אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קניתי את ה - alx-800 ורציתי לדעת בשביל מה המדבקה הקטנה? (פד טרמי..?) קיבלתי גם גריז טרמי איתו... המדבקה במקום הגריז או ביחד..?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הגיע לי משלוח מגאב טק. אם המזל שלי כמובן הקטודה נשברה אבל זה לא לנושא. התקנתי סיילנסר והמחשב עולה ומעלה את WINDOWS. אבל המחשב מגיע למצב של כיבוי (המסך נכבה אבל יש עדיין כוח והמאווררים עובדים) ואני ממש ממש לא יודע מה לעשות (ההודעה הזאת נכתבת מהמחשב של אחותי. אז אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש ממש יודה לו. אז בבקשה אם יש לכם משהו שיכול לעזור לי אז בבקשה תגידו. תודה מראש אור הסיילנסר הוא REV.2 והכרטיס הוא 9600XT. אני יודע שהREV.3 הוא זה שאמור לעבוד אם ה9600 אבל הסיילנסר מתחבר מושלם ומחובר חזק. אז מה שאני חושב שהבעיה זאת בעית מתח אבל ניסיתי את זה בלי החיבור חשמל וזה עדיין לא עבד אז אני ממש לא יודע מה לעשות. אז PLZ מי שיכול עזור שיעזור כי לי ניגמרו הרעיונות
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אוקי ככה סיימתי לעשות oc הווינאוס פועל יציב . אני על 216 bus בלי חלוקה .. (הכי טוב אמרו לי) ככה: המעבד שלי היה 1.8 עכשיו הוא 2.38 על 45 מעלות אחריי מעמץ. את הtiming של הזכרון אני לא זוכר. אבל הוא על Turbo בביוס ... אני מזכיר שיש לי3700 זכרון, אז הטיימינג דיי נמוך. עכשיו, יש לי איזה שאלה או שתיים. אני על 1.725 V.. זה גבוה מידי? או שאפשר להשאיר את זה ככה.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני יודע שעקרונית רוב הסינקים של AMD מתאימים לP3 כי יש להם את אותו סוקט, אבל!!! האם סינק מקורי של AMD (אלומיניום , מלבני , מאוורר שחור) יתאים לP3?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מעבד amd athlon xp 2000+ palominio ורציתי לדעת כמה מעלות צריכות להיות בו.. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו אני ארשום.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אבא שלי הביא מהעבודה ספריי שנקרא J-747 (JUMBO) אני יכול לסמוך על הספרי הזה ולשמן את המאווררים של המארז והמעבד איתו? הוא יכול להיות שימושי כמו wd40? (רשום על הספרי שהוא לניקוי ושימור מתכות ברמה גבוההובטיב מעולה...מונע חלודה....משחרר חלקים מעים....אידיאלי לטיפול בכלי נשק.....מחשבים(מה הכוונה?)....מע"כ הצתה של רכב...וכו וכו) אם כן מהי דרך טובה לשמן?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
איך אני משנה את זה ואיך אני יודע מה היחס בין הבאס למהירות של הזכרון(אני יודע שביחס 1-1 זה אמור להיות נגיד בp4C זה 400 מה"צ לזכרונות) אבל למה יש כמה ספרות זה עוד משהו חוץ מיחס בין באס לזכרונות מה זה בעצם?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני יודע שיש את הסטיקי בשביל המלצות וכ'ו ... אבל בכל אני רוצה לשאול עוד כמה דברים בנושא קירור טוב אז ככה אני רוצה קירור טוב ל OC אז לפי מה שקראתי בפורום ובט'רדים תנו לי לראות אם הבנתי נכון : טוב אז ככה אני לא אדבר על הקירור של זלמן מכיוון שהוא הכי פחות זמין לרוב הלוחות ( במיוחד לשלי ) וגם שמעתי שהוא איננו מתאים ל OC מה שלא נשמע לי כ"כ הגיוני כי הוא נראה ממש טוב ועולה יקר ( גרסת ה 7000 cu)/ מכך שאתם ממליצים על ה ANX800 הזה שלקח לי לפחות שעה לברר מה זה והתברר שזה רק הסינק ולא בא עם מאוורר אני בדילמה מאז מה זה ה SP2 הזה או בכלל איזה מאוורר לקנות בבקשה תשתמשו בשמות מלאים כי משתמשים יחסית חדשים כגון "אני" לא מכירים את כל המונחים הצבאיים שלכם... למרות שאני עצמי בצבא... מכאן חש…
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
החלטתי לעשות אוברקלוקינג למחשב המפרט המקורי הוא כזה: אינטל פנטיום 4 2.8 ג'יגה HT 800 MHZ לוח אסוס P4S800 זיכרון : 3 סטיקים של 256 כל אחד אבל אחד מהם הוא 400MHZ והשניים האחרים 266MHZ כרטיס מסךFX 5200 של NVIDIA מארז מידי עם ספק של 400 V אוקי אז ככה. אחרי שבדקתי את טמפרטורת המעבד ( 29.5 מעלות במצב סטטי ו32.5 במאמץ ) נכנסתי לביוס ושינתי את ה cpu external frequency מ 200/33 העליתי ל 228/38 . המכפלה היא 14 את הcpu vcore שמתי על 1.6000V ואת ה ddr voltage adjustment שמתי על 2.7V המהירות של המעבד עלתה מ 2.8 ג'יגה ל 3.19 ג'יגה . הטמפרטורות לא השתנו כמעט בכלל אחרי השינוי המחשב נראה יציב ועובד אחלה השאלות הם כאלו: 1. איך אני בודק אם אכן המחשב יציב וישרוד את השדר…
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
האם שני מאווררים של 120ממ מהמארז מספיקים למעבד athlon 64 עם רדאון 9800 PRO?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מישהו שם בYNET התעורר, והחליט לפרסם כתבה דיי נחמדה, שבעיקרון באה לפרט היכן ניתן להוריד תוכנות חינמיות שאנחנו כבר מזמן מכירים. למי שמעונין לקרוא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2920842,00.html
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4 ולוח ABIT IT7 עם 256 DDR - המחשב ללא OC טמפ' המחשב שלי במנוחה הם: CPU - 47 MOTHERBOARD - 42 קראתי בסטיקי שהטמפ' צריכות להיות בסביבות 40-45. האם הטמפ' האלו בסטיה סבירה - או שכדאי לעשות משהו בנדון. לפני יומיים ניקיתי את צלעות הקירור והמאוורר של המעבד - אבל זה לא שינה בהרבה. המאוורר של ה-CPU עובד בסביבות ה-3700 RPM - האם כדאי לנסות להגביר לו קצת את המהירות או שזה לא מומלץ? (ואם כן איך עושים את זה?). מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ספק ג'נרי 480 וואט... והוא לא מספיק חזק למחשב שלי בגלל שיש לי 7 מאווררים במארז + 9800XT ועוד כל מיניי מודים במארז והבעיה שנגיד שאני שם מתח של מעבד למשל על 1.800 אז הוא מביא לי 1.720 למשל... ( ופעם לפני כל המודים והמאווררים זה לא היה ככה ההפף הוא היה מראה יותר ממה שהייתי אומר לו ) ועכשיו לבעיה... הספק מקבל את המתח מהשקע בקיר אבל מקבל פקודה להידלק מהלוח ואני חייב לדעת איזה מהחוטים של הספק זה החוט שמקבל את הפקודה !! כי לחבר גם אותו לכפתור הדלקה של המחשב... ועם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כדי שאני לא יסתבך יותר מידיי זה יהיה סבבה... תודה רבא
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לעשות אוברקלוק ואני רוצה לדעת אם הלוח שלי עמיד בבאס גבוה הלוח ga-7dxe עם ציפסט AMD761 מעבד AMD AXP1900+ 1608 MHZ
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני מחפש מארז חדש כי נמאס לי משלי אבל אני מחפש מארז שיש לו פילטרים לפני המאווררים וגם שיהיה לו אפשרות ל-2 מאוררים מאחורה ו-2 מקדימה אני גם צריך המלצה לקירור אוויר זול למעבד והכרטיס מסך תנסו רק לרחם על הכיס שלי כי קניתי עכשיו R9800P ואני לא ממש עמוס כסף לגבי המארז אני יכול למשוך לכיוון ה- 600 שקל אבל אני ממש ממש לא רוצה להגיע לסעום הזה תודה.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי זכרונות 256DDR X2 (לא DUAL) בעלי תזמונים 0-3-3-6 דרך הביוס שיניתי אותם ל 0-2-2-5 הרצתי תוכנות בנצ'מארק, אך כלום לא השתנה. האם משהו אמור להשתנות? מה עשיתי לא בסדר? ןהאם אני בכלל יכול לעשות OC לזכרונות?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
http://uploaded.fresh.co.il/2004/06/03/922782.j-pg http://uploaded.fresh.co.il/2004/06/03/657981.j-pg הנה תורידו את המקף מJPG
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש אם מאוור stock 512 זכרון פנימי samsung 3200 רגילים ולוח אם abit nf7-s האם אפשרי להעביר oc ואם כן איך ועד לאן אני יכול להגיע??
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שמעו, יש לי מחשב amd athlon px 1700 יש למישהו הצעות למודינג שלא יעלה הרבה כסף?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כשמעלים FSB- איזה חלקים במחשב נהיים יותר מהירים (המהירות שלהם עולה) חוץ מהמעבד, זכרון, pci? (אני לא יודע אם ה agp עולה גם או הדיסק הקשיח) והאם יש לוח אם מפגר שאם מעלים הרבה fsb אז הוא לא משנה את היחס של ה pci::FSB? תודה.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן וסהלן! יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 XT ובא לי קצת לשפר אותו... אני קונה לו את ה- Arctic-Cooling VGA Silenser Ver.3 {http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5754} עכשיו המטרה שלי היא להעלות אותו בהדרגה, לפי מה שהבנתי, רק שאני לא יודע בכמה, איך ולמה :-\ אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לעשות את הצעדים המתאימים להצלחה! נ.ב: אם מישהו יודע איך אני בודק את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי, שיידע אותי! תודה!!
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי היום למעבד 2200+ עם 0.13 מיקרון (במקום ה2000+ עם 0.18 מיקרון שהיה לי) . אוקיי אז החלפתי כי חשבתי שהמעבד דפוק כי הוא הגיע לי למעלות ממש גבוהות (ויש לי volcano 12 חדש). עכשיו חיברתי את המעבד שוב (ה2200+) הדלקתי את המחשב ואני רואה שהוא עומד על 51 מעלות במנוחה כשהוולקנו על מקסימום. עכשיו רציתי לשאול מה יכול לגרום לזה???? כי זה מאוד מעצבן אותי! אם צריך עוד פרטים כלשהם אז תגידו אני מייד אביא ובבקשה תענו מהר כי זה מאוד חשוב ודחוף לי!! להתראות ותודה לכל העוזרים. ד"א האייסיקיו שלי הוא 232401378 (יותר קל לדבר שם). ביי.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני יודע שהכי טוב לבנות, אבל ממש אין לי מלחם ובעצם זמן לבנות אחד, ואני ממש מעדיף לרכוש. אבל יש כל כך הרבה סוגים, אני יגדיר מה אני מחפש: יש לי 4 מאווררי אנמרקס (שגם כך יש להם אופציה לכיוונון המהירות, אבל החוט שלהם קצר, ואני מחפש משהו חיצוני) ואני צריך פנל לשליטה עד 6 מאווררים. לא חשוב לי שיהיה צג של טמפ', אני סומך על AIDA32. איך בכלל מחברים את המאווררים לפאנל? הרי המאוורר מתחבר ישירות למולקס של החשמל, אז אם איזה חוט הוא מתחבר לפאן באס? ומה אני עושה עם החוט שליטה של המאווררים של אנרמקס חותך אותו? אגב איך הפאן באס הזה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-424875243.htm
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה קניתי את hardcano 9 של Tt. לקח לי שעות להתקיו אותו ואת הALX800 החדש שלי, אבל סיימתי! שאלה אחת לי, יש חיישן כזה קטן וממש דק ששייך לפאן באס מה לעשות איתו? בזיגזג המליצו לי סתם לשים אותו במארז שיתן לי את הטמפ' של המארז. אבל זה לא ממש נראה לי שבשביל זה הוא קיים.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את המאווררים של הספק הנ"ל כי אני לא מסוגל להתרכז עם כזה רעש בחדר (2 מאווררים: 92 מכניס אוויר לספק ו- 80 מוציא החוצה). אין לי דרך להבחין אבל אני חושב שה 80 מסתובב במהירות מטורפת ועושה את כל הבעיות. עוד דבר - יש חיבור מהספק ללוח של קריאת מהירות. אני לא יודע של איזה משתי המאווררים הוא אבל הוא על כ 5100 RPM. האם מישהו עשה כזה מוד על הספק הזה, ואם כן איזה מאווררים שמתם ? האם אפשר פשוט לנתק את ה 90 ולהחליף את ה 80 ? אם כן איזה מאוורר אתם ממליצים עבור ה 80 (יש לי מאוורר 120 בדיוק מתחת לספק שמוציא גם ככה אוויר חם מהמעבד ) תודה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-