עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי קודם אני יתחיל עם השאלה הראשונה. אתמול קיבלתי את המחשב שלי מאיבורי (נמסר ביום שיש וקיבלתי ביום ראשון סוף סוף משהוא טוב אצלהם) ומכיוון שנדפק לי הלוח אז החליפו לי לוח ולא היה להם את אותו לוח אז הם התקינו לי לוח כצאת יותר טוב (בלוח הקודם לא היה לי PCIX אולי זה יעזור לUSB3). ניכנסתי לCell Menu וראיתי סוף סוף אפשר לעשות אוברוולט מה שראיתי שבלוח MSI יש מתקופת ה 478 I845 משהוא כזה. משום מה למעבד זה חסום ויש לDIMM (זה הזכרונות נכון?) ולPCI E. אני העלתי את המתח מ1.250V ל1.300V וכרגע ל8500GT שלי יש OC של 459Mhz@740Mhz GPU ולזיכרון 400@510MHZ ואני עובד ככה כמה חודשים עם ATI TOOL והשיידר על המקסימום בRIVA TUNET (בATI TOOך זה באמצא או משהוא כזה אבל זה אוטומטי מעלה). בקיצור אחרי…

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  2. אני עושה את זה בהגדרות של הכרטיס מסך ? זה בסדר או שאני צריך תוכנה ??? יש לי 256 זכרון אמרו לי שאני צריך לדעת עד כמה HMZ אני יכול להגיע ? זאת בעצם השאלה שלי פה ...

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by segev22,

אז ככה התקנתי את הכרטיס.... וכמובן דבר ראשון מה שבאתי לעשות איתו זה OC אך פתאום אני מגלה שהכרטיס כבר מומהר! וג'יגה בייט לא רשמו שהכרטיס עם OC.... כאילו זאת אומרת שהוא אמור להיות סטנדרטי צירפתי תמונה חוץ ממהירות המאוורר לא שינתי כלום.... האם זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  4. המשך אוברקלוק E5200 ולוח gigabyte G31M-ES2L מספרים ושאלות... FSB-266 SPD-3.33 מתחים על אוטו' מהירות מעבד חדשה 3.33GH ומהירות זיכרון חדשה890MH OCCT 6 שעות ללא קריסה מתח מעבד מקסימאלי(מצב אוטו) 1.36 (בביוס1.38) טמפרטורה מקסימאלית בבדיקה 65 מעלות. האם צריך לשנות משהו?? האם יש סכנה לזיכרונות שישרפו בגלל המהירות החדשה שלהם?(במקור הם 800MH) האם ניתן לעבוד עם המחשב במצב הזה 24\7? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by xXaXdXaXrXx,

אני יודע איך לעשות אובר כלוק אבל אני מפחד שיהרוס לי משהוא במחשב בכללי אובר כלוק הורס

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  6. שלום רציתי לדעת לאיזה מעבד של INTEL C משתווה AMD ATHLON XP MOBILE שעושים לו OC ל 2700MHZ כמובן שגם ה INTEL צריך להיות ב OC רציני השאלה אם אפשר להביא את הקירור אוויר את האינטל שיעבוד במהירות הזאת של ה AMD ואם כן אז איזה מהירות בערך הוא יצתרך ?? הבנתי ש 2700MHZ שווה ל 4400+...

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. היי המערכת שלי ממש לא יציבה לאחרונה, וגם לפני זה היציבות לא הייתה בשמיים לאחרונה חשבתי שאולי המתחים של רכיב אחד או יותר לא נכונים, ורציתי להתיעץ איתכם. אני אצרף תמונות של החלק של המתחים ב-BIOS וכן של תכנת הניתור מתוך ה-WINDOWS. אני אפרט פה את הבעיות שקיימות: הבעיה העיקרית היא שכאשר חום ערכת השבבים עולה מעבר ל50-51 מעלות המחשב נתקע. וזה מצב שמאוד קל להגיע אליו, מספיק שאני מכבה את המזגן ותוך כמה דקות המחשב תקוע. דבר שאולי קשורי הוא שפחות או יותר מאז שיש לי 3 דיסקים SATA וביצעתי עדכון BIOS (שאגב פתר בעיה אחרת שממש הציקה) תכנת הניתור טוענת שמתח ה-NB נמוך מדי (אני אצרף תמונה) למרות שהבעיית חום היתה קיימת גם מקודם רק בצורה פחות חמורה. (לפי DFI, העדכון בעצם שדרג גרסה של ה-RAID B…

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by ggg123,

מדובר בכרטיס די ישן (בן שנתיים בערך) מסוג X1950PRO. לאחרונה החלו להתקבל הודעות במהלך משחקים שהכרטיס חם מידי. במנוחה בסביבות ה 90 ובמאמץ מגיע ל 120 ואולי יותר. כבר קרה שהמחשב נכבה בגלל זה. הבעיה לא נפתרה גם לאחר ניקוי יסודי של הכרטיס ושאר המחשב. המאוורר אגב על 100%.

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by Fungus Funk,

מהו הקירור הטוב ביותר כיום לכרטיסי מסך High End ?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  10. http://www.amdforums.com/showthread.php?s=&threadid=205049&perpage=15&pagenumber=1\

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by shshmul,

זה התוצאה ללא אוברקלוק,כיצד עושים לכרטיס מסך של:8800gtx? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  12. כאמור, יש לי מעבד AXP 2000, כשהטמפרטורה שלו במאמץ עוברת את ה 60 מעלות. היום החליפו לי את הלוח באחריות (קבלים מפוצצים) ואמרו לי שכדאי לקחת את גוף הקירור הזה (שכולל מאוורר) ב-100 ש"ח: http://www.tr2tt.com/Products/coolers/m3.htm אני שואל, כי אני יכול להחזיר את ה MX440 שלי ולקבל עליו זיכוי של 100-150 ש"ח ולקחת משהו אחר. בחנות אמרו שאני אראה הבדל גדול בינו לבין גוף הקירור הנוכחי (של AMD) והטמפרטורות ירדו לסביבות ה-40 מעלות. בדיקה ב ZAP הראתה שהוא נמכר בארץ בסביבות ה 100 ש"ח (60 לרכיב + משלוח), כך שהמחיר נראה סביר. עשיתי גם חיפוש באינטרנט והביקורות עליו הן דיי חיוביות (ציון 8-8.5 מתוך 10). חיפוש באתר לא מצא המלצה (לטוב או לרע) לגבי הרכיב הנ"ל, אבל מישהו פירסם שאיתו הוא מגיע ל…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by The Grey Matter,

כל מי ששוקל לרכוש את ה VANTEC NEXUS 201, כדאי שיביט קודם כל כאן. בתראד הנ"ל מדובר על מספר בעיות עם הנקסוס , הכוללות בין השאר שריפה של המעגלים, איבוד שליטה על חלק מהערוצים, ועד חוסר תיפקוד מלא של הfanbus. לטענתם הם אכן הצליחו לפתור חלק מהבעיות שננגרמו על ידי בורג שנגע בבמגעים של הלוח, אך אני עצמי לא הייתי סומך על הפתרון הזה ומחכה לתגובה רשמית של vantec. שווה לקרוא לפני שזורקים את הכסף.

14. Started by mazoneli,

קראתי כאן שמישהו הגדיל את ה CACHE של המעבד שלו ע"י ציור עם טוש כסף ע"ג המעבד, לא כ"כ הצלחתי למצוא את זה מישהו יכול בבקשה לכוון אותי לשם ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by SOLIDUS SNAKE,

אתמול הוצג מוד קטן וחביב ל SBLIVE - שליטה על הVOLUME עין כפתורים חיצוניים - זאת ע"י חיבור כבל לפינים מסויימים על הכרטיס. http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3422185,00.html

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by a-gold,

יש לי מאוורר מקורי של אינטל כמו בתמונה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1116581&CatId=493 וכשאני מסתכל באוורסט זה רושם לי שהוא מסתובב במהירות של 1075 RPM זה איטי מדי לא ?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by matanyaniv,

למעבד AMD 2500+?

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  18. שלום לכולם ושבוע טוב המעבד שלי רץ במנוחה לפי EVEREST ככה: CPU #1 30 degrees סתם דוגמא CPU #2 31 degrees סתם דוגמא Cpu 25 degrees (טמפרטורה שנשארת אצלי קבועה תמיד ולא מבין למה). האם צריך לחשב את הטמפרטורה של המעבד כחיבור של שני הליבות (המשמעות נניח 60 מעלות?) זה נראה לי די חם בעובדה שהליבות עובדות אצלי בין 50-65 מעלות עם קירור של AC..

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by amirn,

יש לי מפרט כזה: Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro GIGABYTE GA-P35-DS3 (P35) - ATX 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz בתוך מארז מקורר טוב ANTEC P150 לאיזה OC ניתן להגיע בלי לגרום לבעיות יציבות או לסכן את הרכיבים? (הכוונה למשהו סביר, לא לאיזה OC מטורף) ושאלה שנייה, איזה רכיב (או רכיבים) מפריעים ל OC יותר טוב? תודה

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  20. שלום, אני קונה מחשב עם מעבד E6600, ומתכנן בעתיד לבצע OC מינורי (333MHZ לבאס). הבנתי שהקירור סטוק שמגיע עם המעבד אמנם יספיק לי ל- OC, אבל יחד עם זה יעשה לי חור במוח, כנראה גם ללא ה- OC. איזה קירור בסביבות 100-150 ש"ח מומלץ עבור הקונפיגורציה הזו?

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by dddddd,

שמעו אני לא מבין למה אתם כל כך ממליציפ על הטוניק עם לפי האתרים הכי טוב בעולם זה זה 3Rsystem Iceage 120 ואחר כך Zalman CNPS9700 LED אז למה אתם רושמים תמיד שהטוניק הכי טוב ואחר כך האינפיניטי ואחר כך הביג טיפון עם זה לא נכון לפי מה שאני רואה באתרי השוואות

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by לילך,

intel p4 1.5 במנוחה הוא על משו כמו40-45 כשכולה פתוח 2 דפיאינטרנט הוא כבר על 75 קראתי בסטיקי מה לעשות הוספתי מאוורר וניקיתי כל פירור אבק אפשרי יש לו גוף קירור ומאוור מעליו, בנוסף לשני מאווררים אחד קדימה אחד אחורה איך עוד אפשר לעזור לו?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  23. אהלן אני מתכוון להתקין את הטוניק בקרוב, ויש לי שאלה הוא בא עם פוטנציומטר להרכבה בפאנל האחורי מול סלוט המאורר סטוק שיש לי כרגע מבוקר על ידי לוח האם ומסתובב במהירות משתנה בהתאם לחום האם עם הטוניק אני אצתרך לקחת עלי את התפקיד הזה של הלוח ולכוון את המאוורר ידנית? ממש לא נראה לי... אז בשביל מה הפוטנציומטר הזה? (אני מניח שזה תופס גם על הBT VX החדש שסיקרו פה - גם הוא בא עם פוטנציומטר)

• 10 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by Cooler-Master,

טוב המחשב החדש שלי עבר קצת מודינג ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הטמפרטורות. המעבד עם קירור סטוק רגיל הכרטיס מסך הוא מקורר פאסיבית על ידי צלעות קירור של היטסינק ישן שאני הרכבתי. המארז מקורר על ידי 2 120 מילימטר שמכניסי אוויר (אחד מקדימה והשני ברצפה של המארז מתחת לכרטיס מסך) ועוד 120 מילימטר בגג שמוציא אוויר ויש גם את ה120 של הספק כח שמוציא. וסידור חוטים טוב. את הרכיבים אתם יכולים לראות במפרט (זה המחשב הראשון) המערכת לא באוברקלוק או משו כזה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by danielzy,

Mugen 2 המאוורר על בערך 500-700RPM חדר חם בלי מזגן.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים