עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by liord,

האלן ממצב.. שמעו יש לי את המארז הזה: Thermaltake Tsunami VA3000BWA/SWA הוא טוב?? והשאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי להוסיף מאוורר או לעשות משו שהוא יראה יותר טוב.. שמתי לו כבר לדים.. הינה המארז במלואו: http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm ועוד משו אם אתם יכולים לעזור לי.. יש פה למעלה את הכניסות של הUSB והקול וזה.. וזה לא פועל לי.. :'(

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by chaplin81,

היי אנשים, אני מחפש משדר סאונד (אין לי מושג אם יש דבר כזה בכלל..) חיבור יציאה מהמחשב (יציאת סאונד) לכניסה של ריסבר. החיבור צריך להיות אלחוטי! קיים דבר כזה בשוק? תודה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by cruzit,

האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by raYo,

שלום, אני קונה עכבר חדש והתקציב שלי הוא עד 300 שקל. העכבר מיועד למשחקים, חשבתי על ה - MX510. מה דעתכם? באותו תקציב אפשר לקנות עכבר אחר שאולי הוא יותר טוב או ללכת עליו?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_288&products_id=2195 אני צריך מארז כזה לאולפן, השאלה שלי: האם הוא מתאים לכל הלוחות אם (הלוח אם הוא mATX) ולכרטאיסי הרחבה? (מסך, קול וכ'ו) המארז הוא מארז 4 מקומות.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  6. והעם בארץ יש את ה mx510? ואיזה מהשניים כדאי?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  7. שלום לכולם - קודם כל אנ רוצה לציין שעשיתי חיפוש ולא מצאתי הודעות שעזרו לי בנושא ולכן אני כותב. יש לי 2 מחשבים - 1- amd 300+64 bit + 1gig of ram 2- amd duron 800mghz+ 256 sdram אני רוצה לקנות UPS שיחזיק את שני המחשבים ואולי גם את המסך אבל בעיקר את המחשבים - הקניה הכי טובה כרגע זה ה ECOM700 של advice השאלה היא האם הוא יחזיק את שני המחשבים ? אני לא צריך 15 דקות של גיבוי אלא 5 דקות רק שיספיק לסגור את ה WIN בצורה מסודרת. מה אתם חושבים ? תודה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  8. רכיב חברה דגם מעבד AMD AMD K8 64BIT 1MB Box 3700+ K8 64BIT San Diego לוח-אם GIGABYTE GA-K8N ULTRA-SLI זכרון KINGSTON 2 יחידות של DDR 1024MB PC400 כונן קשיח WESTERN DIGITAL 250GB - WD2500KS - 7200 RPM 16MB SATAII כרטיס מסך GIGABYTE Gigabyte 6800GT PCI-E SLI 256MB 256bit DDR3 כונן דיסקים NEC NEC ND3540 אל-פסק SUSTAINER SUSTAINER 600VA + SOFTWARE מארז SPL SPL 6092 - special design w/4 fan ! ארוך ספק ספק כח 500W מסך MAG MAG 19" FLAT 996PFS כעיקרון...אמרו לי שכדאי שהמארז שלי יהיה גדול בשביל איורור...ומכיוון ואני בהמשך מתכוון להוסיף עוד כרטיס גרפי של 6800GT אז אני צריך איוורור טוב כדי שלא תהיה זו השקעה שתלך לי... תוכלו בבקשה לעזור בבחירת מארז? אני לא מחפש יופי במארז...בכלל ל…

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  9. טוב אז ככה יש לי תקציב של 2000+ שקל ליקנות טלויזה הצרכים שלי הם 1-ליראות שידורי כבלים 2-לחבר את הטלויזיה למחשב דרך S-video ולשחק באמולטורים ומישחקים כמו פרו אבולושן סוקר וניד פור ספיד לדוגמה בטלויזה הטלויזה לחדר רגיל (לא סלון וחשבתי על טלויזיה רגילה שטוחה 25 אינטש ) במידת האפשר גם מסך שחור חוץ עוד שאלה מה האבדל בין 50 Hz ל100 ? השאלה היא גם בחיבור דרך המחשב וגם לצפיה בסירטי DVD וכבלים אני בנתים חושב על הטלויזיה הזות- http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=21081 אבל אין לי הבנה בעינין ובבקשה על תיתנו לי המלצות לLCD גנרים ברזולוציה נמוכה אני לא בוחר LCD כי אני לא חושב שיש LCD נורמלי בתקציב הזה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  10. דואל סידי,או סיניגל סידי ,הזיכרונות הם sdram 512mb 133 3.3v השאלה שלי היא האם עדיף 16 מעגלים 8 מכל צד ,או שאותו נפח רק 8 בצד אחד תודה...

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  11. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק z5500 5.1 כאשר אני שומע שירים אני לא שומע באחד מהרמקולים האחוריים וכאשר אני משחק במשחקים אני כן שומע מה הסיבה?... ???

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. אני בדיוק מזמין מהאתר הזה: http://www.logicpc.co.il/heb כמה דברים אז עדיף דגם שיש להם... אין בקשות מיוחדות חוץ מזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  13. ביקור בדוכן של חברת הגיימינג גילה התמקדות בסביבת הגיימינג, לא פחות מההתמקדות בציוד עצמולכתבה

14. Started by AdamS,

למחוק..(: אדם

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  15. Started by davidb151,

שלום, יציאת ה-PS-2 שלי נדפקה, וכדי להימנע מלטפל בלוח האם החלטתי בהתאם להמלצות לרכוש מקלדת בעלת חיבור USB. כשהלכתי שמח וטוב לב לחנות הקרובה למקום מגוריי, הציע לי המוכר לרכוש מתאם USB-PS-2, כך שאוכל להמשיך ולהשתמש במקלדת (ה-PS-2) הישנה שלי אך לחברה לכניסת ה-USB של המחשב. שמח וטוב לב רכשתי את המציאה, חיברתי את המקלדת באמצעות המתאם, ליתר בטחון הגדרתי ב-BIOS את Legacy USB כ-Enabled, ו... אז החלו הבעיות. Windows XP לא זיהה דבר וחצי דבר וכמובן שהמקלדת לא פעלה. ניסיתי לעבור בין כל ה-Port-ים של ה-USB - נאדה. לבסוף, חיברתי Hub "פושטי" שיקבלתי במתנה כפרדומת (מפצל יציאת USB אחת לארבע יציאות) - והפלא ופלא, כשחיברתי את המקלדת והמתאם שלה דרך ה-Hub - סופסוף Windows התעוררה לחיים, ו... זי…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by kotel,

MDRED21LP אזניות איכות מבית סוני מתאימה לנגני iPOD זה מה שמפרסמים באתר האם בגלל שזה מתקים ל-IPOD זה לא יתאים לי למינידיסק?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. (יש לי כבר מדפסת) עוד תנאים: שימוש ביתי, זול, אמין, תחזוקה זולה, שימוש בפקס ללא הפעלת המחשב, ושידע לנווט בשיחות הנכנסות האם זו שיחת טלפון או פקס. אני לא יודע הא קיים מכשיר כזה העונה על כל התנאים הנ"ל, אז לפחות מבקש המלצה על מכשיר דומה תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  18. האפשרות הראושנה היא ה armor atop או זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=796&catcode=270 שזה מגיע עם ספק שיכול להחזיק את המערכת הזאת ? amd 3000 5700 256 mb k8ns תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  19. Started by Axel Foley,

יש לי UPS של אדוויס דגם e-com שמחובר למחשב עם חיבור COM 1 שמנטר את המצב של האל-פסק. לפני כמה ימים אבד הקשר של האל פסק עם המחשב כך שעכשיו אני צריך לכבות את המחשב בעצמי במקרה של הפסקת חשמל ( לפני זה התוכנה של האל פסק היתה מורידה את המחשב לבד). התכנתי את התוכנה מחדש ומנהל ההתקנים מראה שהכל עובד כמו שצריך.... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה לכולם...

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  20. אני מדפיס כמה דפים בודדים בחודש (צבעוני) וצריך מדפסת בסיסית עם סורק שתהיה אמינה ולא יקרה.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by saas,

שלום, קניתי היום מתאם sata/ide to usb, הוא בא עם ספק כח 12V=2A 5V=2A. השאלה היא אם אני יכול להשתמש במפצל לחיבור חשמל כדי לחבר אותו בו זמנית לHD ולמאורר, או שזה יכול לגרום בעיות? תודה. נ.ב: לא הייתי בטוח אם לשים את ההודעה הזו כאן או בפורום אלקטרוניקה ומודינג, אם זה לא המקום - סליחה.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  22. Started by BeatNik,

אהלן אנשים... איך הספק כוח enermax liberty 400w http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=ELT400AWT&affiliate=zap ? יש ספקים במחירים דומים 400-500 ש"ח טובים יותר? והאם הוא יתאים לי לכרטיסי מסך חזקים בעתיד? תודה... אהה שכחתי להוסיף שהפורום פה מעולה... ותמשיכו ככה אמנם זאת ההודעה הראשונה שלי אבל אני קורא פה הרבה ומזמן... ;D

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  23. Started by tombraider,

שלום , האם משהו ניסה את העכבר ה - logitech MX610 לשמאליים גם למשחקים וגם לאינטרנט תנו חוות דעת בבקשה יום טוב

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  24. the printer can also be upgraded with a networking option. זאת השורה שכתוב בביקורת על המדפסת LEXMARK E232 מה זאת אומרת אפשר לשדרג לחיבור ברשת... ? תודה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  25. Started by just_me,

יש לי את הפלפון החדש הזה של IMOD מדגם מוטורולה עכשיו יש בו מצלמת ווידאו ואפשר לעשות סרטונים - הכול טוב ויפה קניתי לו כבל שאני יכול לחבר אותו למחשב שאני יוכל להעתיק את הסרטונים מהפלפון למחשב (זה חיבור USB) אבל זה לא מזהה לי אותו. כלומר יש תגובה המחשב מזהה שהוכנס USB הוא בה להתקין אותו ואז הוא אמור שהוא לא יכול כי הוא לא מוצא את הדרייברים המתאימים. יש למישהו פה מושג איזה דרייברים צריך? ואגב התקשרתי לכול מקום שיכולתי חנויות פלפונים וסלקום ואף אחד מהם לא תומך בפלפונים האלו :<

• 0 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.