עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Lioriii,

אני ממש לא יודע איזה לוח אם לקנות .... אני רוצה משהו עם כרטיס מסך וכרטיס קול משהו טוב שיהיה אפשרות לכוון את ה-TRABLE ואת ה-BASS בפקדים מתקדמים. שמעתי על ASUS A7N266 איך הוא?? ואיזה בורד יותר טוב GYGABYTE או MSI תתנו לי בבקשה דגמים לא יקרים אם אתם אומרים לא לקחת לוחות אם בלי כרטיס מסך וכרטיס קול!! תודה רבה!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום חבריא, אבקש את עזרתכם, אני מחפשת אוזניות קשת נוחות (משקפיים), וטובות לגיימינג. מחיר : עד 250. תודה לעוזרים :)

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by nec5e,

מחפש ג'ויסטיק (ולא gamepad) כמו שהיו פעם לאטארי או קומודור. כזה עם 2-4 כפתורים וידית נורמלית למשחק (לא כמו בג'ויסטיקים לסימולטורים). אשמח להלצה. תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by spatz,

על איזה ספק כוח אתם הכי ממליצים מבחינת אמינות, יציבות מתח, אורך חיים וכו'? הספק של מינימום 350 וואט. כרגע נגיד שאני לא מוגבל בכסף, אבל עדיין לא צריך סתם לבזבז...

5. Started by shibby15,

הספק 350W של טסונמי תואם AMD??

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by sh_idan,

כפי שצוין בכותרת, אני סטודנט ומטרת המדפסת היא הדפסת עבודות, בעיקר שחור לבן. האיכות לא חשובה כל כך, כנל מהירות ההדפסה העיקר שהמדפסת תהיה כמה שיותר זולה בטווח הארוך (שנתיים הקרובות) מבחינת עלות המדפסת ועלות הדיו. תודה

7. שלום לכולם, יש לי עכבר גיימינג עכבק גיימינג לוג'יטק g305 אלחוטי. לאחרונה התחילו לי כאבים במפרק היד, אני פשוט מרגיש שאין לי איפה להניח את היד... אני זוכר שהעכבר של רייזר, הabyssus של רייזר - היה לי נוח יותר בכף היד (אבל זרקתי אותו, לכן קניתי את העכבר הזה...) הנה טופס, שצילאתי באתר fxp ששם אף אחד לא נתן לי מענה...אורך היד שלי 10. רוחב לא בטוח איך למדוד... תקציבכם: (הסכום שאתם רוצים להשקיע בקניית העכבר) 400 חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית העכבר) 500 מה השימושים שלכם בעכבר? (גיימינג, עבודה וכו') גיימינג ועריכה בפרימייר פרו אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הנך משחק? (קול אוף דיו…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by ofer_mat,

אני צרך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי באותו חלק והם חייבים להיות RF לא IR

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חחח שאלה קצת מצחיקה אבל אני צריך עכבר בסביבות ה60-70 שקל... ראיתי זה חמוד Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM אבל כמה dpi יש לו? וראיתי את זה גם Genius NetScroll Eye PS2 עם 800 dpi http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=11540 תודה!

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by haviv822,

מה דעתכם על המארז AC Silentium T1 + 450W PS ועל הספק שבא איתו. האם המחיר (550 ש"ח בנעה) מוצדק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3089

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  11. דבר ראשון מצטער אם זה בפורום הלא נכון, לא ידעתי איפה לפרסם ועכשיו לשאלה אם יש לי מחשב ישן שהחיבורי USB שלו זה 1.1 אני יכול לקנות לו כרטיס PCI עם חיבורי USB2? ואז ככה יהיו לי חיבורי USB2?

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  12. שלום, אני מחפש סט מקלדת + עכבר . רצוי אלחוטי + שיהיו נוחים לעבודה ממושכת . רצוי מ KSP ... תודה רבה .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by dans41,

מה אתם אומרים על העכבר הזה? זה עכבר לייזר אלחוטי, הוא נראה ממש נוח ועושה רושם שהוא מתאים לצרכים שלי. אני לא יודע מה היתרונות והחסרונות של לייזר על אופטי הייתי שמח עם מישהו יפרט לי קצת בנושא. בעיקרון זה עכבר לגיימינג (משחקים כבדים אבל לא לשעות משחק ארוכות אלא פעם ב.. שיוצא לי לשחק). אני חייב להתשמש בפד? כי אני רוצה להשתמש בו גם על מיטה או ספה ואני לא יודע עם אפשר בלייזר, ואיך זה יקלט. עם למישהו יש ניסיון איתו או עם עכבר שעונה על הצרכים שלי אשמח לשמוע. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by dor17,

שלום, אני מחפש מדפסת רשת טובה, לייזר צבעוני כמובן. כמה שאלות. יש מדפסות wireless יש כאלה שיודעות להתחבר ל2 רשתות אלחוטיות? אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגמים האלה, מה עדיף? או אם יש הצעות נוספות... Xerox Phaser 6180N ttp://www.logisticlaser.co.il/ProductDetails.aspx?pid=732 HP 2600n http://www.tonernet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=83 HP LASERJET 2605DN http://comtop.co.il/aecommerce/c3059/18197.php 2605DTN HP תודה, דור

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  15. היי, אני מחפש עכבר סימטרי טוב ושוקל לקנות את ה-MX310 של לוג'יטק. קראתי על העכבר ביקורות ונראה לי שהוא יספק אותי. יש עניין אחד שמטריד אותי והוא הגודל (או הקוטן ) שלו. נאמר שהוא מתאים לבעלי ידיים קטנות עד בינוניות. ידיים קטנות בטוח אין לי אבל גם לא גדולות במיוחד. אשמח אם אדם שיש לו את העכבר ימדוד לי את אורכו (מקצה אל קצה,בנקודה הכי ארוכה שלו) ורוחבו (בנקודה הכי רחבה שלו). ככה אוכל להשוות את גודלו לעכבר הנוכחי שלי (intellimouse explorer). אשמח גם לשמוע דעות של חבר'ה שמשתמשים בו בנוגע לאיכות והנוחות. הרבה תודה

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מקלדת למחשב נייח. חשוב לי שתהיה מוארת, אני יכול להגדיר את "גיימר" בזמני הפנוי (כשיש זמן והאישה לא מציקה). לאחר בדיקה ברשת ובפורום כאן ההתלבטות שלי היא בין razer blackwidow לבין coolermaster quick fire? כמה שאלות ברשותכם.. 1. שניהם מוארות? או אחת מהן? 2. הן מגיעות בעברית? 3. שמתי לב שבאשכול הראשון שנעוץ מדובר על הרעש שהן עושות, מי עושה יותר רעש והאם זה סטנדרטי למקלדות מכניות? תודה

17. אני מדבר מבחינת נוחות ודיוק... ושמו לב נוחות ודיוק זה בערך 2 הדברים הכי חשובים. אני רוצה יתרון לנוחות אבל גם דיוק מירבי ורזולוציה גבוהה (יש לי פד קטן בערך 20 על 15 ס"מ..) ואני משחק CSS באחד בקלאן השלישי בישראל ואנחנו בדרך לפיסגה. אני רוצה את העכבר הטוב הנוח והמתאים ביותר לCS מכל בחינה אפשרית. לפי התמונות לא התרשמתי מהנוחות של הדיימונד באק.. הוא נראה לא מעוצה ליד כמו ה MX וגם הוא נראה קטן יותר מהMX אני רוצה משו שיתלבש על היד בצורה הנוחה ביותר... אבל שיהיו מדויק. המחיר לא מעניין אותי אז אל תתחשבו בו... לפי מה שהבנתי מהכתבה באתר אז לדיימונד באק יש מגלשות טובות יותר אבל אני מבולבל. כל כך הרבה יתרונות וחסרונות אבל אני עדין יותר חושב על הדימונד..

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by L_B,

אהלן לכולם שבוע טוב! אני מחפש מדפסת ללימודים, התחלתי השנה את השנה השלישית. אין הדפסות אינטנסיביות, רק שחור לבן של קבצי וורד ו-PDF. הנטייה הטבעית הייתה ללייזר אבל אני לא פוסל גם דיו. מה שחשוב לי עלות אחזקה נמוכה (מחסניות)... מצידי שתעשה רעש, תדפיס לאט. אשמח להמלצות, תודה!

19. Started by haimiko84,

שלום חברים הייתי רוצה את המלצתכם במדפסת משולבת עד 600 שקל עם אפשרות של חריגה. אודה לכם מאוד, חיים.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by redead,

כרגע אני עם LOGITCH MX1000 הבטריה שלו דיי גמורה כבר וגם העכבר עצמו קצת איבד מצורתו וחשבתי היות ואני טס לקנות חדש. איך הLogitech® Performance Mouse ? יש משהו אחר מומלץ? הוא חייב להיות אלחוטי.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by HaimBi,

מתלבט בין הדגמים הנ"ל OFFICEJET 3070A או בOFFICEJET 4500(לא האלחוטי), ה4500 לא אלחוטי כי יש לי ראוטר ואני יכול לחבר אותה לרשת. אני מחפש סביב ה300 שח. הקטע שב 4500 יש 2 ראשי דיו ובשניה יש 4 ראשי דיו. מה יהיה יותר חסכוני מבחינת דיו? מה המלצתכם? תודה! http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/18972-18972-238444-410635-410635-4311847.html?dnr=1 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/18972-18972-238444-3328086-3328086-3919445-3919451.html?dnr=1〈=he&jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%2520Officejet%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%25204500%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%2520All-in-One%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by THELAD,

שלום ידידים, אני מתכנן להחליף מארז, רציתי להתייעץ איתכם למארז מומלץ. דרישות מהמארז: -מארז עם סגירה מיוחדת ללא ברגים. -מקום לארבעה מאווררים. -פח מסיבי ועבה. צבעים: כסוף, כסוף משולב עם שחור. כמובן שבנוסף לכל אלו אתם מוזמנים להסתכל במפרט המחשב שלי שנמצא בחתימה ולהתאים אליו מארז עם הדרישות הללו. לגבי תקציב, אני מעדיף להשקיע קצת כסף על מארז טוב, מאשר על מארז מפח שלא שווה כלום. אני מ?ודה מ?ודה מ?ודה מקרב לב לכל העוזרים...

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני מחפש ספק למערכת שלי - והשיקול החשוב ביותר הוא שקט - 350' ומעלה

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  24. אחרי שיצא לי לעקוב ולקרוא כמה וכמה פוסטים של עכברי גיימינג, ובנוסף לאחר הביקרות של עכבר ה-Razer החדש והקטילות שהוא קיבל, אספתי לעצמי כמה עכברי גיימינג להשוואה, כדי שתוכלו לייעץ לי איזה הכי מומלץ ובנוסף איזה פד הכי מתאים לו, אשמח שתעזרו מנסיונכם האישי. השימוש העיקרי יהיה משחק Counter Strike, ואולי עוד איזה משחקי רשת כמו Battlefield3 או CallOfDuty - השימוש העיקרי למשחקי רשת. עכבר שלא יעבור את ה-250 ש"ח, יש מצב לחריגה קלה אבל עדיף שלא מאחר ואני לוקח בחשבון להוציא כסף על פד, כאשר גם העדיפות לכמה שפחות. גודל היד בינוני פחות או יותר. העכברים להשוואה : 1. Razer DeathAdder 3.5G http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714412 2. Logitech mx-518 http://www.zap.co.il/model.aspx?model…

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by RayZ,

http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=684&CatCode=243 האם המדפסת הזו של canon שווה?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.