עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מכירים חנות שיש לאנשים ידע טכני לפני שאני רוכש? תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  2. צרנית הציוד ההיקפי SteelSeries רוצה שחובבי האודיו יקחו אותה ברצינות, עם סט אוזניות וכרטיס קול חיצוני חדשיםלכתבה

3. Started by ציונה,

שלום, רכשתי מגבר הרמן קרדון אומני בר, אבל, הקול מגיע שבריר שנייה אחרי תנועת השפתיים. איך מסנכרנים את זה? אודה לעונים

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  4. ענקית החומרה מטאיוואן מבינה ששמות כמו MAG, MEG ו-MPG עלולים לעורר בלבול ומנסה לעשות סדר בבלאגן עם שכבת צבע חדשה מעליהםלכתבה

5. Started by omri2211,
    • 0 תגובות
    • 484 צפיות
    • 0 תגובות
    • 482 צפיות
  6. Started by moris,

היי! יש לי מארז קטן "מיני" עם חומרה פנטיום 2 או 3 בתוכו השאלה שלי האם יתאים לו מארז של פנטיום 4 ATX להעביר אליו הכל . אני שואל מבחינת מידות וכאלה... תודה!

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  7. Started by afriat123,
    • 0 תגובות
    • 481 צפיות
  8. Started by Hydr0,
    • 0 תגובות
    • 481 צפיות
  9. תחנה שולחנית עם כרטיס הדגל הנוכחי של NVIDIA וקירור מים במעגל סגור יוכלו להעניק כוחות על גם למחשבים הניידים הקטנים והצנועים ביותרלכתבה

10. Started by niro1,
    • 0 תגובות
    • 477 צפיות
    • 0 תגובות
    • 477 צפיות
  11. Started by elyaz,

איזה בקר מומלץ? (אין לי קונסולה אז לא מכיר כל כך את ההבדלים) אני מעוניין לשחק בעיקר ב dirt rally 2.0 על המחשב. אולי גם פיפא בשביל הילד. עדיף חוטי תודה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  12. למה אני עובר בפורומים של לוג'יטק ושל קריאייטיב בגלל שאני רוצה לקנות מצלמת אנטרנט חדשה - ובכל הפורומים רומשםי שכמעט ואין דגמים שנתמכים ע"י ויסטה ושרק חלק מהגרסאות של הדגמים תומכים. אז רציתי לשאול אם יש פה משהו עם ווינדוס ויסטה ועם WEBCAM שעובדת בלי בעיות ונתמכת. אם כן - רשמו דגם :] תודה מראש

13. מיזם המבצעים הטרי של חברת הענק נכנס אל יומו האחרון – ואתם מוזמנים להתרשם מעוד מבחר דילים איכותייםלכתבה

14. Started by מיטל2,
    • 0 תגובות
    • 464 צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  16. שנה וחצי אחרי שהענקית הטאיוואנית החליטה לנסות למצוא את מקומה גם בתחום ספקי הכח לגיימינג עם שלישיית דגמים צנועה יחסית - היא עוברת את רף ארבעת הספרות לראשונה עם דגם 1,000 וואט מחוזקלכתבה

17. Started by Morfium,
    • 0 תגובות
    • 460 צפיות
  18. Started by roisgs2,
    • 0 תגובות
    • 459 צפיות

דיונים חדשים בפורומים