עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SendaRider,

אני מעוניין לקנות קירור למעבד , ואני מתלבט אם לקנות את הזלמן 9700 או לא, אני פשוט יכול להשיג אותו בזול ולא כמו במחיר של חנות רגילה, עכשיו הבעיה שאני צריך לדעת אם הוא רועש או שקט, זה כל מה שחשוב לי. או טוניק טאוור אבל אין לי חנות מאיפה לקנות אני לא מוצא.. אז תעזרו לי ותגידו לי אם זלמן 9700 רועש ! תודה מראש ;]

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  2. שיעבור פתיחת ליבה וOC עד 3.6~ תקציב עד 150 ש"ח דרישות: שיתאים למארז הבא: Hec CompuCase 66RC black http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1309 ושלא יעשה קולות של טרקטור

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מפרט : מעבד : c2d e4400 rev l2 לוח אם : asus p5b זכרונות : gskill 2gb cl4 800mhz כרטיס מסך : nvidia gforce 7900gs ספק : chieftec 550 watt אגב זכרונות רצים מעולה על 1100mhz עם cl5 וולטאג של 2.05 מעבד גם כן רץ מעולה על 3.2 על קירור סטוק. אבל מתחמם כמו מטורף ---> בגלל זה רוצה לקנות קירור חדש! תקציב עד 200 שח. לא יותר. מעוניין לעשות OC עד 3.4 GHZ תודה.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  4. שלום במחשב הנוכחי יש לי מעבד p4 (סוקט 775) והקירור שלו די רעשן וברצוני לקנות לו קירור שקט ויעיל. חשבתי לקנות את big typhoon. העניין הוא שאני כנראה אשדרג את המעבד בעוד כחצי שנה ואני מעוניין שהקירור שאקנה כעת יתאים לשימוש גם עם המעבדים החדשים יותר של אינטל/amd שאמורים לצאת בחודשים הקרובים. אשמח לשמוע האם ידוע שקירור big typhoon יתאים לשימוש גם עם המעבדים החדשים. במידה ולא אשמח לשמוע גם הצעות אחרות לקירור בתקציב של כ250 שקל. הערה: אומנם אני לא עושה אוברקלוק אבל בכל זאת אני מעוניין בגוף קירור רציני. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by HellBoY,

חשבתי על הגוף הזה+מאורר שעוד לא בחרתי..התקציב שלי זה משו בסביבות ה300 שקל.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7819 איך הוא לדעתכם?

• 9 תגובות
    • 562 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות קירור למעבד. יש לי את המפרט הבא: סוקט: 1366 מעבד: I7 920 כל השאר כבר לא משנה.. כל השאר לא חשוב.. אני צריך קירור ל- OC רצחני שאני יוכל לקרוע את המעבד אבל שהוא לא יתחמם בצורה לא הגיונית בגלל זה אני צריך קירור טוב.. יש לי תקציב של 200-250. יכול להיות שזה ישתנה אבל לא בטוח.. מחכה להצעות. תודה

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  7. מעוניין בקירור לסוקט 775, תקציב 80 ש"ח. לאחר חיפוש קצר ב skypc (עדיפות לחנות זו, כי אני מבקר בא השבוע בכל מקרה) מצאתי את הקירור הבא: GlacialTech Igloo 5600 PWM: http://www.skypc.co.il/pl_product~Igloo5600~18~0.htm 76 ש"ח. 1. איך הוא? 2. הוא בא עם משחה טרמית? 3. יש הצעות לקירור בתקציב (80 ש"ח) יותר משתלם/מומלץ/טוב? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  8. יש לי לוח ASUS P5B .. ואני רוצה לקנות קירור לצ'יפסט עד 120 ש''ח בערך.. איזה יש לכם להמליץ לי?

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by someonewhy,

אהלן חברים אני מעוניין לרכוש קירור מים מהאתר Performance-PCS עכשיו אני לא כלכך מבין בנושא את המפרט תוכלו לראות בחתימה שלי אני רוצה לקרר את המעבד והכרטיס מסך אני דיי סגור על XSPC Raystorm RX36 שמקרר את הכול עכשיו אני לא יודע איזה טובינג צריך מה ומו אם תוכלו לעזור לי איזה דברים אני צריך להוסיף מאוד אני אשמח מאוד אני מעוניין שהטובינג יהיה בצבע כחול או לבן. תודה רבה והמשך יום טוב!

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  10. אהלן. אני מעוניין לרכוש קירור מים למחשב שלי אני רוצה להגיע ל oc יותר אבל הקירור שלי לא מאפשר זאת יש לי תקציב עד 1300 שח כולל משלוח אני יכול לחרוג ב100-200 שח אני רוצה לקרר את המעבד בלבד אשמח מאוד אם תיבנו לי מערכת קירור מים מהאתר performance pcs המערכת שלי׃ 3930k Asus rampage iv extreme 4x4gb 2133mz cl9 Psu 1250w seasonic gold Gtx 680 תודה ויום טוב

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום חברה! אני לא רוצה לפתוח דיון חדש כי זה כשור לקירור צ'יפסט גם. יש לי את הסטרייקר 2 המעולה אבל גם לו יש בעיה - חום גבוה (כי זה צ'יפ של NVIDIA). אני לא מדבר על חימום עד קבלת מסכים כחולים ו פריזים למיניהם אבל זה דיי מעצבן אותי לראות 75 מעלות סתם על גשר הצפוני ו 63 על דרומי בלי לשחק. עם משחקים זה מגיע עד 88 ו75 ולא זז יותר. חשבתי קצת והגעתי למסכנה שבתמונה המצורפת. מה אתם חושבים על השילוב הזה? במיוחד על גופי קירור שאני רוצה לשים על NFORCE 200? חוץ מזה יש לי 2 GTX 260 האם הקירור על גשר דרומי לא יפריע להם? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  12. שלום לכולם. טוב אז אני רוצה לקנות 6200 בגרסת AGP ויש לי כמה שאלות: 1) יש לי אפשרות בין כמה חברות נכון לעכשיו - club3d, laedtek, inno3d איזה חברה תתן לי ביצועי OC הכי טובים בניסיונכם וניסיון ברשת וכמובן גם מידע על איך שהכרטיס בא בסטוק?(חשוב לציין שקלאב3די יעלה לי הכי פחות, מחיר ממש ברצפה). 2) ברגע שאני עושה OC וסופטמוד איך אני יודע אם לתת לכרטיס עוד מתח?איך אני עושה את זה? 3) במידה והורדתי ביוס "משופר" המאפשר מתח גבוהה יותר לכרטיס זה לא יכול לפגום בו אם החומרה לא תעמוד בזה? 4) האם צריך קירור נוסף לכרטיס?יש לי סירקולציה מעולה במארז ומאורר 60מ"מ חזק מאוד שיושב קבוע מתחת לכרטיס המסך. 5) אפשר בבקשה כל חנות שמצאתם בארץ שאפשר לקנות ממנה את הכרטיס הנ"ל? תודה רבה רבה רבה רבה לעוזר…

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום, הובכן רציתי לשאול איזה פאן באס הכי מומלץ לקנות, אני מעוניין לשלוט על המאווררים שלי שבמחשב בימיוחד על איזה שניים רציניים שעושים מלא רעש (termaltake smartfan 2 80mm & enermax ball bearing 120mm) אפשר לומר שבלילה זה קצת מעצבן הרעש הזה של המאווררים ולכן לא נוח להשאיר אותו דלוק. בכל אופן אשמח לקבל הצאות לפאן באס איכותי וטוב.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  14. שלום ! אני רוצה לשדרג את הקירור של המעבד שלי ויש מבחר עצום אני כבר הרבה זמן לא התעדכנתי אשמח לשמוע הצעות ולקבל קצת הכוונה על מי יותר מתקדם היום ויותר טוב וכמובן השקט ביותר ! מסגרת ההשקעה באיזור 350 ש"ח +\- תודה !

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  15. שלום, באמתחתי 3500+ 939 ניוקסטל, אני חושב שהקיץ הזה אני יחגוג קצת במשחקים (סורס וכ'ו) ושמתי לב שהמעבד מתחמם ומגיע לכ 50 מעלות בעבודה כרגע אני עם קירור סטוק. אני מעוניין לקנות קירור איכותי, שלא יעלה יותר מדיי ויתן ביצועיים שנראים לעיין, ולא הבדל של 2 מעלות, משהו שגם יקרר טוב בלחץ ועבודה.. עם שטח פנים גדול ויחס שטח פנים לנפח קטן שיבוא ביותר מגע עם האוויר ויתקרר..הזלמן נראה כאוטופיה בגלל המבנה האיכותי של ההיטסינק שלו אבל הוא מאוד יקר ולפי מה שהבנתי הוא "לא מחולל ניסים" למרות המבנה היוקרתי והמצויין שלו. מה דעתכם על הביג טייפון ? שווה את הכסף ? כמה מעלות יוריד ? מה הכי מומלץ לקירור של AMD (לאפשרות OC בעתיד) אשמח לטיפים ולדעת כמה המוארר עשוי להוריד לי במעלות (רצוי אנשים עם ני…

• 11 תגובות
    • 688 צפיות
  16. שלום לכולם! לאחרונה התחדשתי במעבד Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ סקוט 2011 אני מעוניין לרכוש קירור למעבד על מנת שאוכל לעשות OC כמו שצריך איזה קירור מומלץ? אין לי תקציב מוגבל אבל אני לא מחפש קירור מים וכל הבאלגן קירור אוויר או מה שיש שאוכל להגיע לרמה נכבדת.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. המחשב שלי כרגע בבדיקה ב- TMS בהמשך לשירשור הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341950.0 חשבתי אולי על הדרך לשפר קלות את הטמפ' באופן כללי, ו/או את הרכיבים, זה המפרט נכון לעכשיו: NZXT Hush 2x120mm Gigabyte X38-DS4 Corsair 520W Q6600 V1 G.Skill 4GB CL5 WD 320GB 16MB AAKS+WD 250GB Inno3D iChiLL GeForce 8800 GT 512MB Vista X64 ו- XP X32 חשבתי לעשות אחד מהשדרוגים הבאים: * להחליף את הקירור למעבד מ- V1 ל- Thermalright Ultra 120 Xtreme (אולי אז האויר מהמעבד יזרק למאוורר האחורי במקום למאוורר של הספק כוח). * להחליף את הזכרונות מ- G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5 4GBPQ ל- G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5 4GBPK. * להחליף את המא…

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  18. איך זה עובד יש משהו ?:

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by rani,

אז ככה יש לי מעבד P4 3 Ghz תושבת 478 וקירור Big Typhoon המארז שלי מאורר ב5 מאוורים מארז (צבוענים ) ומאווררים על הספק. אז בעיקרון יש פוטנציאל. עשיתי כבר בעבר אוברקלוק ל3.6 אבל כשעשיתי את האוברקלוק ירדה לי מהירות הזיכרון בדרך. ובואו נגיד כזה דבר ני חובבן כי הדבר היחידי שאני עושה זה מעלה את המיהרות בכול מכפלה טיפה ומעלה את הזרם בדרגות לפי מה שנירא לי...כול הקטע של הבדיקות אני ממש לא מבין. כמובן שקראתי את המדריך לאוברקלוק אבל הוא לא ממש עזר לי. בקיצור, כשאני עושה אוברקלוק אני צריך להשנות אותו ל1על1 ולא להשאיר אותו על אוטומטי כדי שמהירות הזיכרון לא תרד? ובואו נגיד שאני רוצה להגיע ל3.8 כמה זרם אני צריך להוסיף למעבד? ומה אני בדיוק צריך לראות בתוכנות לבדיקת יציבות (וכמובן ש…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by אדם לוי,

טוב תיראו עכשיו יש לי את התיזמונים הבאים CPU CPU Clock Motherboard Chipset Memory CL-RCD-RP-RAS Latency P4 520 3350 MHz Gigabyte GA-8IPE1000-G i865PE Dual PC3100 DDR 2.5-4-4-8 121.2 ns לפי מה שהבנתי זה הכי טוב "שיש" אז בקיצור דיברתי אם מישהו והוא אמר לי שזה עיניין מסוכן ועדיף להתרחק מזה.. אבל אני רוצה לנסות הרי איך לומדים אם לא מנסים, אז בקיצור ולעיניין הייתי מעוניין לדעת באיזו דרך אוכל להעלות את הביצועים. ראיתי שיש בביוס סעיף בישביל זה אני רק פוחד לגעת שמה בדברים... :s05: אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  21. הכותרת אומרת הכל.

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  22. אם ידוע אנא כתבו לכמה ג'יגה הרץ הוא יגיע בערך ובכמה מעלות.תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. OK, נתחיל. יש לי לוח אם של PC Partner עם ערכת השבבים: VIA P4X266. עכשיו, הלוח אם הזה מגיע עם קירור מגעיל ולא מועיל לChipset, ובגלל זה לוח האם שלי חם מאוד. : שזאת אומרת: 42-45 מעלות במצב מנוחה. 57-58 מעלות בFull load... עכשיו לדעתי אם אני אשים על הChipset שלו את הקריסטל אורב, זה יורד משמעותית את הטמפרטורה... ועכשיו שאלה - כדאי לי למרוח משחה תרמית על הChipset לפני שאני שם אותו?

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by naimna,

שלום אני משתמש חדש בפורום, חבר המליץ לי על המקום הזה בקשר לקבלת עזרה לOverclocking לCPU שלי. המפרט מחשב שלי הוא כזה: Popular Name: Athlon 64 Processor 3000+ Frequency: 1800MHz BIOS Vendor: Award Software International, Inc BIOS Type: AT/AT COMPATIBLE . BIOS Version: F3 Copyright: Nvidia - 42302e31 v6.00PG Date: 04/07/2005 Motherboard Vendor: Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard Model: GA-K8NF-9 הVideo קרד שלי הוא: Video Adapter Name: ATI Radeon HD 4850 512mb ----- זיכרון מחשב DDR1 1500MB אף פעם לא עשיתי Overclocking אני חדש בתחום אם תוכלו לתת לי פרוט איך לעשות את זה בדיוק דרך הביוס או דרך משהוא אחר יש לצין שיש לי מאוורר רגיל על המעבד לא משהוא במיוחד לOvercloc…

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by ביצה,

אהלן! אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד... Intel Celeron 1.6GHZ כמה יעזור לו אם אני יעשה אוברקלוק? והאם אני יעשה אוברקלוק למעבד המעפן הזה, יספיק קירור אוויר או עדיף מים? ובכלל השאלה, האם זה שווה לבצע לו אוברקלוק... מבחינתי אם אני יעשה אוברקלוק והוא יגיע למעל 2GHZ אז זה כבר טוב. תודה מראש עריכה: איך אני יכול לראות מהי טמפרטורת המעבד? אפשר בתוכנות (סגנון CPU-Z) או צריך מכשיר מיוחד שמתחבר ל-PCB?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.