ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין במדפסת צבעונית משולבת עם סורק עד 450 ש"ח, לא זקוק למכשיר פקס/טלפון. חשוב שתהיה אמינה ואיכותית, עד כמה שהתקציב מאפשר. לא משנה לי מי היצרן. בתודה, אשר.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי שימוש: מוזיקה הערות: כרוכב אופניים אני צריך אוזניות אטומות ככל האפשר, למניעת קולות רוח. תקציב: עד 200 ש"ח. האם Sennheiser CX 300 מומלצות ועונות על הדרישות שלי? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
על סמך מה אני קונה מכשיר GPS איזה נתונים טובים צריכים להיות לו
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ערב/לילה טוב לכולם, קודם כל רציתי לשאול מה יותר טוב - עכבר לייזר או אופטי? וכמו כן רציתי לבקש הצעה לעכבר עד 350 שקל שיתאים למשחקים ולשימוש רגיל - עדיף חוטי,אבל אם יש משהו אלחוטי ששווה את הכסף אז אפשר גם אותו. תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מחפש עכבר גיימינג \שימוש יום יומי קטן מידות. צשנוא באזור : 1200X60X30 MM ושיהיה סמטרי ועם כפתור או 2 בצד העכבר. מחיפושים שלי ראיתי את : - kinzu steelseries (חיסרון שאין כפתורים בצד העכבר או בכלל) - Razer orochi לא כול כך סימטרי עם חיישן לייזר. יש עוד עכברים בגדלים האלה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תראו שוב אני לא מוצא פורום לפרסם את זה ולא בא לי בראשי אז נפרסם פה ותעבירו לפי הצורך... טוןב זה הולך ככה אני מחפש דרך או תוכנה להעביר קבצים לכרטיס הרחבה שלי במחשב כף יד אין לי בשבילו כניסה מיוחדת כמו שיש בחנויות.. וגם אי אפשר להעתיק קבצים לכרטיס הרחבה אין לי מושג למה מישהו יודע איך איפשר וגם ניסיתי דרך העברה האקטיבית וזה לא פועל.. למישהו יש דרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מתכנן לקנות אוזניות עם מיקרופון והתקציב לא סגור כרגע, אבל אני מחפש מוצר איכותי. אם אתם ממש מתעקשים אז התקציב נע בין 300 ל-1,000 ש"ח. ראיתי שיש אוזניות שמתחברות בחיבור USB ויש כאלה שמתחברות בחיבור עגול (3.5 ?) הישן. 1. מה ההבדלים ? 2. יתרונות חסרונות לכל אחד מהם ? 3. האם בשימוש באוזניות עם החיבור העגול זה אומר שבכל פעם אצטרך לנתק אותם על מנת לחבר רמקולים או שאפשר לחבר רמקולים במקביל ? קראתי את הביקורת על ה-HyperX Cloud Alpha. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שנגמר הדיו במחסנית המקורית (121XL) שהגיעה עם המדפסת הנ"ל ניסיתי להחליף אותה עם ה-21XL הלא מקורית שקניתי בקרביץ לא מזמן ומייד צצה הודעת סטטוס שקיימת בעיה עם המחסנית. במסך העזרה שהופניתי אליו הדבר הראשון שמוזכר הוא השימוש במחסנית מקורית אבל האם זאת באמת הסיבה? אם כן זו תהיה הפעם הראשונה שזה קורה לי. האמנם המדפסת הזו מזהה מחסניות לא מקוריות או שבמקרה נפלתי על מחסנית פגומה? דיברתי עם כמה חנויות מחשבים ולטענתם לא ידוע להם על בעיה כזו עם המדפסת הזו. מישהו כאן יכול לשפוך אור על העניין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש וברצוני המלצה ללוח אם טוב,אין הגבלת מחיר.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 21 או 22 חדש, יש לכם המלצות ?? (בבקשה רק אם ראיתם את המסך בפעולה) תודה, סולאר.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברור לי שבמהירות 7200 , אבל איזה חברה ? * אני מתכנן על 40GB , האם יש הפרש במחיר לגבי דיסק גדול יותר ? תודה !
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, המדפסת שלי, Brother MFC-J410, מראה את ההודעה unable to init.4f מיד לאחר שהיא נדלקת. בדקתי קצת את הנושא באינטרנט וראיתי שהבעיה יכולה להיות עם נייר או עצם זר אחר שנתקע במדפסת אבל חיפשתי בכל האזורים ולא מצאתי משהו תקוע. הבעיה התחילה מיד לאחר שהחלפתי את ראשי הדיו של המדפסת. האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע כיצד ניתן לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
בעיקרון ממה שהבנתי הוא חוטי אבל כשאני עושה חיפוש בזאפ הוא מכניס אותו לתוך הרשימה של האלחוטיים.. אז מה הוא בעצם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך לשדרג לכרטיס מסך חדש, לשחק זה חשוב אבל תקציב אין. הכרטיס חיב חיב להכיל TVOUT פיצרים אחרים לא נחוצים לגמרי. אני חשבתי על הכריסים הנ"ל מפנדס : ATI RADEON 32MB VE DDR 463ש"ח) Innovision Geforce MX400 64mb+TV 405ש"ח) Hercules 64MB KYRO RETAIL tv out 346ש"ח) מישהו יודע מה היכולות הגרפיות של הכרטיסים אחד לעומת השני, (שימו לב קירו 1) והאם הפילטרים הממוצעים של Innovision בכלל יורגשו על מסך מאג מגעיל (770V) ו... הפקטור כאן זה הכסף. נ.ב. מישהו ראה את מינימיזר בזמן האחרון?? פרש או משהו???
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה להדליק ספק כח, רק בלי לוח אם יש לי כאן כמה מאזרים ( יפים ) שאני רוצה שיעבדו המאווררים, מנורות, מסכי LCD רק ללא לוח אם ראיתי כבר דבר כזה אני יודע שצריך לקצר שני פינים בחיבור חשמל שאמור להתחבר ללוח אם. המאזרים הללו לתצוגה ...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק של טרמלטייק 360W עם מאורר אחד וPassive PFC ומישהו אמר לי שהמחבר שיוצא ממנו של ה3 פינים יכול להראות את הRPM אם מחברים אותו ללוח, אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשלוט בRPM ואז אני יכול להעלות אותו כי המאורר של הספק מוציא מלא אוויר חם (יש לי חומרה יחסית חזקה). אם אפשר אז באמצעות תוכנה או איך? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
באמת למה לא שומעים בכלל על המעבדים (תואמי X86) של VIA (שרכשו את Cyrix ,כזכור) הבנתי שהם הגיעו ל 1Ghz וזולים במיוחד!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש את זה עכבר+מקלדת+פאד http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=order האם הפד מתאים לעכבר. תציעו לי עם יש יותר טוב תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום D: אני צריך המלצה למארז טוב+ספק חזק אני יתן לכם את הדרישות שלי מעוצב באופן יפה מקרר היטב ספק חזק המסוגל להחזיק מחשב חזק וחדש בלי בעיות התקציב שלי זה 500-600 שקל לכל המארז+הספק תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תאמת שאני נוטה לתקציב ממש זול בעניין אבל שיהיה נוח ואסטטי זה לא חייב להיות הכי זול אבל שיהיה נוח ואסטטי יש למישהו מושג להמליץ על דגם טוב? תקציב: באמת כמה שיותר זול אבל לא מכוער ושיהיה נוח עד כמה שאפשר במסגרת התקציב :-) אני מניח שזה יגיע עד ל200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
ראיתי את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/USB-3-0-Front-Panel-Bay-2ports-PCI-Express-Card-Y-6116-/250757037263?pt=UK_Computing_ComputerComponents_InterfaceCards&hash=item3a6248bccf וממה שהבנתי הוא לא יכול לספק את המהירות המלאה של USB3 זה נכון או לא? נא לפרט 8)
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-