עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by avi2014,

חבר שלי שואל : יש לי מעבד CELERON 4 1700 MHZ והוא ב OC של 1955MHZ מכפלה 17*115 עכשיו אני רוצה להמשיך להעלות אז אני צריך להגביר מתחים עכשיו שמישהו יגיד לי אך אני מעלה אותם (ואני לא חושב שיש לי את האופציה הזאת בבויס)

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  2. Started by avner_s,

טוב המחשב שלי הוא amd 64 3000 754 לוח אם k8ns אבל הזיכרון שלי הוא מיקרון pc 3200 cas 3 אני יודע שגם הלוחות של גיגהביט לא טובים במיוחד לאוברקלוק האם כדי לעשות ???

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  3. שלום לכולם הרצתי חיפוש כמה פעמים ולא מצאתי תשובות רציניות ממש קולעות בנושא הזה. אני כרגע מנסה לעלות מעל ל250 באס ניסיתי 1.650V למעבד ו2.65V לזיכרונות , עד לכמה מומלץ וכדי לי לעלות מבלי לגרום נזק !?! (מפרט בחתימה) תודה עריכה: אההה את הדבר הכי חשוב שכחתי , עם המתחים האלו העלתי PRIME95 וקיבלתי שגיאה !!! AGP וPCI נעולים כמובן, יחס 5:4 מעבד וזיכרון. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by ras81,

שלום התקתקל לי המאוור 90 שמוציא אוויר מהמארז. הסתכלתי וחשבתי שהדגם הזה יכול לעשות את העבודה מצויין, הבעיה היא שאין לו אפשרות של שינווי מהירות, ויש לי פטנציומטר במארז, מה אתם חושבים? עדיף לקנות אותו למרות זאת, או לקנות משהו אחר עם אפשרות שינוי מהירות (אם לקחת משהו אחר אז מה עדיף ?) http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  5. המעבד הוא מהשבוע הראשון של 2004 יענו 01 2004 .המעבד למרות הסטפינג אינו מוצלח מאוד באובר קלוק לכן ברצוני לפתוח את המכפלה שלו ורציתי לדעת אם זה אפשרי ?אם כן מישהו יכל להפנות אותי למדריך אשר מסביר איך לעשות את זה????שמעתי משהו כמו מוד עיפרון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  6. החלפתי מעבד , ולכן פירקתי את גוף הקרור של זלמן (CNPS7700) תחתית גוף הקרור עשוייה נחושת (חומר רך יחסית) בקיצור אני שואל אם זה בעייה ? האם השריטות יפחיתו את יעילות הקרור ? או פשוט למרוח יותר מישחה טרמית ?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  7. AMD Athlon 2000+ GA7vaxp המאוורר שלי מקרטע, עכשיו המעבד יושב על 45+- במאמץ אך הבעיה שהמאוורר לפעמים מתחיל להסתובב לאט(הוא נדפק- שומעים פתאום רעש שונה) עד שאני נוגע בו נותן לו לחיצה קלה והוא מתחיל להסתובב כמו שצריך. יש אפשרות לקנות מאוורר שיתן אותם ביצועים אבל בנפרד-ללא גוף קירור? (כלומר לנסות לחסוך) אני יודע שיש את הוולנקו 12 שעולה 150 ש"ח ומתאים לצרכי, אך לטעמי השקעה לא שווה בגלל שגם ככה אני לא עושה OC, ובעוד חצי שנה גם ככה ארכוש מעבד ולוח מהדור החדש שיהיה.. אז מה אתם אומרים יש פתרון שיעלה לי בסביבות ה50? כלומר האם יש חנות שמוכרת רק מאוורר? (חשוב מאוד שהמאוורר יסתובב ב5000+- סיבובים.)

• 3 תגובות
    • 409 צפיות
  8. יש לי Sapphire Radeon 8500LE 128MB DDR 128BIT אני מרגיש כאילו הוא כבר לא "סוחב" במשחקים חדשים.... עכשיו השאלה היא אם כדאי לעשות אוברקלוק כי אוברקלוק משפר רק את מהירות הכרטיס ולא את היכולות הגרפיות שלו... בכל מקרה... אתם יכולים להמליץ לי על חומרים לאוברקלוק וכמה לדעתכם אני יכול להגיע (במהירות) ? תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  9. Started by dazzler,

כרגע יש לי מעבד and 1700+ jiuhb שעובד על 2600+ בלי בעיה . אני יכול לעבור את ה3.0 עם שלי אבל אני צריך לתת כמעט את כל עמוד החשמל 2.2, וכל מתח מעל 1.8 שנותנים למעבד גורם לו להישחק יותר מהר. אני רוצה לקנות בארטון עם סאפינג מומלץ כדי להמהיר אותו ל3 או 3.2 . הבעיה ב2500 היא שלפי מה שהבנתי היא שכולם נעולים ואני מעדיף משהו לא נעול למרות שהזכרונות שלי יכולים לעבוד על באס של 220 בלי בעיה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by MDK,

יש סיכוי שאני אוכל לעשות OC סביר למעבד שלי (בלי להוסיף קירור)? כלומר חשבתי לעלות את הBUS ל333 כי הלוח KT333 והזכרונות הם PC2700 @ CL2.5 (בקשר לCL אני כמעט סגור*) אין לי מושג מה הסטפינג והתאריך שיווק של המעבד שלי...איזה תוכנה בודקת את כל זה? תודה מראש 8)

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  11. שלום.... אני מתכוון לקרר קצת יותר את הכרטיס מסך שלי ,הכרטיס הוא 9600xt ואז לעשות לו oc חמוד... עכשיו יש לי מאוורר של ספק 80 mm . אם אני יציב אותו סמוך לכ.מסך שלי או מהצד (או כל דרך שתציעו) הוא יעזור במשהו? לדעתכם יהיה קירור טוב יחסית? ד"א שמתי לב שהזיכרונות מתחממים...אז אולי הוא יקרר אותם...כי את הליבה אני לא מאמין שהוא יקרר. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  12. Started by shlomi2003,

יש לי המאורר החדש חומר כזה מודבר ולא הוצאתי אותו המעלות שלי טובות בין 30 ל 35 עכשיו אני לא יודע מה לעשות להוריד את החומר שבה עם ה מאורר או למרוח משחה ?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  13. שלום לכולם , עברה במוחי מחשבה לפני כמה ימים לשדרג את השילוש שלי למשהו קצת יותר חזק כמו 2.8C עם לוח וזיכרונות טובים אבל אחרי הבדיקות ראיתי שזה הוספה של לא מעט כסף ( 1000 ש"ח )שאני לא בטוח שהוא שווה את ההשקעה ביחס להבדל הביצועים שאני אקבל. בכל מקרה חשבתי אולי לנצל יותר את המערכת מבחינת האוברקלוק כי אני זוכר שקראתי פה על אנשים עם מעבד כמו שלי שהגיעו לתוצאות יפות מאוד אפילו עם קירור סטוק של INTEL , משהו כמו 3.0 - 3.4 ג'יגה אם אני לא טועה. הבעייה העיקרית שלי כרגע היא שהלוח ( <-------- מפרט ) לא מסוגל להתמודד כמעט בשום אוברקלוק . זה מניסיון אישי וגם מבדיקות שעשיתי באיטרנט על הלוח והביקורת עליו רשמו שהוא חלש מאוד לאוברקלוק.. המקסימום שהגעתי איתו ביציבות מלאה הוא 2.6 ג'…

• 3 תגובות
    • 422 צפיות
  14. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

תראו איזה כרטיס יש לי.... או קיי עכשיו שראיתם אז אני אודיע לכם שלא מקבלים איתו היטסינקים לזיכרון. דבר שממש מעצבן אותי! עכשיו אני חשבתי לעצמי אולי לשים סתם ראם סינקים רגילים על הזיכרון,אלה ב 40 שקל ל 8 חתיכות. אני מודאג בגלל שהם לא ממש בצורה הנכונה וקצת ארוכים מידיי... אז יש עוד אופצייה וזה לקנות מיוחדים כאלה למשל של טוויקמונסטר... מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  15. Started by Psychopath,

Okay, I took my computer apart to clean the dust from it today, and also tried freezing my GeForce again in order to get rid of it's ehatsink (which simpley WON'T COME OFF) So I finished cleaning, and reached a decision, I will put another fan on the current heasink mounted on the GeForce instead of putting a lot of work into removing it. Here are some pictures of today's experience, I will also update the thread once I put the fan on the GeForce. http://p1mp.3dv.co.il/pics/GeForce-Project/ Have Fun

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by Sake,

היי,המעבד שלי הוא 19 מעלות ללא מאמץ ו21-22 כשהוא במאמץ...עם קירור רגיל שבא עם המארז לא הוספתי כלום...אז רציתי לשאול, זה לא קצת מידי ה19 מעלות? ??? זה בסדר שזה ככה?

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  17. Started by FaTB0Y,

שלום אני רוצה לעשות OC למערכת שלי עד שאני יקנה מעבד נורמלי בנויה מ לוח ABIT KD7A מעבד AMD Athlon XP 1800 מאורר מעבד CoolerMaster X-Dream מגיע ל 5000rpm אבל עובד על ה4800 בדר"כ מישהו יכול להגיד לי לכמה אני יכול להגיע? הגדרות מקוריות 133x11.5 = 1533 מישהו יכול לתת לי את ההגדרות הטובות ביותר שאפשר להגיע, בלי לשרוף את המעבד? כרגע אני עם 133x13.5 = 1800 בבקשה עזרה 512 Memory 1 slot - Kingston Gainward Geforce FX 5200 128 bit 128 DDR DVI י

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  18. מחר אני מקבל את המחשב החדש (בעזרת השם ) אני רוצה להגיע איתו ל3.2 השאלה היא איזה גוף קירור מתאים. (אם אתם מתעניינים הלוח שלי זה ASUS P4P800) יש לי 200 שקל, האם הוואנטק ארופלואו יספיק לי? או שכדאי ללכת על משהו יותר רציני כמו Thermalright SLK-947U. עוד שאלה היא האם יש הבדל בין Thermalright SLK-947U ל Thermalright SP94. תודה לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  19. Started by EagleX2,

רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה? (אני יודע איך לחבר למארז אבל לא יודע איך לחבר להיטסינק [slk948u])

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by scylla,

היום סיימתי לעשות כבלים מעוגלים כמו שכתוב במדריך השתמשתי באזיקונים ובאיזוליר בנד יצא חמוד והתפנה המוןןןןן מקום.... עדיין לא יצא לי להתעסק עם המולקסים ושאר הירקות אבל למישהו יש רעיון איך אני יכול לכסות את הכבלים גם של המעוגלים וגם של השאר? אני מעדיף לעשות בעצמי ולא להזמין מג'ב-טק או משהו... אבל אם יש משהו בארץ אז זה יהיה נחמד...! מה שכן חשבתי על משהו עם צינורות מזגן אבל צריך משהו יותר יפה קצת... עריכה: בטעות פתחתי בפורום הזה במקום באלקטרוניקה ומודינג בבקשה העבירו

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by parker,

המחשב שלי ממש מיאש אותי וזה לא נראה כאילו אני אקבל מחשב חדש בקרוב, אז חשבתי שאולי אני יעשה לו oc, הלוח אם שלי הוא: MSI-MS6163 pro מכפלה אני לא יכול להעלות, והבאס שלי נעול, רציתי לדעת אם תוכלו להגיד לי איך להעלות את הבאס או משהו, יבורך כל מי שיעזור לי :[

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  22. Started by Access Denied,

משהו יכול להגיד לי אם הקירור המקורי שמגיע עם ה-(AMD64 3000 (Box טוב או לא גם בשביל OC ממש קטן או רק בשביל לשמור על טמפ' נורמליות?? למשהו יש ביקורת עליו או לפחות כתבה??

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by Access Denied,

משהו מכיר את הקירור הזה לכרטיס מסך?? http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=FN013&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=29&aff=zap# לאיזה כרטיס הוא נועד?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  24. Started by DarkW,

ברשותי המפרט הבא: לוח אם: Intel, דגם - D845BG, גרסא - AAA74060-403. מעבד: Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.60GHz Speed : 1.60GHz Type : Standard Package : FC µPGA478 Rated Speed/FSB : 1600MHz / 4x 100MHz Multiplier : 16/1x Minimum/Maximum Multiplier : 0/1x / 16/1x Generation : G7 Name : P4N (Northwood) Pentium 4C 130nm 1.6-3.4GHz 1.475-1.575V Revision/Stepping : 2 / 4 (9) Stepping Mask : B0 Microcode : MU0F2407 Core Voltage Rating : 1.500V Maximum Physical / Virtual Addressing : 36-bit / 32-bit Native Page Size : 4kB Co-Processor (FPU) Type : Built-in Revision/Stepping : 2 / 4 (9) Processor Cache(s) Internal Data Cache : 8kB Synchronous Write-Thru (4-way sectored, 64 byte …

• 3 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.