עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by IdolAdmin,

היי אני עכשיו בארה"ב ואני מתכנן לבנות מחשב חדש בארץ ואני מביא מפה חלקים.. ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400PHU2-2GBHZ אני רוצה ללמוד לעשות OC ובעתיד לעשות למערכת הזאת וחשבתי אם כדאי להביא קירור למעבד מהאתר www.newegg.com ובזה אני לא מבין כלום אז האם כדאי לי (הבדל מחירים משמעותי מהארץ) ואיזה? תקציב דיי פתוח תציעו כמה דברים אני אראה מה אזור המחירים..

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by SeaMonster,

אוקיי , אז היום סוף סוף אספתי והרכבתי את הזיכרונות החדשים והחזרתי את הקירור למקומו! אכשיו אפשר להתחיל באוברקלוק למעבד. הליבה הרביעית ניפתחה ללא בעיות, וכעט המעבד עובד עם 3 ליבות ב 3.2ghz על 1.3V 40 מעלות במנוחה, 52 במאמץ עם OCCT, בהתחשב בטפמרטורות בחוץ היום אני משאר שזה בסדר. המטרה שלי היא 4 ליבות ב 3.4ghz , הבעייה היא שכאשר אני פותח את הליבה הרביעית אי אפשר לבדוק את הטמפרטורות של המעבד. שמעתי שיש איזושהי דרך שבעזרתה ניתן "לנחש" את הטמפרטורות בערך. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? תודה עריכה: שמתי לב שיש הפרשים בין קיראת הטמפ של המעבד בביוס לבין התוכנות (CoreTemp, OCCT), בביוס הטמפרטורות גבוהות יותר ב כ 12 מעלות! ממה נובע הפרש זה?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by xtract1,

שלום אנשים. יש לי מעבד amd 3800 dual core ומעניין אותי לדעת לגבי קירור שלו..אני מדבר עם משו יחסית פשוט..אם אפשר פחות מ-200 (אם אפשר אז הרבה פחות) לא לOC או משו כזה ככה שלא צריך משו קיצוני. אם זה חשוב אז יש לי מארז SVIKING של ?Thermaltake וספק 425W של HEC

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by tz2000,

יש לי לוח אמ P35-DS3L, מעבד Q6600 קירור ARCTIC COOLONG FREEZER 7 PRO עכשיו הבנתי שאפשר לעשות הקירור של המעבד יעבוד יותר שקט שינתי בביוס ב-SMART FAN מAUTO ל PWM ואז לא משנה את כמות הרעש וגם ניסיתי דרך EasyTune5 Pro אולי צריך לעשות עוד משהו/לא עשיתי משהו טוב תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  5. שלום לכולם, אני עכשיו קונה מחשב: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB INTEL LEMONT DP965LT LGA775 CORE 2 GIGABYTE GV-NX79T256D GEFORCE 7900GT SLI 256MB DDR3 PCI-E RETAIL W.D 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER והייתי רוצה לדעת האם שווה על מחשב כזה לעשות OC? ואם כן אפשר המלצות בנושא כי אני לא ממש מבין, ובנוסף אפשר לדעת שם של תוכנה שדרכה עושים OC, תודה רבה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 414 צפיות
  6. Started by RgGolbraich,

אז ככה , המפרט : 1. AMD 64 3200+ and AMD 64 FREEZER PRO 2. לוח : DFI LANPARTY ULTRA-D 3. זכרונות : 2x1G PQI TURBO 2.3.2.5 ספק: רגיל GYRO 500W תדר העבודה בו מגיע המעבד הוא 2Ghz , הבאתי אותו ל2500 תוך שמירה על תיזמוני הזיכרונות ועל מתח המעבד 1.4V כשהפעלתי את התוכנה SUPER PI הוא חישב לי 1M ב-38 שניות , אחרי אוברקלוק נוסף הגעתי לתדר 2700 יציב עם הוספת 0.25V למעבד , הורדת מכפלת הלוח ושינוי במקצת בתיזמוני הזיכרונות (ויחסי הזיכרונות) , נראה כאילו עכשיו הוא אמור לעבוד מהר יותר , אך כשהרצתי שוב את התוכנה SUPER PI החישוב של 1M נעשה תוך 48 שניות איך זה הגיוני ?

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  7. http://uploaded.fresh.co.il/2004/06/03/922782.j-pg http://uploaded.fresh.co.il/2004/06/03/657981.j-pg הנה תורידו את המקף מJPG

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by ha,

חיפשתי ברשת אך לא מצאתי, מישהו מכיר? חבל לי לזרוק AC7 במצב מעולה ולבזבז 200 ש"ח על אחד חדש כאשר אני מחליף לוח אם.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  9. 4870 עם 78 מעלות במנוחה נחשב נורמלי? sapphir

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by koby058,

שלום חברים הבעיה: מכפלה לא יציבה (בלי שום OC) החומרה: לוח אם אינטל DG965WH מעבד קונרו c2d e6400 בבדיקה גיליתי ב cpu-z שהמכפלה יורדת מ-8 ל-6 (יורד ל-1598.4 במקום 2131.1) - ומתנדנדת בין שתי המכפלות עברתי על ההגדרות בביוס (ניסיתי לבטל את EIST - ללא הצלחה) החלפתי לא מזמן למאוורר CPU של זלמן והמחשב בסביבות 50 מעלות יש רעיונות??? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by embedded,

הHTPC והרסיבר שלי מאוחסנים במזנון סגור. אני מחפש מאוורר 120 מ"מ שקט שיוציא את האוויר החם החוצה. כרגע יש חור איוורור אחד אני מתכוון לקדוח עוד חור בצד שמאל למעלה ולהתקין את המאוורר. אשמח לקבל המלצות על מאוורר מתאים - בגדול אני מחפש מאוורר עד ~20DB. כמה שפחות יותר טוב. תקציב: 60~ שקל למאוורר אני מחפש מאוורר שיתחבר לספק ולא ללוח האם. תודה.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by guyfaran,

תודה לכל מי שיעזור ;D

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by ביז'ו המוס,

מה היא התוכנת OC המדויקת ביותר לכרטיס מסך? אני צריך ממש הבדלים של 1MHZ לליבה ולזיכרון מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by Tzach_n,

המאוורר 200mm של קורסייר שיושב לי בחזית המארז הוא נוראי ומרעיש. הזמנתי מאוורר של NZXT אבל הוא גדול מדי ולא נכנס לי במארז. ראיתי שיש את זה: [h=3]Aerocool Silent Master 200mm[/h]אמור להיות ממש שקט אבל הוא מגיע עם לדים ואני לא מעוניין בתאורה מיותרת. מישהו יודע איזה מאוורר 200mm אפשר לקנות שיהיה ממש שקט בלי לדים ושטויות? חשוב שיהיה ברוחב של 20mm ולא 30 אחרת הוא לא יכנס לי במארז. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kentaro,

שלום לכולם,בזמן הקרוב מאוד אני מתכנן לרכוש מחשב,וחוץ מהקנייה שלו מתוכנן גם OC לכרטיס מסך וגם למעבד, למעבד יש לי כבר קירור thermalright 120 extreme מה שכן חסר לי קירור לכרטיס מסך,בהתחלה רציתי ללכת על הHR-03 ששמעתי עליו הרבה דברים טובים,הבעיה היא שאין אותו בארץ,לכן אני מבקש ממכם להמליץ לי על קירור טוב בתקציב של עד 400 שקל גג,תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  16. יש לי שאלה קצרה * תנו לי בבקשה לינק\או שם של התוכנה הטובה ביותר לאוברקלוקינג וגם קצת אולי הסבר מהיר ואזהרות קטנות

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by אסיWOW,

אני רוהצ לעשות OC למחשב הישן שלי ( שנה אחת ) ואני צריך מדריך שינחה אותי, אין לי מושג בזה לא מתכנן OC חייתי, רק אחד נחמד ל Q6600 שלי

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by Frozen-Ice,

האם הטמפ' האלו נורמליות ??? מפרט + טמפ' בתמונות המצורפות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  19. עשיתי כמה בדיקות ושמרתי את הנתונים ... עכשיו אני רוצה להסתכל עליהם ולהשוות ביצועים ... איך אני פותח תקבצים ? הם בסיומת .3dr לא הצלחתי דרך התוכנה ... ולא מצאתי בפורום ...

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by Sctoweri,

שלום לכולם אני מתכנן לעשות על ה E4300 שיהיה לי בעזרת השם! איזה קירור אתם ממליצים???

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  21. Started by b0nzZ,

דבר ראשון שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה קטנה יש לי את המחשב הבא: מעבד : e8400 קירור למעבד : AC XTRME לוח : ga-ep45-ds3l זכרון : OCZ 2X2 REAPER 1066HZ כ. מסך : GTX260 216 ספק : 650W מה המקסימום OC שאני יכול לעשות ? ועם אפשר מדריך טוב מסודר למעבד שיש לי שאני יוכל להגיע איתו למקסימום ביצועים תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  22. זה נמצא בתפריט שעושים אוברקלוק, אצלי עכשיו עם OC ל3GHZ זה על סטנדרט. לשנות או להשאיר ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by spider272,

יש לי 2 מאוררים 80מ'מ חזקים מאוד ומאורר 92 מ'מ שהוא חלש.. איך כדאי למקם אותם במארז? האפשרויות:קידמי למטה...דלת מארז..אחורי

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by yosi yosef,

התחלתי ליבנות מערכת קירור ביתית ואני צריך משאבה חזקה כי אני מיתכון לשים אותה גם על המעבד גם על כרטיס מסך וגם על הציפסט

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.