ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,428 דיונים בפורום זה
-
יש לי מקלדת של MICROSOFT WIRELESS 4000. יש לי גם שלט של YAMHAA ש"לומד" אפשר להציב מולו שלט אחר והוא ילמד את הכפתורים שלו לפי התכנות האישי שלי משהו מדהים. השאלה שלי האם אפשרי לקרוא את התשדורת של המקלדת לזיכרון של השלט ובעצם כשאני לוחץ על כפתור בשלט אני כאילו לוחץ על הכפור "ENTER" במקלדת נניח. ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
עכשיו יש לי פנטיום 4 ו 385 זיכרון sdram והאם כדאי לי לשדרג את הלוח האם ולהחליף ללוח אם עם 256 ddr? האם שווה להוציא 800 שקל<? והאם יהיה שיפור משמעותי? ואם כן איזה לוח אתם חושבים שאני צריך לקנות? ואיזה זיכרון?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אתם לא רואים איזה מטומטמים המחשב שלנו ? אתם לא רואים איזה גלמים חסרי אונים הם ? טיפה חום והם משתגעים, פחות מתח ? אז ההארדיסק מתחרפן, מחקת שורה ב-BOOT.INI ביי ביי מערכות הפעלה, שינית משהו לא טוב ברג'סטרי ? הוינדוס כבר לא זוכר מי הוא ! ביוס דפוק ? המחשב בעצמו כבר לא זוכר מי הוא ומתפגר. הדרייבר לא מתאים למערכת ההפעלה ומתנגש עם חריץ ה-PCI השישי שעליו מותקן כרטיס רשת בהמהרה ? מסכים כחולים ותקיעות כל שנייה ! חייבים מהפך ! מהפך רציני בתחום, וכדאי שהוא יקרה בקרוב, אני לא רואה את המחשבים ממשיכים ככה, הם פשוט אידיוטים ! >
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-