עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by RayZ,

אהלן חבר'ה. תשמעו, אני נתקעתי פה עם עכבר ללא גלילה ומקש שמאלי שפגום משימוש, עכשיו אני משתגע פה. אני מעצב, יש לי עבודות עיצוב חשובות ועוד הרבה דברים. אני חייב המלצה לסט מקלדת ועכבר טובים. שהעכבר יהיה אופטי, המקלדת אלחוטית.. (יודעים מה? לא חייב אלחוטי אם זה עולה יותר) במחיר: 150 ש"ח ככה. בבקשה, שהעכבר תיהיה לו תזוזה מהירה במחשב ולא איטית כזו, למישהו שאני מכיר יש עכבר אופטי ואלחוטי של מייקרושיט, והוא פחות מהיר במחשב מאשר עכבר רגיל אפילו (עם ג'ולה למטה, ועם כאבל\חוט) תודה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by The_Maestro,

חשבתי על לקנות אחד כזה מהארץ...(כן מה אני יעשה יותר נוח לי תשלומים)... אבל אמרו לי שעדיף לקנות את הגרסה האמריקאית ולא את האירופאית ... השאלה היא איך מזהים אם מדובר בגרסה האירופאית או האמריקאית?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by idoleff,

שלום, יש לי הגה של מיקרוסופט אבל השנאי שלו נעלם... מישהו יודע איפה אפשר לקנות שנאי כזה או לחלופין איך מכינים דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  4. שלום יש לי בעיה בהפעלת המודם!! יש לי מערכת הפעלה XP מצאתי דריברים עדכניים ונכונים, במנהל ההתקנים כתוב שההתקן פועל כראוי אך שעושים שאילתה למודם הוא כותב "תגובת המודם נכשלה , ודא כי המו מחובר כראוי וכי הוא פועל. ודא כי הפסיקה עבור היציאה מוגדרת כראוי" איך אפשר להגדיר פסיקה והאים זו הבעיה? תודה מראש שי יומן השאילתה. 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\tapisrv.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\unimdm.tsp, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\unimdmat.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\uniplat.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. שלום! אני מעוניין לרכוש עכבר לעבודה גרפית (בעיקר שעות רבות עם פוטושופ).ראיתי ביקורות טובות על Logitec mx518 , אבל בעיקר למשחקים. חשובה לי תמיכה טובה לכף היד (כף יד גדולה יחסית) ודיוק מירבי (האם יש מכשיר כזה?). אשמח להמלצות (תקציב עד 250-300 ש"ח). תודה,

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש בקרוב מקלדת אלחוטית, לפי מה שברור לי זה שחייבים לקנות עימה עכבר אלחוטי שבא יחדיו איתה בחבילה\סט. אני מעוניין במקלדת שמקשיה שקטים במיוחד, מפני שאני כותב הרבה וזה מפריע לאנשים שנמצאים בסביבה שלי(בעיקר באמצע הלילה). אז אני פתוח לכל ההצעות ולכל המחירים... אם אין מקלדת אלחוטית שקטה אז תתנו לי את האלטרנטיבה הכי טובה לקטגוריה של האלחוטיות(ושלא תהיה בלוטות, כי זה יקר). תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by borg,

אני מעוניין בציוד היקפי למחשב כף יד Asus MyPal A636. בתור התחלה, אני מחפש מגן מסך איכותי שמותאם לדגם הזה, ונרתיק איכותי מעור שמאפשר להשתמש במחשב כף יד כאשר הוא נתון בתוך הנרתיק (פתיחה כמו ארנק, בערך), ותואם לדגם הזה (רצוי שניתן יהיה לטעון את המכשיר ולפתוח את אנטנת ה-GPS מבלי להוציא את המכשיר מהנרתיק). בנוסף לכך, אני מעוניין גם בעט סטילוס איכותית שמשמשת גם כעט רגילה. אני צריך שבנרתיק יהיה מקום ייעודי עבור עט מעין זו, אבל שהוא לא יהיה גדול מדי, כך שהוא יכנס בקלות לכיס מבלי להכביד. אשמח לקבל הפניות לציוד היקפי נוסף עבור המחשב כף יד הזה מאנשים שמשתמשים במחשב כף יד מסוג זה, ומוצאים את הציוד ההיקפי שברשותם נוח לשימוש ועשוי לעזור לאנשים אחרים. כמו-כן, אשמח לקבל גם שמות של חנויות…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by borg,

יש לי מחשב כף יד ASUS MyPal A636 עם מעבד במהירות של 400MHz ומערכת הפעלה Windows Monile 2005. אני מעוניין לרכוש עבור המכשיר כרטיס זיכרון SD בנפח של לפחות 1GB. שמתי לב שכרטיסי הזיכרון מסוג SD מהדור השני מאפשרים מהירות כתיבה של 9MB/s ומהירות קריאה של 10MB/s, ואילו כרטיסי הזיכרון מסוג SD החדשים מהדור השלישי מאפשרים מהירות כתיבה וקריאה של 20MB/s. השאלה שלי היא האם ההבדל במהירות משמעותי ומורגש (שווה את תוספת המחיר) במחשב כף יד מהסוג שברשותי בהפעלת אפליקציות שמותקנות על הכרטיס זיכרון, ו/או בניגון של קבצי MP3 וקבצי וידאו. ניתן להשיג בארץ כרטיסי זיכרון SD מהדור השלישי בנפח של 1GB (אני מעוניין בכרטיסים של SanDisk עם אחריות לכל החיים של היבואן הרשמי "דלתא פילם"). אבל, לא מצאתי כרטיס…

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  9. Started by bobby323,

http://www.gamepyre.com/screenshot.html?a=594&p=2&i=1

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  10. ראיתי על זה קצת בחיפוש אבל לא ממש הבנתי איך זה מבאס להחליף כל פעם בחיבור מאחורה פעם אוזניות פעם רמקולים אז איזה אפשרויות יש?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  11. לפני כמה ימים התחלתי לשחק במשחקי קונסולות ישנים (MAME, NeoGeo וכו') - התמכרתי. עלה לי רעיון לקנות Joypad איכותי במינימום כסף, כלומר בסביבות ה-50 עד 100 ש"ח. איכותי = כמה שיותר כפתורים, שלא יהיה מצב שאי אפשר ללחוץ על מספר כפתורים בו זמנית, תגובה מהירה, נוח לשימוש. במקרה עברתי על כמה Joypads ב-ZAP, ומצאתי את זה: StormTrooper Gamepad - SL4218 כבר התחלתי לשמוח - עיצוב נורא יפה, הרבה כפתורים, מחיר מצוין. רק מה - PS2. מה אתם אומרים על Logitech® Precision Gamepad ב-100 ש"ח? במידה ואני רוצה לחסוך כסך, האם ה-Tremon שעולה 40 ש"ח יספק אותי? אשמח לקבל מכם המלצות.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום אני מחפש מדפסת מקצועית ואיכותית שמדפיסה בגודל עד A3... אני חשבתי על R1800 של EPSON... איך היא יחסית למחיר? המחיר הוא 3700שח... אם יש מדפסת טובה יותר, אשמח לקבל הצעה תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  13. קניתי סטיק saitek st290 pro התקנתי את הדרייברים ובדרייברים הכל פועל מצוין אבל במשחק lock on יש לי בעיה, המעצרת והפניות ימינה ושמאלה לא מוגדרות אוטומטית וצריך להגדיר אותם דרך ההגדרות של המשחק אבל הבעיה היא שאת המעצרת אי אפשר להגדיר דרך המשחק כי כשרוצים להגדיר שם משהו אז המשחק מבקש שתלחץ על הכפתור שאתה רוצה שיעשה את הפעולה, והמעצרת זה לא כפתור אז אין לי מושג איך אני עושה את זה מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. מקווה שזה הפורום הנכון. אתמול רכשתי מתאם Bluetooth של Belkin, טווח 10 מ'. לינק למוצר התקנתי בלי לקרוא את ההוראות (לא התאפקתי), לאחר שהמתאם לא פעל כראוי מחקתי ההתקנה והדרייברים והתקנתי שוב לפי הספר. (התקנת תוכנה, חיבור המתאם, התקנת דרייברים). הבעייה היא שהמתאם עדיין לא עובד, הדרייבר לא מזוהה כמו שנראה בחוברת ההתקנה (כתוב לי Belkin Bluetooth Adapter במקום Belkin Bluetooth 1.2 Adapter) וכשאני מחפש אחר התקנים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהמתאם לא מסוגל לבצע חיפוש וכאילו כל הדרייבר נתקע - מתאם הבלותות' לא מזוהה ועליי לנתק ולחברו שוב ואף לבצע ריסט. רציתי להדגיש שהפלאפון מוצא את המתאם אבל לא יכול להתחבר אליו. מה עושים? בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by tgen,

שלום, רציתי לקנות לאחרונה מסך LCD 730B של סמסונג שמעתי עליו המון ביקורות טובות!!! אבל ראיתי שיצאו גם דגמים חדשים יותר כמו 730BF, 760B, 760BF ההפרש במחיר ביניהם לא משמעותי במיוחד ורציתי לדעת אם אחד מהדגמים העדכניים עדיף יותר... מה אתם אומרים? מה הדגם הכי שווה ואיכותי? :s05:

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by DannyBoy1904,

אז ככה.. אני צריך שהמתאם יהיה בעל תמיכה בתקן 1.2 ומעלה, שיהיה Class 1 (שזה אומר טווח קליטה של מאה מטר לפחות) ושיהיה במחיר שלא עולה על 200 שקל. מצאתי אחד בנעה אבל הם אמרו שאין להם במלאי ויש בעיות עם הספק. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1279 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. אהלן. כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין באוזניה לפלאפון (samsung 900) שתתן את התמורה הכי טובה לעלות הכי נמוכה, התקציב הוא דיי דל, ועומד על 250- שקל.. תודה!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by Dvich,

צריך מדפסת USB במחיר של עד 300 ש"ח, עדיפות למדפסות אמינות ועם דיו זול. אני יודע שאי אפשר להשיג מדפסת משהו משהו עם זה אבל זה מה יש :\ תודה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by blork,

[ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st]http://mygoldstar.ios.st[/ftp] אני רוצה להעביר את האתר הזה לשרת פרטי מה אני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by solo53,

כרטיס REALmagic Hollywood Plus או הכרטיס החדש יותר התומך ב DIVX מי שלא יודע זה כרטיס פריסה לMPG 2 ן DIVX ללא שימוש בכרטיס המסך יש לו יציאות משלו

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  21. Started by TeaTime,

הורדתי את התוכנה מהאתר של לוג'יטק, הוא אומר שדרוש עידכון, אני לוחץ על פלאש, העכבר נכבה והתוכנה נשארת תקועה על prepering to flash יש משהו נוסף שאני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר עקיבה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by Satlan,

מה אתם אומרים על העכבר ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11764 תראו מחיר, והוא בעל 1600DPI שלא מבייש אותו.. מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  24. אני חושב לקנות כרטיס עריכת וידאו ולא יודה מה לבחור. ללכת על כרטיס עריכה שיעלה 600 שקל או ללכת על PCTV באותו תקציב? לא כל כך מבין בחומרה אבל כרטיס עריכה באה עם תוכנת STUDIO10 שזו תוכנה די יקרה כך שזה מוריד את המחיר של כרטיס יותר מפי 2. שזה אומר שעל החומרה אני משלם פחות מ300 שח. לאומת זאת כרטיס PCTV בא עם תוכנה יחסית זולה כך שרוב הכסף הולך לחומרה וכך גם ההשקעה בחומרה תהיה רבה. אז החומרה של PCTV תהיה יותר רצינית ואולי גם הנתונים הטכניים יוכלו גם להוציא איכות התמונה יותר טובה, כי אני מעביר וידאו אנלוגי ,של מצלמה, לדיגיטלי. תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. ותעזרו לי לבחור מה עדיף לקחת? תודה

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  25. Started by ELiA,

אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו לא יודע איפה לרשום את זה... יש לי psp ורציתי לדעת אם יש לו זרוע / מתקן / מעמד לרכב תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים