אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
ATI Tool OR RivaTuner מה אתם ממליצים לי להתחיל (יענו איזה תוכנה קלה יותר לעבודה) ?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב צריך עצה בקניית מאוורר חדש למעבד P4 775 ישן בעקבות רעש מטוסים של מאוורר הסטוק. אני לא רוצה להשקיע מעבר ל-80 ש"ח, העיקר שיהיה שקט יותר. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי - מעבד : Q6600 stepping g0 קירור למעבד : V1 . כרטיס מסך : Geforce 8800GT . קירור לכרטיס מסך : S1+turbo module . (לוח אם : ga-p35c-ds3r.) (זכרונות : g.skill 4GB ddr2 800MHZ CL4 dual channel ) לאיזו מהירות אתם ממליצים להגיע בOC בכל אחד מהם? (המעבד והכרטיס מסך) ומהי הטמפ' המומלצת במנוחה ובמאמץ לכל אחד מהם? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין הסינק של הלוח אם ABIT NF7 v2.0 nForce2 לבין הסינק הזה : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1829&cat=&page= כשיש עליו מאוורר כמובן.. ? אם כן מהו ההבדל והאם הוא יעזור לי במשהו ב- oc ??
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
הלוח תומך עד PIII 600 אם אני מחבר מעבר יותר מהיר נניח PIII 800 מה תהיה ההשפעה על ה OC וכיצד כדאי לבצע
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני לפני רכישת מחשב, כשהדבר האחרון שנשאר לי להחליט עליו זה על הקירור למעבד. קראתי שהקירורי BOX שבאים עם המעבדים טובים מאשר הקירורים בדור הקודם, ואף ניתן להגיע איתם לOC של 4.3GHZ, כך שחשבתי להסתפק בקירור הBOX, אך בדיון שפתחתי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487850 נאמר לי שקירורי הBOX גרועים כמו בדור הקודם, ויש צורך בקירור ייעודי. בעקבות דיון כאן בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470584.0 חשבתי ללכת על katana 3, אך בדיון שפתחתי דווקא המליצו על FREEZER 7 PRO REV2 או TX3. מכיוון שאני רוצה מחשב שקט ואף מתכנן OC בעתיד, מה דעתכם? ללכת על הקירור BOX או על קירור ייעודי-ואם כן איזה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי לוח סטרייקיר 790i extreme ומעבד Q9450 אני מעוניין להרכיב למערכת קירור מים. וזו תהייה ההתנשאות הראשונה שלי עם מערכות קירור מסוג כזה. ולכן המיגדע שלי על מערכות אלו מאוד מוגבל. רציתי לדעת כמה פרטים לגבי מערכת מסויימת שאני עומד לרכוש, לשמוע חוות דעת עליה ולקבל גם המלצות אחרות. המערכת היא Swiftech H2O 120 Premium Watercooling Kit וזהו הקישור אל אתר היצרן אם פרטים יותר מקצועיים על המערכת: http://www.swiftnets.com/products/h20-120-premium.asp תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי חברים. אני לא מצליח לעבור את 3.8 כשתדר הבסיס הוא 3.4 וזה משגע אותי. בזמנו קניתי את המחשב כדי שיתאים במיוחד לאוברקלוק. AMD 965 Black Edition @3.4 Gigabyte GA-870A-UD3 G.Skill DDR3 2x2 1600Mhz CL 7-8-7-24 ECO Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev 2.0 המכפלה כרגע על 19 NB הורדתי ל 1600 במקום 2000 בבסיס. זיכרונות ידני על 1600. מתח למעבד 1.450v כשהעלתי מתח ל 1.5v (שתי קפיצות) וניסיתי 3.9 המחשב קרס. 4 שעות בבדנקת מאמץ הראו כי 3.8 יציב על טמפרטורה 62 מעלות שהיא המקסימלית המותרת למעבד. איך אני ממשיך מכאן? העלאת מתח יעלה את הטמפרטורה לתחום האסור. תטדה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הטמפ' של ההרד דיסק שלי 36-40 מעלות!!! למה?! יכול להיות גם בגלל זה מתכבה לי המחשב כשאני משחק במשחק?? כי המחשב חדש והHD ישן... -תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מתכוון להחליף את המאוורר הישן שלי והמרעיש הזה מה AMD Athlon 1200. אני צריך המלצה על מאורר הכי שקט, והכי מקרר ל 1200 מגה הרץ...
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם אני חדש לאוברקלוקינג והדבר ראשון שאני מנסה לעשות זה ההפך מאוברקלוקינג למעבד שאני חושב שהוא כבר מתחיל לגסוס לאחר שבעבר המעבד היה מגיע לחום מטורף של 80 מעלות כרגע המעבד בטפרטורה 60 לפי הביוס ו45 לפי תוכנה core center של msi ככה שאני לא יודע למי להאמין וזה כאשר המחשב לא מתאמץ המחשב לא נכבה או משהו הוא עובד בלי בעיות בעת גלישה באינטרנט ועבודה פשוטה כאשר משחקים בו הוא קורס לכן אני רוצה לגרום למעבד להתאמץ פחות כמו שאמרתי אין לי ניסיון באוברקלוקינג ולכן גם הייתי רוצה לשאול עם התיאוריה שלי נכונה שעם אני יפחית את המהירות ליבה מ3200 ל2600 עם אכן הוא יתאמץ פחות וגם פחות יתחמם ? ויתן למחשב עוד זמן לחיות בשביל גלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס אז ככה הבעיה שלי שאני מ…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לא מצליך לעבור את 148MHZ לעלות את המטח של הזיכרון הוא נימצא כבר ב-2.85 ויש לי זכרון PC 2100 512MB=2*256MB ועוד שאלה איך עושים MOD ללוח אם?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא חנות שמוכרת את המאוורר ומכיוון שאי אפשר לקנות יותר מEBAY בגלל המשלוחים ההזויים, אני נאלץ לפנות לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ההארדיסק שלי עד כה לא היה עולה למעלה מ34 מעלות עכשיו בימים החמים מאוד, הוא עולה ל39. שמתי עליו מאוורר של מעבד (70ממ) וזה הוריד לו ל33 מעלות ללא מאמץ. יש מאוורר מולו 120ממ שמכניס אוויר למארז. האם הטמפ האלו סבירות או לא.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני בונה מפרט למחשב HTPC, ככל הנראה במארז Antec NSK2480. מכיוון שהוא ישב בסלון וידלוק כל הזמן חשוב לי שיהיה שקט. לגבי ביצועי קרור - המחשב לא אמור לעבוד מאד קשה, ולא יהיה OC, כך שלא דרוש קרור מפלצתי. בהתחלה הלכתי על מפרט אינטל וקצת חיפוש הביא אותי ל- Scythe Big Shuriken, שמתאים גם ל- AMD ועולה 150 ש"ח. לפי הסקירה כאן: http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2425&page=1 הוא אמור להיות שקט וקריר, אם כי לא נוח להתקנה. בעקבות דיון בפורום מפרטים התחלתי לשקול מפרט AMD שהוצע לי. הפרש המחיר למערכת שתענה על הדרישות שלי לא מאד גדול, וחלק לא מבוטל ממנו הוא חסכון של 100 ש"ח על קרור המעבד ושימוש ב- Alpine 64, שמתאים רק ל- AMD. לפי טבלא מאותה סקירה שקישרתי למעלה (קישור י…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AXP 2500+, שני סטיקים DDR400 של ADATA (לא ה-VT), ספק כוח sunshine 400W ABIT NF7-S המכפלה נשארת 11, והכי גבוה שאני מגיע זה 173 FSB (סטוק זה 166) אני רוצה להגיע ל-200, לזכרונות לא אמורה להיות בעיה, זה פשוט כאילו אני מתקין מעבד חדש =\ כרגע אני במהירות סטוק של המעבד ביחס של 5:6 בשביל שהזכורנות יפעלו ב-200 מה"צ. תייעצו לי בבקשה מה לעשות. שאלה לא קשורה - מה ההבדל בין הזכרונות VT של ADATA שמוכרים היום ב-KSP לבין הישנים?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איך תכוון את ה - X2 למהירות מאוורר מקסימלית ו?
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
האם המאוורר הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1819 מתאים לפנטיום 4 2.4 והאם הוא קל להרכבה?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם מה זה קירור מים ??? ,כולם מדברים רק על מאוררים לcpu . קירור מים בתוך המחשב? לפי מה שאני יודע מים וחשמל לא הולכים טוב ביחד. ביחוד שמדובר על חלקי מחשב,חשבתי מה יקרה לאותו חלק אם ישפכו עליו מים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, המעבד הנ'ל, קירור סטוק של אינטל מתחמם ל100 מעלות במשחקים.. מחשבות כלשהן? מה כדאי לעשות? המארז קצת קטן אז לא בטוח שקירור מיוחד ייכנס..
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שמעתי שיש מעין לוחית קטנה, שמחליפה את המשחה התרמית המרוחה על המעבד. מישהו שמע על זה? מישהו משתמש בזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר במעורפל את השיטה, לכן אני שואל כדי להיות בטוח. חיפשתי בפורום ולא מצאתי שום דבר על זה. מצטער אם כבר שאלו. נניח שאני רוצה להוריד מאוורר מ-12וולט ל-5וולט. ולמאוור נתון לי מתח והספק (וולטים וואטים) אז אני צריך לחלק את ההספק במתח- כדי לקבל זרם (אמפר) ואחרי זה לחלק את המתח(וולטים) בזרם (אמפר) כדי למצוא את ההתנגדות. אבל זה מצא לי את ההתנגדות של המאוורר. ואני רוצה למצוא התנגדות רצויה. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכם. אתמול אחי שיחק ב-AC במפרט - E6300 1.8ghz@2.4ghz ו-HD4580 512MB, ראיתי שיש תקיעות קטנות במשחק, וירידות מדי פעם של FPS. לא יחסתי לזה הרבה חשיבות וזה החמיר במעט. הלכתי לדרייבר (האחרון) של הכרטיס מסך, וקלטתי אותו בטמפ' בלתי הגיונית בעליל, 94 מעלות. השאלות שלי הן כאלה. מה הסבירות לנזק פיזי? איך מאבחנים את כ. מסך, לראות אם יש נזק? והכי חשוב, כשהמאורר על AUTO בכרטיס, הוא אמור לתת לו להגיע לטמפ' כזאת?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-