ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי צורב ישן (AV AVISION AV363C) שחיברתי למחשב שלי הוא התקין את הדרייבר אבל התוכנה המצורפת לא עובדת יכול להיות שהיא אמורה לעבוד על גרסאות ווינדוס ישנות איך אני יכול למצוא תוכנה שתעבוד על המחשב שלי (פנטיום 4 מעבד 1.8) בבקשה תעזרו לי :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס עריכת וידאו ולא יודה מה לבחור. ללכת על כרטיס עריכה שיעלה 600 שקל או ללכת על PCTV באותו תקציב? לא כל כך מבין בחומרה אבל כרטיס עריכה באה עם תוכנת STUDIO10 שזו תוכנה די יקרה כך שזה מוריד את המחיר של כרטיס יותר מפי 2. שזה אומר שעל החומרה אני משלם פחות מ300 שח. לאומת זאת כרטיס PCTV בא עם תוכנה יחסית זולה כך שרוב הכסף הולך לחומרה וכך גם ההשקעה בחומרה תהיה רבה. אז החומרה של PCTV תהיה יותר רצינית ואולי גם הנתונים הטכניים יוכלו גם להוציא איכות התמונה יותר טובה, כי אני מעביר וידאו אנלוגי ,של מצלמה, לדיגיטלי. תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. ותעזרו לי לבחור מה עדיף לקחת? תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
צרנית הציוד ההיקפי SteelSeries רוצה שחובבי האודיו יקחו אותה ברצינות, עם סט אוזניות וכרטיס קול חיצוני חדשיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
- 1 follower
-
-
ענקית החומרה מטאיוואן מבינה ששמות כמו MAG, MEG ו-MPG עלולים לעורר בלבול ומנסה לעשות סדר בבלאגן עם שכבת צבע חדשה מעליהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
תחנה שולחנית עם כרטיס הדגל הנוכחי של NVIDIA וקירור מים במעגל סגור יוכלו להעניק כוחות על גם למחשבים הניידים הקטנים והצנועים ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היי! יש לי מארז קטן "מיני" עם חומרה פנטיום 2 או 3 בתוכו השאלה שלי האם יתאים לו מארז של פנטיום 4 ATX להעביר אליו הכל . אני שואל מבחינת מידות וכאלה... תודה!
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
איזה בקר מומלץ? (אין לי קונסולה אז לא מכיר כל כך את ההבדלים) אני מעוניין לשחק בעיקר ב dirt rally 2.0 על המחשב. אולי גם פיפא בשביל הילד. עדיף חוטי תודה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מיזם המבצעים הטרי של חברת הענק נכנס אל יומו האחרון – ואתם מוזמנים להתרשם מעוד מבחר דילים איכותייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
למה אני עובר בפורומים של לוג'יטק ושל קריאייטיב בגלל שאני רוצה לקנות מצלמת אנטרנט חדשה - ובכל הפורומים רומשםי שכמעט ואין דגמים שנתמכים ע"י ויסטה ושרק חלק מהגרסאות של הדגמים תומכים. אז רציתי לשאול אם יש פה משהו עם ווינדוס ויסטה ועם WEBCAM שעובדת בלי בעיות ונתמכת. אם כן - רשמו דגם :] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך את עזרכתם, אני רוצה לקנות את האוזניות האלה וניסיתי לברר ולא הצלחתי, האם קימים מיקרופונים לשיחה בשתי האוזניות או רק באחת מהן. ובנוסף אשמח לשמוע המלצות או ביקורת עליהן. אני שואל כי לחבר יש דגם של JBL שיש רק באחת מהן אוזניה לדיבור וזה מאד מגביל.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שנה וחצי אחרי שהענקית הטאיוואנית החליטה לנסות למצוא את מקומה גם בתחום ספקי הכח לגיימינג עם שלישיית דגמים צנועה יחסית - היא עוברת את רף ארבעת הספרות לראשונה עם דגם 1,000 וואט מחוזקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
- 1 follower
-