ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,423 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע פה איזו חנות בארץ חוץ מס.ג.מ מוכרת את הכרטיס- VideoLogic Vivid!XS Kyro II 32Mb + TV Out או אפילו רק כרטיס עם מעבד KYRO II. מישהו יודע???
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
המאוורר שלי נשרף...מאחורה... נכון איפה שיש את החיבור למחשב + למסך? אז זה... זה משהו חמור ? כמה עולה אחד כזה? איזה הכי שקט?ואיזה הכי טוב?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היה לי עכבר של מיקרוסופט לניידים דגם די ישן וכנראה שהוא שבק חיים סופית. בכל מקרה ראיתי דגמים החל מה Mobile wireless 1000 שעולה 70 שקלים, ועד ה mobile wireless 6000 שעולה 250 שקלים. בכל מקרה אני קונה בארה"ב, והפערים שם הרבה פחות משמעותיים. רציתי לדעת אם מישהו יש אחד מהדגמים האלה או מסדרה דומה ואיך ביצועי הטווח שלו. בעכבר הישן הייתה לי בעיה עם טווח של 3.5-4 מטר וגם עבודה על שולחן עץ בסלון. רציתי לדעת אם ה Bluetrack שלהם באמת עובד על כל משטח ואם אין בעיה של טווח.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו מכיר? יכול להמליץ? להזהיר? http://www.hama.de/portal/bySearch*53818/action*2563/searchMode*1/articleId*28462660 תודה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, נדמה לי זה באג במערכת אבל לפעמים שאני עושה פעולה כלשהי המחשבון קופץ לי כל פעם, במיוחד שאני משחק. יש לי את המקלדת Mircrosof Media Keyboard 3000. בהנחה ויש באג במערכת נראה לכם שמיקרוסופט תוכל לתת לי מקלדת חלופית או משהו כזה? אין לי קבלה. אגב, הדרייברים מעודכנים, ועדיין זה ממשיך...
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קניתי מדפסת משולבת חדשה באחת הרשתות הגדולות והותיקות וכשפתחתי אותה מצאתי סימני דיו טרי על פתחי חיבור ראשי הדיו והספוגית שעליה המדפסת מתנקה מלאה בדיו טרי ( כמות גדולה נמרח על האצבעות) - צירפתי תמונות חוץ משאריות הדיו, על שאר חלקי המדפסת היו ניילונים וסרטים דביקים כאלה ששומרים על הפתחים והכל נראה חדש, 4 ראשי דיו חדשים וארוזים, כבלים מנויילנים - seems legit עכשיו לפני שאני יוצא חומוס מול שירות הלקוחות שלהם, השאלה שלי היא האם זה מקובל שמדפסת עוברת כמה הרצות במפעל או משהו שמשאירים סימני דיו על החלקים שהוזכרו? איך צריך להתנהל מול שירות הלקוחות בשביל שלא ינסו לסובב אותי?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי באמזון מספר מקלדות עם trackball מובנה. חיפשתי בחנויות הרשת בארץ ולא מצאתי שום דבר דומה. מישהו ניתקל בכזאת מקלדת (או לחילופין עם משטח מגע כמו בלפטופים) בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אז ככה : אני צריך מחשב לשימושים הבאים 1.תוכנות גרפיקה ,עבוד תמלילים וגלישה המשחקים בעדיפות שנייה. 2.אפשרות להקלטה אל ה H.D וממנו לטלויזיה/וידאו. 3.הצגת מצגות וסרטים על ה t.v . לשאלות: איזה כרטיס וידאו לקנות ? האם יש כ.מסך משולב והאם הוא עדיף ? איזה מעבד/לוח וכ.מסך יספיקו לביצועים סבירים של המערכת ? יש לי בערך 6000 ש"ח תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אל פסק ושמתי אותו קרוב למחשב. גם קניתי מקלדת ועכבר אל חוטיים של microsoft (לא ממליץ) והאל פסק קטע את התדרים של העיינית של המקלדת והעכבר. אז כל מי שיש לו אל פסק ובעיה שהעכבר לפעמים לא מגיב אז עכשיו הוא יודע למה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מקלדת אבל השוק מציע אין סוף שאני לא יודע מה מומלץ ומה פחות אז אשמח להמלצות על מקלדת עם סוויצים אדומים או חומים עד 350 שח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות טובות מחומר טוב (תכף תבינו) עבור סרטים סדרות וגיימינג. מחבר או לשלט של קונסולה או ל-DAC די ישן אבל עדיין עושה את העבודה. (fiio משהו לא זוכר את השם). הסיבה שאני מחפש גם חומר טוב, כי, תיראו מופתעים - לפני שלוש חודשים קניתי sony wh-1000xm4 והיום נשבר הפלסטיק של הקשת. שמרתי עליהן טוב מאוד ולאחר כל שימוש הוחזרו לתיק נשיאה שהגיעה איתן. לא הגיוני בכלל שנשברו ככה. יש המלצות בבקשה? עדיף כאלה שבמבצעים עכשיו. תודה. תקציב: כאלף שקל. אפשר לחרוג אבל כמובן עדיף לנצל מבצעים שיש עכשיו. עדיפות בארץ אבל אם יש באמת מבצע טוב באמאזון למשל אפשר גם שם.
-
- 0 תגובות
- 291 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. היום יש לי עכבר DIAMONDBACK של רייזר , ככה שאני לא צריך עכבר למשחקים ,אבל אם בתקציב הזה העכבר טוב למשחקים אז למה לא . אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיפעלו טוב וממרחק ש לפחות 3-4 מטר , מזמן בטריה טוב ושיהיו נוחים . ישמשו אותי לצורכי מולטימדיה . עכשיו שאלה לי אליכם , אני יכוללחבר גם את העכבר שיש לי כרגע(הרייזר) וג את העכבר האלחוטי? תודה ויום טוב אריק.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (ודי פיצוצי) בחלקים, ואני מחפש כעת מקלדת ועכבר בתקציב של בערך 500 שקל. יש לי המון התלבטויות: א. האם לקנות אופטי או לא (גם עכבר וגם מקלדת) ב. האם לקנות מקלדת "שבורה" (ארגונומית) שמעולם לא עבדתי עם כזאת? ג. האם לקנות עכבר מסדרת MX של לוג'יטק או שאפשר להסתפק בעכברים האופטיים explorer של מיקרוסופט, שהם הרבה יותר זולים? אולי שווה להשקיע פחות במקלדת ויותר בעכבר? יש לי אופציה לקנות סט אופטי של מיקרוסופט בזול מחו"ל (בערך 200 שקל) אבל המקלדת תהיה בלי עברית.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אחרי שהמנקה דפקה לי את העכבר שקניתי בזמנו ב 120 שקל בתור סט מקלדת וערכר אלחוטיים של מייקרוסופט הכפתור ימני בקושי מגיב וזה מעצבן אותי מאוד אני צריך המלצה לאיזה עכב טוב לגיימינג כבד מאוד או סט מקלדת + עכבר (המקלדת ישיש לי בסדר ) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לפני שאני מתחיל.. הבאתי דיסק של 160, השני שלי של 120(ידוע לי שזה ילך לפי הקטן - אבל זה אותו מחיר אז לעתיד אם אני אפרק עדיף גדול..) עכשיו: אני מפרמט את הדיסק הישן שלי ומבטל את המחיצות מגדיר בביוס, עשוה F10 ומגדיר שם את ה-RAID לאחר מכן אני עושה בוט דרך דיסק ההתקנה ומגדיר שם מחיצות והכל וזה כבר יעשה אוטומטי לשני הדיסקים כן? משהו לפני שאני מתחיל? הערות,הארות... טיפים... פיספסתי משהו? אגב בלוח שלי יש אפשרות לניהול רייד דרך ווינדוס או שאני טועה?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה על מצלמת רשת, לצרכים של ... שיחות רשת בעיקר. שתוכל להתחבר למחשבים ניידים שונים, וגם לעמוד על שולחן סתם. אם יש מצלמות עדיפות בהרבה בתקציב גבוה יותר, גם טוב. תודה !
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אשמח להגה מרוצים רוטט עם דוושות + כמה פיצ'רים נוספים אם יש למשחקי מירוץ, כמ לדוגמא ה-COLIN MCRAE DIRT תקציב עד 350 ש"ח . תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מצאתי מדפסת משולבת של לקסמרק מסוג X5130 במחיר 579 ש"ח התקציב שלי הוא כ 600 ש"ח פחות או יותר. רציתי לדעת האם אתם ממליצים על המדפסת הזאת? או שמישהו יכול להציע משהו אחר ויותר טוב במחיר הזה רציתי גם לדעת איך היא מבחינת אחזקה של דיו? ראשי הדיו שלה יקרים? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת הסורק הכי טוב והכי גדול (מבחינת הגודל של מה שנכנס בתוכו). אין לי מושג איך לדעת אם הסורק טוב או לא. אני מחפש משהו בתקציב של כ- 400 ש"ח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות להדפיס איתה תמונות על דף גלוסס...ולהדביק על מגנט.. איך היא טובה,מישו עבד איתה??! = רציתי גם לדעת מה כדאי לקנות דיו חילופי או מקורי? ומאיפה אפשר לקנות GLOSE PAPER?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות עם מיקרופון זולות אך עמידות המיועדות לשימוש ילדי. תודה לממליצים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מיתלבט הין שני עכברים למחשב הנייד שלי. Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 7000 Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 שניהם אלחוטיים , פשוט הראשון מיתחבר עם דונגל USB והשני דרך BT. הדילמה היא כזאת: עם אני קונה את העכבר הראשון , עם הדונגל של ה USB אז אני תמיד יצתרך להוציא/להכניס את הדונגל כידי להישתמש בעכבר אבל אז יציאת ה BT תישאר פנוייה לדברים אחרים כגון פלאפון, אוזנייה/אוזניות וגם יהיו לי עוד 2 יציאות USB פנויות. לעומת זאת עם אני קונה את העכבר עם ה BT אז יציאת ה BT תמיד תהייה תפוסה אבל אני לא יצתרך להיתעסק עם הדונגל של ה USB כל הזמן.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
העכבר הזה שבביקורת באתר... אני יודע שהוא ישן אך בכל זאת אשמח לדעת אם מוכרים אותו עדיין ואם כן אז איפה, שמות של חנויות שאסור לפרסם אשמח לקבל בפרטי...
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. במטרה להגיע למצב שהמחשב שלי מחקה כמה שיותר טוב את הXBOX שחבר שלי מחזיק בבית קניתי ג'ויסטיק עם שתי ידיות אנלוגיות (כמו הידיות של הקונסולות) ורטט מובנה. הבעיה היא שכשאני מנסה להפעיל את הג'ויסטיק במשחקים כמו DOOM3 או NBA LIVE 2005 זה או שהג'ויסטיק לא עובד בכלל או שהוא עובד (בNBA) אבל אני לא מצליח להגדיר ולגרום למשחק להכיר בכך שלג'ויסטיק יש שני אנלוגים ורטט!! מה עושים??? חיפשתי המון בכל מקום והתייאשתי. אשמח לקבל כל רעיון לפתרון הבעיה. טל
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-