עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by avishaiar17,

אז ככה אתם מוזמנים להיכנס למפרט שלי ולראות מה ברשותי... אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד, לכרטיס מסך פחות לחוץ עקב אוברקלוק שמגיע מהחברה , ראיתי מספר סרטונים בYOUTUBE לגבי אוברקלוק , למה אי אפשר ישר לקפוץ למהירות שהוכחה כיציבה ??? כי זה נראה לי סרט רע לשבת ולשנות במכפלות של 10.. עכשיו שמתי לב שבחלק המכפלה היא 8 ובחלק 9 לפי מה שראיתי בפורום אני מבין שעדיף 9... אני צודק? ולא הבנתי איזה הגדרות אמרתם שעדיף להשאיר שחוסכות בחשמל במקרה של אי שימוש במעבד.. הקירור שלי למעבד הוא ZALMAN 9700 סתם שתדעו חקרתי את הנושא וההבדלים בין ה- 9700 NT או הLED הרגיל הוא שברגיל (מה שלי יש) יש וסת עוצמה למאוורר שמשנה את ה- RPM וב- NT אין אבל יש מנגנון פנימי שמווסת בהתאם לטמ"פ מקווה שעזרתי לסקרנ…

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  2. אני לא מבין איך הזיכרון משפיע על האוברקלוק למעבד... אם אני עושה אוברקלוק למעבד אני אז מוריד מכפלה - אם הייתי 133Mhz X12 אז עכשיו אני 150X12 - אז אני מקבל 1500Mhz במקום 1600Mhz במקור - איך זה עוזר לי בביצוע אוברקלוק ? האם אני יכול לשנות תזמונים של הזיכרון ככה שהוא יעבוד יותר מהר? מה משפיע על מהירות הזיכרון הMhz או התזמונים? מה שלבסוף עשיתי זה במקום 133Mhz X 12 שיניתי ל 160Mhz X 10 - ככה אני מקבל 1600Mhz - זה המהירות המקורית... האם כדאי להוריד את הזיכרון ל 1333Mhz ולשנות תיזמונים?? אשמח למידע בנושא.

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  3. סתכלו בEVEREST הוא מבלבל את המאווררים .. ב SPEEDFAN .. זה אושם נכון .. עוד משו מוזר, כשאני לא מפעכיל את ה EVEREST אז ה SPEEDFAN מזהה רק מאוורר אחד ותסתכלו הוא רושם AUX 127 מעלות .. WTF? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by The MHz,

מה החסרונות שזה יכול לעשות? זה יכול להרוס תמחשב? לאילו חלקים אפשר לעשות אוברקלוקינג? יש לי P4 2000 MHz 320 DDR Ge Force FX 2500 128 DDR למה אני יכול לעשות אוברקלוקינג? מה אני צריך בשביל זה ואיך עושים את זה ??? תודה!

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  5. Started by tront,

יש לי לוח אם ga-k8nf-9 מעבד אטלון 64 3000+ סוקט 939 כרגע הוא עובד במהירות FSB 200*9 אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למהירות הכי גבוהה שאפשר איזה קירור אתם ממליצים? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by kattash,

ADA3500DAA4BP LBBLE 0521DPMW סטפינג טוב ל OC או לא?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  7. קניתי כרטיס מסך של POWERCOLOR מדגם x800gt מבית ATI. כאשר אני נכנס לאוורסט ניתנות לי 4 טמפרטורות: ספק, מעבד, לוח אם וכונן קשיח (כולן מתחת ל-30 אגב...) כיצד ניתן להראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך, במיוחד מכיוון שאני מתכנן אוברקלוקינג ואני רוצה לעשות אותו זהיר, אבל גם בגלל סקרנות טהורה. ניסיתי עם ATI טול אבל לא מצאתי את האפליקציה. גם בביוס לא מצאתי. מישהו יכול לעזור? תודה מראש, פטאליקו.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  8. לפני חודש פחות או יותר קניתי לוח של ABIT והמאורר של הגשר הצפוני שלו מרעיש מדי בשבילי(לפי נתוני הביוס הוא מסתובב ברוב הזמן על 5000RPM+ ) מה שאני רוצה לעשות זה לקחת את גוף הקירור מהלוח הישן ולהוסיף לו מאורר 40מ"מ כשפירקתי את גוף הקירור שמתי לב לזה שבנוסף לקליפסים או איך שלא קוראים לזה הוא דבוק עם חומר וורוד שנראה כמו מסטיק בזוקה ויש מסביב גם מין ריפוד כזה לא יודע איך להסביר הייתי מעלה תמונה אבל אין לי מצלמה... אחרי שתי שניות הבנתי למה משמש הריפוד הזה. הוא משמש כבידוד לכמה חתיכות מתכת חשופים בליבה של הגשר עכשיו השאלות: מה זה החומר הוורוד הדביק הזה ולמה הוא משמש?? האם יש את זה גם בלוח החדש שלי? זה יכול להזיק אם אני יחליף גוף קירור(ומאורר)? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  9. אני מדבר על קירור טוב. גם אם זה יעלה 300 שקל. העיקר שיהיה אפשר לעשות OC מאוד מאוד גבוה ולעבור באופן משמעותי את X2900XT. (אנשים עם קירור סטוק עוברים את XT אפילו) ועוד שאלה. אולי עדיף לקחת 8800GTS 640MB ולעשות לו OC עם קירור מתקדם? (לי זה ניראה לא משתלם)

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by KoDkOd,

שלום , אני רוצה לדעת אם אפשרי לבנות קירור מים מה החומרים הדרושים ? איך בונים ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by gzohar,

היי, תוך כדי ניסיון לאוברקלוק שמתי לב שהמתח 3.3v שaida64 מראה לי נמוך מאוד (1.3v) מישהו יודע מה הסיבה? אני משתמש בi7-4770k עם לוח אם ga-z87x-ud3h. גם לאחר שהחזרתי את ההגדרות לdefault אני מקבל את אותה הבעיה. כשאני מסתכל בביוס אני רואה מתח תקין. מישהו יכול לעזור? מרגיש לי מאוד לא תקין. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. רציתי לדעת אם יש לוח אם Socket 939 עם כניסת AGP: שטוב לאוברקלוק? יש לי עכשיו 3000+ newcastle 754 ולוח epox 8kda3j עם קירור ביגטייפון ואני מגיע רק ל 2340 יציב, מעל זה המחשב נופל, לא משנה כמה מתח אני מוסיף. חשבתי לשדרג כי אני רוצה מעבד הרבה יותר מהיר מזה, אז בעצם הרעיון שלי לקחת venice 3500 עם לוח וזכרונות איכותיים ולנסות להגיע ל 2600-2800 mhz. הבעייה שיש לי 6800gt שאני לא ממש רוצה להחליף סתם ולא משתלם לי למכור אותו נגיד ב 1100-1200 שקל כי אני לא אמצא משהו כזה ל Pci-e בקיצור האם יש לוח אם איכותי בתנאים האלה? סוקט 939 עם AGP? או שצריך כבר לחשוב בכיוון של שדרוג כללי?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  13. שלום אני מתכוון לקנות E6400 לעריכת וידאו (ללא כרטיס) בחנות אחת אמרו לי שאין צורך בקירור בשניה המליצו לי על ZALMAN CNPS8000 או אם אני לחוץ על BIG TYP 120VX 1) האם נחוץ קירור? (מארז HEC 6AR6) 2) איזה מבין השניים יספיק? בתודה מראש, יהודה

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  14. שלום חברים , רציתי סתם לנסות ולראות לאן יגיע המעבד: Intel Pentium 4 2.0Ghz אז הלכתי ל- Bois ,והעלתי את הבאס מ- 100 ל-120 (ז"א שהתדר עלה מ- 2000 ל- 2400) סבבה , בדקתי עם Super PI וזה הראה שזה יציב. אבל כשנכנסתי למשחק: Counter Strike Source , פתאום צצה בעיה. המשחק נתקע (ממש נתקע והסאונד גם כן) והמשחק יוצא , או שלעיתים אני מקבל Error שאני לא זוכר (משהו עם Buffer / Overflow) בקיצור , המשחק כל הזמן נתקע , הורדתי את המכפלה בחזרה ל- 100 (ז"א שזה חזר ל- 2000) ועדיין הבעיה נמשכת... אתם חושבים שזה קשור ? משהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לתקן ? תודה.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by tavor21,

שלום אני עושה מוד למחשב שלי ואנ שואל איפה אני יכול להשיג מסך LCD שמופעל בנגיעה דומה למסך מאג כמו שיש במסעדות כמו בקפולסקי. אתר או חנות יעזרו מאוד אני מבקש נואשות את עזרתכם בתודה TAVOR21

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by c5123,

asus gtx 8800 אך לבדוק את הטמפרטורה? בדקתי 50 פעם בהגדרות של אינווידיה אבל אין

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by Shmulikovich,

יש לי את הלוח הזה מהקיץ של שנה שעברה. לוח סבבה והכל, רץ 260x9 כמו מלך כל הזמן הזה. ...ועכשיו אני רוצה HDD חדש. 160GB את הסקר בראנדים שלי עשיתי, לא רלונטי פה. השאלה היא אם הSATA בלוח הזה נעול, ואם התקנה של דיסק SATA לא תדפוק לי את האוברקלוק. אני זוכר שבזמנו די הרבה אנשים קנו את הלוח הזה (או את האח הקטן שלו, ה-8KDA3j), ככה שאני בטוח שיש כאן חבר'ה שיוכלו לענות על השאלה. תודה מראש.....

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  18. Started by Dragongk,

קניתי את המעבד ויש איזה בעיה בחלק אחר שקניתי ככה ששבוע אני עם המעבד בקופסה (המקורית... לא מורכב) ככה שאני יכול לבדוק איזה סטפינג כדאי לי... מה שיש לי כרגע זה: ADA3200DAA4BP LBBLE 0521GPMW Z713576F51493 שווה משהו בOC או כדאי להחליף ? אם כדאי... אז לאיזה ? הלוח אם הוא DFI LP NF4U-D והזכרונות... טוב בינתיים אין זכרונות לOC אבל הם בתכנון... ד"א... קירור סטוק... אין לי משהו מיוחד כרגע... תודה

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  19. יש לי פלטה כזאת http://img266.imageshack.us/img266/655/sempronsl7.jpg http://img512.imageshack.us/img512/8449/tttyphoonallcp4.jpg האם היא מתאימה לתושבת LGA775 ?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  20. יש לי oc של המעבד כבר תקופה ארוכה בלי תקלות ויציב רצח,יש לי גם 8800 gt והרצתי אותו קצת ב-30 הרץ בליבה והיה יציב בקירור שבא בסטוק של nvidia לא מזמן קיבלתי קרור של ארטיק קולין twin turbo הרצתי את הליבה בקושי לשישים והמסך קפא,בהתחשב בקרור הנ"ל זה אמור רק לדגדג מוזר..משהו נתקל בזה?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by MONORAIL,

יש לי P-III 800 עם לוח אם של MSI. יש תכנה טובה לניטור טמפ' מעבד? איך אני יודע אם יש לי חיישן טמפף בכלל? תודה על הסבלנות...

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by RT2,

מצ"ב תמונה של המארז שלי..והמאווררים המותקנים בו. השאלה שלי אם הסירקולציה טובה או שאפשר לשפר? המערכת תחת OC.. יש מאוורר אחד כמו שאתם רואים שמכניס אוויר מקדימה (להארדיסקים), 2 מאווררים שמוציאים אוויר מאחורה, ועוד 2 שמכניסים אוויר בצד (אחד לאזור הכרטיס מסך והשני למוספטים של הזכרונות ולזכרונות). בנוסף יש גם את הארקטיק קולינג שמוציא אוויר לאחור ווונטה ענקית של המעבד תודה! המארז הוא Antec 1080AMG עם תוספת מאוורר 1 בדלת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  23. הנתונים של Scythe Kaze Server DC Input: 5 V or 12 V (From PC Power Supply Unit) DC Output: 3.7 V (±10%) ~ 12 V (±10%) Fan Adjustment Range: 4 (max. 1 Ampere and max. 12 W) Fan Speed Range: 0 - 9,990 rpm (Display: 30 rpm Steps) הנתונים של המאורר: Rated Voltage: 12v DC Rated Current: 1.14A (13.68W) האם יש התאמה או שהוא שהקונטרולר לא חזק מספיק? תודה!

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  24. יש לי כרטיס של MSI HAWK 7870 ויש לו ביוס כפול שקוראים לו LN2 השאלה היא האם כשאני עושה אוברקלוק רציני אני חייב להחליף לביוס נטול ההגנות? והאם הדרייבר של AMD ATI עלול להפריע לאוברקלוק? האם להשאיר בCCC את הOVERDRIVE או לכבות אותו לגמרי? או האם להעלות שעונים ביחד עם התוכנה של MSI וATI במקביל? האם יש גרסה לAFTERBURNER שמבטלת הגנות? או יותר "פתוחה" לאוברקלוק? מעוניין להגיע ל1250 ליבה על 1490 זכרון. כל עזרה תתקבל בברכה. אם אפשר ממש את השלבים כמו לילד מפגר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  25. \\\

• 3 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.