עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yarindav,

שלום לכולם =] האן זה נכון שבעצם "נידפקתי" בכך שיש לי לוח אם של אינטל? אמרו לי שאני לא יכול לעשות אובר קלוק למעבד שלי בגלל שבלוחות האם של אינטל הדבר אינו אפשרי. יש לי Q6600 2.4 חבל לא לשפר אותו קצת P:

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  2. סליחה על הבורות אבל אני חדש בעסקי אובר-קלוק...... איך מעלים את הבאס לצורך ביצוע אובר-קלוק? האם זה פיזית במחשב או דרך הביוס? ואחרי שמעלים את הבאס, המערכת עברה אובר-קלוק וזה מספיק להמהרת המעבד או שצריך לעשות עוד שלבים? תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by itsik1231995,

פתחתי אותו ל 6970 (מיזמן) והחלתטי היום לעשות לו רצת OC העלתי את הליבה ל 945 (מי 880) והכרטיס היה יציב כמו סלע תחת אותם מתחים של HD 6970 (ב 950 הכרטיס כבר לא יציב ) התחלתי להעלות את הזכרון ו .... הביצועים יורדים העלתי מי 1375 ל 1390 והביצועים ירדו ב 3 בנצ'ים שונים שניסיתי כמה פעמים העלתי עוד טיפה ל 1400 וירד עוד יותר מה ההיגיון בזה ? איך יכול להיות שתוספת התדר לזכרון מורידה ביצועים ?? הביוס שיש על הכרטיס הוא של HD 6970 של ספיר, אם לדעתכם זה הביוס אז אפשר קישור לביוס שידוע שהוא טוב ל OC ? (למרות שאני בספק שזה הביוס ) תודה ... אני שם לב גם שיש בעיה ביציבות התדר עצמו בתדר של הזכרון לא יושב בדיוק על מה שמכניסים לו למשל במקום 1440 זה 1437.5 או במקום 1390 זה 1387.5 בנו…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  4. לא ה DP-101 כי הוא יקר אני מדבר על הפחות יקרים

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  5. מבין החברות האלה: twinmos micron samsung Geil

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Bingo,

אני מתכוון לקנות מעבד אינטל כפול 3 ג'יגה וגם גוף קירור TT bigtyphoon והשאלה שלי מה התדירות המקסימלית שאני יכול להגיע?

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  7. כמו שברור מהשאלות שלי אני מאד חדש בתחום האוברקלוקינג יש לי את המערכת הבאה: מעבד i5 750 עם קירור Scythe Ninja 2 Rev B 8Gb זיכרון בשני סטיקים של 4Gb Kingston Hyperx Genesis 1600Mhz לוח אם של Gigabyte GA-P55-US3L עם ביוס מעודכן F7 ספק של Seasonic S12 Energy Plus 650W ומארז של Lian-Li PC-A17 Black קראתי לא מעט על המהרה של המעבד שלי (עם קירור אוויר בלבד) ורוב התוצאות היו סביב ה 4.2GHz ע"י העלאת המהירות שעון ל 200 ואת המכפלה ל x21 וככה מקבלים 4.2 אצלי הלוח לכאורה תומך x21 אבל כשאני מסמן x21 ויוצא מהביוס הוא חוזר ל x20 ולכן העלתי רק ל 200X20=4.0GHz למה אין לי אפשרות לשמור על x21? בבדיקה בprime95 אני מקבל אחרי מספר דקות טמפרטורות של מעל 90 כשבאתר של אינטל מצויין לא לעבור 73, ברור…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. רוצה לעשות שוב אוברקלוק למעבד אחרי הרבה זמן שלא נעשה . מעבד Q9550 Stepping E0 קירור למעבד THERMALRIGHT EXTREME עם 120 מ"מ לוח אם Gigabyte GA-EP45T-UD3LR זכרונות - 12GB, ב4 סטיקים של 2048MB, DDR 3 חברת KINGSTONE.. טמפ' במנוחה ובמאמץ על סטוק: אני זוכר שהוא הגיע לאיזור 3.4GHZ יציב שהיה לי(לפני הוספת זוג זכרונות), אך אני לא זוכר אם נגעתי במתח של המעבד ובתזמונים של הזכרונות, ובזה אני צריך עזרה.. מאיפה להתחיל? אני רוצה אפילו ישר לקבוע אותו ל3.4 ולראות לאיזה טמפ' הוא יגיע במאמץ ולא יקרוס. אני רואה בREAL TEMP שזה 333X8 וכל רגע משחק גם על 6.0 / 6.9 / 8.1 .. למה ?? בכל מקרה הסטוק של המעבד הוא 2.83GHZ, מה שיוצא 8.6X 333, אז אני יעלה מ333 ל400 שישאר על 8.6(בתקווה שזה י…

• 40 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. שלחתי אליכם תוצאות ומה כלום כאילו בלעה האדמה, קשה להאמין נכון אבל הבאתי את כל ההוכחות ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  10. שלום, אני זקוק לכמה עצות בקשר לOC בפעם הראשונה שלי, אני מעוניין להמהיר את המעבד והכרטיס מסך שלי ולסחוט מהמחשב את המיץ במשחקים כבדים. כרגע אני מקבל מספרים יחסית נמוכים בCOD5 FALLOUT3 באזורים פתוחים ורוצה עוד FPS. מהקריאה בפורום הבנתי שצריך לשדרג את הקירור מאחר שלהחליף לגמרי חלקים עולה יותר כסף. אז התקציב שלי לפרויקט הוא עד450. כרגע הקירור למעבד הוא אלפין 7 וסטוק לכרטיס מסך, צירפתי תמונות של הטמפרטורות בסדר הבא: הראשונה REAL TEMP שהרצתי כמה דקות לטמפ' מעבד, עומד יציב על 30c שניה - טמפ' של הכ.מסך כשהמאוור על 25% בRIVATUNER שלישית - טמפ' של הכ.מסך כשהמאוור על 100% בRIVATUNER - מאוד רועש רביעית - צילום מהתוכנה ET6, רשום לי פה שהCPU על 20c וזה לא הגיוני כי בREAL TEMP רשום 30, ר…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Mr.Pepo,

שלום אתמול בלילה אני וYOT החלטנו לעשות מוד ולגרום למחשב שלי להיות יותר קריר ושקט גורמי הרעש העיקריים הם המאוורר שעל הדלת ששורק בגלל שהחור שלו יותר מידי קטן והוולקנו 6 CU שעל המעבד כיוון שהמאוורר שעל המעבד יוחלף רק כאשר אני יקנה את הוואנטק שיגרום למחשב יהיה הרבה יותר שקט אך בינתיים החלטנו להשתיק את המאוורר על הדלת! יוט הביא מאוורר של ספק שהיה לו והתחלנו בעבודה! ראשית ראינו שאין איפה לחבר את המאוורר שYOT הביא אז פשוט חיברנו את החוטים למולוקס על 12V הדלקנו את המחשב המאוורר עבד !! חיברנו אותו מאחור ישר מתחת לספק וליד המאוורר שעל האיציק תמונה: http://planet.nana.co.il/alonnyot/images/152814pic1.jpg אחר כך פנינו למאוורר שעל הדלת! הברגנו אותו החוצה וחשבנו איפה אפשר לתקוע אותו לב…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  12. חחח טוב שהשביתה בטכניון נגמרה - היום מתוך שעמום עשיתי OC לכרטיס מסך ומעבד וזה מה שקיבלתי ב3DMARK06 (הטמפ' של הכרטס מסך אומנם הגיע בשיא ל-75 אבל לא היו ארפקטים אז למה לא...

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  13. לפי EVEREST למחשב שלי חם מאוד, ואני קצת דואג. המעבד על 75 מעלות (Intel Pentium 4 630, 3000 MHz) הכרטיס מסך על 75 מעלות גם (X700) ולדיסקים הקשיחים קצת יותר קריר... 43 ו-47 מעלות. יש מה לעשות? או פשוט לחכות שגל החום יעבור? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  14. שאני מנסה לעשות את החור עם הג'קסון תמיד נסדק לי חצי מהפלסטיק אין רעיון אחר? ג'קסון זה הכלי היחידי שיש לי איך אני מגן על שאר הפרספקס כאשר אני חותך?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by taotao,

אני כבר איזה חודש בפורום הזה די חדש בעסק עכשיו לרוב אני קורא על OC לכרטיס מסך סבבה קראתי את כול המדריכים מאמרים וכו באתר אבל בסופו של דבר אף אחד לא מסביר בדיוק מה לעשות כדי לעשות OC למעבד ללוח ולזכרון ואני מעוניין לדעת איך עושים OC למעבד שלי לזכרונות וללוח מה אני צריך לשנות במה זה יתרום לי כמה והכי חשוב איך לעשות את זה? תודה מראש למבינים ולעונים

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. היי קניתי אתמול HD2900PRO קניתי 2 כדי לעשות CF לקחתי אחד כי זה מה שהיה במלאי מחר אני אמור לקבל את השני,התקנתי את הראשון עכשיו בכלל בהתחלה הורדתי דריבר מ ATI 8.3 והמחשב קרס,פשוט היה נדלק אחרי שניה מביא לי מסך כחול נכנסתי במצב בטוח,מחקתי הכל והתקנתי שוב,וזה עובד עכשיו בדריבר אין לי אפשרות לעשות OC לא יודע למה! אני מדגיש מחובר 6 + 8 PIN השמונה פין הוא מתאם שקיבלתי עם הכרטיס משש פין לשמונה,כי מהספק יש לי רק 2 של 6 פין עכשיו ניסיתי עם ATITOOL עם RivaTuner ועם ATI Tray Tools עם אף אחד אני לא מצליח לעשות!אני חייב עזרה דחוף!

• 11 תגובות
    • 652 צפיות
  17. המדריך נמצא באתר tom's hardware http://www.tomshardware.co.uk/phenom-overclock-athlon,review-31518.html המדריך מאוד מפורט ועדכני לכל מי שמעונין לנסות ולהמהיר את המערכת שלו. הוא למתחילים ולמתקדמים כאחד ויש הרבה חומר רקע ומוסגים למי שמעוניין

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by FastJack,

הי, הזמנתי אתמול את ARCTIC Accelero Hybrid II-120 לכרטיס Gigabyte 280X שלי. לאחר בדיקה ראיתי שהמאוורר שמגיע עם הHybrid הוא עם 4 פינים וה280X שלי יש חיבור 3 פינים (לא פירקתי את הכרטיס אלא חיפשתי מידע באינטרנט). אז דבר ראשון, האם זה נכון? ואם זה 3 פינים על הכרטיס מסך אז איך הכרטיס שולט על המהירות? הרי רק חיבור 4 פינים יש לו שליטה של PWM. ואם זה נכון, אז מה אני עושה? איך אני אחבר את המאוורר לכרטיס מסך?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. ברשותי פרסקוט HT 3.0 GHZ, מהסדרה 530. ברשותי גם ST (פאסיבי) שהרכבתי אותו על המעבד בחורף, אך עכשיו קיץ, חום, שרב והמעבד מתחמם לו. אם אשים על הסוניק 2 אפילו 3 מאווררים זה "יקפיא" לי את המעבד? אם כן אני רץ לקנות את זה. .swg

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by SuB,

יש לי מאוורר Vantec UV LED (שדרך אגב, נורא יפה ואני ממליץ עליו מאוד בתור מאוורר לחלון) ורציתי לדעת איפה אני יכול לקנות נוזל למריחה, שיזהר ב-UV. כי מרחתי קצת חומר רגיל שזוהר באולטרא, וזה (מן הסתם) לא זוהר ב-UV תודה, אם אפשר מחיר גם, כי אני לא מוכן להשקיע בזה הרבה כסף

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by esaly,

היי! אני מחפש קירור טוב ל478 ,לא חייב להיות שקט מידי העיקר שיקרר טוב, יש לי בעיית התחממות באיזה מחשב כאן... אם אפשר לינקים לחנויות מהצפון זה יעזור לי... בדקתי אגב בסטיקי ולא מצאתי שם משהו שהרבה ממליצים עליו... תקציב 100-150 תודה מראש לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by SixKiller,

יש באתר מדריך לזה ובעיקרון זה למעבד ורציתי לשאול 2 שאלות 1 יש מצב שאיזה שהיא חנות תעשה איתי טראייד אין על הג'יפה 4 128 די די אר 440 אם אקס שלי...? 2 המריחה שבמדריך זה גם על כרטיסי מסך נכון?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  23. שלום עכשיו יש לי מספר שאלות יש לי מעבד BARATON 2500 והטמפרטורה מגיע ל50 לא במאמץ עכשיו עוד לא החלפתי את הHSF כי אני לא בטוח איזה ליקנות(מיטלבט בין שCOOLER MASTER AERO 7+ לSLK 800 או 700) עכשיו כשהרכבתי את המחשב לא שמתי מישחה טרמית חדשה כי לא ידעתי עם אני איעבד את האחריות על המעבד ומה שקרה זה שהטמפרטורה עלתה בזמן האחרון מ46 ל50 ואני לא יודע עוד איזה HSF ליקנות אבל כשלב ראשון האם כאדי לי להוריד את הפד הטרמי מהHSF שבא עם המעבד או להשאיר אותו ולחכות שאני אקנה את הHSF החדש (דרך אגב יש לי את המישחה הטרמית של COOLER MASTER). שאלתי השניה היא אני רוצה לעשות מוד לכבל של המולקס עם נורת לד חזקה שאני אזמין מהחנות המדהימה http://lsdiodes.com/ אז שאלתי היא בSPEED FAN או בכל תוכנה אחרת י…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by m.k,

צירפתי תמונה מ- RivaTuner. זה ה- Defaults. על איזה מהירות ליבה וזכרון אתם ממליצים לי? יש לי קירור סטוק ואין לי חיישן על הכרטיס כך שאני לא יודע מה המעלות בדיוק. תודה [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. ברצוני להפוך את הנוזל קרור אשר במערכת למגיב לאור UV , שמעתי שישנה איזו אבקה שמתערבבת עם הנוזל או איזה נוזל סמיך שאפשר לערבבו עם נוזל ובכך לקבל נוזל אשר מגיב לאור הנ"ל...האם משהו יודע איכן ניתן להשיג את המוצר בארץ?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.