ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ASUS V7700 DDR PURE GEFORCE 2GTS ASUS 133$ Innovision Geforce MX400 64mb+TV INNOVISION 76$ באמת שווה להשקיע 300 ש"ח נוספים ב- PURE? תקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושב שה-MX400 יתן ביצועים טובים על רוב המשחקים והתוכנות של היום (?) מישהו בכלל ממליץ על innovision?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , אני קונה מחשב מבוסס 1500 Athlon XP (לא יודע אם זה קשור , אבל שיהיה .. :-) המליצו לי בפורום על DVD Asus X 12 , האם זהו ה DVD המומלץ ? אם כן איזה דגם ? אם לא ... ? מה כן ? בנוסף , אני צריך החלטה : מסך "19 : של איזה חברה ? (LG , סמסונג , ימאאהה , אחר ? ) תודה אנשים !
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
יש לי בעיות במחשב כל פעם שאני מריץ משחק הוא נתקע באמצע! הוא עושה RESTART טוב את בעיית ה IRQ תיקנתי עכשיו בעיה אחרת :Specs amd1.4 WindowsXP Latest Via 4ini 3D Prophet 4500 Hercules Gaming Theatre XP Latest prophet dirvers + gtxp drivers Mobo Iwillkk266 latest bios version
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
למחשב שישמש כשרת ברשת של 5 מחשבים. והכוונה במיוחד לסוג המעבד, מהירות. ואם יש דברים נוספים שיש להתמקד עליהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברור לי שבמהירות 7200 , אבל איזה חברה ? * אני מתכנן על 40GB , האם יש הפרש במחיר לגבי דיסק גדול יותר ? תודה !
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
No problem man. To be completly honest, the P4 blew me away. I'm sitting on my T-Bird now, wishing I was on my P4 Now I understand why most business use Intel. They don't have such an issue with money and need the best. Consumers on the other hand need a nice price but also want a good product. Don't get me wrong AMD guys, AMD is a kicka$$ chip. But the P4 is just flat out better in performance. I guess it all comes down to the money issue. זה בא מאחד המשתמשים הבחירים בפורום "אננדטק", שהיזדמן לו להשתמש ב P4... למעשה, הוא היה AMD fanboy , עד עכשיו... What gives?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי לוח אם דגם AK33 של Aopen עם chipset של VIA. בלוח יש גם כרטיס קול מורכב אבל ניתקתי אותו כי הוא ממש על הפנים ויש לי vibra128 רגיל. לאחרונה בתקנתי XP והתגלתי שכל קובץ מוזיקלי מתנגן עם חריקות מעצבנות ובקצב איטי לפעמים זה גם כולל את הפתיח של XP. הייתה לי את אותה הבעיה, אבל לא באותה המידה ב98 כשניגנתי משהו מדיסק, אבל זה תוקן, אני חושב שהפעלתי את הUltra DMA על הכוננים או שהתקנתי דרייברים לBUS. עכשיו בXP ניסיתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של VIA ה4in1 גירסה 4.35v וגם התקנתי את ה VIA Bus Master PCI IDE Tool והגדרתי להארד (ULTRA-DMA mode 4 (ATA66, לדי וי די (ULTRA-DMA mode 4 (ATA66, ולצורב Mltiward DMA mode 2. זה המקסימום של כל כונן וכמובן שזה לא פתר לי את הבעיה. :-/…
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לחבר את המצלמת הוידאו שלי למחשב עזרוווו לי בבקשה פרטים:: ===== כרטיס מסך - Asus GeForce 1 V6800 Deluxe --------- מצלמת וידאו - משהו של שארפ קנינו לפני שנתיים אין לי מושג מה הדגם עזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה תפקידו של ה Scroll Lock במקלדת? ? ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כבר שנתיים כרטיס של קרייטיב שוכב בארון ואין לי מושג מה הוא עושה, אני רק יודע שהוא לא כרטיס קול, יש לו 4 יציאות מחוץ למחשב: line out - עם חיבור כמו של רמקולים s-vhs out comp out spdif out ובפנים יש לו 4 כניסות לסאונד שמחבר סידירומים עם הכרטיס קול. הדגם של זה: ct7165-d תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ושלושה מסכים, האחרון שבהם קניתי לפני חודש (SAMSUNG SYNCMASTER 753DF, טוב וזול) ועכשיו נותרה לי בעיונת קלילה: מאיזה מבין שני המסכים האחרים להיפטר. המועמדים: 1. CTX ULTRA SCREEN 1569 טריניטרון 15". 2. 15" PROVIEW PX561 עכשיו, אני יודע מה תגידו, אבל רגע לפני התשובה, נא לשים לב לנתונים הבאים: הCTX שלי סוגר את שנתו החמישית, ואילו הפרו ויו בסך הכל בן שנה פלוס כמה חודשים. במצב הזה, לאיזה מסך יש יותר סיכוי לשרוד עוד שנתיים-שלוש?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
היי , בסופו של דבר יש לי קונה סופי למחשב שלי , אני צריך לארגן מחשב חדש מהר... אודה לכם -=מאוד=- אם תתייחסו ותעזרו לי.. בעקרון מה שאני יודע שאני רוצה זה : מחשב מבוסס AMD : 1. מעבד : Athlon 1.4Mhz 3. דיסק קשיח : IBM 40GB 7200RPM 4. כרטיס מסך Gforce 2 MMX 64MB (יש לו TV OUT ?) 5. זכרון - 256MB - איזה דגם וחברה ? 6. לוח אם - איזה (שמתאים למעבד כמובן..) ? 7. מודם פנימי - איזה ? 8. כרטיס קול - איזה ? (לא צריך משהו חזק..) 9. CDROM - איזה חברה ומהירות ? 10. DVD (אני צריך) - איזה ? 11. צורב (לא צריך משהו מהיר במיוחד) - איזה ? 12. מסך , מתלבט בין "19 MAG , לבין "15 LCD (דק) - מה מומלץ ? מתנצל מראש על ריבוי השאלות , פשוט פעם אחרונה שקניתי מחשב , לא ביררתי לפני , ולא יצא משהו.. :-[ א…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה יש את המתח של המעבד , ה1.7 או 1.85 , ויש עוד איזה מתח שצריך להיות 2.5 וולט . אצלי הוא משום מה 1.17 !!!!!! ואני לא יודע על מה המתח הזה אחראי או מה הוא עושה , ועוד למה הוא בכלל פי 2 יותר נמוך ממה שהוא צריך להיות ?!?!?!?!??! המתח המוזר הוא core 1 , כל השאר בסדר גמור .
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1004530111&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש, וכמובן תיכננתי לחבר לו את הסורק הישן, מדגם Agfa SnapScan 1212P, אבל הדרייבר שנראה שמותקן בהצלחה בחלונות XP, אך התוכנה ScanWise (שבאה עם הסורק ודרכה כל התוכנות כמו Photoshop סורקות) אומרת שהיא לא מוצאת סורק (למרות שהסורק מופיע ב-Control Panel תחת Scanners and Cameras). התקנתי גם את ה-Patch לדרייבר מאתר התמיכה של Agfa ושום דבר לא קרה, תוכנת הסריקה (ה-TWAIN) עדיין לא מזהה את הסורק (היא מבקשת לחבר אותו ולוודא שהוא דלוק - אבל הוא כבר מחובר כראוי ודלוק)! מה עושים?!? תודה מראש לכל מי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת אתרי אינטרנט על חשמל מנועים שנאים כבלים מפלי מתח הספקים וכו.אשמח אם תפנו אותי לכתובות או למנועי חיפוש.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום יש לי את הצורב הנ"ל שאמור לצרוב x16. הבאתי כמה סוגי מדיות שתומכות ב x16 אך הצורב צורב לי רק ב x12 למישהו יש הצעות לפתרון הבעיה?
-
ה-Vcore שלי עומד על 1.85 במקום 1.75 כמו שהיה כל הזמן! ואני לא יכול לשנות את זה מהביוס!!!! אאאאאאאאא............... ועוד משהו, פתאום הביוס החליט שהוא שם את הזיכרות על Cas 2 במקום 2.5 כי יש לי DDR!!! הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עושים??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
-
שלום לכולם, חבר שלי הוא בור במחשבים, והוא מעוניין במחשב חדש שישמש כמכונת משחקים. הוא רוצה את ה"שפיץ של הנעל", בתחום של עד 7,500 ש"ח. אני כמובן אמרתי לו לקנות AMD, אבל אני רוצה להיות בטוח שלא תהינה לו בעיות של חום. אז אני בעיקר צריך את עזרתכם בפיתרון קירור טוב ופשוט. מה דעתכם? AMD Athlon 1.4GHz Gigabyte GA-7VTXE Micron 256MB PC2100 Fujitsu 40GB, ATA100, 7200RPM Creative Sound Blaster Live!Value ATi Radeon 8500 Retail Creative Sound Works 2 + 1 AOpen DVD 16 x 48 AOpen Case HQ-48 (300W) LG Flatron 795Plus Microsoft Explorer Microsoft Internet Keyboard Pro Arctic Silver II HSF - ??? בקשר ל-HSF, שיהיה שקט, שיקרר טוב ויהיה קטן, כך שיכנס ללוח... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004469508&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-