עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by davidb151,

שלום, יציאת ה-PS-2 שלי נדפקה, וכדי להימנע מלטפל בלוח האם החלטתי בהתאם להמלצות לרכוש מקלדת בעלת חיבור USB. כשהלכתי שמח וטוב לב לחנות הקרובה למקום מגוריי, הציע לי המוכר לרכוש מתאם USB-PS-2, כך שאוכל להמשיך ולהשתמש במקלדת (ה-PS-2) הישנה שלי אך לחברה לכניסת ה-USB של המחשב. שמח וטוב לב רכשתי את המציאה, חיברתי את המקלדת באמצעות המתאם, ליתר בטחון הגדרתי ב-BIOS את Legacy USB כ-Enabled, ו... אז החלו הבעיות. Windows XP לא זיהה דבר וחצי דבר וכמובן שהמקלדת לא פעלה. ניסיתי לעבור בין כל ה-Port-ים של ה-USB - נאדה. לבסוף, חיברתי Hub "פושטי" שיקבלתי במתנה כפרדומת (מפצל יציאת USB אחת לארבע יציאות) - והפלא ופלא, כשחיברתי את המקלדת והמתאם שלה דרך ה-Hub - סופסוף Windows התעוררה לחיים, ו... זי…

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  2. Started by MATOK,

Gamatronic SmartCompact 750VA יספיק למפרט שלי ?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  3. Started by borg,

יש לי מחשב כף יד ASUS MyPal A636 עם מעבד במהירות של 400MHz ומערכת הפעלה Windows Monile 2005. אני מעוניין לרכוש עבור המכשיר כרטיס זיכרון SD בנפח של לפחות 1GB. שמתי לב שכרטיסי הזיכרון מסוג SD מהדור השני מאפשרים מהירות כתיבה של 9MB/s ומהירות קריאה של 10MB/s, ואילו כרטיסי הזיכרון מסוג SD החדשים מהדור השלישי מאפשרים מהירות כתיבה וקריאה של 20MB/s. השאלה שלי היא האם ההבדל במהירות משמעותי ומורגש (שווה את תוספת המחיר) במחשב כף יד מהסוג שברשותי בהפעלת אפליקציות שמותקנות על הכרטיס זיכרון, ו/או בניגון של קבצי MP3 וקבצי וידאו. ניתן להשיג בארץ כרטיסי זיכרון SD מהדור השלישי בנפח של 1GB (אני מעוניין בכרטיסים של SanDisk עם אחריות לכל החיים של היבואן הרשמי "דלתא פילם"). אבל, לא מצאתי כרטיס…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  4. the printer can also be upgraded with a networking option. זאת השורה שכתוב בביקורת על המדפסת LEXMARK E232 מה זאת אומרת אפשר לשדרג לחיבור ברשת... ? תודה

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  5. אני בדיוק מזמין מהאתר הזה: http://www.logicpc.co.il/heb כמה דברים אז עדיף דגם שיש להם... אין בקשות מיוחדות חוץ מזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  6. Started by Axel Foley,

יש לי UPS של אדוויס דגם e-com שמחובר למחשב עם חיבור COM 1 שמנטר את המצב של האל-פסק. לפני כמה ימים אבד הקשר של האל פסק עם המחשב כך שעכשיו אני צריך לכבות את המחשב בעצמי במקרה של הפסקת חשמל ( לפני זה התוכנה של האל פסק היתה מורידה את המחשב לבד). התכנתי את התוכנה מחדש ומנהל ההתקנים מראה שהכל עובד כמו שצריך.... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה לכולם...

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  7. Started by solo53,

עד עכשיו עבדתי עם מארז פול טאור 6 מיסלות לכוננים כי היו מותקנים מלא דיסקים וכוננים הכל בוטל נישאר כוננן 1 ודיסק אחד במגירה נישלפת כל החורים בחזית נסגרו יש רק שני מאוורים אחד בחזית למטה השני מאחור למעלה מעל הספק המחשב עם AMD ישן XP2800 בעבודה קשה מגיע ל 49 מעלות קירור מקורי חוץ מיזה אין שום מאוורים עכשיו לעינין רציתי להחליף למארז אחר מידי ניסיתי על מארזי שלי הגעתי עד 4 מאוורים אבל העינין מתבשל ברצוני להחליף את המארז הגדול כי הוא כבד "מברזל" בקושי ניתן להזיזו מניסיונכם הייתי רוצה המלצה על מארז שלפחות יתן ביצועי קירור כמו הישן הבעיה במארזים הקטנים יותר כי הספק נימצא בחלק הגבוהה האחורי של המארז ותמיד יתחמם הלוח הוא ATX גדול ויש מארזים שבקושי ניכנס בו מדובר על מיספר מארזים כ…

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  8. Started by naki,
    • 0 תגובות
    • 483 צפיות
  9. Started by roi777,

יש לי לנובו עם מטען 65w type-c ואני רוצה אפשרות להטעין אותו ברכב. יש דבר כזה שעובד טוב? אשמח לקישור לאחת החנויות באיזור אשדוד. אם לא מדובר במשהו יקר אשמח גם לקישור באתר בחו"ל (מוכר אמין) שעובד עם פייפל. תודה רבה

10. Started by erap129,

אני לפני כמה זמן קניתי מאוורר TT Silentcat 80mm והחיבור שלו שונה מהחיבור של המאוורר הישן שלי ואני לא מצאתי מקום בלוח אם לחיבור אחר. למאוורר של TT יש חיבור אחד עם 3 חורים ו-3 חוטים, לא כמו המאוורר הקודם שיש לו 4 חוטים ושני חיבורים של 4 פינים (גדולים יותר מהTT)- חיבור אחד עם חורים וחיבור אחד עם פינים. אז יש איזשהו מתאם או משהו שאני יכול לעשות כדי לחבר את הTT? ד"א הקודם הוא מאוורר ג'נרי

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  11. מחשב לעריכת וידאו + usb and fire wire מקדימה. תודה.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by Senator Stupidity,

אני רוצה להחליף מארז והשנאי ( ) נראה נחמד, אבל יש לי פאנל שבולט החוצה בערך 1 ס"מ במקום כונן אופטי. היות ולשנאי יש דלת, אני לא בטוח אם זה יכנס... הדלת של המארז משאירה מקום לבליטות למיניהן או שהיא הדוקה?

13. Started by saas,

שלום, קניתי היום מתאם sata/ide to usb, הוא בא עם ספק כח 12V=2A 5V=2A. השאלה היא אם אני יכול להשתמש במפצל לחיבור חשמל כדי לחבר אותו בו זמנית לHD ולמאורר, או שזה יכול לגרום בעיות? תודה. נ.ב: לא הייתי בטוח אם לשים את ההודעה הזו כאן או בפורום אלקטרוניקה ומודינג, אם זה לא המקום - סליחה.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  14. מדובר על דירה בה גרים ארבעה סטודנטים בעלת שתי קומות. ישנם 4 מחשבים המחוברים לראוטר של 3COM מדגם 10075. הייתי רוצה לשים מדפסת לייזר ולחבר את כל ארבעת המחשבים אליה בדרך כלשהיא. אין לי מושג איזה מדפסת כדאי לקנות או איך מחברים את זה פשוט בחיים לא התנסיתי בחיבור מדפסת ליותר ממחשב אחד. הייתי שמח לקבל את המלצתכם כאשר מה שחשוב לי מאוד הוא חיסכון בכסף.... כלומר, אני לא צריך הדפסות צבעוניות קודם כל והכי חשוב שטונר יחזיק לי לכמה שיותר דפי הדפסה וכמובן שמחיר החלפת טונר לא יהיה בשמיים אלא משהו נורמלי. תודה לכולם, ניר

15. Started by tombraider,

שלום , האם משהו ניסה את העכבר ה - logitech MX610 לשמאליים גם למשחקים וגם לאינטרנט תנו חוות דעת בבקשה יום טוב

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  16. האפשרות הראושנה היא ה armor atop או זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=796&catcode=270 שזה מגיע עם ספק שיכול להחזיק את המערכת הזאת ? amd 3000 5700 256 mb k8ns תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  17. Started by raYo,

שלום, אני קונה עכבר חדש והתקציב שלי הוא עד 300 שקל. העכבר מיועד למשחקים, חשבתי על ה - MX510. מה דעתכם? באותו תקציב אפשר לקנות עכבר אחר שאולי הוא יותר טוב או ללכת עליו?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  18. Started by semi-t,

יש לי כרטיס כזה של msi וקראתי פה בפורום על כמה שכתבו שאפשר לפתוח לו את צינורות העיבוד.. יש לו 16 צינורות.. מה עוד אפשר לפתוח? ??? הם לא פתוחים כבר? ובמה זה יועיל? אופס.. טעות בפורום.. מצטערררר... אם אפשר אז תעבירו את ההודעה לפורום תצוגה וגרפיקה..

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  19. היי כולם! אשמח אם תציעו לי מקלדת חוטית שחורה, בעלת Palm Rest - הכוונה היא משטח מובנה או מתפרק לפרקי הידיים. כמו כן היא חייבת להיות בעלת מקש Insert (משום מה לכל החדשות הסירו אותו והאריכו את מקש ה-Del.. למה?!) בחנתי כמה אופציות: 1) MS Comfort Curve 2000 למרות שאין לה משטח לפרקי הידיים והבנתי שיש איתה בעיות למניהן? אבל מישהו כאן קנה יחידה חדשה ורשם שהרווח יותר שקט. איך היא בסה"כ? 2) MS Ergonomic Keyboard 4000 - למי שיש אותה.. איך היא? לגבי עכבר.. גם הוא רצוי שיהיה כהה (שחור), לא חובה לייזר, אבל מעדיף חוטי (כי אני משחק הרבה) מה לגבי: 1) MS Laser Mouse 6000.. למי שיש אותו, איך הוא? 2) MS IntelliMouse Explorer החדש? ** מישהו יודע איפה אפשר להשיג את ה-IntelliMouse Explorer 3.0…

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  20. שלום! אני מעוניין להחליף את המקלדת והעכבר שלי לאלחוטיים. גם כי נמאס לי ואני רוצה חדש , וגם כי העכבר קצת דפוק (המקש הימני דורש לחיצה קצת חזקה). אז ככה.. אלה הדרישות: 1) מקסימום 400 שקל שניהם. 2) חשובה לי מאוד הנוחות של העכבר! שיהיה נוח בצורות כמו של העכברי גיימרים אם אפשר. 3) מקלדת שיהיו בה גם כפתורים הניתנים לתכנות (לא מהענקיות, אלא כמו במקלדת מולטימדיה הפשוטה של מייקרוסופט.) *4) אם אפשר, לא נחוץ במיוחד, שתיהיה גם משענת יד למקלדת. **5) עדיף שהעכבר יהיה נטען ולא עם סוללות. ***6) כדאי שגם יראו טוב. האם נראה לכם שהסט הזה - http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8431 האם הוא עונה על הדרישות? על 1, 3, ו - 6 הוא עונה ועל 4 בערך... …

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  21. Started by ofir667,

Radeon X1900XT 256MB Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 1GB DDR II 667 Twinmos X 2 מספיק ספק 400W למפרט הזה?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  22. Started by avidan28,

שלום לחברי הפורום וחג שמח אני מתלבט ברכישת הסורק ורציתי חוות דעת למי שמכיר ויודע משהו על סדרת הסורקים של קנון. הוא תומך USB 2 ומקבל גם את המתח מהחיבור.והוא דק למדי. היעוד שלו הוא העברת חומר טקסט ולא משהו גדול במיוחד. ברשת קראתי עליו שהוא קצת רועש ואני אשמח לקבל דעות ממשתמשים. תודה רבה .

23. Started by ameer_a7,

שלום הספק שיש לי hec ar 300 מעבד פנטיום 4 נותר'ווד 2.6 גיגא , באס 800 2 סטיקים זכרונות כל אחד 256 דיסק קשיח סאטא 80 גיגא אין מאווררים במארז רק של המעבד

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  24. Started by shlomifounis,

יש לי שאלה יש לי 4 מאוררים על 2 ארדיסקים 2 מאוררים בררי מעלות חום מאחורה ואחד במרכז מול ה CPU 2 על הספק ואני רוצה לעשות חורים לעוד 3 אבל לבנטיים מה שיש כולם מכניסים אויר מה כדי לעשות שיהיה זרימת אויר יותר טובה

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  25. Started by solo53,

כרטיס REALmagic Hollywood Plus או הכרטיס החדש יותר התומך ב DIVX מי שלא יודע זה כרטיס פריסה לMPG 2 ן DIVX ללא שימוש בכרטיס המסך יש לו יציאות משלו

• 0 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים