עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yonib5,

לאחר המעבר ממחשב הפנטיום עם הוויליאמט הזקן והרועש החלטתי לעבור למחשב עם מעבד AMD הרי המפרט: ATHLON 64 S939 3000 GIGABITE K8NF-9 NF4 S939 ADATA 512MB X2 PINE XFX 6600 128MB WD80 GB MAXTOR 40 GB HEC 425 המארז הוא מארז פשוט וזול עם חלון צד ומאוורר מואר בלדים כחולים הבעייה הרעש... יותר מידי!!! ציפיתי שהמעבר לAMD יהיה מוצלח גם בגלל השקט מסתבר שלא...הוא רועש גם שהוא לא מתאמץ מאוד מוזר... אגב יש לי הכנה למאוורר יותר גדול מהרגיל בצידי המארז נראה לי זה 120MM אבל לא בטוח... רציתי לשמוע על אמצעי קירור שקטים וזולים עד כמה שאפשר (תקציב אני לא אגביל אותכם אבל תשתדלו להזהר עם המחירים) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  2. Started by roc,

יש לי מאוורר אחד בחלק האחורי של המחשב ואחד על המעבד ואחד בספק זה יספיק בשביל לעשות אוברקלוק בלי שהמעבד יישרף? יש לי intel 2.8ghz northwood 512ddr intel motherboard לא יודע איזה fx 5200 עכשיו אני לא יודע מה הטמפ' במחשב שלי כי נשרף לי חיישן אחד וזה תמיד גורם לדרייבר לכבות את המחשב אוטומטי אז מחקתי אותו ואני לא יכול לדעת מה המעלות במחשב אבל כדאי לעשות אוברקלוק לעומת הסיכונים עם המפרט שלי או שיש סיכוי ממש נמוך שהמעבד יישרף

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  3. קוראים לזה קירור גז נכון, אם לא אז אני מקווה שהבנתם למה אני מתכון, אז כמו הת'רד הקודם רציתי לדעת איך פועל קירור גז, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by kabesar,

יש לי מעבד AMD ATHLON 64 3000 ומערכת קירור של AKASA על המעבד.. כרגע התדירות שהמעבד מכוון עליה היא 200 כלומר הוא עובד ב-1800MHZ השאלה שלי היא אם אני יכול להרים את התדירות ולקבל ביצועים יותר טוב בלי להסתכן ולפגוע במעבד... בכל זאת קניתי מערכת קירור יחסית טובה... אם מישהו צריך יותר פרטים כדי לעזור לי אני ישמח לתת... תודה מראש לכל מי שיעזור..

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  5. שלום. נאמר לי מחברת Thermalright שבכדי להתקין את ההיטסינק XP-120 על לוח אם של אינטל עם סוקט LGA775(מה שיש לי) צריך לקנות בנפרד את הרכיב הזה:http://www.thermalright.com/product_default.htm מישהו יכול לומר לי באיזו חנות אני יכול לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by igor7,

אני צריך קירור למעבד שלי פנטיום 4 3 גיגה עד 300 שח בערך אבל מהשהוא מקרר ממש טוב תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  7. טוב אני אסביר... אני לא יודע כמה מכם מכירים אבל יש במאוורר האחורי שמוציא אוויר מהמארז כמו שרוול כזה שמגיע עד למאוורר של המעבד כאילו להוציא ישירות את כל החום מהמעבד מחוץ למארז (זה טוב? כי הרי הוא לא מפנה אוויר מהמארז, כאילו בקושי מפנה...)... ישנו עוד מאוורר על החלון בצד הדלת שמכניס אוויר (יש בזה טעם להכניס, למה לא להוציא?) ועוד מאוור בקדימה של המארז שמעיף אוויר לכיוון החלק האחורי... Motherboard Name Gigabyte K8NS Series Temperatures Motherboard 25 °C CPU 38 °C GPU 65 °C WDC WD1600JD-00HBB0 35 °C Cooling Fans CPU 2519 RPM FAN: Themaltake TR2-M3 Voltage Values CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.28 V +12 V 11.97 V DIMM 2.54 V יש לי עוד שני מאווררים חזקים של EVERCOOL ועוד אחד …

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by shaul,

חשבתי על הThermaltake ROCKET שעולה באזור ה850 שקל+ החלפת משאבה לAsetek Hydor L30(אם זה אפשרי כמובן) האם זה יתן ביצועים טובים? או שיש מערכת קירור יותר טובה במחיר הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  9. Started by shayone,

יש לי כרטיס מסך GF6600GT של לידטק והוא עובד במנוחה על 54 מעלות (שזה חם מידי לטעמי אבל סביר) הבעיה הוא שכשאני מפעיל את 3DMARK05 ובודק את טמפ במאמץ עם ריוה טונר אני מגלה שהכרטיס שלי מגיע ל106 מעלות!!! איך זה הגיוני שהוא קופץ בכל כך הרבה מעלות? יש משהו לעשות כדי להוריד את הטמפ שלו? אה ולא עשיתי לו בכלל OC רציתי לעשות אבל הטמפ הזו מפחידה אותי

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  10. אמממ יש לי את הכרטיס Matrox Millennium g200 ורציתי לשאול אם אפשר להעלות אותה לרמה של כרטיס Matrox Millennium g400? תודה רבה רבה!!! דרך אגב אני יודע שפשוט יותר לקנות חדש אבל אני מכה עוד כמה זמן אז מתנחן שתעזרו!!! האא ן ואם זה בלתי אפשרי יש אפשרות לעשות ל-g200 אוס? תודההההההההההההההההההה... ומתחנן לערה!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by guyfaran,

יש לי מאוור ממש ישן שקיבלתי עם המחשב כזה אתם יודעים אני רוצה לקנות לו חדש כזה זלמן כדאי לי? המאוורר שלי: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/u/y/f/a/r/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200504131816439672/200506292356469555/IMG_0050.jpg הזלמן: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=za-7000ac המעבד שלי זה פנטיום 4 רגיל

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  12. למארז

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  13. שלום!!! בקרוב אני אקנה לי מעבד חדש בסוקט 939. רציתי לברר איתכם, איזו ליבה לקנות. ההתלבטות שלי היא בין הvenice לבין הsan diego.... אני אקנה או 3200 ווניס או 3500 ווניס או 3700 סאן-דיאגו... איזו ליבה טובה יותר לoc? עם איזו ליבה אגיע הכי רחוק?

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  14. Started by JezpeRR,

שמעתי קראתי וראיתי גם Video Review על הזכרונות האלה: Mushkin 1GB 2X512 mb 2-2-2 Redline והבנתי שהם מאוד מאוד חמים....בגלל המהירות שלהם....אמרו שהם חייבים קירור אקטיבי אז השאלה שלי היא איזה קירור אני יכול לשים להם? או באיזה צורה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  15. מה המצב חברים שלי רציתי לדעת עים המערכת קירור הזאת טובה :http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc תודה מראש אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by GNU,

יש לי את הלוח Abit IS7. קראתי בחוברת של הלוח איפה נמצא הג'מפר שמאפס את הביוס. רק רציתי לדעת האם לפני שמעבירים את הג'מפר לפינים 2 ו-3, צריך לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל? (ז"א להוציא מהחשמל ולכבות את הספק?) וכמה זמן המחשב צריך לפעול בזמן האיפוס? תודה.

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  17. אז הבעיה היא כזאת : הכרטיס מסך שלי מגיע לטמפרטורות גבוהות ונכבה גם המעבד שלי (P4 3.2) מתחמם לטמפרטורות של עד 90 מעלות בערך לעומת הלוח אם ששומר על טמפרטורה סבירה. במארז יש לי את המאורר סטוק של המעבד (שלפי מה שהבנתי הוא ממש גרוע) , 2 מאוררי סטוק של הכרטיס מסך (ASUS 9800XT) כשאחד מהם בקושי עובד כבר , 2 מאוררים מוציאי אוויר ואחד מכניס שאין לו ממש מאיפה להכניס. זקוק לעצות , מה כדאי לקנות כדי לשפר את הטמפרטורה של הכרטיס מסך והמעבד כי המחשב כבר לא מסוגל להפעיל משחקים ואם כן ל 5 דקות עם קרטועים לא מהעולם הזה אשמח לעזרה , עידן

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  18. יש במחשב של אחים שלי FX5200 של ג'יגהבייט וקראתי פה שאיכשהו לחלק מהכרטיסים אפשר לפתוח צינורות ולהפוך אותו לFX5500 חיפשתי ולא מצאתי ממש הסבר איך בדיוק לעשות את זה אז הייתי רוצה לקבל פה כמה הסברים תודה לעוזרים עריכה: חיפשתי בRivaTuner את האפשרות ולא מצאתי בדיוק איך לעשות את זה..

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by reuven5,

אז ככה חברים יש לי לוח שתומך בdual ddr זה אומר ddr2 עכשיו יש לי שתי סטיקים של 256 אבל מחברות שונות לגמרי עם צ'יפים אחרים לגמרי וגם תיזמונים אחרים לגמרי הכל שונה חוץ מזה ששתיהם 256MB השאלה שלי האם הם עובדים ביחד כאילו הם עכשיו נקראים ddr2 ???

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  20. אשמח לקבל מפרט של מערכת קירור מים שתיהיה מספיק טובה לAMD 4400 ולGeforce 7800GTX. אני גר בחו"ל, ככה שאם אפשר להמליץ על חנויות מארה"ב שמוכרות ציוד לזה. התקציב הוא בערך 150$, אם כי אני מוכן לחרוג ממנו אם יהיה כדי לעשות זאת. אני לא מתכנן לעשות OC, אבל רוצה שתיהיה מערכת יציבה ולהוציא ממנה את המירב, ככה שאולי יום אחד כן אעשה OC, בהתאם להמלצותיכם.

21. קניתי לא מזמן 6800NU והוא די נחמד חוץ מזה שבמנוחה הוא ב62 מעלות ואחרי דקה וחצי של 3dmarks2005 הוא מתחמם ל80 מעלות (עם צינורות פתוחים בלי עיוותים). . המעבד גם לא צדיק הוא בזמן עבודה הוא לפעמים עולה לטמפרטורה של מעל 70 מעלות הוא בדרך כלל 56-60 במנוחה. המאוורר על המעבד די חלש. טמפרטורת המערכת מגיעה עד לאיזה 50 מעלות לא הרבה יותר זה גם תלוי מה הטמפרטורה בחדר. חשבתי על כמה אופציות אחת לקנות silencer 5 rev2 (זה אמור להתאים לא?) ומאוורר נחמד לCPU שזה יצא לי משהו כמו 250- 350 שקל . אין לי מושג איזה מפלצת לשים עם המעבד ראיתי את המאווררים הטובים חלק נראים כמו גורדי-שחקים ומנועי סילון הגודל המפלצתי שלהם עוזר במשהו? ראיתי גם אפשרות של קירור מים זה כדאי? ביצועים מרשימים אבל יקר. אני…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by egblue,

האם Corsair COOL Water Cooling Kit (CWC100-1000) מספיק טוב ל AMD 4400+? האם הכסף מצדיק את עצמו? כדי לקנות משהו אחר? אני לא מבין כל כך במערכות מים, לכן אני לא יודע איך להתאים מערכת מחלקים, אז אני הולך על KITS מוכנים. http://www.frozencpu.com/ex-wat-63.html הנה המפרט של הערכה. והאם יהיה אפשרות להתאים את המערכת לקרר גם את ה GEFORCE 7800? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  23. שלום, קודם כל רציתי להגיד שיש לכם אחלה פורום ואחלה אתר~! עכשיו יש לי בעיה, במחשב שלי (רגיל בלי מודים) יש מאוורר אחד התקנתי לפי יומיים את התוכנה speed disk, היא מראה לי שהמחשב שלי 48-50 מעלות! תמיד הוא היה בטמפרטורה הזאת כי תמיד הוא היה חם שנגעתי בו. כרגע שמתי מאוורר רגיל מאחורי המחשב (עכשיו הטמפרטורה 40-42). אני רוצה ממכם המלצות מה לעשות..להוסיף מאוורים ,פאן באס (או המכשיר ששולט על המאווררים) או לעשות חיתוך למאוורר בגג של המחשב או בכלל מה לעשות, אני לא מעוניין בקירור מים או משהו שיעלה מעל 300 שקל (אם יש לכם משהו ששווה יותר תכתבו אני מוכן גג 400) המחשב שלי בן 3 וחצי amd 1.5 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  24. שלום המאור של המעבד מציק לי באוזן איך אני מחליש אותו שיעשה פחות רעש עד שאני יחליף לאחד יותר שקט? בקיצור הוא עובד עכשיו על 6000RPM (מאורר של AMD 939) ובוא נגיד שמסור חשמלי עושה פחות רעש תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by Gimel,

יש לי 9800XT ישן של ATI. הרצתי את הבדיקה של ATITOOL במהירות סטוק והכרטיס מגיע ל-84 מעלות אחרי 7 דקות של עבודה!!! זה נורמלי לכרטיסים כאלה? במנוחה הכרטיס על 68-72 מעלות...

• 3 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.