עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by uzixsi,

ואם כן איפה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  2. Started by Vidati,

מה אתם אומרים על הZBOARD היא מקלדת טובה?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by zolder,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1885107929.htm ומה זה Chieftec OEM

4. Started by Yoram_gini,
    • 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by Aqualiz3r,

שלום לכולם. חברה אני צריך המלצה למארז עד 500 שח למחשב הזה: Intel Pentium 4 3.0GHZ LGA775 1MB CACHE 800mhz ASUS P5GD2 ALBATRON 6600GT PCIE

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. Started by malcolmx9,

ידידה צריכה מדפסת, לצילום עבודות לאוניברסיטה, ומדי פעם תמונות (לא משהו רציני). חשוב שהדיו יהיה זול, והמדפסת תדפיס באיכות סבירה+. התקציב הוא עד 350 שקלים, יש משהו מתאים בתקציב הזה לדרישות?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by NETANELKOREN,

שלום. יש לי כמה שאלות. 1.מה המחיר המנימלי לשלט רחוק תותח למחשב. 2.יש לי כרטיס טלוויזיה ואני רוצה לקנות שלט רחוק ולכרטיס טלוויזיה שלי אין לו שלט אז אני יכול להעביר ערוצים על השלט הרחוק.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by parker8,

זה נורא חשוב לי לדעת... אם לא, אז מתי תגיע המקלדת לארץ עם עברית? תודה מראש לעוזרים נ"ב אם אתם לא יודעים, אז רק תגידו לי מי היבואן של הלוג'יטק בארץ ואני אשלח להם אימייל...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by kvodi,
    • 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by Cypherlz,
    • 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by redead,

ההדפסות שלי מסתכמות בחומר לימודי לבית ספר , הדפסת עטיפות לדיסקים וזהו כמעט... כרגע יש לי HP 970CXI שהאמת משרתת אותי כמו שצריך כבר המון שנים ועדיין עובדת נפלא. היות ואין לי סורק חשבתי כבר להחליף את המדפסת ולקנות איזה מדפסת משולבת.. כמה כסף כדאי להשקיע ?? יש הבדל גדול בין תקציב של 300 שקל לתקציב של 500 שקל? בשני המקרים אני מאמין שאיכות ההדפסה תהיה בכל זאת עדיפה על זה של היום נכון? תודה..

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. האם שווה לקנות את העכבר והמשטח האלו: G5 ו QcK במחיר 400 ש"ח כולל משלוח מהחנות גולדטופ. והאם החנות הזאת בטוחה לקניה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by ronmar,
    • 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. יש לי צורב דוידי, ניסיתי לראות על המחשב סרט דיוידי והכונן לא קרא אותו , חשבתי שאולי יש עליו הגנות או משהו כזה. אבל אתמול צרבתי סרט מהמחשב שלי לדיוידי (מאותו כונן שהוא גם צורב) וניסיתי לראות את סרט (שרק עכשיו צרבתי) אם הוא פועל טוב , אבל הכונן מזהה אותו כמו דיסק ריק אבל הוא פעל מצויין בדיוידי! וככה המשכתי לנסות וראיתי שדיסקים של דיוידי שהיה לי עליהם גיבוי של קבצים שהשתמשתי בהם ההרבה פעמים לפני פתאום לא עובדים אבל CD רגילים הוא קורא כמו שצריך אני שוב חוזר ואומר הוא צורב מצויין אין שוב בעיה עם הצריבה שלו גם לא קבצים של דיוידי הוא קורא כל סוגי הקבצים הרגילים רק דיסקים של דיוידי הוא מתיחס אליהם כאילו הם דיסקים רקים! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. Started by ryan_b,

מצאתי ספק של GYRO , האם זאת חברה ג'נרית או בעלת שם בשוק ספקי הכוח? תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by Shlomi XD,

אני צריך מארז.. עדיף אחד שבא עם ספק.. משהו איכותי עד כמה שאפשר.. יש בכלל משהו איכותי עם ספק? וכמה כדי להוציא על מארז?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  17. Started by Warped,

האם יש מכשיר שמסוגל לקבל פקס ולסרוק אותו ישירות למחשב? תודה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. השימוש של הסורק יהיה בעיקר לצרכי עיבוד בפוטושופ. תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  19. Started by bobby323,

http://www.gamepyre.com/screenshot.html?a=594&p=2&i=1

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by shoeyal,

בייחוד חשוב לי אם הספק כח הוא גנרי סביר או שלא. ראיתי את הדגם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6371 שנראה די זול ואיכותי. אני יודע שספק HEC 300 כנראה איכותי יותר השאלה עם למע" כוללת 9800PRO זה יספק

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  21. תקציב אממממממ 400 ש"ח אשמח גם להמלצה למקלדת טובה

22. אני קונה לעצמי מחשב עם P4 3.0GHz, לוח אם GIGABYTE 8I915PL-G S775 DDR1, כרטיס מסך GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E, וזכרון 512MB RAM. אני גיימר כבד ואני מפוצץ במשחקים ואני צריך שהם ירוצו חלק.. כמה שאלות: 1. איזה מארז לקנות שיעזור למשחקים להיות פצצה? (עד 1000 ש"ח) 2. כדאי לי לשדרג את אחד המרכיבים הכתובים למעלה?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by CrashZone,

לא יודע בדיוק איפה לשים את זה...ככה שאם זה לא המקום אנא תעבירו. יש לי את מחשב כיף היד הנ"ל אבל המחשב לא מזהה אותו, לא קיבלתי דיסק של דרייברים או משהו כזה... מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by nevoy,

שלום! אני מעונין לקנות מדפסת משולבת שכוללת גם פקס. על איזו מדפסת הכי כדאי ללכת, בתחום של עד 1000 ש"ח? האם יש מדפסות כאלה שמאפשרות את קבלת הפקסים במחשב במקום להדפיס אותם ישר?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים