי בבקורת הבאה : http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/zalman-scythe_11.html ב-XBITLABS ולא ב"אתר המחשבים השכונתי של חיים אפללו" - אתר רציני ומהימן. מה אומרים - ה-BT באמת עולה על כולם???

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by or_y,

שלום, יש לי מחשב עם לוח GA-8IK1100. http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1631 המאוורר של הצ'יפסט ממש רועש ואני חייב להחליף אותו. אני לא יודע לאיזה קירור להחליף. אני לא יודע מה מתאים ומה טוב. אני חייב קירור שקט. תודה

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  16. אחרי הרה זמן וציפייה והמון שנים עם הקרור סטוק המקורי שיש לי על המעבד (pentium 4 2.8 socket 478) החלפתי אותו וקניתי מלוגיק פי סי ב250 שקל את הנינג'ה פלוס 6 של חברת scythe ולמי שלא יודע על מה מדובר:http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9354 התקנתי את המאוורר והכל ומרחתי משחה טרמית מעולה והשיפור הוא רק ב3 מעלות במנוחה ואולי 7 במאמץ!!!! למה לעזאזל זה ככה?! אני מרגיש שזרקתי 250 שקל לפח!! במנוחה המעבד עובד על 44 מעלות עם הנינג'ה?!? איך!?!? סליחה על החפירה ותודה מראש לעונים

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by OnlyOne,

היי איזה קירור עדיף למעבד בעל ליבת prescot celeron 3.06 הZALMAN CNPS9500 LED שמוכרים אותו ב200 או יש קירור שיותר עדיף במחיר הזה?(|עד 200) וקירור מהפשוטים ב60 שקלים לא עוזר כי הוא מחזיק לי במאמץ עובר את הטמפרטורה המקיסמלית המומלצת על פי היצרן וfreezer 7 אין אצל היבואן

• 3 תגובות
    • 409 צפיות
  18. Started by KoDkOd,

שלום , אני מחפש אתרים עם מדיריכים לרעיונות קירור מודינג וכו' אני ישמח אם תתנו לי אתרים לא חשוב אם אנגלית או עברית אבל שיהיהו אתרים איכותיים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by idani1983,

המליצו לי באתר על silencer 5 rev3 כקירור ל 7800GT שלי אבל יש לי כמה שאלות: א. אם אין לי חור מעל ה הכרטיס מסך שלי , אין לי טעם בקירור הזה כי בשבילו צריך יציאה שתוציא את האוויר , לא? ב.חוץ מזה הבנתי שיש לו בעיה בחיבור החשמל של המאוורר? אולי יש למישהו המלצה אחרת למאוורר אני גם מפחד שהוא גדול בשבילי !

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by [NOS],

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by le cat,

אז החלטתי לשוטט קצת ברשת ולראות יצירות מטריפות ומשונות של אנשים... כנסו לגלריה המדהימה של ModdingZone... : מממ... ומה דעתכם על ה"מודינג" :AR15: הזה?! ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yuvalbs,

נכנסתי לDatabase אשר מראה את תוצאות OC מוצלחות בTBred שפרסמתם באתר. שמתי לב שב6 מתוך 8 תוצאות סט הפקודות SSE מסומן כNot Supported, ועד כמה שידוע לי AthlonXP תומך בסט הפקודות SSE. זה רק אני שמריח פה רמעות?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by 8-Ball,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים: מעבד: Intel Pentium 4 - 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 512K cache) לוח אם: Abit IC7-G - ?(875PE),DDR128b,H-Threding? זכרונות: A-DATA - 2* DDR 400 512MB כרטיס מסך: MSI - ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? דיסק קשיח: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ספק כוח: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC הסתבכתי עם דרייברים של הכרטיס מסך כמו שאתם יכולים לראות בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87237.0 וכשהרצתי 3DMARK05 לקראת הסוף שמעתי צפצופים מוזרים ברמקולים כמו סירנות איטיות כאלה, כמה שניות לאחר שהתוכנה סיימה להריץ את הבדיקות שלה הציפצופים הסתיימו גם כן. כמו כן אין לי משחה תרמית בין המעבד להיטסינק אלא פד כזה שבא עם …

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by CraZy,

איפה ואיזה 80ממ שקטים יש? אני צריך שניים שיהייו ממש ממש שקטים! מה מומלץ ואיפה יש לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by voolkan,

אני רוצה לעשות לו o/c אבל אין לי מושג איך עושים את זה ואני לא מוצא הסבר טוב איך לעשות את זה בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.