עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by niro1,
    • 0 תגובות
    • 467 צפיות
    • 0 תגובות
    • 465 צפיות
  2. מחפש המלצה למדפסת משולבת (לבית) - כלומר הדפסה+סריקה+פקס. צריכה להיות יכולת סריקה גם דרך feeder בנוסף לזכוכית סריקה, ושיהיה אפשר לסרוק דפים דו-צדדיים דרך ה feeder. צריכה לתמוך בהדפסה בצבע וגם שחור/לבן. תקציב - מעדיף אם יש מדפסת זולה שעונה על הדרישות באיזור ה-200-300 ש"ח, ובכל מקרה מעדיף לא לעבור תקציב של 500-600 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  3. למה אני עובר בפורומים של לוג'יטק ושל קריאייטיב בגלל שאני רוצה לקנות מצלמת אנטרנט חדשה - ובכל הפורומים רומשםי שכמעט ואין דגמים שנתמכים ע"י ויסטה ושרק חלק מהגרסאות של הדגמים תומכים. אז רציתי לשאול אם יש פה משהו עם ווינדוס ויסטה ועם WEBCAM שעובדת בלי בעיות ונתמכת. אם כן - רשמו דגם :] תודה מראש

4. עולם הסאונד האלחוטי צובר תאוצה וזה מתפשט גם לתחום הגיימינג במחשבים האישיים - אז יצאנו להכיר את HS80 של Corsair, סט אוזניות אלחוטי עם מיקרופון מובנה במחיר שפוילכתבה

5. שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  6. Started by ציונה,

שלום, רכשתי מגבר הרמן קרדון אומני בר, אבל, הקול מגיע שבריר שנייה אחרי תנועת השפתיים. איך מסנכרנים את זה? אודה לעונים

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  7. Started by מיטל2,
    • 0 תגובות
    • 452 צפיות
  8. יש לי Microsoft Wireless Desktop 850 שהדונגל עושה בעיות. האם יש משהו מקביל לזה שבמקרה שאחד החלקים יתקלקל (דונגל/מקלדת/עכבר) אפשר יהיה לקנות רק אותו ולהתאים לשאר? אם כן, מה מומלץ בטווח של 130-150 ש"ח?

9. Started by Morfium,
    • 0 תגובות
    • 450 צפיות
  10. Started by avi215,
    • 0 תגובות
    • 449 צפיות
  11. Started by roisgs2,
    • 0 תגובות
    • 448 צפיות
  12. Started by shgec,
    • 0 תגובות
    • 446 צפיות
  13. תחנה שולחנית עם כרטיס הדגל הנוכחי של NVIDIA וקירור מים במעגל סגור יוכלו להעניק כוחות על גם למחשבים הניידים הקטנים והצנועים ביותרלכתבה

14. Started by ShaharSi,
    • 0 תגובות
    • 442 צפיות
  15. AYN היא חברה קטנה עם חזון גדול שרוצה חלק בשוק המתפתח של קונסולות המשחק מבוססות ארכיטקטורת X86 - מכשיר שמתחיל ממחיר טוב באופן כמעט בלתי יאמןלכתבה

16. ענקית החומרה מטאיוואן מבינה ששמות כמו MAG, MEG ו-MPG עלולים לעורר בלבול ומנסה לעשות סדר בבלאגן עם שכבת צבע חדשה מעליהםלכתבה

17. Started by thewhiteark,
    • 0 תגובות
    • 439 צפיות
  18. Started by mc_elad,
    • 0 תגובות
    • 437 צפיות
    • 0 תגובות
    • 436 צפיות
  19. כולל streaming, motion detection , וזה אמור מותאם לעינית הדלת Peephole אפשר כיוון? :-)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.