עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by zabi_g,

היי, אני מחפש אזניות עם מיקרופון + מקלדת למשחקים ובעיקר ל counter strike. המחיר המתוכנן לשניהם ביחד היה 400 שקלים אבל אני יכול לגרד ולהגיע ל 500. ראיתי פה לא מעט המלצות אבל שום דבר במחירים שציינתי. ראיתי ב KSP את המקלדות : [h=1]Corsair Raptor K30[/h][h=1]Razer DeathStalker Essential[/h][h=1]Logitech Gaming Keyboard G105 Retail[/h]ובחריגה קטנה את : [h=1]Corsair Raptor K40[/h] בתחום האזניות ראיתי את : [h=1]Corsair Raptor HS30[/h] אשמח להמלצות בנושא מאחר ואין לי שמץ של מושג בתחום. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by maverick,

http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/611/852.html

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. אחים שלי עיזרו לי! יש ברשותי מכשיר אינפרא אדום למחשב בקשה תמונות:

4. זקוק להמלצה עבור מדפסת לייזר צבע A4 המיועדת למשרד בינוני לשימוש מגוון של צרכי משרד אבל גם עבור תיקי מוצר עם איורים וצילומים בצבע יכולת הדפסת צבע טובה+ של תמונות (לא נדרשת איכות צילום) - חשוב מאוד להמחשות, סקיצות וכו' יכולת להדפיס על נייר בדיד עבה יכולת לעבוד ברשת יכולת ניהול צבע/איכות הדפסה (בדרייברים) אפשרות מניית הדפסות נבדקה הזירוקס 6120 והתוצאות גרועות נבדקה גם לקסמרק (לא זוכר דגם) אבל היא עפה מהמשרד מהר מאוד הייתה גם XEROX Phaser 8400 אבל ירדה עקב עלות תפעול גבוהה מאוד ובעיות אחרות תקציב 2000 ש"ח עם גמישות למעלה.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by assaf990,

שמתי דיו (עם זריקה) בדרך כלל עובד, אך הפעם נורת הדיו (השלישית) דולקת והמדפסת לא מדפיסה. מיכל הדיו השחור חצי מלא, והצבעוני ריק לחלוטין. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. שלום, אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על המקלדת והעכבר האלחוטיים של לוג'יטק דגם LX710 שעובדים בתדר 2.4GHz אשמח לחוות דעת עם נימוק, דניאל.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by yp3,

הזה http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=562496&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=5384&SID=M51SFSRUK3MB8K0WUN4D4AHWQ8U22HBF מה עלויות ההדפס שלו? וכמה הוא מחזיק מעמד?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by chnon,

בגדול, לא מדפיס הרבה - במיוחד כשאני כבר אחרי התואר, אבל כן רוצה שתהיינה אחת כזאת אחרי שהמדפסת הקודמת, HP5610, שבקה לה. דרישות? לא הרבה. שיהיה בה מאפיינים של הדפסה צבעונית, סריקה ופקס. והכי חשוב- שהדיו יחזיק יחסית הרבה זמן ושכאשר אצטרך להחליף הוא לא יהיה יקר כ"כ ברמה של "עדיף כבר לקנות מדפסת חדשה". אה, ועוד דבר. שלא יהיה בה את המאפיין המציק הזה שאם חסר דיו צבעוני אז המדפסת לא מדפיסה בשחור ולהפך. תקציב-400-500. תודה.

9. Started by hayat001,

שלום רב, יש לי מדפסת משולבת מסוג brother mfc-210c אני מקבל הודעת שגיאה שמונעת ממני הדפסה מסוג unable to init בדקתי שאין דף תקוע ואף התחלתי את המדפסת מהתחלה ושום דבר לא עזר. אודה על עזרתכם. אני על סף יאוש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. תודה :-*

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי מדפסת של HP ואני עוד מעט עושה פרוייקט שבסופו אני אצטרך להדפיס תמונה על תויות לדיסק ולהדביק על הדיסק השאלות שלי הן : 1. באיזה ראשי דיו המדפסת משתמשת כדי להדפיס תמונה (או : האם המדפסת משתמשת גם בראש הדיו השחור) ? 2. האם ראש דיו צבעוני רגיל יספיק להדפסת תמונה איכותית לתויות הכוללת בה תמונה ? 3. האם ראש דיו פוטו כולל בתוכו גם צבע שחור או שהוא משתמש בראש הדיו השחור בעת ההדפסה ? 4. האם כדי להשתמש בראש דיו פוטו יש צורך בנייר פוטו או שניתן להדפיס גם על נייר פשוט ? (או כזה של תויות להדבקה על דיסקים) 5. שאלה אחרונה - האם מישהו יודע או יכול להמליץ על מקום/מוצר שיספק לי חבילה של תויות לדיסקים וחבילה של תויות לקופסאות DVD (כ-32 יחידות מכל סוג) חיפשתי בכל האינט…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by Vladgi,

נראה לי שהמתחים שלי לא יציבים.... הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by דינה111,

מבקשת המלצה על מדפסת ביתית טובה ולא יקרה. חשוב לי שלא יהיה יקר להחליף או למלא דיו כי אני מדפיסה הרבה. כמו כן אין לי הרבה מקום אז אני מחפשת מדפסת קטנה. [move]תודה[/move]

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by ashbit_q,

שלום לכולם !! קניתי בקר משחק USB למחשב DUAL SHOCK 2 פשוט למראה המחשב זיהה אותו בלי בעיות אבל אין במשחקים רטט כאשר אני פותח הגדרות מתקדמות יש אפשרות לבדוק רטט והבקר רוטט בבדיקה אבל לא במשחקים מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by AMIT_MEG,

שלום לכולם, מחפש לקנות מדפסת צבעונית למשרד בטווח מחיר מ 400 - 3000 חשוב לי שתחזיק להמון זמן ודיו/טיונר זול לא משנה לי אם זה הזרקת דיו או טיונרים או להזמין בקבוקים מ אייביי אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לקנות מדפסת לזמן ארוך עם דיו זול תודה רבה עמית

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by ran500,

היי ברשותי זוג רמקולים של מחשב 3.5 ואני מעוניין לחבר אותם ל3 מקורות ממיר יס סטרימר אנדרואיד וסטרימר ווינדוס (כולם יש חיבור סאונד אחד) יש דרך לחבר את כולם שיעבדו יחד או מוצר כלשהי לברור בנינם עם שלט? או מיקסר/רסיבר פשוט וזול שיהיה ניתן לחבר אליו רמולים של מחשב עם חיבור 3.5 מדובר בשימוש בסיסי למטרה הזאת לחדר תודה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  17. אמאזון מספקת לנו עוד כמה מבצעי חומרה איכותיים בימים עמוסים אלו לכתבה

18. מnewegg

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sernapo,

כרגע מחוברת למחשב שלי מקלדת PS/2, ניסיתי לחבר לו עוד מקלדת המקלדת השניה היא גם PS/2 אבל עם מתאם USB. המחשב מזהה אותה ואומר שתקינה. אבל הוא לא מגיב לשום כפתור שאני לוחץ עליה. האם יש הגבלה חומרתית לחבר 2 מקלדות PS/2 למחשב למרות שאחת עם מתאם USB? ואם לא, האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by Yoram Lev,

תודה,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by semi-t,

יש לי כרטיס כזה של msi וקראתי פה בפורום על כמה שכתבו שאפשר לפתוח לו את צינורות העיבוד.. יש לו 16 צינורות.. מה עוד אפשר לפתוח? ??? הם לא פתוחים כבר? ובמה זה יועיל? אופס.. טעות בפורום.. מצטערררר... אם אפשר אז תעבירו את ההודעה לפורום תצוגה וגרפיקה..

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by blueeye,

היום קיבלתי מחשב חדש אבל בגלל שהיום היו כבר 2 הפסקות חשמל בבית אבא שלי לא מרשה לי לחבר את החשב החדש בלי אל פסק.. בחנות שקניתי את המחשב הבחור הציע לי לקנות את האל פסק הזה: Advice PRD 750V http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=593302 אבל להם לא היה, אז הלכתי לחנות קרובה הביתה ולהם גם לא היה, להם יש את הדגם הישן יותר שהוא: Advice PrPc 750V http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592624 מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בינהם? ואיזה יותר מומלץ, בבקשה זה דחוף..

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  23. שלום! ברשותי שני מדפסות האחת HP959C שמשרתת אותי נאמנה והשניה xerox 750 משו כזה, לא זוכר לגמריי - של אחותי היא עושה המון בעיות, והחלטנו להחליפה חישפתי מדפסת כמו שלי (ככה אפשר לקנות שניים מכל ראש דיו כל פעם ויעשו לנו הנחה) אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותן יותר אז אני בא אליכם ושואל איזה כדאי לקנות? (וסוגיה שמעניינת אותי, האם HP עדין הכי טובים בשוק? הם הכי יקרים מבחינת דיו זה בטוח.) הקריטריונים הם שלא תזלול דיו ושתיהיה אמינה ושתיהיה זולה עד כמה שאפשר ושההתקנה תיהיה פשוטה מהירות הדפסה, איכות (לא הולכים להדפס תמונות, סה"כ מסמכים), וגודל ורעש ממש לא משנים תודה!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  24. 1. Sony PlayStation 3D Pulse 2. Nacon RIG 500 Pro High-Resolution Surround-Ready 3. HyperX Cloud II 4. אוזניות גיימינג אלחוטיות Roccat Syn Pro Air 3D Audio התקציב המדובר הוא 300-450

25. מישהו מכם מכיר את הסט הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1811? יש לכם משהו טוב לומר עליו? או להציע סט אלחוטי טוב בעד 400 שקל (שיתאים למשחקים גם)

• 0 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.