עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by deangefen,

מישהו יודע לאיזה לחצנים המדריך מתכוון? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by maverick,

http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/611/852.html

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. scorpio 868 w/window and 420w power supply יש אותו בארץ או רק בחול??

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. שלום..ובכן הבעיה שלי היא כזאת לאחר שאני מכבה את המחשב, כדי להדליקו מחדש אני צריך לנתק ולחבר לספק את המקור חשמל (או עם הכפתור 0 1) יש לי מעבד AXP2500+ ולוח NF7-SL, ומארז סימבאדה מסטר 1 LU אני משער שזו איזושהי הגדרה בביוס? (כי המחשב חדש והרכבתי אותו אתמול)

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  5. Started by manbot,

ברצוני לעשות מוד כלשהו ואני לא מצליח לפתוח את הסידוינדר הזה. הברגתי החוצה שני ברגים וזה לא נפתח. יש בתחתית הג'ויסטיק חמישה פדים כאלה שנתפסים כדי שהג'ויסטיק לא יחליק, האם גם במוצר זה מיקרוסופט בחרו לשים את הברגים התחת לפדים? בתודה, Manbot

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by Thunder^,

שלום! אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות מהחברה הזאת, אם המכונות עמידות? ואם לא מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Aopen H600 מארז- האם הוא בא עם תאורה פנימית?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת עם סורק ומכונת צילום. יש שני אופציות העומדות בפני: LEXMARK או HP שניהם במכירה פומבית באיזור ה 550 ש"ח... מה עדיף? מבחינת איכות הדפסה הלקסמרק יותר טובה אבל ל HP יש דיו תחליפי זול... ל LEXMARK יש אך ורק ערכות מילוי... האם כדאי? איזה מהם עדיף לקנות?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  9. ראיתי אותו במבצע בפנדה ב700 שקל. אני צריך מארז HIGH END עם אורור טוב כי המארז שלי חנוק אני צריך מארז מקסימום במחיר הזה האם זה המארז בשבילי ?

10. Started by צבי,

האם אתם מכירים טלפון USB אלחוטי,אבקש לקבל פרטים.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by asafay1,

אהלן אנשים אז ככה לעניין יש לי ספק גנרי של סאנשיין 480W אבל בנינו במקרה הטוב הוא נותן בקושי 300W אז ככה אתם יכולים לראות את המפרט הבינוני מינוס שלי ואם מיפרט כזה האם עדיף לי להשאר אם הספק הזה בתקווה שיחזיק את המפרט ולא יספף ויקח איתו את כל הרכיבים שלי או פשוט לקנות בואו נאמר ספק של HEC 350W וככה המערכת שלי תעבוד יותר טוב וזה יורגש וכך המחשב שלי לא בסיכון האם שווה השקעה כזאת בכלל כי מזה אין לי מצב לזרוק 300 שקל אז האם זה הכרחי לי ולמחשב ברמה שלי?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by dlivneh,

אני מתכון לקנות מדפסת לייזר לבית/משרד בינוני. סביב מחיר של 1100 ש"ח. אשמח לקבל המלצות. בכללי אני מתלבט בין שתי חברות HP ו- XEROX. למשיב אודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by nadav1379,

יש לי ספק כח ואני לא יודע איך לחבר אותו. הספק שלי הוא Antec TruePower 380W אני לא יודע איך לחבר אותו לאן ואם צריך להתקין ספק אולי מישהו יכול לעזור לי לתת לי תמונות אולי מדריך (בעברית ) משהו תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by AgEnT_OrAnGe,

אז המכשיר הזה נקרא PHONE CONNECTOR הוא מתחבר במקום השפורפרת של הטלפון ומצד שני הוא נכנס למקום של הכרטיס קול במחשב. אז היכן ניתן לרכוש את המכשיר הזה בצפון? תודה מראש!! נ.ב אם משהו יודע איך לבנות אותו שיודיע לי!

15. Started by NI4NI,

אני מחפש מדפסת ביתית בינונית, במחיר עד 500 שקל. שתהיה אמינה ולא תתקלקל אחרי חצי שנה, שמחירי הדיו שלה לא יהיה בשמיים ורצוי שיהיה דיו חלופי זמין. יכולת הדפסת פוטו תהיה תוספת יפה אבל לא הכרחית. אני מבין טוב למדי במחשבים, אבל לא מכיר את כל 1000 דגמי המדפסות שיוצאים כל שנה. לאחר צמצום האפשרויות יש לי שתי מועמדות עיקריות: canon i350 ו HP 3650. האם יש למישהו המלצות במי מהן לבחור ? האם זה באמת נכון שמדפסות HP יותר חזקות ואמינות ? תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by lital_shoham,

היי האם ה-SWITCH הבא טוב (בדגם SV2 ) האם יש לכם ניסיון איתו.? http://www.addertec.com/products/kvm_pc/sv2_sv4.html האם יש לכם המלצה לדגם טוב יותר אך פחות או יותר באותו מחיר (200 ש"ח). Thanks

17. תקשיבו אני רוצה מדפסת שתעלה לי 200 ש"ח ושהראש דיו שלה לא יהיה יקר עד מאה שקל ולא משנה לי איזה חברה תודה רבה רבה לכל העוזר

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by BLAdE_AttAcK,

אחריי חיפושים רבים החלטתי להעזר בכם.... ;D אני זקוק למארז FULL TOWER בצבע שחור , רצוי מאלומיניום. גם מארז TOWER יכול להיות בסדר , אבל עדיף לי FULL. הרעש לא ממש מפריע לי.... רק חשוב שהוא יהיה קר עד כמה שאפשר. תודה. :-* :lsvader:

19. Started by franco,

לפני יומיים קיבלתי מצלמה מנטוויזן , התקנתי אותה במחשב שלי והכל היה טוב ויפה והיא עבדה כמו שצריך , אחר כך רציתי להגדיר את המצלמה במסנגר וכשנכנסתי לאשף הגדרת המצלמה הופיע לי המשפט הזה : " אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשירות וידאו או עם תוכנית אחרת " האמת היא שהמצלמה מחוברת והיא עובדת אבל במסנגר היא לא עובדת , למישהו יש מושג מה הבעייה כאן ולמה המצלמה לא עובדת במסנגר , אשמח לקבל תגובות , ואני מודה מראש........... :( :( :(

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  20. אחים שלי עיזרו לי! יש ברשותי מכשיר אינפרא אדום למחשב בקשה תמונות:

21. Started by prexus,

איך ה MX 500 ? שווה להביא אותו בארה"ב ב 35$ בלי משלוח? איך השילוב של ה Antec Sonata 380W + Vantec Sealth 120 mm מקדימה?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. היי אני רוצה לקנות עכבר ... ואחרי סקר מעמיק אני מתלבט בין 3 עכברים: 1.לוג'יטק אלחוטי אופטי - עם חיישן 800 DPI וכפתור אגודל: http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=354&catcode=243 2. מיקרוסופט טילט אלחוטי אופטי עם העיצוב הכי נוח לדעתי, אבל בלי כפתורים בצדדים: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=005 3. או GPT עם מטען לעכבר - ו2 כפתורים בצדדים: http://www.kol-bo.co.il/gs_prew.php?gs_id=493 בכל מקרה... יש לי כמה שאלות... מישהו יודע כמה DPI הGPT והמיקרוסופט - כי לא מצאתי את מצויין בשום מקום ? איך חיי הסוללה ב2 העכברים הראשונים ? מה עדיף לקחת ? אם חשוב לי שימוש במשחקים, וכפתורי אגודל (צדדים) ? כולם בערך אותו מחיר - חוץ …

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by wiz,

אני יודע שזה לא בדיוק הפורום, אבל אין פורום "מארזים" בכל מקרה, מישהו יודע אם יש בארץ את המארז הזה : ASPIRE (Turbo Case)X-Superalien Blue Aluminum Server Case with 500W Power Supply, Model "ATXA6SW/500"? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=11-144-007&catalog=7&manufactory=BROWSE&depa=1 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  24. המפרט לא משנה, עם איזה קומבינציה אני אדיע לתוצאות קירור ושק הכי טובות: Cases : Antec Sonata Piano 380W Case [ ¤ 788.45 ] 1 Cooling / Modding : Vantec Stealth 120mm fan [ ¤ 116.1 ] 1 או: Cases : Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) [ ¤ 769.69 ] 1 Cooling / Modding : Vantec Stealth 80mm fan [ ¤ 84.23 ] 3 Power Spplies : Thermaltake TT420AD 2-fan Power Supply [ ¤ 326.54 ] 1 או: Cases : Coolermaster TAC-01-EK WaveMaster Black Aluminium Tower Case (P/S not included) [ ¤ 957.84 ] 1 Power Supplies : Thermaltake TT420AD 2-fan Power Supply [ ¤ 326.54 ] 1 או: Cases : Thermaltake Xaser III VM2000A Lanfire Midi Tower Aluminium Case (P/S not in…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  25. אני שוקל לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית(אני שוקל רכישת מצלמה של sony עדיין לא החלטתי איזה דגם), האם לצורך החיבור של המצלמה למחשב יש צורך בכרטיס ללכידת וידאו או שניתן לחבר אותה ישירות דרך הUSB?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים