עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Klayhamn,

קודם כל אני אענה לשאלות שוודאי תשאלו: 1. כן, אני באמת רוצה מקלדת של DELL והיא נוחה לי. כן, אני יודע שיש אופציות אחרות. 2. כן, השתמשתי בה כבר, במשרד בעבודה. 3. לא, אני לא חושב שהיא מכוערת. 4. אני יודע שהיא נמכרת כחלק ממחשב מותג שלם ועכשיו לעניין עצמו - מישהו יודע איך בכל זאת אפשר להשיג מקלדת של DELL בלי להתעסק עם היבואן ישירות? חנות/אתר/מה שלא יהיה? תודה

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by dani,

יש לי מצלמת אינטרנט של Icatch שנראית ככה הבעיה היא שאני רואה את עצמי גם בירוק וגם הפוך: ניסיתי להכניס אותה בחיבור יו אס בי אחר במחשב וזה לא פותר את התקלה... מישהו יודע איך לפתור אותה? אני משתמש בתכנה AMcap בשביל המצלמה בכמה גירסאות

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  3. בחנות שקניתי ממנה נתנו לי בטעות ספק עם fan speed ajustable למרות שביקשתי בלי...הספק הוא enermax 350 watt מישהו יודע איפה נמצא הכפתור או מה שמשנים איתו את המהירות של המאורר? זה דיי חשוב כי הספק שלי סתם מתחממם עכשיו כי המאורר מסתובב נראה לי הכי לאט,תודה

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  4. שלום לכולם לצערי הרב, ה - MX500 שלי בן ה - 5 שנים התחיל לעשות בעיות לאחרונה, מה שאומר שצריך להחליף אותו.. חלק נכבד מהזמן שלי על המחשב אני מעביר במשחקים (FPS בין היתר), ולכן אני רוצה עכבר אמין ומדוייק. עד היום עבדתי רק עם ה MX500, ואני ממש מרוצה ממנו. הבנתי שעכברים אלחוטיים הם ממש לא טובים למשחקים, אז כנראה שזה לא הכיוון. הקריירת CS שלי נגמרה לפני שנתיים בערך, אז אני לא צריך את העכבר הכי מדוייק בעולם.. אבל בכל זאת שיהיה יעיל. התקציב הוא בסביבות ה - 100-150 שקל. אני מודע ל - MX518 ב - 220 בקייאספי (ד"א, יש מקום יותר זול?), אבל זה קצת יקר לי.. יש מצב שיש משהו אחר אפשרי?

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by Abit.com.tw,

אני משיג CodeGen 450w שבטח מספק איזה 350 ואט באמיתי ב60 שקל.. אני ידוע שהם לא משהו וזה אני רק רוצה שיהיה ספק שלא יעשה בעיות ויהיו נפילות מתח.. זה משתלם ב60 שקל? זה מחיר יבוא.. בחנות הוא היה עולה איזה 100 שקל... אל תגידו לי ישר לא ממליץ אני מתמצא מאוד בנושא ספקים אני רק צריך לדעת אם codegen זה ג'נרי מגעיל או ספק שאפשר לסמוך עליו לעת הזאת ד"א יש לי אפשרות ל SunShine 500W ב120 שקל אבל נראה לי שזה באמת ג'נרי על קוד גן עוד שמעתי

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by barbone,

קניתי עכשיו SIBIRA V2 GOLD EDTION. אין בס בכלל! איפה העומק של הצליל?? האוזניות של TEAC שעלו לי 20 שקל נשמעים יותר טוב . אולי נפלתי על אוזניות דפוקות??

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Zadu,

היי לכולם אני מחפש מקלדת גיימינג איכותית ונוחה לשימוש. התקציב שלי זה עד 550 ש"ח. אני לא מבין במקלדות אבל מה שכן חשוב לי: 1. נוחות לחיצה על המקשים 2. שיהיה בה הרבה אפשרויות 3. מראה איכותי 4. חיבור אלחוטי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by LOL,

בעיקרון אני יכול להשיג בתקציב הזה גם את הX8 והX5 של מיקרוספט, והשאלה היא איך הם בהשוואה לG518 או שבכלל כדאי לי משהו אחר העכבר כמובר אמור להיות לגיימינג, והעובדה של הX8 אלחוטי תורמת בקצת אבל לא קריטית תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sos,

שלום! אני מעוניין לקנות עכבר טוב למשחקים. אני מוכן לשלם מקסימום 150 שקל לעכבר ולכן אני צריך המלצות לעכברים טובים וזולים במחיר הזה. אני לא רוצה לקנות את העכבר דרך האינטרנט אלה בחנות וראיתי שיש הבדלי מחירים גדולים בין האינטרנט לחנות. בדקתי עכבר של מיקרוסופט באופיס דיפוט שעלה 150 שקל ובPCH עלה 100 שקל. בקיצור אני צריך עכבר טוב וזול ב-150 שקל אבל שעולה ככה בחנות ולא דרך האינטרנט.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by RayZ,

יש לי עכבר אופטי לבן של מייקרוסופט.. בטח כולם מכירים. בקיצור,המקש השמאלי עושה בעיות.. כשאני לוחץ על משהו אחד עם המקש השמאלי,הוא לא נלחץ. רק בלחיצה שלישית זה נלחץ. פתחתי את העכבר וניקיתי אבק,לא עבד. מה לעשות? עריכה: פרט חשוב,העכבר בן 9 חודשים.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by שורטי,

לפני כמה שעות הזמנתח את הדיימונדבק לאבה +אקזקט מייט ולשאלותי: 1.הם שילוב טוב? 2.צריך להוסיף סקייטס לעכבר למניעת חיכוך או שאין צורך<

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by RedEyez,

בואנה אני פשוט משתגע, נכנס לי מלא לכלוך בין המקשים ואין מצב שאני יצליח לנקות את זה עם נייר משהו. יש דרך להעיף את כל הלכולך שיש שם? זה פשוט משגע אותי. תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by TATA BOX,

עדיין יש חיה כזאת איפשהו? הצטברו לי במהלך הזמן עשרות מחסניות ריקות. אני זוכר שבעבר היו חברות שנתנו זיכוי תמורת הריקות. האם גם היום זה ככה? יש מה לעשות איתם או לפח?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מחפש סט אלחוטי שכולל מקלדת בעלת 104 מקשים (גרסא אמריקאית) ומשום מה אני פשוט לא מוצא, עד עכשיו הייתה לי רייזר לייקוסה, ובגלל בעיות מקום אני מחליף אותה למקלדת אלחוטית. הלייקוסה הייתה בנויה כמו שאני אוהב עם 104 מקשים (שיפט ארוך, מקש האנטר בצורה מאוזנת ולא מוארכת, ועוד)ואני פשוט לא מוצא מקלדת כזאת... וגם לא מפרסמים באתרים איזה סוג מקלדת אז אני לא יכול גם לקנות אונליין מחנות בארץ. יש למישהו פיתרון? או שאני עובר בלית ברירה למקלדת שבנויה קצת אחרת. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by composite,

כמו בכותרת, מחפש המלצה לגיימפאד עבור PC/Windows. אני מעדיף שהוא יהיה חוטי, ויהיה דומה עד כמה שאפשר לשלט המקורי של ה- PS2 (מבחינת אחיזה, כפתורים...); גם אמינות חשובה, ושלא יהיה יקר מדי. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Tal-T,

היי חברים, עלה אצלי הצורך במקלדת (רצוי עם פד כמו של לפטופ שישמש כעכבר) שאחבר לסטרימר מסוג xiaomi mi box כי נורא קשה לנווט עם השלט כשאני גולש, מקליד וכו' בטלוויזיה. מכיוון שיש רק חיבור usb אחד לסטרימר, ואני מתכוון לחבר אליו מגדיל טווח של הwifi, חשבתי שאולי כדאי להשתמש במקלדת שמתחברת עם בלוטות' (הסטרימר תומך בבלוטות'). יש למישהו המלצה למקלדת כזאת? מעדיף להוציא פחות מ-200 שקלים.

• 0 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. Started by gogober,

האם ניתן להתחבר לאינטרנט עם מכשיר זה דרך ה- USB, אני מעוניין להעביר/לשלוח את האימיילים שבמכשיר. ???

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by tomermu,

מבקש המלצה לסט מקלדת ועכבר לא יקרים במיוחד- זה לילד חשוב שיהיו בסטייל של גיימינג- מוארים וצבעוניים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום , לאחורנה הdeathadder black שלי מת בייסורים קשים אחרי שנה וקצת של שימוש ואני מחפש את העכבר הכי טוב בשוק אז כמה מילים על כל עכבר שהיה לי mx518 : נתן עבודה 10 שנים רצוף , לאחרונה מתנתק רדומלית והגלגלת לא עובדת , כנראה העכבר הכי טוב שהיה לי אי פעם , חיישן מושלם deathadder black : מרגיש מעולה , חיישן מושלם כמו של הmx518 , אהבתי את החומרים שהוא עשוי ממנו אבל שונא את רייזר ולא מוכן לקנות מוצרים שלהם שוב g500 : לא גדול לי מידי אבל לא נוח לאחיזה שלי שהיא יותר בסגנון finger tip , שנאתי את המשטח המחוספס שלו בצדדים והגלגלת הייתה זוועה g9x : העכבר הכי גרוע שהיה לי אי פעם , פשוט זוועה מכל אספקט אפשרי steelseries ikari : אני משתמש בו עכשיו והוא נוח לגלישה וכו' אבל בזמן משחק רצינ…

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  20. אני משתמש במינט ולפעמים הסמן לא זז חלק (LAGGING). מה אפשר לעשות? כלומר יש מה לעשות חוץ מלפנות ליצרנו? הדגם כתוב בקטן וממש ארוך. תגידו לי אם צריך

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. כותרת

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by kooyool,

אני רוצה לקנות גויסטיק למחשב בשבוע הקרוב ואני אשמח אם תביאו לי כמה הצעות אני צריך גויסטיק קרבי עד 1000 שקל (יש לי עכשיו את ה extreme 3d pro ואני רוצה משהוא יותר טוב) אני צריך משהוא בארץ כי אני רוצה את זה שיגיע השבוע תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. בקרוב אפרסם סקנדל ענק בקנה מידה בין לאומי !!! מדובר בדיסקים קשיחים של חברת ענק ידוע מאוד אשר חיבורם ללוח מבוססציפסט VIA גורם להם להרוס את הלוח בזמן התקנת WIN2000+XP פשוט דופק את הקונטרולר של הלוח לתמיד !!!! 1. יש רק דרך אחת למנוע את שרפת הציפסט והיא ליפני ההתקנה לעשות DISABLE בביוס למצב ה DMA של הדיסק הקשיח לסיים את ההתקנה בשלום (ללא שרפת הלוח) ולהתקין 4IN1 לעשות REBBOT ורק לאחר מכן להחזיר את מצב הביוס לUDA 2. יש כבר חצי הודעה של יצרנית הדיסקים בנושא אלה שהם אומרים שהתקלה זמנית (וזה לא נכון כלל הלוח פשוט נידפק !!!). בקרוב הסיפור המלא................... בנתיים זהירות מונעת אסון !!!! דן דן

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by puNani,

מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ 1.47Ghz (או 1800 GHZ1.53) לוח-אם: Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A ) - DDR2100 - AGPx4 - 5 PCI - 1 AMR - ATA 100 - CREATIVE 128 - LAN - ATX זכרון: 2 כרטיסי זכרון Mushkin 256 ddr 2100 basic דיסק קשיח: SG Barracuda IV - 80 GB (ST380021A) - 7200 RPM - ATA 100 צורב: PLEXTOR CDRW (PX-W1610TA) - 40X16X10 - IDE - BURN-Proof כרטיס מסך: ATI RADEON 8500 DDR 64MB +TV Aopen 1648 DVD ROM X16 + Power DVD Player - IDE :DVD כרטיס קול SB LIVE! 5.1 ------------- אל תגידו לי בבקשה לשנות מסך, כי יש לי כבר מסך, מקלדת, עכבר, ורמקולים שאני לא מחליף, אז אנא תנו דעתכם בקשר למחשב.. השקעתי הרבה מחשבה וזה הרשימה הסופית של מה שאני קונה... מה אתם חושבים? (תודה לכל מי ש…

• 33 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.