עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lowlow1001,

זה המארז שקניתי http://www.thermaltake.com/product/chassis/desktop/tenor/vb2000bns.asp ואני מעוניין להוסיף לו מאוורר קדמי כי מקבלים רק מאורר אחורי וחוץ מזה עשיתי טעות וקניתי מעבד +לוח אם+זכרון מKSP (חסכתי 300 ש"ח ואני אסבול על זה עד המחשב הבא) ואני רוצה להחליף את הקרור STOCK שהביאו לי http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=268 אני מעוניין בקרור שיכנס במארז ללא חלון בתודה מראש נ.ב. בקשר לתקציב אני אשמח לחסוך אבל רוצה משהו טוב

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  2. יש לי ATHLON XP 1700 עם VOLACNO 6CU+ הטמפ די טובות אבל הוא די מרעיש בגלל המאוורר שיש עליו לכן חשבתי להחיף את ההיטסינק באחד שקט ויעיל שיעשה את אותה עבודה ואיפלו אף יותר ושאוכל לישון שהמחשב עובד חשבתי על הוולקנו 7+ או על הוולקנו 9 עכשיו אני צריך את חוות דעתכם חשוב מאוד היטסינק יעיל שקט

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  3. שבוע טוב לכולם! אז ככה יש לי מארז coolermaster 830 במארז קיימים 6 מאווררים של 120, אחד מקדימה מכניס אחד מאחורה מוציא ו 3 בצד המארז 2 מכניסים אחד מוציא, יש אופציה לעוד אחד בצד ועוד אחד בחלק העליון אבל הוא 240MM ואין לי מושג מאיפה מביאים כזה. השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה להחליף את המאווררים למשהו יותר איכותי אני צריך מאווררים שמתחברים לא בחיבור הקטן הרגיל אלא בחיבור הרחב הזה של הספק כוח לא זוכר את שמו. חשוב לי שכמובן היום 120MMושהיו ברמה גבוהה ועם לד כחול, אין תקציב הכי חשוב איכות! שאלה נוספת מאיפה אני מביא מאוורר 240MM??

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  4. היי אני מעוניין להחליף את המאורר של הביג טייפון אני רוצה את המאורר הכי חזק שאתם מכירים שיתאים לו עד מחיר 150 +- ש"ח תודה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הכל בכותרת. אני רוצה לעשות OC ואני רוצה קירור חדש כרגע יש לי את הXIGMATEK 963 והטמפ' במאמץ 65 עם המעבד AMD II 920 בלי OC.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. עוד מישו לא מבסוט מהקירור של המעבד הנ"ל? מעוניין לקבל חוות דעת על מוצר טוב שיתאים למעבד.. תודה רבה!!

• 14 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by Gil28,

מה הכי משתלם ביצועים \ מחיר? ראיתי בiqpc את הטוניק ב-230 כרגע אני ב-OC של 8X450 עם מתח של 1.328 ע"פ cpu-z ואני רוצה להגיע לכיוון 4

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  8. היי, אני יודע שכרטיס המסך הזה הוא לא המילה האחרונה, אבל אני בסה"כ משחק (וגם זה רק לאחרונה) מעט CS:GO. המחשב עצמו פועל כמעט 7\24 והוא ממוקם בחדר שינה, לאחר מספר בדיקות הגעתי למסקנה שגורם הרעש העיקרי בו הוא המאוורר של כרטיס המסך Leadtek WinFast GTX 460 1GB. מה האפשרויות העומדות בפניי כדי להשתיק אותו? לא איכפת לי להשקיע כמה מאות שקלים במידה והפתרון יוכל לעבור איתי לכרטיס מסך חדש לכשאתחדש (משהו שעתיד לקרות בטווח השנה הקרובה). [ATTACH=CONFIG]9568[/ATTACH] תודה רבה וחתימה טובה,

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. אני רוצה להמהיר את המעבד שלי יש לי לוח אם של EPOX 8HKA PLUS וזכרון 256 MB PC2100 BY CRUCIAL איך הכי כדאי להמהיר את המעבד פשוט להעלות לו את הFSB? או שצריך להעלות עוד פרמטרים?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  10. היי, המחשב שלי התחרפן ואיפס לעצמו את הOC הקודם... 3.89GHZ . יש לי מעבד INTEL CORE 2 DUO @ E8400. 4GB זכרון של 800MHZ, שני סטיקים של 2GB. לוח אם של ASUS P5QC. ביוס AMI גירסה 1306. תאמרו לי בבקשה איך אני עושה OC בחזרה ל3.89 או לפחות 3.6. (אני ממש בור בכל עניין ההמהרות, אז אני אשמח לא לקבל מדריכים מסובכים מדי).

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום ברשותי מחשב Intel P-4 2800 64bit 1MegaCach לוח אם ?P4S800-MX SE s478, SiS 661FX, VGA, SATA? של Asus זיכרון 512 DDR, כונן 80GB וכ'ו... מארז פשוט.. קניתי את המחשב במעבדת מחשבים.. הביא את המארז הכי פשוט שלו, שאותו גם שם לכל מי שהוא מרכיב מחשב... בכל מקרה.. הרעש מאד מפריע לי .. כי אני צריך הרבה שקט למחשבה וריכוז שאני על המחשב... אני פשוט חייב להפוך אותו ללא נשמע.. כמו מחשבתי הHTPC למינהם שלא שומעים כלום.. מוכן להשקיע כסף עבור זה.. אבל בכמה שפחות לא מעבר ל500 שקל..(וגם 500 שקל זה הגזמה.. אני רוצה בכמה שפחות..) אשמח לקבל ממכם חוות דעת מה אני צריך לעשות.. איזה מאוורים לקנות, איזה להחליף וכ'ו... תודה!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכם, אני מעוניין להרכיב מערכת קירור מים מ-Danger Den לסוקט 939 + בלוק קירור ל-LeadTek 6600GT הבעיה היא, שהסתבכתי לגמריי, יש שם יותר מדיי דברים והתבלבלתי לגמריי.... תקציב- 1000-1500 שקל

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  13. Started by daniel0089,

שלום, אני בדרך כלל לא אוהב OC אבל החלטתי לעשות OC קטן ל6300 ל2 או אפילו 2.2Ghz.(הוא בעיקרון 1.86) בגלל שהוא יוצר לי צוואר בקבוק קטן... אז רציתי שתדריכו אותי step by step מההתחלה ועד הסוף בבקשה.(קראתי כבר את המדריך ולא כל כך הבנתי מה לעשות.. :-\) את המפרט שלי אפשר לראות בצד... נ.ב...אני מפרמט בימים הקרובים ועובר לוויסטה, זה לא אמור לשנות שום דבר נכון? (ז"א: אפשר לעשות עכשיו OC ושאני יעבור לוויסטה ההגדרות והOC ישארו נכון?) תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  14. אני רוצה להגיע עם הOC בערך לנתונים של ה9800GTX+ בכמה לקפוץ כל פעם ? ולהפעיל פעמיים 3DMRAK ברצף...נכון ? תודה על העזרהה !!!

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by levimadman,

שלום לכל המומחים, יש לי את המפרט שבצד המעבד עם קירור סטוק(יש לציין שיש לי זרימת אוויר טובה למדי במארז). בדקתי את המעבד למאמץ והוא הגיע ל54 מעלות במאמץ(CPU:54 CPU1:46 CPU2:45) מלא בתוכנת S&M .. לכן אני חושב שהגיע הזמן למתוח אותו קצת מעבר.. קראתי את מדריך הOC שבאתר ובגדול הבנתי מה צריך לעשות.. רציתי לשאול אם באמת כדאי לי להתחיל בOC למעבד הבא עם קירור סטוק ועד לאיזה תדר מומלץ להגיע בFSB בתור התחלה. בנוסף.. האם יש איזשהם הגדרות ספציפיות ללוח שלי (asus p5b) שמומלץ לבצע לפני שמתחילים? עריכה: ואיך המתח של המעבד נכנס לתמונה? ומתי אני אמור לשנותו?

16. היי חבר'ה, אני עכשיו מתכנן לעשות OC (לא משהו רציני מידי) למחשב החדש (מפרט תוכלו לראות בפרופיל), רציתי לשמוע כמה טיפים, דרכים מומלצים לעשות OC בצורה בטוחה ושתורגש במשחקים לפחות. האמת שעדיין לא יצא לי לנסות לעשות OC במחשב הזה, אבל כשניסיתי לפני בערך חודש לא הצלחתי לעשות משהו רציני, ומה שהכי גבוה ההצלחתי הוא אני חושב 3.6 או משהו כזה, וגם זה היה בצורה לא טובה מכיוון שלא הכל היה עולה בהפעלת המחשב, כמו דרייברים וכו'. אז חשוב לי לשמוע מכמה אנשים שאמת מבינים וטובים בנושא, מומץ שזה יהיה כם מישהו שיש לו מעבד זהה, שאני ידע לאיפה בערך אני יכול להגיע בOC. תודה רבה חברים!

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  17. יש לי לוח אם MSI KT4V שהוא בעצם מבוסס על KT400 512MB PC2700 DDR 333MHZ שפועלים ב CAS 2 ותיזמונים הכי גבוהים של חברת TRANSCEND מעבד AMD 2700+ שפועל בבאס של 166MHZ ומכפלה של 13 בערך והמכפלה נעולה AX7 עם מאורר דלתא 80 מ"מ רועש במיוחד מאחר שאני לא מסוגל להשקיט אותו לפחות כרגע חשבתי לעשות אוברקלואק למעבד כדי להרוויח מכל הרעש הזה מה אתם ממליצים לשנות? ועד כמה אתם חושבים שאני אגיע עם המעבד? כרגע הטמפרטורה של המעבד בסביבות 50 מעלות והמאוורר עושה בין 5900 ל 6100 RPM זה נורמלי? ולאיזה טמפרטורה המעבד מסוגל בערך להגיע? למשל ב 55 הוא יעמוד? מצטער על כל השאלות ומקווה שהתשובות יהיו ספציפיות ככל הניתן ובלי הפניות לחיפוש בבקשה מכם

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  18. בפסח הבא עלינו לטובה ב"ה בלי עבודות מבית הספר, יש אופציה נפלאה לעשות כסף =) אני כבר מתכנן במשך חודש+- Phase Change... התיכנון המקורי הוא מארז בבניה עצמית מפרספקס שיושב על Phase Change(בבניה עצמית) מפרספקס... אחר כך התווסף לו הרעיון של: "למה לא נוסיף ציל'ר מלמעלה?" אבל אין לי מספיק כסף לזה. שהגז יקרר את המעבד, הציל'ר את הכרטיס מסך וה-Chipset... אז בוא נערבב: עלותו הכללית של הכנת ציל'ר(+חלקים מ-DangerDen) למעבד, Chipset ולכרטיס מסך(יש עוד משהו שאפשר לקרר?) זה +- 2500 שקל כולל הכל(חלקים, משלוח, גז, טכנאי גז ונספחיו...) עלותו הכללית של Phase Change(למעבד בלבד) זה +- 1200 שקל... כסף יש, השאלה... ציל'ר או PHASE?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1007919576&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by raw-e,

מעוניין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי. 4870 ואין לי שמץ של מושג מאיפה מתחילים פה... נניח וקניתי לו קירור. מה הלאה?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מאווררים שקטים מאוז למארז, פלוס מאוורר שקט למעבד מסוג AMD אטלון 64 BIT. בנוסף, ספק כח 400W ומעלה עם מאוורר שקט. אנא הצעתכם. * לגבי תקציב, נא לא להשתגע... :-) תודה על תשומת הלב והעזרה.

• 0 תגובות
    • 397 צפיות
  22. תראו אני מעוניין ללמוד על כל נושא הOCין בצורה מורחבת. אז החלטתי לפתוח אשכול בשבילי ובשביל כל משתמש חדש(בנושא) ופשוט לרכז פה את הנושא איך להשתמש בתוכנות? איזה תוכנות צריך? מושגים וכדומה... אם יש לכם מדריכים או דברים כאלו תעלו קישורים לפה אז בבקשה כל מי שיכול פשוט להסביר אני ממש מודה לו יאללה חברה תגלו עיניין ותתייחסו ברצינות כי אישית ממש מעוניין להבין מה הולך כאן עם הנושא הזה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. באפשרותי להשיג (אני מאמין) את כל האלמנטים הדרושים לבניית מערכת כזו (מחסן שלם עם חלפים למלא מכשירי חשמל, בניהים גם מקררים, שעובדים, מן הסתם, על קירור גז - מדחסים, וכדומה. בחינם.) רציתי עוד פרטים על זה, איך בונים/מאיפה מזמינים בלוק נפרד, וכדומה, והאם המערכות שקטות?

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by shayw,

E2180 (קירור סטוק) GA-P35-DS3L Mushkin 2X1GB DDR2-800 CL5-5-5-12 Seagate 320 GB 7200 RPM SATA2 16MB EZCool 400W מארז ג'נרי עם מאוורר 1 קידמי (140mm) 1 על דלת המארז (80mm) 1 אחורי (80mm) אני משוכנע שהבנתי איך לבצע OC למעט התעסקות במתחים לאיזה תדר יציב אוכל להגיע עם המערכת הישנה שלי לפני שאתחיל להעלות מתחים? וכשיגיע הזמן לדבר בוולטים, מה אני מגביר? V-CORE? V-DIMM? FSB?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. אני מעוניין לשדרג קצת את הקירור ולשפר את רמת השקט קודם כל חשבתי להחליף את המאווררים במחשב, אני צריך זוג מאווררים 120mm (או 3, יש אפשרות לשים 1-2 בדלת המארז) ואחד 92mm שחשבתי להחליף את המאוורר שיושב על הקירור למעבד (Scythe Katana 4) כרגע יש לי זוג מאווררי Raidmax שלמרות שהם לא הכי רועשים בעולם, הייתי שמח להשתיק אותם עוד יותר. היה עוד אחד של gigabyte שהגיע עם המארז ששמתי בהתחלה בדלת, אבל הוא היה רועש מידי והעפתי אותו בשלב קצת יותר מאוחר אני ארצה להחליף את הקירור לכרטיס מסך לאחד יותר יעיל ושקט מהקירור מפוח סטוק שיש לי כרגע בתור התחלה שמתי את כל המאווררים על מחזיקים מגומי כמו אלו בתמונה הזאת: לא עוזרים במיוחד, אבל גם לא מפריעים, אז אין לי טעם להוריד אותם... אשמח להמל…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.