אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שאלום אנשים. מה קורה?^^ אוקיי, אזככה. יש לי מארז ANTEC ובו 2 מאווררים. עכשיו יש לי עמדות לעוד כמה ואני רוצה לדעת באיה מאווררים 120 מ'מ להשקיע. [ לא יקרים, 50 שקל גג לאחד , ועם אפשר יותר זול ] עכשיו איך אני יודע איזה מאוורר הוא טוב ואיזה לא? מהירות? משו ? ( לא מבין בתחום הזה.. ) עכשיו רציתי לשאול עם זה לא משנה איזה מאוורר אני יקנה? כולם יתאימו למארז? של ZALMAN נגיד, זה לא משנה שהמארז של ANTEC נכון? עוד שאלה, יש לי מעבד 805 Dual Core של אינטל. יש לי קירור סטוק, שווה לי להכניס ביג טייפון לOC בגדול? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
המערכת היא ABIT IP35-E Q9400 8GB (4*2GB( RAM KINGSTON 800MHZ CL6 המעבד והלוח יכולים לתת בקלות FSB 450MHZ. הבעיה היא בזכרונות. אחרי 800MHZ נתקעים, ואז אני מגדיר תזמוני זכרונות 6-6-6-18-52-2T ויכול לקבל 440MHZ מהזכרונות. אני מקבל 3.52GHZ ואני מסתפק בזה עם הזכרונות האלו.הבעיה היא שבעצם זה לא עובד כשאני מחבר 4 סטיקים (זהים). 2 סטיקים אני מחבר וזה עובד אחלה. את 2 האחרים גם (בלי 2 הראשונים) וזה עובד אחלה (ב2 הסלוטים האחרים ככה שגם זה לא רלוונטי). אבל ברגע שאני מחבר את כל ה4 זה עושה פוסט מגיע להתחלת הטעינה של הווינדוס (עושה מעין טעינה של קו כזה כמו בהתחלה של ההתקנה של הווינדוס) וקורס.בסה"כ המעבד נותן בקלות את התדר וגם הלוח. הזכרונות בזוגות יכולים לעמוד בזה אבל כל ה4 לא מסוגלים …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד I5 750 כרגע אני חושב על שני קירורים למעבד הזה: Scythe דגם Kabuto SCKBT-1000 או Scythe דגם Zipang SCZP-1000 האם שניהם ברמה מספיק טובה למעבד שכזה ונחשבים לשקטים(שזה חשוב לי)? שאלה נוספת - אני מתכוון לקנות מארז של COOLERMASTER CM590 שבאים עימו שני מאווררים. האם ניתן להסתפק בהם ועדיין לשמור על רמת קור סבירה ועל שקט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי זלמן VF900, והייתי מאוד מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי לאחד כזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 האם הזלמן יתאים לכרטיס? (מאוד חשוב לי השקט ואני לא מוכן להתפשר על כרטיס עם מאוורר רועש...)
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מעבד חדש הרקבתי את התושבת קרור לא טוב בהתחלה הגיעה לי ל 60 מעלות אחרי זה חיזקתי הגיעה ל 54 עכשו זה נע בין 48 -47 ללא מאמץ במאמץ מגיעה ל 50-55 זה בסדר ?????????????????????????
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לבנות שרת.. בסביבות ה 12 כוננים בלי שום דבר אחר אולי כרטיס מסך זול עם מעבד P3 יש למישהו מושג איזה ספק אני צריך? כמה וואט לוקח הארדיסקי ממצוצע ואם אפשר להרחיב בנושא? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי הטמ"פ של הכרטיס מסך שלי היא: 57C ונראה לי שזה מוגזם.. הכרטיס מסך שלי הוא: nVIDIA GeForce 6200 TurboCache PCIE מה אתם אומרים? הטמ"פ בסדר? מה הטמ"ם המומלצת לכרטיס הנ"ל? ואיזה קירור מתאים ומומלץ לכרטיס הנ"ל? תודה רבה לכם מראש..
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איך מגדירים זאת בביוס? מי שמבין שיסביר מי שלא שלא יחפור סתם את המוח תודה נשמות שלי
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מבין גופי הקירור הבאים איזה גוף קירור הכי שקט ונותן את הביצועים הטובים ביותר? הדגש הוא יותר על השקט מאשר ביצועים. המחיר לא רלוונטי בכלל. התשובה חייבת להיות מתוך הרשימה הזאת בלבד. בבקשה אל תכניסו גופי קירור אחרים שלא ברשימה. עוד דבר חשוב - חייב להתאים לסוקט AM3 של AMD! פרטים נוספים על המפרט: לוח Gigabyte GA-MA78LMT-S2, מעבד AMD Phenom 2 X4 965 Black Edition Quad Core AM3 BOX. אם אתם חושבים שעדיף להישאר עם גוף הקירור המקורי שמגיע בבאנדל עם המעבד זה גם בסדר. שוב אני חוזר: המחיר לא משמעותי. מה שחשוב זה קודם כל שקט ואח"כ ביצועים. GLACIALTECH 5057 / 8 / 9 Glacialtech GLACIALTECH 5062 / 3 Glacialtech ZALMAN S700AI ZALMAN DEEPCOOL ALPHA 6 DEEPCOOL DEEPCOOL ALPHA 7 DEEPCOOL GLA…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך קירור רציני עד 400 ש"ח למעבד AMD 1700+ (איך שקוראים לו עם 0.13 מיקרון)... עכשיו אני עם יותר מ45 של רעש וזה לא מפריע לי , אז לא כל כך משנה לי איזה רעש הוא יעשה תודה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לעשות שום אורקלוק למחשב, אבל נכון לעכשיו יש בו רק מאוורר אחד, המליצו לי פה לקנות עוד מאוורר, יש לי כמה שאלות. 1. האם יש סיכוי שהמאוורר לא יתחבר לספק כח, או במילים אחרות, האם יכול להיות שהמאוורר לא מתאים למחשב? הכוונה היא למאוורר למארז, לא למעבד. 2. אני לא מתכוון להוציא יותר מדי כסף על מאוורר, ראיתי שתי הצעות הגיוניות: Antec 80mm SmartFan retail http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1575 Thermaltake 80mm smart fan http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140&products_id=1057 מה הבדל ביניהם? איזה מהם אתם ממליצים? 3. השאלה הנוספת שלי היא, האם אני צריך לחבר אותו למאזר? וכשאני פותח את המארז מה אני יעשה? החוטים הרי מחוברים... או כמו ש…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה... אני מחפש משאבות מים פשוטות וקטנות בשביל קירור מים המשאבה צריכה להיות קטנה פיזית ובעלת ספיקה נמוכה אני ישמח לעזרה כי אני לא ממש מוצא תודה.
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי Sapphire Radeon 8500LE 128MB DDR 128BIT אני מרגיש כאילו הוא כבר לא "סוחב" במשחקים חדשים.... עכשיו השאלה היא אם כדאי לעשות אוברקלוק כי אוברקלוק משפר רק את מהירות הכרטיס ולא את היכולות הגרפיות שלו... בכל מקרה... אתם יכולים להמליץ לי על חומרים לאוברקלוק וכמה לדעתכם אני יכול להגיע (במהירות) ? תודה ! ! !
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני הייתי מעוניין לדעת לכמה מעלות מגיע ה CHIPSET שלי יש איזושהיא דרך?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, החמשב שלי מורכב מלוח אם Intel Winnipeg D845WN ועד לא מזמן היה גם פנטיום 4 1.7. לפני כמה זמן נשרף לי המעבד, ובמסגרת האחריות קיבלתי מעבד חדש והציעו לי עיסקה: להוסיף כמה שקלים ולקבל פנטיום 2.66, לקחתי. עכשיו העניין שהלוח תומך (רשמית) רק עד פנטיום 2 ג'יגה... האם יש דרך "לפרוץ" את ההגבלה הזו ולהשתמש ב 660 מגהרץ הנותרים ? אולי איזה OC ? אם לא אני אאלץ לקנות לוח אם חדש, ואז גם זכרונות חדשים (כרגע יש לי RDRAM...) אז זה מאד חשוב... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 120MM שיהיה כמה שיותר דק? יש מאווררים מיוחדים כאלו? ( פחות מה 25MM הסטנדרטי) תודה.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי שם לא תוכנה טובה שתמדוד את הטמפ' של המארז דיסק קשיח לוח אם ומעבד? ותוכנה קלה לשימוש לא תופסת המון ולא עושה בעיות מי שמהיא לי יברוך ותודה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מעבד Q9550, כשנה, קירור סטוק. למארז יש מאוורר 12 פולט החוצה באזור המעבד, מאוורר 12 מכניס אוויר בתחתית מקדימה, ועוד מאוורר 12 או 15 הרבה יותר חזק מעליו. הדלקתי את המחשב, ופתחתי coretemp: במנוחה אני מקבל ב-4 הליבות טמפ' בין 34-40. כאשר הרצתי את המשחק FSX אשר מנצל לי את כל הליבות במקסימום, הגעתי אחרי פחות משתי דקות לטמפ', המקסימליות הבאות: 1: 71 2: 64 3: 71 4: 74 המעבד עבד על 100% והגעתי ל-טמפ' ממוצעות של 60-65. האם זה תקין???? תכננתי לעשות אובר קלוק מ-2.83 ל-3.2 פחות או יותר ולהישאר עם הקירור סטוק. עכשיו אני מהסס... אשמח לדעת מה אתם אומרים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
Thermalright XP-120 + Thermaltake Thunderblade 120MM AeroCool DP-103 Cpu Cooler Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan ZALMAN CNPS7000B-AlCu CoolerMaster Hyper 48 KHC-L91-U1 אני מחפש גם שקט..!!...זה לא הכי חשוב..אל מומלץ..!!
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מחפש מידע חוות דעת על שני המוצרים ותוכנות נלוות עם שווה את ההשקעה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. יש ברשותי מחשב ישן של AMD סוקט 754. הוא משמש אך ורק לאינטרנט. אני צריך המלצה לקירור שקט במיוחד למעבד. משהו עד 200 שקל גג. אני לא הולך לבצע בו אובר קלוקינג וכאלה. הדבר הכי חשוב לי הוא שיהיה שקט. אודה לכם אם תמליצו לי על משהו טוב שיתאים לצרכים שלי
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה אבל אני לא יודע אך/איפה משנים את מהירות הזיכרון/ליבה............ ???
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז ככה, השבוע בגלל החום 3 מחשבים התחילו לצפצף. זה ברור למה - כי קימצו על המארזים.פתחתי לראות וההרדיסקים רותחים. אז חוץ מאנרמקס 12" שאני הולך לדחוף בצד, אני רוצה להוסיף משהו על הדיסקים. ראיתי שתי אופציות "זולות" יחסית. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=752&catcode=261 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=821&catcode=261 מה דעתכם? שווה משהו? לוותר על הרעיון כי האנרמקס יספיק?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1800GTO עם קירור של EVERCOOL http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14525&catid=1125 הטמפרטורה במאמץ עומדת על 55+- האם זה טוב ואיך אני עושה אוברקלוק???
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש לי מארז שקניתי לפני מלא זמן. אני די בטוח שזה המארז של Evergreat בפנדה כי הוא נראה בול אותו הדבר וגן ללא ברגים. האם יש סיכוי שלוח אם של Athlon XP לא יכנס אליו? או המאוור יתקע בספק? הלוח הוא Epox 8K3A ד"א והמעבד 1800. תודה.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-