עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ShaharSi,
    • 0 תגובות
    • 413 צפיות
  2. בסקירה זאת אנו מנסים את מקלדת הגיימינג החדשה של Corsair מדגם K70 PRO RGBלכתבה

3. Started by ציונה,

שלום, רכשתי מגבר הרמן קרדון אומני בר, אבל, הקול מגיע שבריר שנייה אחרי תנועת השפתיים. איך מסנכרנים את זה? אודה לעונים

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  4. ל-GIGABYTE יש מיתוג זול שגורם למשתמשים להרוויח הרבה - ה-M28U הוא מסך 4K 144Hz מפתיע באיכותו ונגיש מהאפשרויות האחרות בשוקלכתבה

5. Started by adi518,
    • 0 תגובות
    • 408 צפיות
  6. Started by 5TFUX,
    • 0 תגובות
    • 407 צפיות
  7. Started by Motix,
    • 0 תגובות
    • 407 צפיות
  8. Started by mc_elad,
    • 0 תגובות
    • 407 צפיות
    • 0 תגובות
    • 405 צפיות
  9. אני מדפיס כמה דפים בודדים בחודש (צבעוני) וצריך מדפסת בסיסית עם סורק שתהיה אמינה ולא יקרה.

10. Started by urinka,

היי אני מחפש זרוע שמתחברת לשולחן ומחזיקה מסך + לפטופ ב עליאקספרס מחירי המשלוח לא רציונאלים מישהו יודא איפה אפשר למצא כאלה בארץ במחיר הוגן ... (לא מזמן קניתי ל 2 מסכים ב 120 שח ... ) מצורפת תמונה להמחשה

• 0 תגובות
    • 400 צפיות
  11. Started by shelley duncan,
    • 0 תגובות
    • 395 צפיות
  12. מה נשמע חברים? אני זקוק בדחיפות למיקרופון טוב לשבוע הבא, ככה שהוא חייב להיות בארץ, והתקציב שלי הוא עד 200 שקל. אז למישהו יש רעיון מאיפה אפשר לקנות אחד? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 394 צפיות
  13. תחנה שולחנית עם כרטיס הדגל הנוכחי של NVIDIA וקירור מים במעגל סגור יוכלו להעניק כוחות על גם למחשבים הניידים הקטנים והצנועים ביותרלכתבה

14. Started by tico,
    • 0 תגובות
    • 392 צפיות
  15. AYN היא חברה קטנה עם חזון גדול שרוצה חלק בשוק המתפתח של קונסולות המשחק מבוססות ארכיטקטורת X86 - מכשיר שמתחיל ממחיר טוב באופן כמעט בלתי יאמןלכתבה

16. Started by naykenn,
    • 0 תגובות
    • 384 צפיות
  17. שנה וחצי אחרי שהענקית הטאיוואנית החליטה לנסות למצוא את מקומה גם בתחום ספקי הכח לגיימינג עם שלישיית דגמים צנועה יחסית - היא עוברת את רף ארבעת הספרות לראשונה עם דגם 1,000 וואט מחוזקלכתבה

18. כרגע יש לי עכבר של לוג'יטק (G600 עם 10 כפתורי מאקרו) שמופעל באמצעות Logitech gaming software. ניסיתי לחבר הגה של לוג'יטק G29 והייתי צריך להתקין G-HUB. ה G-HUB הדפוק מנטרל LGS וחלק גדול מהאפשרויות שקיימות ב LGS (הצבת כפתור מקרו ספציפית לאפליקציה) לא קיימות שם... אחרי הסרת ה G-HUB הכל חזר לעבוד. -האם באופן כללי ניתן להפעיל הגה של לוג'יטק ללא ה G-HUB הדפוק? -האם ניתן להפעיל/להפסיק את ה G-HUB הדפוק תוך כדי עבודה או לנטרל אותו כדי שה LGS יעבוד?

19. ענקית החומרה מטאיוואן מבינה ששמות כמו MAG, MEG ו-MPG עלולים לעורר בלבול ומנסה לעשות סדר בבלאגן עם שכבת צבע חדשה מעליהםלכתבה

20. צרנית הציוד ההיקפי SteelSeries רוצה שחובבי האודיו יקחו אותה ברצינות, עם סט אוזניות וכרטיס קול חיצוני חדשיםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים