ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק אז אני צריך ערכה שכוללת רק מקלדת והבנתי שהE110 של לוג'יטק כולל גם עכבר... חשוב לי שהמלקדת תהיה שחורה ולא תעלה יותר מ200 שקל.. השמח לשמוע המלצות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב כף יד שיכלול gps ו wi- fi עד 400 $ .אני לא כל כך מבין בסוגי המכשירים. את המחשב אני יכול לקנות בארה"ב. איזה מחשב כדי לקנות? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצערי הרב אחרי קניית המחשב עם הרכיבים הכי טובים שיכולתי במסגרת התקציב המתוח נשאר לי רק לקנות עכבר טוב. (אני גיימר דרך אגב, משחק UT99 כבר 6 שנים) אין לי כסף לG5 או MX518 וגם אם היה לא הייתי משקיע כל כך הרבה בגלל זה רציתי לשאול כאן על הMX הקטן ה310, איך הוא המבנה שלו, הבנתי שיש לו 800DPI זה נכון? בקשר לסדרה הגדולה רק ה500 מתאים לי מבחינת המחיר, למרות זאת רציתי לשאול איך הוא? ומה ההבדל בינו לבין ה310 מבחינת DPI. תודה רבה לכולם אני מודה לכם מראש.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ויש לי שאלה.. אני מקווה ששמתי את השאלה שלי בפורום הנכון.. אני רוצה לחבר מצלמה מהסוג הזה לכרטיס DVR האם זה אפשרי? איך אני עושה את זה? המצלמה היא עם יציאה של RCA והכרטיס עם כניסה של DVR אם אני לא טועה כמו של כבלים.. מה אני צריך לעשות? ועל איזה כרטיס DVR אתם ממליצים עם תוכנה טובה, ידידותית לשימוש ואם אפשר בעיברית (יותר קל) ומחיר סביר.. ועל איזה מצלמה אתם ממליצים: PRV2000CO provision אם אתם מכירים מצלמה שהיא קטנה בגודל יום ולילה צבעונית תציעו הצעות.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
חיברתי כונן DVD של טושיבה למחשב. (חיבור IDE,פנימי). כשהווינודס עולה הוא מן הסתם מתקין לו דרייברים בעצמו. (WIN XP) הבעיה היא שהוא מתקין דרייברים של CD-ROM ולא של DVD. הדרייבר נקרא TOSHIBA SD M1502. ועכשיו אני לא יכול לקרוא DVD'S!!!!!!! וחיפשתי וחיפשתי ברשת בלי סוף דרייבר XP לכונן ואין,אפילו לא ב-DRIVERGUIDE. מה לעשות??? אני לא רוצה לקנות כונן DVD חדש ???
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני לא גיימר ולשניהם יש עכבר MX1000 שאני רוצה אבל MX3100 עובד על RF ן-MX5000 עובד על BLUETOOTH איזה שיטה עדיפה?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
הכוונה לעכבר הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3736 שווה לי להוסיף 100 שקל מהעכבר הפשוט של מיקרוסופט לעכבר הזה? השימושים הם בעיקר סרטים\סדרות ומשחקים (לא בהכרח FPS). חשוב לציין שיותר רחוק מהעכבר הזה אני לא מוכל ללכת ! התקציב : 50-150 ד"א אין לי פד מיוחד, רק חתיכת ספוג מוזרה עם מרקם של גומי, ויש לי עוד פד שהוא גם ספוג כזה אבל עם כיסוי של נייר משופשף...
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
המדפסת תשמש להדפסת מסמכים, עבודות לאוניברסיטה וכו'. חשוב מדפסת איכותית ואמינה עם עלויות דיו סבירות תודה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום,אני חדש פה דרך אגב. אני מחפש לקנות מדפסת לא משהו מיוחד רק משהו להדפיס עבודות וכדומה.. חשבתי ללכת על מדפסת שראיתי באיזה עלון: מדפסת לייזר brother HL 2040 *רזולציית הדפסה: 2400X2600 dpi *מהירות הדפסה עד 20 דפים בדקה *מזין נייר עד 250 דפים הייתי הולך וקונה אותה אבל היה לי מדפסת שדיי עיצבנה אותי,ההתקנה שלה תמיד הסתבכה ופעם היא עבדה פעם לא,פתחתי את הנושא הזה אם אפשר לקבל המלצות או סתם מידע בנוגע למדפסת שכתבתי וגם מדפסות אחרות אולי. יום נעים!.
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם.. המערכת: Pentium 930D 3.0GHZ 2x2CHACHE מאורר BT או ZALMAN 7700 לוח אם של ASUS דגם P5LD2 זכרון פנימי 2GB - 2x1gb ddr2 כונן קשיח - wd 2500KS (250GB SATAII 16MB BUFFER כ.מסך - 7600GT NVIDIA או אולי X1800GTO צורב DVD 2 מאוררים במארז. אני יודע שה7600GT הוא צרכן יחסית קטן של חשמל, אבל אם אני יחליט לשים את ה1800? תודה קובי
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
היי. מתלבט בין הגה: וLogitechוVibration Feedback Wheel ל- וLogitechוFormula GP נא עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
לגבי הספק יש סוגים של ספקים? מזתומרת הוא מעביר מתח? ואיך מבררים אם הספק לא פועל?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הדברים האלה. אם כבר רכשתם את זה אשמח לשמוע איך הם? שווים את המחירים (עכבר - 300, מצלמה 800+)?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
נישברו לי האוזניות משום מה דווקא אחלה אוזניות דיי זולות וסיפקו את הסחורה אבל אתמול הן החליטו להישבר...הן היו של סוני אבל לא משנה...החלטתי לשנות אם כבר נשברו...אז מה ההצעות שלכם לתקציב הנ"ל? :]
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
מה הציוד שאני צריך כדי להעלות שיעור באון ליין באיכות גבוהה ועם סאונד ומה עלי לעשות כדי להעלות לרשת כלומר להתארח באתר כלשהוא או כל דבר אחר ?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-