אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
- 

יש דרך להעלות את המירות סיבוב של המאוורים היה לי מאוור אחד שלפי EVEREST מסתובב 2700 ומשהו עכשיו שמתי עוד מאוורר ושהסתכלתי בEVEREST היה רשום שעכשיו המאוור שהסתובב על 2700 ומשהו הוא על 2500-2600 עכשיו אני שואל אם יש דרך להעלות את המהירות של שתי המאווררים?
- 

- 1 תגובה
 - 769 צפיות

- 

- 

בשביל לקרר כרטיס מסך ? הכרטיס הוא Radeon9700P, ליתר דיוק האם זה אפשרי והאם זה יביא לתוצאות טובות יותר מהיטסינקים רגילים לכרטיסי מסך? הרעיון הוא קירור טוב יותר שיאפשר אוברקלוק גבוה יותר
- 

- 6 תגובות
 - 538 צפיות

- 

- 

שלום, אני מחפש המלצה למשחה טרמית מKSP, שלא יהיה יקר מדיי ויעשה ת'עבודה. תודה מראש. נ'ב צריך למרוח משחה טרמית גם על הכרטיס מסך?
- 

- 8 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

מתכנן לרכוש את ARCTIC SILVER 5 (חשוב לי שהיא לא תהיה מוליכה, כדי להמנע מטעויות), כיצד מורחים את המשחה, מבחינת כמות, טכניקה, וכו' ? תודה.
- 

- 11 תגובות
 - 709 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, ההתלבטות היחידה שנשארה לי בהרכבת המחשב החדש היא בחירת גוף קירור + מאורר למעבד. הדגש הוא על שקט, כי המחשב יפעל על סטוק בכל מקרה (כנראה שהמעבד יהיה 930D) אני לא מתכנן אובר קלוק ואני יודע שהמאורר המקורי של אינטל מרעיש (מנסיון עם 805D) אז ישנם כמה אופציות ששמתי עליהם עין: 1. הכי זולה, והאמת נראית לי הכי טובה BLUE ORB 2 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0257/cl-p0257.asp 2. קצת יותר יקר, BIGTHYPHOON http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0114/cl-p0114.asp 2. רציתי לדעת אם יש מתחרה ראוי מבית זלמן, כי מהבדיקה הקצרה שעשיתי לא מצאתי משהו שמתאים לי. עכשיו לתאוריה שלי בקשר למאוררים של TT, אני חושב שהבלו אורב יהיה יותר טוב בשב…
- 

- 22 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

שלום לחבר שלי יש qx9650 והוא רוצה לעשות oc כבד ביותר. איזה קירור כדאי לו לקחת מים,מאורר או משהו אחר? עריכה חברי שלי משוגע
- 

- 4 תגובות
 - 786 צפיות

- 

- 

החלון נעשה עם משורית.... את המאווררים חתכתי גם עם משורית.... ומסביב למאוררים החיצוניים והחלון עצמו מרחתי חומר נוזלי זוהר....
- 

- 21 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

מעבד-P4 2.4C לוח- אסוס P4P800 זיכרונות- GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit או שעדיף לקחת את ה-3700 או משהו אחר?? קירור-אני לא מחליף את המקורי. מארז- Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case + Window (P/S not included) -איך הוא? מה אתם אומרים,איך הפוטנציאל? יש מה לשפר?
- 

- 22 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

עשיתי OC 2400@2970 אני לא מצליח לעלות יותר מי זה בביוס אפשר להחליט V1.5 או V1.6 ובהתחלה זה היה 5 אחרי זה שמתי על 6 ואז עלה אבל אחרי כמה שניות הופיעה לי מסך כחול שכתוב בסוף זורק זיכרון או משהו כזה?? מישהו יודע מה הבעיה??
- 

- 26 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

הנה תמונה........הטפמפרטורה במצב של אובר ל2800 מגה הרץ מעבד 2.2 אינטל פנטיום 4 (נקנה לפני כמה חודשים עם אחריות של איסטרוניקס) הAUX הוא בעצם של מעבד לפי מה שהבנתי משיטוט בפורומים בחו"ל .......כיצד אני יוכל לפתור את זה.......שמתי את כל הקירור שאפשרי לשים במארז (יש לי מארז של ANTEC) וגם רשום שם טפרטורה של מעבד שהיא 27 מה שלא כל כך הגיוני אז אני מתחיל קצת לחשוד שהלוח מזייף או שהטפרטורה היא 51 ......מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה לעשות.....? תודה רבה נ.ב גם EVERST מציג את אותם טפרטורות ......כנ"ל לגבי SPEEDFAN ואסוס פרוב
- 

- 9 תגובות
 - 598 צפיות

- 

- 

כרטיס מסך(מתוך אוורסט, מקווה של א הגזמתי):
- 

- 24 תגובות
 - 967 צפיות

- 

- 

יש לי amd K6-2 450 שהוא כיודע, איטי מאוד ורציתי לשאול מהוא האוברקלוק הממוצע שניתן עם קירור טוב לעשות עליו. הלוח הוא shuttle ישן עם via apollo MVP 3 (בעע....) hot-597 משהו...
- 

- 3 תגובות
 - 522 צפיות

- 

- 

http://www.tomshardware.com/business/20050531/computex_day1-09.html
- 

- 7 תגובות
 - 687 צפיות

- 

- 

יש לי leadtek 6600gt ורציתי לעשות לו OC הבנתי שצריך תוכנה cool bits מישהו יכול לתת לי לינק ומדריך קצר? האם אפשר לחזור אחורה בקלות כמו שעושים OC ללוח אם ואז עושים איפוס ביוס?
- 

- 6 תגובות
 - 698 צפיות

- 

- 

NVIDIA סוףסוף הוציאו את תוכנת האוברקלוק שלהם שנקראת SYSTEM UTILITY. בעיקרון אפשר לשנות שם הכל ממהרות באס עד תיזמוני זכרונות, מתחים מהירות AGP מהירות מאווררים ומה לא. כרגע זאת רק הגרסה הראשונה והתמיכה הרישמית בלוחות היא מאוד נמוכה. ניסיתי להפעיל אותה על לוח האם שלי ABIT NF7 VER2 וכרגע חלק מהאפשרויות חסומות אצלי - הדבר היחיד שעובד לי טוב ומעניין זה מהירות הבאס , מה שמאפשר לי להוריד אותו כשאני לא משחק או דוחס משהו וככה להוריד את כמות החום של המעבד והמערכת מה שתורם לאורך חיים "בריא" יותר לרכיבים.זה נקרא UNDERCLOCK ואני עושה את זה גם לכרטיס מסך שלי. בנוסף גם יש חלון עם מידע לגבי הלוח דריברים זכרונות וכו'. אמנם NVIDIA ביקשו להוריד ביוס אחרון דבר שעוד לא עשיתי (יש ללוח שלי ביוס …
- 

- 17 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

מדובר במעבד פנטיום 4 3GHz תושבת 478 המטרה של הקירור היא בעצם לקרר את המעבד ואפילו לעשות לו אוברקלוק קטן.. לגבי הרעש לא ממש אכפת לי.. המחשב כבר מספיק טחון מאוררים ואני חושב שלא ישמעו אותו ברעש הקיים כבר תודה רבה למציעים
- 

- 4 תגובות
 - 413 צפיות

- 

- 

יש לי מארז Antec P-182 ובא עם 2 מאוורים כל אחד 120mm בגב המארז, יש כפתורים השולטים על המהירות שלהם. לאחרונה הוספתי מאוורר בחזית המארז כדי לקרר את הדיסק הקשיח. במהלך היום, אני שם הכל על המקסימום. אבל בלילה כשאני יושן, אני ממניך הכל למינימיום כדי שיהיה כמה שיותר שקט. הבעיה היא, שעל המאוורו החדש, אין לי שליטה. כיצד אני ממניך את המהירות שלו? יש פתרון חוץ מ fan controller?
- 

- 10 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני עשיתי OC למעבד שלי והעלתי את הבאס מ166 ל200 -בעצם קיבלתי את ה 3200 + והטמפרטורה שלי היא 42 יש לי 3 פאנים במחשב אחד בדלת מכניס אחד מאחורה מוציא ואחד מיקדימה מכניס... דרך אגב אתם שומעים יש לי את המעבד שלי ה2500 קיבלתי את ההיט סינק וכשבניתי את המחשב של אחי הלכתי לשוק מחשבים והאיש שם אמר לי שהוא קיבל את המעבד השבוע אז קניתי את זה וזה בה עם היט סינק הרבה יותר טוב על השיכבה התכתונה נחושת ושבבי אלומיניום דקים ורבים תמונות בקרוב.
- 

- 19 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

טוב לאחר שעשיתי קצת Lapping לליבה ולהיטסינק להלן כמה תוצאות של אוברקלוק וזו רק ההתחלה. להלן פירוט הקונפיגורציה: FSB: 400 X 8 DRAM Timing: 5-5-5-18(כרגע) DRAM Frequency: DDR2-1003MHZ(501.5MHZ) DRAM Static Read Control: Disabled Transaction Booster - Disabled Relax level [3] Cpu Spread Spectrum- Diabled PCIE Spread Spectrum - Diabled Cpu Voltage: 1.375v Loadline Calibration - Diabled Fsb Termination Voltage - 1.4v NB Voltage: 1.59v Dram Voltage: 2.2v PLL Voltage: 1.6v רק Excecutr Disable Bit ו PECI - Enable [attachment deleted by admin]
- 

- 23 תגובות
 - 2.7k צפיות

- 

- 

טוב אז ככה קניתי את המארז של סימבאדה עם החלון (מזיגזאג + קטודה) ואני רוצה להוסיף למארז חלון ממול לגשר הצפוני, שהאוויר ילך בול על המעבד והלוח אם.. בעיקרון אני מתכנן לעשות את הקדיחה עם מקדח כוס אבל אני מפחד שמרוב העוצמה של המקדח החלון יסדק ואף ישבר... איך אני יכול לקדוח בפרספקט מבלי לגרום נזק לחלון ? ??? חשבתי על לחמם קצת את החלון לפני ואז כשהוא יהיה חם ורך יותר יהיה יותר קל לקדוח בו אבל מצד שני בגלל החם שהוא יקבל הוא עלול להתעקם ולשנות צורה.. צריך עזרה
- 

- 10 תגובות
 - 785 צפיות

- 

- 

מעבד: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) לוח אם: Motherboard Name ASRock ConRoe945G-DVI (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) זכרון: System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך: Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB) דיסק קשיח: Disk Drive HDT722516DLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) Disk Drive ST340810A (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) CPU Clock 1861.5 MHz (original: 1866 MHz) CPU FSB 265.9 MHz (original: 266 MHz) Field Value Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627EHF/EHG (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 4…
- 

- 5 תגובות
 - 534 צפיות

- 

- 

- 

אני רוצה לעשות אובר קלוב בבקשה שמישהו יגיד לי איך ויעזור לי אני באי סי 646955 [attachment deleted by admin]
- 

- 0 תגובות
 - 421 צפיות

- 

- 

איך צורבים BIOS ל- SAPPHIRE R9600 XT? שיהיה עם מהירויות קצת יותר גבוהות. תודה מראש.
- 

- 19 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

האם הGigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 הוא כרטיס שאפשרי לעשות עליו אוברקלוק?(למעבד/כרטיס מסך/זיכרון)? והאם אפשר לעשות אוברקלוק לAMD Athlon 64 3000 (939-pin) ולהשוות אותו נגיד ל3200+/3500?
- 

- 6 תגובות
 - 628 צפיות

-