ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, התקציב שלי הוא עד 250 שקל לרכישה בארץ(איזור חיפה\קריות\נהריה). חשבתי על האוזניות האלו: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12112 אם יש לכם הצעות טובות יותר, אשמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיצד מחשבים כמה המחשב צריך? איזו חברה לספקי כח מומלצת? יש לי מחשב עם 5 HD, כרטיס מסך איכותי ביותר, המחשב משמש כעמדת עריכה לוידאו תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
העם מי שהוא יודע איפו ניתן לקנות את קרטיס הרשת killer 2100 אני מנסה למצאו אותו בכל מקום אבל אין? אשמח להכוונה בתודה מראש מישהו תשובה תודה..........
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המלצה למארז מגניב שיהיה שקט ויהיה טוב לא כולל ספק באזור ה700 שח .? ווכמובן שיהיה לו לפחות חלון אחד פתוח .....
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם שווה להוסיף עוד 80 ש"ח ל 2040? האם יש הבדל ברמת המילוי של הטונר? תודה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
HP PSC2510 זה מעולה? תציעו לי מפדסת רק מעולה..? מקציב 2000 -2200 שקל
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם הסט הזה: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2680RP טוב? בהנחה שהמחיר שאני אקנה אותו הוא 350 ש"ח. (לא, אנ'לא מוכר של A4Tech, פשוט יש לי זיכרונות טובים מציוד שהיה לי, שלהם, לפני שנים). בתודה, גבריאל.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
בעכבר הזה: http://images.techtree.com/ttimages/story/wheel_mouse_optical.jpg ישנה דרך לכבות את הנורה בצד האחורי של העכבר מבלי לגרום לו נזק?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש כבר בנרות ולא מוצא. 1. או כבל DVI ל-D-SUB/VGA או מתאם/ממיר DVI/VGA אבל שיהיו לו שתי כניסות נקבה ( בד"כ זה זכר/נקבה) צריך עזרה דחופה בשביל לחבר מסך שיש לו רק יציאת DVI למערכת מחשבים עם קופסת KVM. תודה!
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת רשת למחשב הנייד. התקציב הוא בערך 150-180 שקל. עדיף לכיוון ה-150. חיפשתי באתר ולא מצאתי משהו שמתאים, הכל היה לא מעודכן.. ראיתי הרבה מצלמות בזאפ ואני לא יודע במה לבחור. מיקרופון לא ממש חשוב. למרות שזה יכול להיות תוספת נחמדה. תודה, גיא.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לעזור לי לחשב את צריכת החשמל של המחשב שלי? (WATTS) מעבד AMD3000+ @ 1.55V X800GT 2 מאווררי 120, 2 מאווררי 80MM DVD, HD SATA יש עוד רכיב ששכחתי שצורך חשמל? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני משחק דיי הרבה במשחקי מחשב ואני נחשב דיי לגיימר. ואני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג תקציב עד 800 ש''ח . לא כל כך מעניין אותי חברה, או מקום רכישה, עיקר שהיא ממש טובה לגיימינג. בתודה מראש yosda boy.
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי מדפסת אפסון R270, אני מדפיס המון, על דיסקים בעיקר. בהדפסה הוא כותב לי: parts inside your printer are at the end of their service life. see your printer documentation והיה מדפיס פה ושם- עכשיו 2 הנורות האדומות מהבהבות והמדפסת לא מגיבה. זו כבר מדפסת שנייה שלי, היה לי אותו דגם לפני כשנה וגם לה קרה אותו דבר עד שהשגתי עוד אחת דומה. מקריאה רבה הבנתי שהבעיה ב"מיכל פדים" שמתמלא, כשהדיו נזרק בניקויים. לא חייב להחליף,אבל יש פיצר שמאפס את מונה ההדפסות (בגלל המונה הגובהה זה קורה). הורדתי את ה SSC SERVICE וניסיתי לאפס- אך שום כלום, לא עזר. אין יותר את הדגם הזה,חישפתי גם יד שנייה- ולא מצאתי. כיוון שיש לי ארגז ,וכמות גדולה של דיו חלופי לדגם הזה ספציפי- אני זקוק למדפסת דומה/תיקון. מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחי יש את הסט של לוגיטק Logitech diNovo™ cordless למחשב נייד ולי יש MX1000 אח שלי לא משתמש במקלדת שהוא קנה אלה רק בעכבר ומעניין אותי לדעת אם יש איזה דרך שבה אני יוכל לחבר את המקלדת למחשב שלי בלי המקלט המקורי שלה כמו למשל עם המקלט של העכבר שלי MX1000 על ידי החלפת הדרייבר לאחד שתומך גם במקלדת? (אבל אם אני לא טועה המקלדת היא BT והעכבר פועל על תדר מסוים נכון?) תודה!
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קניתי היום את העכבר הזה...אני חייב להגיד שאני מרוצה ממנו... עכשיו אני רוצה ליצור לי פרופיל שבכל משחק שאני אשחק....הוא ידע את הDPIים שאני אוהב שם...איפה אני עושה את זה??
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי Xerox Phaser 3117 ו-Canon PIXMA MP160. בקנון אני משתמש לסריקות בלבד ובזירוקס להדפסות. יש לי כאבל אחד שאני מעביר אותי ממדפסת אחת לשניה בהתאם לצורך. לענייננו - סרקתי מספר מסמכים ופתאום במסמך הבא היא הפסיקה לסרוק וקיבלתי הודעת שגיאה. חשבתי שמדובר בבעיה מוזרה אז איתחלתי את המחשב וזה עדיין לא סרק. אבל שמתי לב שגם המדפסת זירוקס לא עובדת משום מה, אז החלפתי כאבל חדש כי חשבתי שאולי הוא נהרס פתאום. אבל גם כאן המדפסות לא עובדות. מה יכולה להיות הבעיה? לא ייתכן שהבעיה במדפסות והוכחתי שהבעיה גם לא בכאבל. כנראה הבעיה במחשב עצמו. מה צריך לבדוק?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
*כותרת* אשמח אם זה יהיה עם רטט. תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המדפסת הוותיקה שלי נפחה את נשמתה והגיע הזמן לחפש חדשה. דרישות: מדפסת לייזר פשוטה, לדפי A4, להדפסות מזדמנות, כל חיבור יתאים - USB, אתרנט או אלחוטי, אין חשיבות למהירות ההדפסה, עדיף הם אכסון נייר פנימי, מדפסת משולבת או צבע יהיה נחמד אבל לא חובה, אין תקציב אבל אשמח להוציא כמה שפחות . הסינית שהתחילו למכור ב- 200 ש"ח נראית נחמד, אבל אין לה מחסנית נייר פנימית, מה שאומר שצריך לחפש מקום לאיכסון הנייר ושכל הדפסה תדרוש יותר עבודת הכנה מראש (כיוון שאני לא מדפיס לעיתים קרובות, השארת הנייר במדפסת תגרום לו להתכסות באבק), כך שכנראה שהן מחוץ למירוץ. מדפסות צבע הם כנראה מאוד גדולות ודי יקרות, אז כנראה שאני אוותר על התענוג. אז אם יש לכם המלצה חיובית או שלילית על מדפסת מניסיונכם, אשמח לשמ…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי עכבר של מיקרוספט (הדגם עם החמישה לחצנים), כעקרון הוא בנוי לUSB אבל קיבלתי איתו ממיר לPS כאשר אני עובד על USB אני רואה שכאשר המחשב חושב הוא קופץ ומקרטע וכאשר הוא על PS הוא חלק. שאלתי היא: תאורתית מה יותר טוב? מי מבניהים נותן FPS יותר טוב אם יש הבדל בכלל? והמלצות על איזה חיבור לבחור תודה רבה, יאיר.
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1883&products_id=11622
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי CREATIVE GIGAWORKS T20 ואני מעוניין להשתדרג. מחפש רמקולים גדולים יותר עם באס נקי יותר ועוצמתי יותר, אבל עדיף בלי סאבוופר. אופציות: Microlab SOLO6 M-Audio AV40 דגמים אחרים של MICROLAB מסדרת סולו (2C, 4C וכולי...) וכנראה שיש עוד דגמים שאני לא מכיר... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מוואלה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RD4500FIDERSALE http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RD3070A השימוש הוא לסטודנט, שימוש בינוני, אני מאמין לא יותר מכמה מאות בחודש בממוצע.... גם משך אותי מאוד ה"הזמן היום קבל מחר"... סורק די נצרך, פקס מיותר, וכמובן שיהיה כמה שיותר זול.. השאלה אם לא יתפרקו לי אחרי כמה חודשים..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין קניה של hp3570 לcanon lide30. לפי חיפושים שעשיתי באינטרנט הקנון הוא הטוב ביותר מבחינת איכות הסריקה, אבל, דיברתי עם ספק שאני מכיר טוב והוא אמר שהוא לא מתעסק עם מוצרים של קנון בגלל שגם היבואן "קרט" וגם החברה עצמה הן, ואני מצטט: "חרא". יש למישהו ניסיון עם השירות של "קרט" או של קנון עצמה, שיכול לאשש או להפריך את זה?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת משולבת כולל פקס סורק וכמובן מדפסת. השימושים: הדפסת עבודת שונות (לסטודנט) + שימושים משפחתיים, סריקת תמונות משפחתיות וכאלה. תקציב: עד 900 + - ש"ח. חשוב שהדיו לא יגמר מהר ולא יעלה יקר. חשבתי על ה Lexmark X6170 אבל הבנתי שהיא לא משהו. נ.ב - חשוב שהסורק יהיה אופקי (שיהיה ניתן לצלם מספר פתוח) אה ושיהיה חיבור ETH לחיבור ברשת.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-