ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,423 דיונים בפורום זה
-
איזה מצלמה יותר טובה? MUSTEK 960 ש"ח או hp photosmart 120 digital camera 790
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ל-GIGABYTE יש מיתוג זול שגורם למשתמשים להרוויח הרבה - ה-M28U הוא מסך 4K 144Hz מפתיע באיכותו ונגיש מהאפשרויות האחרות בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חושב לקנות אותו, מעניין אותי אם יש לו גלילה מהירה באיזה שהיא צורה כי זה ממש חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש סט רמקולים חדש (משום מה הסט לוג'יטק הנוכחי שלי עושה בעיות. הבאס מפסיק לעבוד, ואז חוזר, ואז מפסיק. בנוסף, נגיע בווסת הבאס, ודחיפתו למעלה ולמטה גורמים לבאס לעבוד או לא לעבוד. מוזר. אולי בעיה של מגעים... בכל מקרה....) מצאתי את הסטים הללו: http://goo.gl/eOtSt וגם: http://goo.gl/ewZ9q אולי יש אחרים (אני לא ממש מבין משהו בתחום הזה). מה דעתכם? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם בהמלצת הפורום בזמנו , (שנה וחצי פלוס מינוס ) קניתי את הסט הנ"ל. אני מאוד מרוצה , נוח, נראה טוב , והכי חשוב חסכוני מאוד בסוללות. התחילו בעיות בקליטה , כבר זה לא קולט מרחוק ורק שאני מקריב זה עובד כראוי. החלפתי סוללות (למרות שהם עוד מלאות). האם יש דרך לפתור? האם מישהו נתקל בתופעה דומה? טנקס.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי מחשב NUC, עם יציאת Mini hdmi ומסך עם חיבור DVI. נכון לעכשיו אני משתמש אני משתמש במתאם הזה אליו אני מחבר כבל hdmi to dvi. יש לי שתי בעיות: 1. המתאם לא מתחבר בצורה יציבה למחשב (מתאם + הראש של הכבל זה די ארוך) ולפעמים צריך לשחק הרבה עם החיבור עד שהמסך חוזר לעצמו (לפעמים רק כיבוי עוזר). 2. כל פעם שעושים פעולה חשמלית באיזור המחשב, המסך נכבה ונידלק (זה יכול להיות קצר, רק כי הדליקו את האור בחדר או ארוך כי סוגרים אצלנו את התריס החשמלי, אז הוא מרצד עד שהתריס נסגר). לפעמים שתי התקלות באות ביחד, המסך נכבה בגלל פעולה חשמלית וזצריך לשחק עם החיבורים כדי להדליק אותו. המסך כבר היה בשימוש במחשב אחר עם חיבור dvi ולא עשה את הבעיות הא…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכם, במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות יש פרסומת למדפסת לייזר של Xerox ב500 ומשהו שקלים (בתוספת כוכבים של ישראכארד). אני לא מוצא כרגע את העיתון אבל הדגם היחידי של החברה בתווך המחירים הזה הוא הXerox Phaser P3210. בהתחשב בדגם ובאיכותו- האם כדאי לאדם כמוני שרוב הדפסותיו בשחור-לבן לקנות מדפסת כמו זאת? יש דגמים טובים של חברות אחרות בתווך המחירים האלו? תודה מראש amitoff
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר ארגונומי. האם יש לכם המלצות / חוות דעת ללא הגבלה של מחיר - בשביל עבודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... קניתי אתמול מקלדת מהדגם הנ"ל יד שניה והכל טוב ויפה, גם בדקתי שהיא עובדת. כאשר מחברים אותה ללא דרייברים מקש ה-FN עובד רגיל ואפשר בעזרתו לשנות דברים כמו האור ב-F12 וכאלה. לאחר הורדה של דרייבר מהאתר של רייזר המקש פשוט לא פעיל יותר. פה מצאתי משהו על זה: http://forum.overclock3d.net/archive/index.php/t-45082.html ועוד משהו שקשור: מישהו נתקל? בבקשה צריך את עזרתכם, יש למישהו אולי דרייבר בגירסה ישנה יותר מ1.04 לשלוח לי? עדכון:הבעיה נפתרה עלידי הורדת Razer Synapse 2.0 עדכני
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי את ההגה הזה שמתחבר גם ל PS2 וגם ל USB במחשב.. ההגהה עצמו עובד (מנורות דלוקות) ואםילו מגיב לדוושות אבל לא עובד במשחקים. לא קיבלתי איתו דיסק.. כך שאין לי דריוורים או משהו... סמנהל ההתקנים לא מופיע כלום על חומרה חדשה או משהו. ניסיתי לחפש דריוור בגוגל אך כל נסיונותיי עלו בתוהו.. אשמח אם תעזרו לי נפתר, ההגה היה תקול... הוחלף בחדש
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי חברוס אני מחפש מדפסת חדשה, אחרי שהלקסמרק שהיית אצלי בארון בערך שנה וחצי פתאום הפסיקה לעבוד.... אני רוצה מדפסת חסכונית בעיקר, שהצבע לא יעלה לי יותר מהמדפסת עצמה. מהירות הדפסה ואיכות פחות קריטי. אין צורך בשום חיבורים או פיצ'רים מיוחדים - פרט לסורק. תודה
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008618734&start=0]תוכנה[/link] על ידי YuvYuv
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל בעלי הלוח המורסם יש לכם טנק בבית !!! http://www.a7vtroubleshooting.com/a7v_original.htm דן
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי לוח של PCPARTNER עם VIA APOLLO PRO 133A ן AWARD BIOS ואני רוצה לעדכן את ה BIOS (FLASH) באתר של AWARD מפנים לחברה שדורשת כסף לעידכונים. משהו מכיר אתר עם BIOS UPDATES בחינם להורדה? אשמח לקבל תשובות חיוביות ושליליות באימייל ובפורום אלדד
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
התחדשתי בMADCATZ MMO7. עכבר מדהים אבל לצערי לא מדוייק וקופצני (כמו שמופיע בהרבה ביקורות). יש לי פד של רייזר וMM400 של קורסייר, אבל העכבר לא מדייק כמו הרייזר, מה שנובע כפי הנראה מהחיישן המאד רגיש שלו (פיליפס). יש פד מתאים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רציתי לקנות אוזניות חדשות, במחיר של 400 שקל. ראיתי את הAX180 במחיר הזה, והן נראות לי מצויינות. מה דעתכם? כדאי לקנות אותן או שיש משהו אחר עדיף?
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי מחפש עכבר ומקלדת לתכנות (כרגע יותר חשוב העכבר, עם המקלדת בינתיים אני מסתדר). יש לי כרגע סט יחסית זול לוג'יטק mk270. יצא לי להתנסות באחד מדגמי ה-mx master שלהם. העכבר גרם לי לכאבי יד כי הוא כבד מדי וגדול מדי (היה לי קשה לשים את היד מסביבו כי הוא גדול), לכן חשוב לי שהמימדים יהיו דומים למימדים של העכבר של הסט שיש לי (ארשום למטה את המימדים. הייתי מאוד רוצה שתהיה אפשרות לגלול כמו ב-master - יש אופציה של לתת סיבוב לגלגלת והיא ממשיכה להסתובב, אופציה שמצאתי מאוד שימושית. אציין שיצא לי לקרוא קצת בעבר באתר ואין לי שום היכרות או הבנה בתחום (ראיתי כל מיני מונחים כמו ממברנה אם אני זוכר נכון ועוד, אין לי מושג מה הם אומרים אז אני סומך על שיקולים דעתכם אם צ…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, ממה שראיתי הMX610 עובד על תדר של 2.4GHZ שזה התדר של הרשת האלחוטית שלי שהמשדר שלה נמצא 2 מטר ליד המחשב שלי. עכשיו שמעתי שטלפונים עם תדק 2.4 מפריעים לWiFi לקלוט ולשדר. האם גם העכשיו יתנגש לי עם זה ? אני בהחלט חושב על לקנות אותו, אבל כל הקטע של הפגיעה בWiFi מפריעה לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
פחות מחצי שנה והבוקס מנגן צרובים... זה יותר בקיצור http://www.kev.nu/360/dvdshort.html וזה הארוך דרך לינוקס..: http://www.kev.nu/360/dvd.html HAVE FUN
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. ברשות הארגון שלנו מדפסת HP 3035, אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות להגדיר במדפסת שכאשר מגיע פקס הוא ישלח אוטומטית גם לכתובת מייל או לתיקייה ספציפית על השרת. מחוברת לשרת שמריץ WINDOWS SERVER 2003. תודה לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הבעיה במדפסת היא : שמדליקים את המדפסת היא עושה רעש .. ולא מפסיק הרעש עד שלא מכבים את המדפסת .. הסורק לא עובד, הוא תקוע.. הוא צריך לזוז עד הסוף ואז המדפסת צריכה להתחיל לעבוד אבל הסורק לא זז הוא תקוע בהתחלה ולכן המדפסת לא מתחילה לעבוד! יש לכם פתרונות?? אשמח אם מישהו ישלח לי פיתרון.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מתכוון ל-Sunbeam Acrylic case - UV. למישהו אולי יש אותו ויכול להראות לי איך זה יוצא ? (תמונות שלכם לא גוגל)
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היום התחדשתי לי במקלדת חדשה Logitech Media Keyboard Elite. עלתה לי 170 ש"ח. עכשיו הבעיה היא שכשאני רוצה לעשות זום, אז ה-Firefox לא מגדיל לי את התמונות. הכוונה שהזום לא פועל במקלדת ב-Firefox. ב-IE זה פועל מצויין, אך זה מציק. יש לי Firefox 2.0.0.13. חיפשתי גם ברשת ולא מצאתי פיתרון. האם יש פיתרון כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש "בלה בלה בלה". "לא קראתי את חוקי הפורום ואני מצטער" - עריכת המודר אסור לפרסם פה הודעות קנייה מכירה של ציוד.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-