עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shanibh,

טוב, עשיתי קצת עריכה המפרט: מעבד: Q6700 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R כרטיס מסך: 8800GTS 320MB BFG, או OC או OC2 עוד לא הוחלט זכרונות: DOMINATOR CORSAIR 2x1024 CL4 HD: ברקודה 7200.10 חצי טרה צורב DVD , לא הוחלט עדיין איזה מארז: כנראה ה-P150, חלט מהבחירה תלוי בתשובות של הת'רד הזה 1. הטוניק יצליח להכנס למארז הזה? אם לא, מה כן בשביל ה-CPU? 2. מה המאווררים הכי מומלצים עבור הפרונט , אני מבין שצריך שניים של 90 מ"מ, המליצו לי בחנות על SCYTH? איך הם? עדיף אחרים? תודה

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by motion,

היי חברים,הקיץ הגיע ואחרי הרבה חיפושים באינטרנט, לא מצאתי פתרון קירור לכרטיסי מסך שלי. יש לי 2 כרטיסי מסך g1 gaming 970 gtx שעובדים בSLI והם מתחממים בצורה לא נורמלית. זה פשוט תוקע לי את המשחק והכרטיסים פשוט קורסים. (בחורף לא היה קורה) אשמח אם יש למישהו פתרון או איזהשהיא חברה שיכולה להציע לי פתרון קירור אפילו אם זה אוורור למארז. צירפתי צילום של המחשב שלי.

• 13 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. Started by croetro,

ראיתי שהגיע לנעה מחשבים את ה: COOLIT Domino A.L.C (Advanced Liquid Cooling) for ALL CPU http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5056 הבנתי שזה מתאים לכל המעבדים עם אחריות של שנתיים.. שווה לקנות ? או שנקנה MUGEN 2 דרך אגב מעבד I7 920 על כמה מעלות המעבד יהיה עם המערכת הזאת ברגיעה ובעומס ..??

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by iakovl,

בשעה טובה ומוצלחת המוצר הראשון של COOLIT נוחת בארץ בנועה ה- COOLIT Domino A.L.C העמוד הרשמי של הקירור - http://www.coolitsystems.com/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=6 ביקורות מהרשת - http://www.google.com/search?hl=en&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=GNk&q=Domino+A.L.C+review&btnG=Search&aq=f&oq= למה זה טוב? כי אם יש לנו יבואן COOLIT בארץ יש סיכוי ששאר המוצרים היותר "רציניים" יבואו אחריו

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by dentfull,

אני בונה מערכת מחשב חדשה ומעוניין לברר האם ניתן להשיג את המערכת קירור הזאת בארץ. ןאם לא, אז מה הדרך הזולה ביותר להביא את זה הנה?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by GQ4U,

הלכתי לי לתומי לקנות מחשב gigabyte knf-9 + amd3200 939 + gigabyte 6600 GT עד כאן אין בעיה . כשהגעתי לנושא המארז (בכותרת ) נאמר לי שהוא לי יחזיק קירור נורמלי של הרכיבים (יש לו OUT של 120 MM מאחור ומאוורר 80 MM IN שלכל הדעות לא משהו ) - האם כדאי לשקול את הסונטה במקום ??

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  7. XBIT בדקו את גוף הקירור הזה על שני כרטיסים: 7600GT מומהר ו - X1950XT 512MB. בשני הבדיקות גוף הקירור של CM ניצח את ה - VF900-CU של זלמן ואף בהפרשים די גדולים וגם היה שקט יותר ממנו. לינק - http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/coolermaster-coolviva-pro_5.html מה שטוב עוד יותר הוא שהוא עולה אף פחות מהזלמן בחו'ל ומתאים לרובם המוחלט של כרטיסי המסך היום בשוק. מבחינת ביצועים אני מניח שהוא משתווה ל - ACCELERO X1/2 של AC ול - TURBO 2 של EVERCOOL ואולי אף עולה עליהם. אני מניח שאפשר יהיה להזמין אותו מפה למרות שהוא לא מופיע באתר - http://coolermaster.co.il/

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by iakovl,

אני לא בטוח שהת'ראד שייך לOC וקירור לגמרי, אך נראה לי שפה הוא יועיל יותר ראיתי שבדובים מוכרים את הCOOLWATER של קרוסאייר ב1.4Kוהבעיה היא שלי היא WTF ARE THEY THINK THEY ARE DOING בואו נראה את הלוגיקה שלי: BIGWATER של טרמלטייק : חו"ל - 150$בערך , ישראל - 600 ש"ח בערך , אין הפרש יחסית גדול COOLWATER : חו"ל 200$ , ישראל - 1400 ש"ח, איפה ההיגיון בזה? הפרש של 50$ בחו"ל הפך להפרש של 800 ש"ח בארץ, למה? מאיפה ? בלי קשר שהחומרה שיש ב COOLWATER טובה פי כמה משל BIGWATER שניהם מערכות למתחילים אבל יש הפרש פי 2+ במחירם בארץ לכן אני אומר WTF

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  9. שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  10. CORE 2 DUO e6400 עם קירור רגיל. לכמה מגיע? על לוח אם GIGABYTE 965P/DS3P

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  11. אני לא יודע אם לשים משחה תרמית מתחת למאוורר קירור שהגיע עם המעבד המחשב עובד כרגיל על 28 מעלות

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  12. יש לי CORE I5 760 עם קירור MUGEN 2 ורציתי לדעת כמה OC אני יכול לעשות לו בלי לעלות מתחים. אני חדש יחסית בתחום ה-OC עשיתי רק לכרטיס מסך פעם. במעבדים זה יותר מסובך לפי מה שהבנתי (להתעסק עם מתחים ועוד כל מיני הגדרות) אז אני רוצה להתחיל ב-OC קטן למעבד בלי שאני יצטרך להסתבך עם המתחים ושאר ההגדרות.

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by oridoron7,

המחשב בדרך, ואני צריך להזמין קרור.. אני הולך לעבוד עם 2 מסכים, על תוכנת AVID וכנראה עוד תוכנות של גרפיקה (פוטושופ למשל). Core I7 2600K 3.40 GHz 8M Overclocking לוח אם Cold lake המעבד הוא BOX -- אני צריך קירור חבר'ה, אשמח לעזרה נ.ב. שמתי לב רק עכשיו שרשום בסוף המעבד Overclocking (אני יודע מה פירוש המילה) - השאלה היא מה זה אומר לגבי המעבד, שהוא כבר בנוי לאוברקלוקינג? תודה מראש אורי

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by amits1995,

מה הטמפרטורות הבטוחות לליבות כאשר אני עושה OC?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  15. Started by DOGMA,

לOC על קירור אוויר קיצוני\מים סביר, מי מהם יגיע רחוק יותר? וכן אני יודע שזה עניין של מזל, אבל עדיין יש ויש(ה920 יהיה מבאצ' חדש) על ES של I7 אני לא מתכוון להוציא 400 דולר, אבל 250 דולר על מעבד לOC סביר כשיהיה לי זמן להרכיב מערכת לא כלכך בעיה לי להוציא בהתחשב שגם אני במילא אמור להחליף את הC2 שלי בקרוב.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  16. Started by jhracham,

שלום לכולם יש לי את Core i7 930 עם הקירור Arctic Freezer XTREME Rev.2. לוח אם Intel DX58SO. כרטיס מסך 5850HD. מארז CoolerMaster CM 690 II Advanced עם 3 מאווררים (דלת מכניס, למעלה מוציא, מאחורה מוציא) ב IDLE אני סביב ה 51-52. ב LOAD מתייצב על 82-81. (מדידות ב CoreTemp ובתוכנות נוספות) הטמפרטורות נראות לי גבוהות מאוד. מה אתם אומרים? אני חושד שהדבק טרמי של הצלעות קירור כנראה לא טוב. (אני הרכבתי את המחשב לפני כמה חודשים). נראה לכם שזה יכול לגרום לטמפרטורות כל כך גבוהות? ואם זו אכן הבעיה על איזה דבק אתם ממליצים? תודה לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by shimronfio,

איזה קירור עדיף מהחברה TT , SpinQ או ה- V1? אם יש קירור אחר בתקציב עבור סדרת המעבדים CORE I7 אולי ישקול לקנות אחר.

18. התקנתי שילוש חדש, לוח ,GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון ומעבד ATHLON 4600+ X2. קיבלתי עבור המעבד מאוורר גנרי מעפן, אבל אמרתי לעצמי אם נתקל בבעיות התחממות/רעש נקנה אחר. (כל המחשב הזה הוא בכלל לא שלי) בכל מקרה EVEREST מראה את הטמפ' הבאות: האם זה הגיוני? אם כן אין לי ברירה אלא לקנות קירור אחר.

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by nimrodim,

http://www.alcpu.com/CoreTemp/ לשימושכם.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by יניב קופר,

בדקתי אצלי במחשב טמפרטורה מעבד וגם בתוכנה של הלוח EasyTune5 וזה מראה אחרת לגמרי וגם SpeedFan אם אני לא טועה זה temp 3 מה באמת נכון

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by gilad121,

CORETEMP מראה לי את הטמפ 36 36 27 41 במנוחה תמיד . לא משנה אם החלון פתוח וקר מאוד ביום גשום או ביום כשחם.תמיד,ללא קשר לטמפ החדר. במאמץ של פריים 95 הטמפ הם 37 36 32 41 . גם ללא קשר לטמפ החדר. גם בתוכנות אחרות כמו EVERST או REALTEMP זה מראה בדיוק אותו דבר. ???

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by djelectric,

היום כשהשתמשתי בתוכנה הנ''ל הפיירוול הודיעה לי שהתוכנה יוצרת קשר עם האינטרנט ויכולה להוות סיכון למחשב שלי... (אגב הורדתי מהאתר הרשמי) דעתכם?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  23. corsair a50 עולה עכשיו 92ש"ח באיבורי. Scythe Katana 3 עולה 85 ש"ח. המארז יחסית קטן - ‏Elite 360 Black Micro, המאוררים האלה מתאימים למארז? תודה נ.ב המעבד הוא 2500k וחשוב לי במיוחד השקט וגם אוברקלוק.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by itzkoo,

אני לא מצליח למצוא חנות שמוכרת את המאוורר ומכיוון שאי אפשר לקנות יותר מEBAY בגלל המשלוחים ההזויים, אני נאלץ לפנות לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by PoHuisT,

איך אני יכול לברר את ה CL של הזכרון שלי?? יש לי corsair

• 3 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים