ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
אם אני לא טועה זה מתחבר לי ב-PCI... התקציב הוא 100 ש"ח +-... יהיה די רצוי אם אפשר לקבל יחד עם הכרטיס גם כמה חיבורי USB II... זה לא יהיה רע ואני מוכן לעלות את התקציב בשביל זה... תודה לעוזרים מראש נ"ב החיבור FIREWARE זה בשביל לחבר מצלמת וידאו דיגיטלית אז שיהיה בהתאם...
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מודם פקס חיצוני suprafaxmodem 288. יש לו חיבור כניסה RS-232 עם כבל שבקצה אחד כניסה ובקצה השני יציאה, הבעיה שבמחשב יש רק כניסה. איך מחברים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זהו מאז מידי טאוורר בצבע כסף עם חלון מובנה ודלת לכל אחד ממכסי הכונן כך שיש בהם שימוש במארז 2 מאווררים ומנורת קטודה כחולה שבאה ביחד איתו כל זה 250 שקל שווה לי? או שיש יותר זול זה בא עם 400 ואט ספק כוח וזה של MASTER I LU חברה טובה.. כך הוא נראה:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז בעקבות הת'רד על ספק הכוח מסוג Generic החלטתי לבדוק את ספק הכוח שלכם. אני אישית יש לי Generic כי אני חוסך למחשב חדש אז אני לא יתחיל לשדרג את הישן כך שאל תחשבו שאני בעד ה Generic. בבקשה, לא לגרור את הדיון לויכוחים כמו הת'רד הקודם.
-
- 45 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי את הביקורת עבור ה Siberia V2 ואני מעוניין לקנות כזה לכל השימושים -כלומר סרטים מוזיקה ומשחקים אך רק בסינגל פלייר, אך ההתלבטות היא האם לקנות את ה5.1 או את ה-7.1. דבר שני האם נראה לכם שמקורות אלה אמינים: http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-White-SteelSeries-Siberia-V2-Full-Size-MIC-Game-Headphone-/280805652745?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item4161523909#ht_11439wt_1163 http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-BLACK-SteelSeries-Siberia-V2-Full-Size-MIC-Game-Headset-/270890828167?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item3f125a0187#ht_12864wt_1163 http://www.ebay.com/itm/New-SteelSeries-Siberia-v2-USB-Soundcard-Stereo-Gaming-Headsets-free-shipping-/32082…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מארזים של ANTEC. SONATA II http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15139 http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/79_61/products_id/3017?osCsid=7196f0ab1c06720be18a84176866a782 לבין 3800BQE http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/79_61/products_id/2099?osCsid=7196f0ab1c06720be18a84176866a782 ***משום מה לא מופיע באתר של ANTEC*** איזה מארז עדיף יותר ? ומה ההבדלים חוץ מהספק ? איזה מארז שקט יותר ? תודה !!! :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדפסת לסטודנטית, רצוי שתהיה זולה ככל הניתן אבל שעלות הדיו לא תהיה כמו עלות המדפסת. אם אפשר שזה יהיה מחנות ממשית מעולה, אבל אם אין אז גם חנות ווירטואלית תספיק. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
לפני כמה ימים האוזניות שלי(SIBERIA V2 USB) נפלו לי על הרצפה והסאונד נדפק טיפה... אז אני חשבתי על לקנות את האוזניות החדישות (פחות או יותר) של CORSAIR הVENGEANCE 1500 עם הUSB. אני רוצה לשמוע מכם מה אתם אומרים על האוזניות והאם יש משהו יותר חביב להציע (אני מעדיף 7.1 מ5.1 או 2.0\2.1). תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
זה קצת בעיה מטומטמת,קיבלתי היום את המארז Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower ואני לא הבנתי איך אני מחבר כוננים "5.25 למקומם?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח לכולם האם הספק שלי HEC300ART יחזיק עם הX850 PRO או הX800XL(עוד לא החלטתי ביניהם)? שאר המערכת בחתימה תודה
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי המקלדת שעבדתי איתה 5 שנים בערך נהרסה פתאום, ואני מחפש מקלדת חדשה. עד היום השתמשתי במקלדת פשוטה של microsoft בלי פיצ'רים וכאלה. אני מחפש מקלדת שתיהיה נוחה לשימוש, אני בעיקר גולש ומשחק אבל אני לא צריך פיצ'רים וכאלו דברים. רק שהמקשים שלה יהיו שטוחים כאלה ונוחים (ממש ברגע זה אני עם מקלדת חלופית עם מקשים בולטים ומעפנים אי אפשר ככה), עוד דבר חשוב זה שהיא תיהיה ישרה ! שהיא לא תיהיה בצורת גל כזה עם מקשים בגדלים שונים. נקודה נוספת, עדיף שתיהיה חוטית אין לי כח להחליף כל פעם בטריות בקיצור מקלדת ג'ינרית אבל נוחה ! תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה עכבר אלחוטי שיהיה לו זמן בטריה ארוך ונטען..לא צריך זמן תגובה מטורף של שחקנים מקצועיים..שיהיה עכבר איכותי וטוב אבל לא מטורף.. ומקלדת גם טובה כמה מקשי מולטימדיה..אם יש מקלדת אלחוטית טובה ולא יקרה מידי אז סבבה אם לא שיהיה חוטי..
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
זו המקלדת: http://www.logitech.com/index.cfm/partners/details/US/EN,CRID=1969,parentCRID=925,SCRID=0,CONTENTID=9527 עולה בסה"כ 70 שקלים בKSP. מה שמעצבן בה (או יותר נכון בספציפית שיש לי) זה שהכיתוב שמודפס בה (גם האותיות בעברית ובעצם כל הכפתורים) מורגש כשנוגעים בו. רואים כאילו שהמקלדת הייתה נקייה לגמרי מכיתוב, וכאילו הדפיסו עליה את האותיות, יותר נכון הדביקו.. מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? כי זה לא ממש נוח
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
כמו שאני יכול לקנות דיו בנפרד ולמלא בעצמי, יש דבר כזה גם עם טונרים? או דרך אחרת לחסוך כסף?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מישהו כאן יכול להסביר לי מה הרעיון של Fan Bus? מזה בידיוק ולמה צריך אותו? ועוד משהו.... אני יודע שכבר היה 231590 ת'רדים על הsunbeam transformer אבל רציתי לשאול אם למי שיש אותו כאן מבסוט ממנו.... נ.ב רציתי לשאול אם זה אפשרי לקנות מערכת שמנקה אבק מהמחשב (אני יודע שלthermaltake יש כאלה במארזים שלהם)
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני כל פעם שומע משהו אחר - לפעמים שהוא לא יוכל ואני יצטרך לקנות אנרמקס 350W או HEC475AR-T ולפעמים שהוא יחזיק מצויין אז מה התשובה?? ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler AMD Athlon XP 2100+ AIUHB Tray CPU Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Twinmos DDR-RAM 512MB PC3200 400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Powercolor Radeon 9700 128MB DDR VIEWSONIC 17" P70F Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower CD-ROM Asus x 52 PANASONIC FLOPPY 1.44 Logitech Internet Navigator Logitech MX500 Optical Altec lansing ATP-3
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשמוע את הדעות שלכם לגבי מדפסות ממולצות, אני מחפש מדפסת משולבת(מכונת צילום+סורק, פקס זה לא חובה) כמובן עם הזרקת דיו וקריאת כרטיסים, הניסיון האישי שלי הוא עם מדפסות HP, הייתי שמח לשמוע המלצות בטווח המחירים שציינתי. הייתי שמח למדפסת שמסוגלת להדפיס תמונות בצורה איכותית. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע לי הA-TOP X-BLADE החדש ....סוף סוף.... :jump: :anim-jjd: :anim-jjd:קודם כל הוא מארז יפה פצצתי שחבל"ז ויש לו גימור הכי יפה שראיתי....עכשיו בואו נגיע לפואנתה נתקעתי בחיבורים הקדמיים של הקול והמיקרופון לאן לחבר אותן בלוח ASUS כי בספר של הלוח רשום שמות אחרים של החיבורים וחוטים שצריך לחבר רשום שמות אחרים של יציאות שצריך לחבר הקיצר אני צריך איזה מדריך או משהו שיסביר לי איך אני פאקינג מחבר את היציה הקידמית הזאת של הקול....תודה לעונים..!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הMX518 הוא 1600DPI כמה הMX1000? ההבדל במחיר הוא בערך 120 שקל..... כמה כפתורים יש לכל אחד וזה.. אתם יכולים לעשות לי השוואונת?
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
יש לי כמה שאלות על הספק והם: 1. שמעתי שיש 3 גרסאות של הספק הזה, מה ההבדל בינהם? 2. כמה יציאות (מולקס,12V וכו'..) יש לו ומה האורך של כל אחד מהם. 3. האם שווה לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מדפסת Lexmark Z24. הבעיה העיקרית שלה היא שאין לה דרייברים, פשוט אין. ניסיתי להתקין דרייברים של Z23, Z25, המדפסת לא עובדת. החלטתי ששווה לי להשקיע במדפסת טובה לעתיד, אך התקציב שלי מוגבל ל-400. מכיוון שיש דגמים רבים בשוק אשמח להמלצה! אני מחפש מדפסת עם ראשי דיו זולים, בעיקר. תודה רבה (:
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רוב השאלות בפורום על קניה של מצלמה דיגיטלית הם בתקציב של בערך 300-400 דולר אני רוצה לקנות בניו יורק מצלמה ב200 דולר חשבתי על canon powershot a40/60 (תלוי במחיר שאני אמצא) או nikkon coolpix 2100 מה דעתכם? יש עוד אפשרויות?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-