עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ואם כן אשמח לקצת הדרכה תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by yossix,

מצורפים נתוני המחשב.המעבד נמצא בדרך כלל על 46 מעלות וההרד דיסק 35-40 מעלות. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by onn_the_vy,

הצלחתי להרים את הבאס ל140 -> 280 DDR והמעבד עלה לי רק במעלה אחת .. 1. עד כמה אני יכול להרים אותו .. והכל עבד כמו שצריך בעיקרון אני יכול להרים עד 180 > 360 DDR אבל אני מפחד כי אני לא יודע מה זה יעשה למחשב שלי 2. האם עדיף לפתוח את המעבד ולהעלות את המיכפה.. 3. האם אני יכול לעשות את "כל זה" עם זיכרון 256MB של יונדאי.. תודה מראש.... און לוי.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by tulicooli,

מה אתם אומרים על מארז מפרספקס האם יהיה לו קירור טוב?? איך הכי כדאי לעשות את הקירור (יענו את כיוון זרימת האויר בכל המארז)? איזה מאוררים הם זולים שקטים וחזקים? אם אפשר גם קישורים המפרט שלי נמצא למטה בחתימה שלי תוכלו לעין בו ואין לי מושג קלוש בקירור אז אם תוכלו תנו יותר תמונות תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by ras81,

יש לי מעבד AMD 64 3000 ולוח אם + EPOX 8KDA האם המעבד חם מידי, יש להדגיש כי אני לא הפעלתי משהו מיוחד רק גלישה באינטרנט . (הטמפ' נעה בין 44-48 מעלות) 8/12/2004 12:01:08 AM - System FAN:1506, CPU FAN:3068, Power FAN:2766, System Temp:30, CPU Temp:48, VCORE:1552, VAGP:1504, Chipset(V):1616, +5V:5049, VDIMM:2720, BATT:3120, 5VSB:5076, 1092261668

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by masterhaifa,

ברצוני לבנות את המארז הבא: מארז פול טאוור רגיל-6 5.25" 4 3.5" אני מצרף לו ספק 450 וואט מיצור מקומי של חברה שמיצרת לאלביט ב MIL SPEC (תקן צבאי מחמיר ביותר) מקרר אקטיבי למעבד- מבודד רעש מבוקר טרמוסטט לטמפרטורה של 0 מעלות הספק סילוק חום 300 וואט (מעבד רגיל עובד בערך על 40 וואט בהרצה פראית ביותר של הגדלת המתח והשעון בעשרות אחוזים) מצנן בעודף הקירור את האויר שבמארז על ידי מחליף חום עדיין ידרשו מאורר הספק ומאורר לסירקולציה במארז לקירור הלוח מחיר מיועד כ 1100 ש"ח לפני מע"מ (הרווח שאני לוקח בחישוב הוא 100 שח כאשר מדובר על מהנדס שבונה את המערכת ) תוספת ללוח עם 2 מעבדים 200 ש"ח לערך אני יכול לארגן מכירה עם חשבונית ומע"מ דרך חנות של חבר שלי אתם חושבים שכדאי להתחיל בפרוייקט שכזה???…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by swisaman,

המאוור העליון שלי הפסיק לפעול נסיתי לחבר אותו ליציאה אחרת וזה לא עזר מישהוא יכול לעזור לי ?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by rtr,

מה עם כל ה OC שנעשה על ה AMD A64 או שפשוט הבעלים הגאים לא משתפים ב OC שהם עושים ??

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by onn_the_vy,

אני רוצה דוקטור חדש!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אם מישהו מבין ויש לו ניסיון בזה פנה אלי ב ICQ בבקשה המספר שלי הוא 84638170 יש לי ASUS V7700 DELUXE 512RAM שפועלים ב 100 מגהרץ מעבד AMD THENDER BIRD שעובד ב 100X11 ויש לי לוח אם מבוסס על KT133 של חברת LUCKY STAR מדגם K7VAT מי שמבין בבקשה בוא ל ICQ שלי תודה מראש jhracham או בכינוי האמיתי שלי GTK

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by pAnAhI,

הכוונה לכחולים הללו מסביב ובמרכז. ואנשים לכמה הגעתם עם OC ל 4870? שתפו אותי בבקשה

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  12. שלום לכם. בואו נתחיל עם החלקים שיש לי במחשב: מעבד-I7 2600K לוח אם-ASUS MAXIMUS IV EXTREME זכרונות-4GB 1600MHZ PATRIOT. עשיתי OC למעבד שלי ל4.8GHZ עשיתי לו בדיקת יציבות עם PRIME95 מעל 11 שעות והמחשב לא קרס. היום גלשתי לי באינטרנט והמשחק ששחקתי בו היה ממוזער פתאום המחשב נתקע איאפשר ללחוץ כלום הייתי צריך לעשות ריסטרט למחשב דרך הכפתור של המארז אין שום BSOD פשוט נתקע. גם לפני כן היה לי 4.6GHZ ולפעמים גם המחשב היה נתקע בזמן הגלישה. הנה הפרטים של הביוס שלי למי שרוצה לדעת במדויק: Ai Tweaker: -Ai Overclock Tuner: Manual -BCLK/PEG Frequency: 100.0 -Turbo Ratio: By All Cores (Can Adjust in OS) -By All Cores (Can Adjust in OS): 48 -Internal PLL Overvoltage: Enabled -Memory Fre…

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  13. בזמן האחרון שמעתי כמה מקרים על אנשים שקנו מאורר לדים כחול (סמארט פאן) ונתקלו בבעיות כלשהם חשוב לציין שלא מדובר על סמארט פאן הרגיל אלא רק השקוף! בקיצור כל בעלי הסמארט השקוף שנתקלו בבעיות, מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי הודעה במסרים מכוון שאני אישית הזמנתי וקיבלתי מוצר שכנראה פגום (מבחינת הלחמות ו\או חיבורים) ורציתי לדעת אם זה מקרה שכיח או תופעה מוכרת תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בימים הקרובים. המפרט הוא: AMD Athlon64 3200+ (Venice core) - 840 AMD K8 64 Bit / Opteron DEEPCOOL Jagon AMD - 46 DFI NF4 ULTRA INFINITY - 735 Memory ? (מחיר עד 700 ש"ח לשני סטיקים של 512 MB) RADEON X800GTO - 1280 MAXTOR 200GB 7200 8M - 530 CASE - 197 Channel well (350W) - 100 LG DVD RW GSA-4163B 16x16 Double Layer Super Multi+Software - 270 BENQ FP71G+ - 1462 המחשב מיועד למשחקים וOC. 1. איך הספק כוח? חברה איכותית? 2. איזה זיכרון יביא לי את תוצאות הOC הטובות ביותר ביחס למחיר? (350 ש"ח לכל סטיק של 512MB). 3. מה דעתכם על המפרט בכללי, האם יש הצעות להחלפה, הוספה של חלק/ים במפרט הזה לשם OC מוצלח יותר? חשוב שלא יעבור את ה-6250 ש"ח. תודה…

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by adizarko,

ככה אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי על מנתלהגיע פחות או יותר לרמה של 850XTPE. אני קצת חדש בעניין אז הייתי רוצה כמה הסברים - אני בעיקרון משתמש בתוכנת ה ATI TOOL עכשיו שאני עושה את הOC איך אני שומר על ההגדרות שישארו כהגדרות DEFAULT? בנוסף קיבלתי עם הכרטיס תוכנת OC בשם TRIXX- כדאי להשתמש בה? תודה לכולם

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nw,

לאחר שצירפתי לוודוו מאוורר העלתי את המהירות מ-166 ל-185. העניין הוא שב- 3dmark2001SE נראה שיפור קטן מאוד (אם בכלל אפשר לקרוא לזה "שיפור") מ-380 ל384 (640X480) זה כל מה שאני אמור לקבל או שאני מפספס משהו?

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by Nemesis,

היי, אני מעוניין לקנות איזה 2 סטיקים של ג'יגה זכרון כל אחד, ומעדיף שיהיו גם אוברקלוקרים לא רעים. למרבה הצער, רוב הסטיקים הטובים עולים גם הרבה כסף. האם המקלות שנמכרים תחת המותג של סמסונג עצמם שווים משהו? או שכולם מגיעים עם שבבים זוועתיים? האם יש איזה סוג של זכרונות סמסונג בנפח 1 ג'יגה שאפשר לבקש על מנת שיגיעו עם צ'יפים של TCCD/TCCC או מה שלא יהיה שיתן תוצאות טובות? תודה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by ShayRally,

שלום לכולם, עברו כמעט שנתיים מאז שהגבתי כאן בפורום לאחר שאני נעזר בו רבות רק מקריאה. בעזרת חברי הפורום, בחרתי לי מפרט מחשב חדש ואני יותר ממרוצה. הבעיה היחידה היא רמת הרעש, המחשב הנוכחי יחסית רועש ואני צריך את עזרתכם בהמלצה (זולה) לשיפור רמת הDB. המפרט: E7200 לוח ג'יגהבייט - G31 9800GTX+ עם 512 זיכרון 2 ג'יגה RAM של מושיקין ספק 500W שך EZCOOL (כניראה שפה יכלתי לעשות בחירה חכמה יותר). איך אני משפר את רמת הרעש הנוכחית ואולי את הקירור בתקציב הנמוך ביותר. רצוי לציין שכרגע OC לא עומד על הפרק עקב חוסר ידע מספק. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל "איזה Arctic Cooling מתאים לR9700 וייתן את הביצועי קירור הטובים ביותר?" תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  20. Started by Nightbeat,

לא הייתי בבית הרבה זמן, ולפני כמה ימים חזרתי והתחלתי לחרוש על משחקי רשת.. לא הרגשתי ששום דבר יוצא דופן, כל המשחקים רצים חלק בלי בעיות, שמתי לב שהמחשב קצת שקט אבל לא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות, פשוט חשבתי ששחכתי כבר כמה המחשב שלי שקט. בקיצור אתמול קניתי bf4 ושיחקתי כמה משחקים... סתם במקריות מוחלטת החלטתי לבדוק את הטמפ׳ של המעבד, ומה גיליתי? המעבד בidle מגיע ל75 מעלות ( חשבתי שהווינדוס אולי מזייף אז בדקתי בביוס ) ובזמן משחק ל97 מעלות צלזיוס!! אלוהים יודע כמה זמן הוא פעל בטמפרטורות האלה פתחתי את המחשב והמאוורר שעל הגוף קירור לא פועל.. הצלעות קירור רותחות.. ישר כיביתי את המחשב כרגע המחשב כבוי ואני לא אגע בו עד שאשיג מאוורר חדש יש לי שאלה, האם יכול להיות שהמעבד ניזוק? המחשב פ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי מעבד 2.8MHZ Prescott ולוח של ASUS p4p800se יש מצב שינוי\פתיחת מכפלה ? יש מצב שזה יגרום נזק ללוח או למעבד ???

22. Started by SD Project,

מיש'ו ניסה פעם ?! הוספתי שתי תמונות לתדעו על מה אני מדבר תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by Boomer,

יש לי AMD Athlon XP 1600 ותמיד הוא היה לי על 54 מעלות בערך... עכשיו הסתכלתי ושמתי לב שהוא ממש רותח!!! 64 מעלות המעבד והלוח אם על 51!!! זה מוזר, קצת חם בחד אצלי אבל בטח שלא צריך להיות הבדל של 10 מעלות מלפני כמה חודשים. גם המחשב פתוח רק כמה שעות עכשיו. יש לי את התוכנה Speedfan וכתוב שם: Warning - VIA8233 sensors are disabled. מה זה אומר? (אני יודע טוב אנגלית רק לא יודע מה הכוונה...)

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Glacialtech 5072 PWM 775 16-37dba Silent http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_146_107_375_428_482&products_id=4324&show_desc=1 או Arctic Cooling Freezer 7 Pro http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_146_107_492_496&products_id=4371 חשוב לציין שזה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by shay99,

שלום אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני רוצה גם לבצע OC למעבד שאני מתכוון לקנות (http://tms.co.il/product/6800), ואמרו לי שאם אין לוח אם שמתאים לOC, הלוח אם יגביל אותי בOC וזה לא שווה כלום. אז אני אשמח לקבל המלצה ללוח אם עד 420 שקל שיתאים לOC ויקח אותי לפחות ל4GHz בלי בעיות בלי קריסות בלי כלום, שיהיה יציב. זה המפרט בעיקרון: מעבד כתבתי למעלה, קירור למעבד: http://tms.co.il/product/9003 זכרון פנימי: http://tms.co.il/product/10059 כרטיס מסך: http://tms.co.il/product/9160 (גם לו אני מתכוון לבצע OC). תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.