ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,428 דיונים בפורום זה
-
תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בעבר הייתה לי לוג'יטק QUICK CAM ZOOM היה הייתה מעולה רק שלא עבדה ב64BIT של ויסטה. אני רוצה להשתדרג אז חשבתי לקנות של מיקרוסופט VX-1000 אבל היא באותה רמה של המצלמה שהייתה לי. ויש את ה VX 3000 שנראית לי טובה. מה אתם ממליצים? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום בעינין הספקים הגנריים אני לא בקי כל כך בתחום אבל האם בקניית מחשב הוא מגיע עם ספק כח גנרי? או שיש אפשרות לבחור .זה לא קשור למארז המתשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום בימים הקרובים אני מתכוון לקנות AMD64 3200 + ATI X800-GTO2 עם כל הנלווה. המחשב הנוכחי שלי, ארוז בתוך Compucase 6A19 עם הספק HEC 300W שהגיע איתו. האם באמת יש צורך ברכישת ספק חדש חזק יותר, או שהמחשב החדש יסחוב עם הספק הנוכחי? כמו כן, במארז מאוורר אחד בלבד, האם גם זה מספיק בהנחה שאני לא מתכנן OC? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום האם קיים כזה מפצל אשר יכול לקבל שתי נקבות (החלק העגול יותר ולא השטוח בUSB) ולהוציא חיבור נקבה אחד? אני רוצה פשוט לחבר בחוט את המדפסת שלי לשני מחשבים. תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בסקירה זאת אנו מנסים את מקלדת הגיימינג החדשה של Corsair מדגם K70 PRO RGBלכתבה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות GAMEPAD נוסף בעיקר למשחק FIFA06 ואני חושש שתהיה התנגשות מה החשיבות של החיבורים שלהם (שלי USB ואני מעוניין לקנות עוד אחד מאותו סוג)
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
היי! אני קונה מחשב חדש, עם המפרט הבא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 GIGABYTE GA-8I945P-G SAMSUNG 1024MB 533MHZ DDRII WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII GIGABYTE 6800GS 256MB PCI-E NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK לפי מה שהבנתי רצוי ספק כוח של 430W לכרטיס מסך כזה. אני חושב על המארז הבא: Thermaltake Swing VB6000 WINDOW BLACK 430'W אבל הבנתי ממה שאומרים כאן שחברה הזו היא לא משהו, לכן חשבתי על: CoolMaster Centurion 532, שנראה נחמד מהביקורת עליו כאן. אבל הוא בא רק עם ספק של פחות מ-400W 1)איזה ספק+מארז אתם ממליצים לי? 2)אני מאוד מעדיף מארז שהוא TOLL-FREE, הבנתי שהCM הנ"ל הוא כזה. האם גם ה-Thermaltake? תודה
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איזה חיבור למאורר יותר טוב-לכניסה בלוח או לחשמל של הספק?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכבר חדש והתקציב שלי הוא עד 300 שקל. העכבר מיועד למשחקים, חשבתי על ה - MX510. מה דעתכם? באותו תקציב אפשר לקנות עכבר אחר שאולי הוא יותר טוב או ללכת עליו?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של DELL שיש בו חיבור FIREWIRE. במחיצה של NETWORK CONNECTION יש לי חיבור 1394 שהוא תמיד ב-CONNECTED. מה המשמעות שלו? והאם הוא צריך להיות ב-CONNECTED תמיד, למרות שלא מחובר לי שום דבר דרכו? תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מחברות מוכרות ועדיף שיהיה כמה שיותר אלגנטי + שחור
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
יש לי מקלדת mne 4000 (microsoft netural ergonomic 4000 ויש איתה בעיה מוזרה: פעם בכמה זמן (שבועיים, שלושה) היא פתאום לא מגיבה. אני לא יכול ללחוץ על שום דבר והלדים של הקפס לוק וכל אלה גם לא משתנים כשאני לוחץ על קפס וכו'. אני פשוט מנתק את המקלדת מהחיבור usb ומחבר לאחד אחר, ואז היא עובדת שוב כאילו שום דבר לא קרה. אה, כשאני מנתק ומחבר שוב לאותו חיבור היא עדיין לא עובדת למישהו יש מושג מה הבעייה (זה לא שאין לי כוח פעם בשלושה שבועות לנתק אותה ולחבר שוב אבל סתם מעניין אותי מה הבעייה...) תודה לעוזרים! ד"א, זה אף פעם לא קורה כשאני בזמן עבודה, היא מפסיקה רק כשאני לא ליד המחשב...
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
MDRED21LP אזניות איכות מבית סוני מתאימה לנגני iPOD זה מה שמפרסמים באתר האם בגלל שזה מתקים ל-IPOD זה לא יתאים לי למינידיסק?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, יציאת ה-PS-2 שלי נדפקה, וכדי להימנע מלטפל בלוח האם החלטתי בהתאם להמלצות לרכוש מקלדת בעלת חיבור USB. כשהלכתי שמח וטוב לב לחנות הקרובה למקום מגוריי, הציע לי המוכר לרכוש מתאם USB-PS-2, כך שאוכל להמשיך ולהשתמש במקלדת (ה-PS-2) הישנה שלי אך לחברה לכניסת ה-USB של המחשב. שמח וטוב לב רכשתי את המציאה, חיברתי את המקלדת באמצעות המתאם, ליתר בטחון הגדרתי ב-BIOS את Legacy USB כ-Enabled, ו... אז החלו הבעיות. Windows XP לא זיהה דבר וחצי דבר וכמובן שהמקלדת לא פעלה. ניסיתי לעבור בין כל ה-Port-ים של ה-USB - נאדה. לבסוף, חיברתי Hub "פושטי" שיקבלתי במתנה כפרדומת (מפצל יציאת USB אחת לארבע יציאות) - והפלא ופלא, כשחיברתי את המקלדת והמתאם שלה דרך ה-Hub - סופסוף Windows התעוררה לחיים, ו... זי…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן אנשים .. לחבר שלי לא מזמן נשרפו כל מיני עניינים בתוך המחשב עקב הפסקת חשמל שהייתה ... עכשיו חשבתי לקנות איזהשהו מייצב מתח . מצאתי בזאפ את המוצר הבא : http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=26722&ref=12#description האם המכשיר הזה יעזור במקרה כזה ? (האם ההשהייה של כמה דקות משמעה שהמחשב לא ייכבה ויהיו לי כמה דקות לכבות אותו?) . מקווה שלמישהו יש תשובה... תודה !
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הספק כוח" xtreme p4 500w atx 12v " ואני מעוניין לדעת אם הוא יוכל להריץ את הכרטיס המסך של סאפיר X1800XT 256MB. בדקתי עליו נתונים מתוך המדבקה שעליו והיה כתוב את הנתונים הבאים : +12v = 20a -12v = 0.8a +5vsb = 2a -5v = 0.5a +5v = 33A +3.3v = 25a *אלו הפרטים החיונים בראיתי שצריך אם אני טועה תקנו אותי. אם לא, אז אני פתוח להצעות, 380ש"ח גג. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם - קודם כל אנ רוצה לציין שעשיתי חיפוש ולא מצאתי הודעות שעזרו לי בנושא ולכן אני כותב. יש לי 2 מחשבים - 1- amd 300+64 bit + 1gig of ram 2- amd duron 800mghz+ 256 sdram אני רוצה לקנות UPS שיחזיק את שני המחשבים ואולי גם את המסך אבל בעיקר את המחשבים - הקניה הכי טובה כרגע זה ה ECOM700 של advice השאלה היא האם הוא יחזיק את שני המחשבים ? אני לא צריך 15 דקות של גיבוי אלא 5 דקות רק שיספיק לסגור את ה WIN בצורה מסודרת. מה אתם חושבים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
האם למארז הזה ?8023 Gamer 450W, 12cm Fan? יש USB מקדימה?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שודרגתי לאחרונה את המחשב לAMD 3700, לוח DFI lanparty ultra-d וג'י פורס 7900GT. כסיימתי להתקין את הכל (במארז טראנספורמר של סאן בים וספק 480 וואט של אנטק) ובאתי להפעיל את המחשב, נשרף לי הספק (יצא ממש מלא עשן). עכשיו אני צריך לקנות ספק והשאלה שלי היא, האם מספיק 500 וואט? או שכבר לקנות 550 או אפילו יותר? אשמח לקבל תגובות.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-