ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני צריך webcam באיכות סבירה שיהיה ניתן להוציא אותה מהמחשב ולצלם אותו כשהוא כבוי. באיזור ה 200-300 ש"ח מישהו מכיר משהו מתאים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם פיצול הדיסק הקשיח ע"י התוכנה Partition Magic 6 משפיע על מהירות הכונן? תודה
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
האם אפשר להשתמש בלי בעיות ב DVD יחד עם CDROM יחד עם צורב על אותו לוח אם ? (מדובר בלוח ג'יגהבייט) - האם יש מספיק כבלים , חוטים , יציאות וכו' ? תודה.
-
כל מה ששמעתי זה שהוא מאוד זול.. מישהו יודע אם הוא שווה משהו??? כי האינטרנט הרגיל שלהם גם היה זול, אבל הוא בכלל לא זז!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן להוסיף יציאת USB למחשב ישן שלא כולל יציאה כזו ? האם זה בסך הכל כרטיס ? במידה ואפשר , האם כל מערכת הפעלה תדע להתמודד עם החומרה החדשה והלא צפוייה הזו ? תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
או במילים אחרות, האם כאשר קניתם את המחשב המארז היה בכלל במחשבותיכם? [poll] [opt] כן, יש לי אנטק\אנרמקס איכותיים[/opt] [opt] כן, אין לי מארז מיוחד אבל השקעתי בו את נשמתי[/opt] [opt] לא, מה איכפת לי מפח יקר?[/opt] [/poll]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשים כרטיס כזה אצלי במחשב ע"מ להגדיל את נפח האכסון הכללי שלי. כרגע יש לי HDD 1 במחשב של 20GB . כמובן אני יכול לשרשר לאותו כבל IDE עוד HDD אחד. אני רוצה לדעת אם יש יתרון בכלל בכרטיס כזה, שהרי הוא תופס חריץ PCI ובטח צריך כל מיני הגדרות מעצבנות. אם אני מתכוון להוסיף HDD 1 בלבד, מה הייתם ממליצים לי לעשות? לשרשר לקיים או לחבר על הכרטיס הזה? אם אני מוסיף עוד 2 אז אני חייב לחבר אותם לכרטיס. איך אני צריך להגדיר אותם לאחר החיבור? תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט איזה קשיח לקנות. כרגע אני רוצה לבחור בין: Seagate IBM Maxtor אם לא קשה לכם, בבקשה תנו המלצות, אזהרות הערות והארות. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זיכרון שהוא Rated CAS222 @ 133MHz DDR לבין זיכרון שהוא CAS Latency 2 ?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
טוב אז ניגש לעניין , החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מתלבט די הרבה . ההתלבטות היא בעיקר לכרטיס מסך ולכרטיס קול ועוד כמה דברים קטנים . יש לי חוסר ידע רציני בקשר לסוגים ולביצועים שכל רכיב מספק . המטרה שאני קונה את המחשב היא למטרת משחקים ולהקמת רשת ביתית קטנה וגם שהמחשב יספיק לי לתקופה הקרובה , ואני לא אצטרך לשדרג אותו בעתיד הקרוב . יש לי עוד מחשב - P3 550 . אני ממש לא יודע איזה כ. מסך לקנות מאחר ויש הרבה סוגים . ורציתי לדעת אם שווה להשקיע ב ג'יפורס 3 (אני חושב קדימה מאחר והמשחקים החדשים בקרוב יתחילו לנצל את העוצמה של הכרטיס הזה ) או ללכת על ג'יפורס 2 הכי חזק שיש כיום , מתוך חשיבה שזה אמור להספיק לשנה הקרובה . בקשר למעבד אני הולך על AMD אבל אין לי מושג איזה סוג עדיף ומה המ…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
-
-
אם כבר מדברים על הרדיסקים איזה הרדיסק לדעתכם הכי טוב? כולם ממליצים IBM 60XP אז במיקרה מצאתי השוואה ולמי שאין כח לקרוא, אז בהשוואה יש את ההרדיסקים הבאים: IBM Deskstar 60GXP Fujitsu MPG3409AH-E Western Digital Caviar WD400BB Quantum Fireball Plus AS Seagate Barracuda ATA III Seagate Barracuda ATA IV כולם ATA100 7200 RPM ומקום ראשון לוקח Fujitsu MPG3409AH-E
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004877860&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מתנצל מראש שאני פותח דיון חדש , זה פשט יותר נוח. מבקש את עזרתכם - נא בחנו את המפרט המצורף וחוו דעתכם לגבי הרכיבים שבחרתי , ההרכב של הכל ביחד (יעבוד ?) ותזכירו לי את שכחתי משהו... (צורב - אני לא צריך , גם לא כרטיס קול מיוחד...) מקווה שזו באמת הפעם האחרונה.. :-) , תודה אנשים !
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כשאני סורק מופיע לי פס צהוב בשני הצדדים לכל אורך הסריקה. הבעיה הזאת לא היתה קיימת בעבר. אני יכול למקם את התמונה באמצע אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת אם יש פתרון לבעיה ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[poll] [opt] יש לי ואני משתמש בו. [/opt] [opt] יש לי אבל הוא לא בשימוש. [/opt] [opt] אין לי אבל אני מתכנן על אחד. [/opt] [opt] אין לי ואני לא מתקוון לקנות אחד.[/opt] [/poll]
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
תעברו בבקשה על המפרט המצורף ותאמרו לי האם הכל תקין , חסר משהו , משהו מיותר וכו'.. כדי שאני לא אעשה שטויות... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על סט הרמקולים הזה??? והאם הוא יעבוד טוב עם Live! value???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1 האם הוא טוב מבחינת ביצועים? 2 האם ה-GA-7DXR יותר טוב מהלוח שעליו אני מדבר ? ולמה 3 והאם תוכלו להצעיה לי מארז טוב לאחד הלוחות הללו ובזול ושיתאים למעבד הT-BIRD 1.4 בבקשהההה :'( :'( :'( כי אני רוצה כבר להזמין. :-/
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס live value של חברת Creative עם יציאה אופטית אני לא מצליח לתפעל שום output מהיציאה הדיגיטית הזאת (אין שום שידור מהיציאה). אשמח להבין מה הבעיה (תוכנה / חומרה). תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בלוח GIGA BYTE 7DXR יש את - SOUTH BRIDGE 686B של VIA. איזה דרייברים של VIA הכי מעודכנים אני צריך? בלוח אם הזה עם כרטיס קול CREATIVE LIVE! VALUE יהיו בעיות בגלל ה- SOUTH BRIDGE? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי (Asus V7700 Deluxe(=GeForce II Gts 32MB with TV Out/In אך כשאני מחבר בכבל וידאו מהמחשב לטלוויזיה, ומעביר את הטלוויזיה למצב Video, צג הטלווזיזיה מראה רק כחול, כפי שהראה לפני כן... הכבל נבדק בצורה אחרת והוא פועל, אם כן מה הבעיה? או שיש פעולה כלשהי שאמורים לבצע בכדי להפעיל את שליחת המידע? תודה רבה...