עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ThePinkPanther,

למה תמיד שמים את החיישן טמפרטורה מתחת למעבד? כאילו,אי אפשר לשים אותו בתוך המשחה הטרמית שמחברת את הCPU לHSF?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  2. שלום יש לי כרטיס מסך 9800PRO 256bit 128mb של CONNECT3D בדקתי ואפשר לקנות לו שני SILENCER Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 או Arctic-Cooling ATI Silencer 1 מה עדיף ??? (שניהם מתאימים ?) ואולי בכלל מומלץ משהו אחר

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by michaelr,

מכיוון שאני הולך לשדרג את המחשב בימים הקרובים החלטתי לבדוק עד כמה אפשר לדחוף את המעבד עם הלוח אם שיש לי למטה במפרט. דבר ראשון שעשיתי זה לעדכן ביוס מה שכן העדכון אפשר לי לפתוח את הליבה הרביעית של המעבד נראה שהיא עובדת תקין ואני לא רואה שום בעיות . עכשיו במהירות סטוק של המעבד הייתה 2.6 עשיתי אובר קלוק ל 3.25 החום של המעבד במאמץ לפני היה לי על 45 עכשיו בבדיקת מאמץ של שעה עומד על 50 . בביוס הגדרתי ככה: cpu clock ratio -X13 memory clock 5.53 cpu voltage -1.41 עכשיו השאלה שלי זה האם לנסות ולדחוף עוד יותר המעבד או להוריד קצת . והאם יש איזו שהיא תוכנה שיכולה לבדוק אם הליבה הרביעית באמת תקינה?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by muli82,

אני רוצה לקנות מאורר למעבד שלי Intel® Core2 Duo Cpu E6550 2.33GHz אני רוצה לעשות גם OC טוב כך שאני צריך משהו באמת טוב המחיר בסביבות 200 אפשר 250 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by zachbachar,

האם צריך לקנות קירור לכ.מסך הנ"ל...? הקירור שהוא מגיע איתו טוב/שקט....? ד"א אפשר לעשות לכ.מסך הזה OC ??? תודה..!

• 3 תגובות
    • 440 צפיות
  6. Started by yotamavi,

ללוח 965-s3 מה עדיף.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3746 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1810

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by hosham,

המפרט בצד. אז ככה היו לי כמה בעיות עם המחשב שהייתי בטוח שהם מהלוח אם והחליפו לי ללוח חדש 945P-RH. ביוס מעודכן. עדיין יש לי בעיות אפילו באובר ל-3.32GHZ שמדי פעם חלונות אקספלורר נסגרים בדו"ח שגיאות. השלב הבא שלי היה הזיכרונות והחלטתי לבדוק אותם לעומק,הוצאתי סטיק אחד והרצתי MEMTEST על כל סטיק במשך 15-20 שעות ולא היו שום בעיות. לא יודע עוד מה יכולה להיות הבעיה,המחשב הגיע גם ל-3.6 ותדר זיכרונות של 720 ועמד ב-S&M ועדיין היו לי כמה קריסות בווינדוס (מערכת הפעלה חדשה ודרייברים מעודכנים). עבדתי על תדר סטוק למשך שבוע ולא ראיתי שום בעיות. הזיכרונות הם 667MHZ כך שלא אמורה להיות להם בעיה לעבוד בתדר הזה ועדיין משהו מוזר קורה פה... האם יש עוד דרך לבדוק את הזיכרונות אם הם תקולים כי אי…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by יק,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2156 (והוא כולל 3 מאווררים) בא עם מעבד AMD 4 ליבות + כרטיס מסך GT440 או GTS450 למחשב רב תכליתי (משחקים קלים+ הורדות סרטים וצפייה 720/1080 , אינטרנט ומעבד תמלילים) תודה .

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by Guarding angel,

יש לי לוח Asus A7N8X-E Deluxe, עם athlon xp 2800 על 2083Mhz, וכשאני מנסה לשנות את המכפלה דרך הביוס המערכת לא עולה.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  10. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2543 זה בשביל לוח אם שאני מוכר ואם ישאר אני אשתמש בו גם בשבילי (מעבד פנטיום 4 1700 ). האם זה שווה משהו? אני לא ארצה שזה ישרוף לו את המחשב (או לי). וגם כמה צפסטים/מעבדים אתה חושבים שזה יכסה?

11. Started by ha,

במארז ה HTPC שלי ישנם שני מאווררים מאחורה בגודל של 60*60*30 מ"מ (רוחב, גובה, עובי) המוזנים ישירות מספק הכוח. לפני זמן מה אחד מהם החל להרעיש במו טרקטור וניתקתי אותו מהספק ועתה גם השני מתחיל להראות סימנים מדאיגים של התפגרות. חיפשתי בזאפ ולא מצאתי שום דבר במידות אלה, בחנות מחשבים אשר פניתי אליה נאמר לי כי גודל כזה כבר לא מיוצר. מישהו יודע אם בארץ אפשר להשיג מאווררים כאלה? ומה שחשוב לי (לפי סדר החשיבות) הוא קודם כל שקט, (זהו מארז ה HTPC מרובה מאווררים) והייתי שמח לשליטה מלוח האם על המהירות שלהם.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  12. אני לא מצליח לעשות אוברקלוק אלא אם כן אני ממהיר גם את הPCI ? המפרט שלי הוא: ASUS P5B-V E-6300 CORSAIR XMS2 1024 DOUL CHANNEL PC6400 CL5 קירור STOCK ספק HEC TRT 300W דיסק קשיח SAMSUNG SPINPOINT 250G SATAII מה שקורא זה שאני על באס 326 עם PCI 120 המתחים שלי מקובעים וכל שאר ההגדרות כמו שכתוב במדריכים! אם אני מעלה ל121 את ה PCI ההארד דיסק לא מזוהה ומעבר לזה אני לא מצליח גם להעלות את הבאס! מה אני לא עושה נכון?

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  13. Started by contA-,

אהלן אנשים! אני קונה מערכת קירור מים ובלוק לכרטיס מסך אז חשבתי.. אממ עמית.. מה?..אממ עמית?? מה?? טוב פיצול אישיות אחר כך :\ קיצר חשבתי לעשות פלאש לביוס של הכרטיס מסך לביוס של כרטיס כמה שיותר מתקדם.. מה אתם אומרים עד לאיזה כרטיס אוכל לבצע את הפלאש (כאילו מהו הכרטיס מסך החזק ביותר אני אוכל לעשות פלאש אל הביוס שלו ושהוא יחזיק בלי בעיות)? איך לעשות את התהליך? כיצד מבצעים גיבוי לביוס של הכרטיס מסך? האם תוכלו לעזור לי או לתת לי מדריכים ברורים ולא מסובכים לביצוע פעולה זו? תודה מראש.. אני עצמי ועמית (עזבו אני עייף נדפקתי קצת)

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  14. ועד כמה לפי דעתכם אפשר? מה צריך, איך זה עובד, איפה צריך לדחוף ידיים ועל מה ללחוץ?

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  15. Started by maind,

all post here pics of your AMD64 blocks temps , demnition תראו פה את הבלוקים לA64 עדיף בסוקט 754 אם יש הבדל בין 939 ? ואת המעלות של המעבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  16. היי, ברצוני לעלות את תדר המעבד מ3.0 ל3.6 (400X9=3.6) ולא יותר על מנת למנוע קיצור אורך חיים/בעיות שונות במעבד. פרטי המערכת כרגע: מעבד: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) זכרון: G Skill F2-8000CL5-2GBPI (X2) סה"כ 4GB לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כ.מ: PCI Express 2.0 x16 ATI Radeon HD 4870 קירור טוב של ocz vendetta (לא זכור לי הדגם, אך אם זה חשוב אוכל לברר) מארז: COOLER MASTER CM 690, כולל 2 המאווררים למעלה של ה120mm) ספק כח: SEASONIC 550 טמפרטורות (במצב לא עמוס) לפי REAL TEMP: 31-32 distance to TJ-MAX: 69-68 לפי הEVEREST: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F + DES (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode, Volterra VT1165 (ATI-Diode, 70h…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by itad,

יש לי שני מאוררים אחד 80 מ"מ מאולתר והשני 120 מ"מ קנוי עכשיו חיברתי את ה80 מ"מ ליציאה בלוח אם איפה שמראים במדריך לאלתור מאוררים לאן אני יכול לחבר את השני??

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  18. אחרי הוספה של מאורר פלוס החלפה של משחה ובנוסף עוד מאורר שזורק אויר על המעבד(TT turbo fan)אלה התוצאות אך המעבד בשווה למעבדים החזקים כיום?

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by DesperadoS,

אז ככה.... אני עשיתי אצלי באיי אם די אוברקלוק מצוין ואצל אח שלי אני עושה עכשיו ונתקעתי בבאס לא זוכר איזה ואני צריך לעלות מתחים ויש לי שם אפשרות לשנות או ל מספר שזה עכשיו או \Ignore וזה נראה כאילו אי אפשר (בטח שאפשר)אבל פשוט אני צריך שתגידו לי מה לעשות P4 2.4 B Asus p4s533 - mx 512 Generic 2100 DDR

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  20. שלום לכם. אני טירון דנדש בנושא. רכשתי מחשב נייד של DELL E5430 עם המעבד החדש Core i5 Ivy Bridge 3320M בנתונים של אינטל כתוב שניתן לעשות OC עד ל Max Turbo Frequency 3.3 GHz ואין לי שמץ של מושג איך ניתן לראות ולעשות את זה. אשמח מאוד לקבל עזרה והדרכה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כמו שיש ל ATI TRAY TOOLS את הDEMO למאמץ שסופר למעלה כמה זמן הוא כבר רץ ללא ארטיפקטים, אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בלי כל המסביב (אני עושה את האוברקלוק דרך ה cool bits ככה שאני לא צריך תוכנה חיצונית לזה, רק לבדיקה...). חוצמזה, איך ה- 6600gt pcie באוברקלוק? רב תודות!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by nadav1379,

אני רוצה לעשות oc למעבד ואני לא יודע מה עושים אני צריך שיסבירו לי הכל מהתחלה אני אפילו לא יודע איך ניכנסים לחלון cpu -z השמח אם תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  23. החומר הוא תוסף למים שמפחית את מתח הפנים ואמור להגביר את ספיחת החום שלהם, בנוסף, החומר מכיל חמרים נגד קורוזיה - ראה לינק http://www.water-cooling.com/articles/waterwetter/waterwetter.php בנוסף החומר מכיל חמרים מונעי גידול בקטריות אצות וכדומה.. איפה משיגים בארץ ?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by SuBeX,

שלום, יש לי לוח ABIT-IC7. המאוורר שעל הNORTH BRIDGE שלי עומד למות וברגע זה הוא עורך מסיבה רועשת מאוד בתוך המארז של המחשב. חשוב לציין שהמסכן כבר בן שלוש שבשנות מחשב זה כמו 40 או משהו ;D איפה אפשר למצוא פיתרונות קירור לNB (עדיף באזור המרכז כי אני גר בת"א) ואיזה קירור כדאי? האם אקטיבי או פאסיבי - זה מחשב ישן והזרימת אוויר בו לא משהו אז האם פאסיבי זה בכלל אופציה שכדאי לשקול עקב הפרט הזה (הזרימת אוויר הדפוקה).

25. ממ אז ככה יש לי אינטל סלרון 1.7 עכשיו אני מפעיל תוכנות כמו AIDA32 , SPEED FAN ותוכנות דומות והטמפרטורה של המעבד כל שניה משתנה באופן קיצוני... כלומר פעם 9 פעם 24 פעם 45 פעם 68 - דברים כאלו.... נראה לי הוא התחרפן או משהו בקיצור יש לי גוף קירור שבא עם המחשב ואני יכול לעשות בו חור והלכניס לתוכו חיישן וככה זה ימדוד עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות חיישן ככה לבד? אם כן כמה זה עולה? או שאפשר אפילו לבנות את זה? נ.ב אני לא רוצה שתמליצו על צג + חיישנים אני לא אוהב קנוי אני אוהב לבנות חוץ מזה כבר הזמנתי צג LCD (אני בונה לבד את כל המעגל והכל) אז ככה שצג עם חיישנים לא בא בחשבון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.